8
jan
Seneste opdatering: 11/8-11 kl. 1302
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man vedholdende angriber civilbefolkningen i Mellemøstens mest avancerede militærmagt med peberbøsser og hjemmelavede raketter, så ender det tragisk en dag. Sådan her : Precision Airstrikes on Hamas Terror Targets 7 Jan.  Vi noterede os, at Villy  Søvndal flere gange har kaldt dette for “tæppebombning”. Man ser for sig Dresden, Hamborg og Vietnam. Det er små tæpper, Søvndal har derhjemme:

 Da det imidlertid  langt fra er den første krig i Mellemøsten vi oplever (og langtfra den sidste), er vores fokus  mere på hvad der er sket i Europa i forhold til tidligere : Andrew Bostom : Eurabian Nights (and Days): Rampant Muslim Jew-Hatred, and Absent Jewish “Islamophobia”og Danske palæstinenser-sympatisører taler åbent om vold på lørdag: “Krigen bliver taget herhjem”. –  I Information prøver  Lasse Ellegaard at fremstille DIME bomberene, der er  særligt konstruede til at minimere unødige, civile skader, til et forfærdeligt og “bandlyst” våben.Henrik Krog kommenterer på Information:

– HVEM kalder DIME-bomberne “bandlyste”? Som Lasse Ellegaard selv skriver, så er de ikke forbudte af internationale konventioner. Er det Lasse Ellegaard, der synes de skal være “bandlyste”, og bør han ikke holde sine personlige meninger for sig selv?

– DIME-bomberne er lavet for at efterkomme et krav om, at tab kun forekommer ved det mål, man skyder efter = sprængstykker ikke må flyve langt fra målet. Den dødelige radius af DIME-bombens sprængkraft er ca 4 meter, mens tungsten-pulveret falder til jorden efter ca 8 meter (mindre, hvis det skal gennem feks en mur).Det vi taler om er altså 1) en cirkel med radius 4 meter, hvor folk dør og 2) et bånd på yderligere 4 meter uden om, hvor sprængstykker kan dræbe eller såre. Sidstnævnte bånd ville være en del større, hvis man brugte normale bomber frem for DIME-bomber.

Helt simpelt: Ingen DIME-bomber = flere uskyldige såret af sprængstykker. Sår tæt på målet bliver til gengæld sværere. Lære: lad være med at opholde dig tæt på HAMAS´ terror-infrastruktur.Der bliver ikke brugt “fosfor-bomber” i Gaza. Hvad der bliver brugt er WP (White Phosphorus) lysgranater. Dem har det danske forsvar også, og de er mere end tilladte.

– Det er ikke forbudt at bruge noget som helst våben “i civile områder”. Det er forbudt at bruge dem mod civile mål. Hvis der ligger et hus som Hamas bruger til at opbevare våben i i et boligområde må man altså gerne bombe det alt man har lyst til. Så længe voldsanvendelse altså er proportionel….og det bringer os videre til endnu et mode-ord i denne krig: “proportionalitet”. Nogen (deriblandt vores udenrigsminister, der ikke har set en sag han ikke kunne tage fejl i siden sidst i 1960erne) lader til at tro, det betyder at man skal lade fjenden slå lige så mange af ens soldater eller civilister ihjel som man selv gør af fjendens, eller at man kun må ramme de onde, men på magisk vis ikke de børn han gemmer sig mellem for at du ikke skal tage skuddet.Det er ikke tilfældet.

“Proportionalitet” betyder, at man må bruge akkurat lige så megen vold (under overholdelse af krigens konventioner) som der skal til for at nedkæmpe fjenden, men ikke mere. Hvis det der skal til for at få en given terror-bevægelse til at holde op med feks at bombe ens lands byer med ustyrede missiler er, at atombombe hele Gaza-striben fra ende til anden, ja så er det “proportionel magtanvendelse”. Det er nu næppe det niveau, Israel skal op på, så det ville nok ikke være proportionel magtanvendelse her.Eller kort: “proportionalitet” betyder ikke “når der dør jøder nok, mens de prøver at nedkæmpe en terror-bevægelse.”   Henrik

»Undskyld I overfalder mig«

En lille håndfuld hverdag fra en nabo i frit  fald:

