9
jan
Seneste opdatering: 10/1-09 kl. 0734
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da vi ved et tilfælde befandt os på Café Halvvejen overfor – i andet ærinde – ,  tog vi et  foto af menigheden, der føres bort. Vi så ingen betjente gå ind i synagogen.

Københavns Politi afviser at skulle have afbrudt gudstjeneste i jødisk synagoge i København forat eskortere menigheden på sikker afstand af palæstinensiske demonstranter. En lille jødisk menighed på ca. 15 personer spærrede øjnene op, da de ved 17-tiden fik afbrudt deres gudstjeneste i den jødiske synagoge i Krystalgade i København. En gruppe kampklædte betjente kom ifølge Claus Bentov fra København K ind i synagogen og bekendtgjorde, at politiet ikke kunne garantere for jødernes sikkerhed, hvis de ikke sørgede for at komme væk fra området hurtigst muligt. Politiet frygtede angiveligt for jødernes sikkerhed, når deltagerne fra en stor palæstinensisk demonstration på Rådhuspladsen ville komme forbi synagogen. – Jeg synes, at det var et meget dramatisk skridt at tage, siger Claus Bentow, der deltog i gudstjenesten. – Det er meget ubehageligt for os, der ikke alle har noget med Israel at gøre. Og det er heller ikke os alle, der sympatiserer med alt, hvad israelerne laver. Men pludselig bliver vi en del af en konflikt, der finder sted langt væk herfra. Hos Københavns Politi afviser den centrale vagtleder, John Hansen, at betjente har været inde i synagogen. Jyllands Posten (foto © Snaphanen)
9-jan-2008-006

Mads Gilbert taget med bukserne nede – svindel på CNN

Via Jihad Watch (LFPC):

Mads Gilbert, the radical Marxist Norwegian doctor that was the focus of a Fox News report earlier today for being an anti-Israeli Hamas apologist, has been positively identified as one of two doctors caught faking CPR on a Palestinian boy that “died” in video featured today on CNN.

The segment with Gilbert shows him and another doctor badly faking chest compressions and other life-saving measures on a live boy faking death in what can only be described as political theater. The video claims to be filmed by the brother of a Palestinian teen that claims the boy was one of two purposefully killed by a missile fired at them by an Israeli drone as they played. Lawhawk, has more on why the fake CPR is so pathetically obvious to those with actual CPR training.

CNN editors who swallowed the story of the poorly-acted video unquestioningly-no doubt because it fit the anti-Israeli narrative familiar to CNN viewers and critics-have now pulled the video without explanation, correction, or retraction. It has also been determined that the videographer who filmed his brother’s “death” is the general manager of a company that hosts web sites for Hamas.

Dr. Gilbert was allowed into Gaza by the Israelis just 2 days ago to provide medical care. He was involved in faking war crimes less than 48 hours later.

Update: The CNN cover-up continues. Saddam Hussein’s favorite network has now pulled the video completely from their site, instead posting a text story that continues the propaganda.

I suspect this attempt at avoiding the truth isn’t going to work out very well for them. Pro-Hamas Doctors Caught Faking A Civilian Death… After CNN Airs Footage

Norsk politi fandt hemmelige våbenlagre

VG skriver: “Kun én av de pågrepne hadde palestinsk bakgrunn.” Stop. Punktum.De tilføjer ikke dette, jeg får at vide  fra Norge: “de hadde hhv.  tyrkisk, pakistansk og marokkansk bakgrunn. Av 37 anholdte var 2 norske.”

Fant hemmelige våpenlagre i Oslo sentrum.Funnene sjokkerte politiet. – Enkelte beslag gjorde at vi var bekymret over hva de var i besittelse av, brifet politiinspektør Johan Fredriksen justisminister Knut Storberget på Karl Johans gate i ettermiddag. Overfor VG Nett utdyper politiinspektøren funnene som rystet dem.

– Vi tok beslag i molotovcocktails, slagvåpen og kniver. Flere steder i sentrum fant vi skjulte depoter med av molotovcocktails og slagvåpen, sier Fredriksen. På hemmelige steder i Oslo sentrum fant politiet store våpenlagre.