Tre elever på Hagaskolan i Dals-Eds kommun har polisanmälts för att ha sparkat och slagit rektorn på skolan.En av pojkarna ska då ha uppmanat rektorn att gå därifrån.- Jag fick först ett par knuffar. Sedan fick jag fyra knytnävsslag i magen, säger Hans Åkerlundh.”Jag tror att de kände sig trängda” og Eleverna misshandlade rektorn

Ett tiotal mobbare har satt skräck i elever på Bäckbyskolan. Föräldrarna till barnen i en sjundeklass har fått nog av våld, hot, trakasserier och orolig arbetsmiljö. Nu vill de flytta hela klassen till en annan skola.  Ett tiotal elever på skolan mobbar andra elever, stör och bråkar. Främst killar blir utsatta för våld, som knuffar och strypgrepp. Eleverna vågar inte gå ensamma i korridorerna för att hämta sina böcker, utan går alltid minst två och två, beskriver föräldrarna.    Sökes: Skola utan våld och hot.

De sædvanlige  skoler er stukket i brand. Her, her, her og den sidste nedbrændte desværre helt. En del vil bare være for sig selv, nu de har erfaret hvor galt det ofte går. Selv når de blir demente, skaldede og tandløse: Etniskt äldreboende en trend.Vi gøres socialt set til skildpadder, som Putnam skrev, de af os der er fra kulturer, hvor man ikke er det i forvejen. Og mens vi er ved at opsamle Sveriges ulyksaligheder: Den lange forhistorie til opsigelsen af Islamiska Kulturföreningens kældermoské i Rosengård, som førte  til optøjerne  for nylig. Islamister financierede af Arbetarnas Bildningsförbund gennem et årti: VEM finansierar jihadismen i Sverige ? Varannan Motalakvinna vågar inte gå ut ensam  Se også Axess: Sverige är ett land där dålig karaktär är förlåtlig, men inte felaktiga åsikter. Detta blev tydligt när Lennart Eriksson fick sparken för sina Israelsympatier.

Mossad i Odense?

Alle lande i verden har efterretningstjenester. Alle disse efterretningstjenester vil, om muligt, indsamle oplysninger i fremmede lande til gavn for deres egen nationale sikkerhed. Når fjendtlige magter indsamler oplysninger i et land kaldes det ‘spionage’. Det er almindeligt at have stiltiende aftaler mellem lande med venskabelige forbindelser om at lade partnerens efterretningstjeneste operere i eget land med henblik på overvågning af en tredjepart. Mossad er mig bekendt særdeles meget omkring sig, så det kunne sagtens være sandt hvad der fremføres her. Israelerne vil benægte det, de danske myndigheder vil benægte det. Det er en del af spillet. Men at “the Israelis’ activities had caught the attention of Middle Eastern youth in Odense” lyder mere suspekt. Mossad er vel topprofessionelle og lader sig ikke afsløre af nogle etageklippede ‘fætre’. Skulle de virkelig have arbejdet i Odense med henblik på overvågning af Vollsmose skal vi kun være glade. Kunne man mon forestille sig at de lader PET få del i indsamlede data fra overvågning som PET ikke selv har lov til at foretage? Hmmm (LFPC).

 

 

 

On December 31, 2008, two Israelis who worked in a hair products kiosk at the Rosengaard Mall in Odense, Denmark, on the island of Funen, were shot and slightly wounded by a Danish assailant who was born in Lebanon and was of Palestinian origin. One of the Israelis owned the kiosk, which sold Dead Sea hair and skin care products, a usual front for Israeli intelligence operations. Apparently, the Israelis’ activities had caught the attention of Middle Eastern youth in Odense days before the shooting and the two Israelis had been harassed. The Danish Security and Intelligence Service was reported to have been notified about the incident by Odense police. The two Israelis, in their 20s, had only been in Denmark for about a week.

Israeli charge d’affaires Dan Oryan said it was disturbing that the two Israelis were targeted merely because they were Israelis. Oryan’s reaction is in keeping with other Israeli denials and obfuscation that their young nationals are engaged in intelligence operations while masquerading as art students, mall kiosk vendors, and moving company employees.  Mossad’s modus operandi exposed — from art students to kiosk operators

Gellerup Kirke – hvor er kejserens rige?

Til en endeløs ønskeliste over assertive og drakoniske tiltag – planken ud for somaliske pirater, bevæbnede vagter på kaserner, kontant håndhævelse af jødiske skolebørns sikkerhed, herut med tuneseren, f. eks. – kan man også tilføje en henstilling til Gellerups gejstlige om at begynde at forholde sig til virkeligheden. Deres evige bagatelliseringer er helt ærligt ved at være for trættende. At fedte rundt om problemernes årsag ved at sige “det er her, hvor børnene og de unge har rigtig meget tid, og måske kommer de til at kede sig lidt, og nogle gange kan der opstå uro og ballade” er ganske enkelt underlødigt, og har konsekvenser for Danmarks situation under ét. Bemærk passivkonstruktionen “nogle gange kan der opstå uro og ballade”, et i disse sammenhænge velkendt sprogligt kendetegn der røber udenomssnakken og berøringsangsten (LFPC).

Det skal være trygt at færdes i Århus Vest om aftenen, og ballademagere skal ikke have frit spil. Det mener en sammenslutning af frivillige og ansatte i forskellige klubber og foreninger i Århus Vest. Derfor udvider de nu natteravnsordningen, som kaldes ” Nabo til Nabo”.

” Tidligere var denne ordning kun et kriseberedskab, som patruljerede, når der havde været meget ballade. Nu udvider vi ordningen, så gruppen patruljerer i alle skolernes ferier. Det er her, hvor børnene og de unge har rigtig meget tid, og måske kommer de til at kede sig lidt, og nogle gange kan der opstå uro og ballade,” siger Annette Bennedsgaard, som er præst i Gellerup Kirke , der blev forsøgt antændt i december. […] ” Det handler om, at det skal være at færdes i området. Samtidig giver det simpelthen børnene i området mulighed for at tale med en voksen. er børn er velkomne til at tale med og vi vil også besøge de klubber som er i området. Men vi håber da også, at vores tilstedeværelse har en præventiv virkning på ballade og kriminalitet,” siger Annette Bennedsgaard. Hun understreger, at ordningen er præventiv ved at være passive. […] Flere natteravne efter brandforsøg [Lokalavisen Århus Vest, 6.1.2009]

»Asylretsaktivister«

Femtioårige Said Parvin är grundare av den danska organisationen Asylret, som hjälper flyktingar som nekats asyl och vill gömma sig undan myndigheterna.

– I Danmark är allt stöd till gömda kriminaliserat. Om du hjälper någon som lever underground att hitta en bostad är det olagligt. Om du erbjuder dem plats i ditt eget hem är det också olagligt. Detsamma om du hjälper någon att inte följa myndigheternas beslut, säger han. Därför är retoriken så viktig. Officiellt kan Asylrets medlemmar inte säga att de bryter mot lagen. Då skulle myndigheterna stoppa verksamheten direkt.

– En del är rädda för att bli straffade. Andra säger: Vi gjorde det under andra världskriget, så då gör vi det nu också. I Sverige är det inte olagligt att ha gömda sovande hos sig eller att ge gåvor till dem i form av pengar eller mat.

– Vore det olagligt skulle nog fler vara rädda för att engagera sig, precis som i Danmark.

Han [Parvin] kallar sig socialist och är full av hat mot ett system som gör att människor måste gömma sig. Han tycker att regeringspartierna dansar efter Dansk folkepartis pipa.

– Samhället har blivit uppdelat. Nuförtiden är det okej att vara öppet rasistisk i Danmark. Frågar man folk säger de: Ja, jag är rasist, och börjar sedan argumentera för sin sak. De gömdas stödgrupper tar strid mot staten

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] definition er ulovlige og ondere våben. Henrik Krogh siger det fint på Informations debat (via Snaphanen ), hvor han også kommer ind på det af pressen misforståede begreb proportionalitet: – […]

LFPC
12 years ago

“Hvorfor skulle Bonnichsen agere pauseklovn? Tavshed er i alle tilfælde langt bedre, også hvis man er ved at tørre op efter en eller anden vandgang. Bonnichsen har jo skadet PETs anseelse ikke så lidt i offentligheden” Jeg forestillede mig i hvert fald for et par år siden, at denne pauseklovn-persona kunne være designet til at skabe indtryk af tilforladelighed i muslimske kredse. Som fratrådt leder befinder han sig i et grænseland mellem at være insider og troværdig udenforstående analytiker. De luftige udmeldinger kunne så, når behovet var der, tilsættes signaler til disse miljøer, eller regulær misinformation. F. eks. i sagen… Read more »

Frikapitalist
Frikapitalist
12 years ago

Dime bomben er dødelige op til 4-8 meter og er symbol på jødedommens fuldkomne ondskab.

HamaSS nyeste raketter er dødelige op til 100 meter og er blot en papraket…

“The standard high explosive (RDX-based) warhead can be enhanced with the ZDB-2 blast fragmentation warhead, comprising high explosive charge, containing reduced RDX-based explosive charge, over 4,000 steel ball matrix liner and prefabricated fragmentation sheath, extending lethal effect over a radius of about 100 meters.”
http://blog.wired.com/defense/2008/12/hamas-chinese-a.html

Gad vide hvordan Eric Fosses malende beskrivelse lyder når effekten af 4 000 stålkugler på kroppen skal beskrives?

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Gaza, til eksempel, har fordoblet sig selv på 14 år, men generelt er demografien i den muslimske verden faldende, så fordoblingtiden er noget længere.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Jeg har bankoverført ligeligt til Snaphanen, UriasPosten, og Den Danske Israelindsamling (og skrevet ♥ hjertet med IDF i posteringstekst) dags dato. Jeg håber det er til mere end bare symbolsk støtte. 🙂 @JensH Jeg er fuldstændig enig med dig i at muslimerne er fabelagtige til guerilla-krig /partisan-krig. Det vil blive svært for den Vestlige verdens efterkommere at håndtere denne form for asymmetriske krigsførelse. Er fordoblingstiden for muslimer 20 år ? I 1984 havde islam (kun) 700 mio. tilhængere. Og ca. 351 mio. tilhængere i 1970 @Johansen Jeg kan til min gru forestille mig Hezbollah i nord stå på spring til… Read more »

Ulla
Ulla
12 years ago

Jeg har været til kursus med en mand fra PET (i hjemmeværnet) og mit indtryk var, at de er komplet uinteresserede i politik og meget interesserede i politiarbejde. De ansatte kommer fra politiet, og de arbejder med kriminalitetsbekæmpelse. På de højere planer er der naturligvis et politisk element, men mit indtryk var, at hovedfokus simpelthen var at finde de potentielt kriminelle og forhindre forbrydelser.

Kakao
Kakao
12 years ago

Annette Bennedsgaard er i øvrigt den præst fra Gellerup Kirke, der i sin tid blev slået ned af en ung mand, der trængte ind i kirken.

Kakao
Kakao
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen

Interessant initiativ.

Tonny
Tonny
12 years ago

Bemærk at der ang Gaza er et protest optog imorgen fredag den 9. januar kl 15 fra Nørrebro Station til Sank Hans Torv. Arr. af Hizb-ut-Tahrir. 🙁

JensH
JensH
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen “Desuden, kan du nævne et eksempel i moderne tid, hvor islam har klaret sig godt militært,” Hvis du tænker på traditionelle militære styrker, så har de været håbløse. Men som man siger om Arabere: Deres hære er elendige og de er håbløse når det kommer til konventionel krig, men de er derimod fabelagtige til guerilla-krig, og til at holde et oprør kørende indtil den militært set langt stærkere modpart er kørt træt. Det har vi set i.f.m. Algier-krigen fra 1954-62, de Palæstinensiske intifadaer og senest i Irak fra 2003. Og igen er nødt til at påpege, at… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Uha jensH, sandheden er nogle gange vigtigere end karriere og god stemning. Jeg er lidt gammeldags på det punkt. jeg vil hellere være fattig og alene, eller for den sags skyld død, end at se på en kujon i spejlet hver dag. Jeg er afklaret med begge dele, det drejer sig ikke om, hvor længe og fedt vi lever. Det drejer sig om, hvordan vi lever. Hvad angår borgerkrigen, hvorfor jeg ikke rigtig tror på den. Det er der mange årsager til. Selv med en stor indvandring på 20000 muslimer om året, er der stadig over 50 år før muslimerne… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Magga “hvordan tre kan være på vagt og de to ligge og sove.” Det fatter jeg heller ikke en dyt af. I min tid var vi langt flere på hvert vagthold, og mens nogle lå og sov på vagtstuen var der andre der gik vagtpatrulje forskellige steder på kasernen, (man sov et par timer, og så gik man vagt et par timer). Jeg tror vi var omkring 12 vagtfolk, en vagtkommandør samt en vagthavende officer, (som sad et andet sted på kasernen). Dertil kom at vi når vagten startede fik udleveret skarp ammunition, og under overvågelse af vagt-kommandøren gjorde vores… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

“at de ikke i det mindste laver det om efter 11/9-2001-angrebene er nærmest kriminel dumhed” Der har været ganske mange JP-læserbreve, hvor mænd fortalte om vagter i deres soldatertid, og ingen har fattet, hvordan forløbet på Antvorskov kunne finde sted. Jeg undrer mig over, hvordan tre kan være på vagt og de to ligge og sove. Du kan også tage finanstilsynet. Troede vi ikke, at det var skarpe herrer med fuldstændig styr på tingene! Og hvad med Skat og deres evige renden rundt til invandrerkioskerne, hvor der svindles med alt, der kan svindles med. Hvorfor udviser man ikke de kriminelle… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Magga “Senest efterlader røveriet på Antvorskov kaserne det indtryk, at der ikke er grænser for, hvor idiotisk man kan handle i Danmark” Jeg troede ikke minne egne ører da jeg hørte at Antvortskov kaserne STADIG er en såkaldt ‘åben kaserne’. Jeg tjente selv i Sjællandske Livregiment i 1980’erne, (idag lagt sammen med Garderhusarerne), og allerede dengang forekom dette ‘åben kaserne’-koncept håbløst naivt. Lad gå med, at kasernens haller kan bruges af lokale sportsforeninger om aftenen, men ellers burde kompagni-områderne for længst have været hegnet ind uden adgang for offentligheden. Antvortskov Kaserne er selvfølgelig et produkt af de ultra-naive 1970’ere, og… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Hvorfor skulle Bonnichsen agere pauseklovn? Tavshed er i alle tilfælde langt bedre, også hvis man er ved at tørre op efter en eller anden vandgang. Bonnichsen har jo skadet PETs anseelse ikke så lidt i offentligheden, og det kan ingen være tjent med. I forvejen var tilliden til politiet jo nede på et lavpunkt. I øjeblikket minder det hele om Ebberød Bank. Senest efterlader røveriet på Antvorskov kaserne det indtryk, at der ikke er grænser for, hvor idiotisk man kan handle i Danmark og slippe godt fra det. Der burde falde langt flere hoveder, i militæret, i politiet, i DR,… Read more »

LFPC
12 years ago

Tak for anbefalingen, det lyder lige som den slags baggrund jeg efterlyser. Mht. Bonnichsen har jeg stadig en rest af tvivl om hans pensionistkarriere som snakkehoved til dels er designet til at give PET en platform at sende signaler eller vildledende røgslør fra. F. eks. da Lars Hedegaard forleden kritiserede ham for at afsløre PETs modus operandi, kunne jeg ikke lade være med at spekulere om hvorvidt det netop ikke var det Bonnichsen gjorde – at han tværtimod sendte misinformation ud i de muslimske miljøer. Måske er hans tågehornskarriere en kombination af flere ting?

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC Jeg ved ikke om du har læst Hans Davidsen-Nielsens bog om PET, (“I en højere sags tjeneste”) som udkom i 2007??? Ellers skulle du. Den er faktisk glimrende. Men i denne fremgår det ihvertfald, at PET havde et endog meget tæt samarbejde med Mossad. Denne bog handler selvfølgelig om PET under den kolde krig, men allerede i 1970’erne og 80’erne havde Danmark fået ‘det Palæstinensiske problem’ indenfor landets grænser i kraft af herboende Palæstinensere samt deres Danske sympatisører, (ikke kun Blekingegadebanden). Der har faktisk været rejst kritik af at PET var for naive i deres samarbejde med Israelerne, og… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Mon ikke Danmark i det forhold er nok så meget styret af sit forhold til USA.

LFPC
12 years ago

Dét jeg virkelig gerne ville vide er hvordan PETs og andre europæiske efterretningstjenesters situation er vis-a-vis forholdet til hhv. det stærkt pro-arabiske og multikulturalistiske EU, og til Israel/Mossad. Er de underlagt nogle retningslinjer fra Big Brother Brussels der begrænser deres samarbejde med Mossad og pålægger dem at tolerere arabiske efterretningstjenesters og jihadisters operationer på vores territorium? Dette sidste har der jo været en del skriverier om for nogle sydeuropæiske landes vedkommende, bl. a. noget med nogle underhåndsaftaler Frankrig havde indgået for at undgå terror på egen jord. Der var jo engang hvor PET og FET blev associeret med stærkt nationalsindede… Read more »

LFPC
12 years ago

Ja, der er også mere generelle førmoderne aspekter der går på tværs af religioner, og som det er en pestilens at få indenfor vore grænser. Der var for nylig denne modbydelige video med stening af en pige fra yazidi-samfundet, vistnok i Irak. Og arabiske kristne skulle også efter hvad jeg har læst i vid udstrækning have optaget den islamiske antisemitisme. Alt andet lige er disse ikke-muslimske grupper selvfølgelig et mindre problem, og at foretrække for så vidt som der ikke er en herrefolksreligion/ideologi der driver værket. Derfor skulle man vel forvente at de er langt mere modtagelige for vestlige værdier,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Ernst W. Jensen Med de erfaringer vi har smerteligt har måttet oparbejde siden 1983, så vil jeg mene, at alt andet lige er kristne indvandrere at foretrække. Men dette bertyder absolut ikke at så er alt fryd og gammen. Når araberne er så dårlige til at integrere sig i de vestlige samfund, så skyldes det ikke kun religionen islam. det skyldes også hele den arabiske kultur med alt hvad det indebærer af bl.a. klan- og ærestænkning. I Södertalje (Sverige) er der en meget stor koncentration af kristne Assyriere, og de giver bestemt ikke anledning til færre problemer end de Arabiske… Read more »

Ernst W. Jensen
Ernst W. Jensen
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen

Har endnu ikke fået læst din blog-post, den ser lidt mere omfattende ud end jeg lige havde regnet med, men jeg snupper den iaften!

Her er iøvrigt en anden interessant artikel fra Kristeligt Dagblad, om det er et blålys eller en slags beroligende pille, kan jeg ikke gennemskue:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/309671:Kirke—tro–Kristne-indvandrere-stroemmer-til-Danmark

JensH
JensH
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen En udmærket blog-post du har lavet, dog studsede jeg lidt over en kommentar i begyndelsen af din post: “Personligt tror jeg ikke på borgerkrigstanken, det er vores samfund for resistent over for” Du taler altså her om ‘samfundet’ som vi kender det idag, og det er jeg enig i. Men samtidig beskriver du en udvikling som fuldstændig vil forandre det Danske samfund til ukendelighed, og dermed falder din præmis for udeblivelsen af borgerkrig væk. Når du importerer fremmede kulturer så importerer du altså også deres konflikt-niveau, og behøver jeg bare at pege på Mellemøsten for at gøre… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

OT, eller ikke helt, jeg har lavet en post om vores demografiske fremtid, som jeg vil sende til så mange politikere og meningsdannere som jeg overhovedet orker og kan finde email på. Så de ikke får lov til at gå fremtiden så uvidende i møde, eller så de i det mindste går den i møde med velberåden hu. Hvis nogen har tid og lyst, vil jeg gerne have feedback på denne post, og med det mener jeg ikke feedback på min manglende tro på decideret borgerkrig, eller demokratisk takeover, eller at tallene fra Danmarks statistik ikke passer:) Nej, jeg mener… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

OT

Så er de islamiske fascister også gået i gang med deres kyniske terrorraketter ind i det nordlige Israel fra Libanon:

http://politiken.dk/udland/article625151.ece

Hvornår kommer de Vestlige lande Israel til undsætning? Skal Israel bare have lov til at sejle i sin egen sø, når de angribes af aggressive, islamistiske terrororganisationer? Vi kan ikke være det bekendt. Og de Vestlige medier prostituerer sig for Vestens fjender.

Islam has bloody borders!

JensH
JensH
12 years ago

Jeg tror disse ‘asylretsaktivister’ får travlt i den nærmeste fremtid. Således ‘hotas’ tusindvis af afviste Irakiske asylansøgere nu med hjemsendning:

http://svt.se/svttext/web/pages/108.html

Men det dog først når deres klagesager er blevet afgjort, så måske ‘aktivisterne’ ikke behøver at skulle på gaderne de første 5-10 år.

Ulla
Ulla
12 years ago

Danskerne er ikke racister. Vi vil bare ikke længere lade os tyrannisere med prædikatet.
Og svenskerne synes ikke, det skal være ulovligt at hjælpe andre med at begå ulovligheder? Det er måske heller ikke strafbart at køre bankrøverens flugtbil? At aftage indbrudstyvens varme varer? Det må de selv om… Men jeg synes godtnok, de skulle bekymre sig om splinten i deres eget øje…

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x