Tidningar plockar bort islamkritiska Twingly-länkar

Svensk mediecensur er en gammel, gammel historie, men det er altid rart at se den dokumenteret. Og trøstefuldt at den endelig har fået  modstand i cyberspace. Folk vil informeres, ikke opdrages:

Helsingborgs Dagblad har plockat länkar som kritiserat islam i samband med artiklar om konflikten i Palestina och upploppen i Rosengård. “Att ha länkar som går till innehåll som vi aldrig skulle publicera hos oss känns inte bra”, säger chefredaktören Sören Karlsson.

DN.se plockar bort blogglänkar om Lars Vilks : När debatten om Lars Vilks rondellhundar rasade som hårdast valde Dn.se att plocka bort Twingly-länkar som innehöll orden Lars Vilks.


Nu, då tidningarna fylls med artiklar från Israels offensiv i Gaza, har flera dagstidningar valt att plocka bort Twingly-länkar med islamkritiskt budskap, skriver bloggen Muslimsk friskolan, som också presenterar flera exempel.

Bland annat ska Helsingborgs Dagblad ha tagit bort minst två länkar, båda med islamkritiskt innehåll. Den ena artikeln handlade om kriget i Palestina, den andra om oroligheterna i Rosengård för ett par veckor sedan.

Sören Karlsson, chefredaktör för Hd.se, säger att ett tiotal webbredaktörer hjälper till att moderera sajten – och Twinglylänkarna.

– Automatiken är som den är, länkarna ramlar in. Vi försöker blicka igenom länkarna som dyker upp och om vi gör en bedömning att bloggen innheåller något främlingsfientligt eller olagligt så väljer vi att stänga länken, säger han till Dagens Media.

– Det här har vi naturligtvis fått kritik för, speciellt av de berörda bloggarna. Men jag kan bara ta ansvar för vad som finns på vår sajt och hur den uppfattas av människor som besöker den, fortsätter han. Sören Karlsson säger att tidningen diskuterar frågan i princip dagligen.

– Vi har pratat mycket om detta internt och det är inte lätt att dra gränsen eller skriva ett regelverk som är exakt.

Även Sydsvenskan ska enligt bloggen ha plockat bort länkar. Nyhetsredaktören Andreas Mattsson säger att han inte kan svara på om det förekommer någon moderering.

– Jag gör själv ingenting, säger han.  Dagens Media. se og Så avslöjas tidningars censur”

prøv f.eks. at skrive ordet “islamkritik” på en svensk nyhedssøgning.


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skamfull nordmann
Skamfull nordmann
13 years ago

Norges Statsminister, Jens Stoltenberg, hyller Erik Fosse og Mads Gilbert i en melding på sin Facebook-profil:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=550179

Nils
Nils
13 years ago

Denne Mads Gilbert synes at være for Paliwood, hvad Gerard Depardieu var for fransk film i en årrække, hvor der tilsidst kunne stå på en plakat: “un film sans Gerard Depardieu.”

I stedet for at bidrage med talentløse læger, burde venstrefløjen kunne frigive nogle af sine dygtige unge instruktører – og hvorfor ikke skuespillere? – til indsats i kampområderne. En Kathrine Windfeld ville kunne udrette mirakler på det hospital.

Kakao
Kakao
13 years ago

Kulturboikott av Israel?

By Hans Rustadon Januar 7, 2009 8:34 FM

Norge våknet til nyheten om at “sentrale kunstnere” vil ta initiativ til en kulturboikott av Israel. Kunstneren Sonja Krohn, leder av Kirkelig Kulturverksted Erik Hillestad og leder av Norsk Skuespillerforbund, Agnete Håland, ble intervjuet. Kunstnerne Håkon Gullvåg og Willibald Storn ble også nevnt. Hvordan vil en slik boikott slå ut?

http://www.document.no/2009/01/kulturboikott_av_israel.html

Janne
Janne
13 years ago

Velfortjent ros til Pia & Co: h t t p://www.information.dk/179147 Når jeg linker til artiklen så er det også fordi jeg synes at de interviwede i artiklen mangler en vinkel. Lige nu ser vi at DF arbejder for at der skal mere kristendom ind i folkeskolen. Det er ellers slet ikke min kop the med religion i folkeskolen og slet ikke bøn. Men fordi der ikke er nogen der vil pille ved at der allerede nu forekommer religiøse handlinger en masse i folkeskolen – halal mad, religiøse tørklæder på piger og sågar skolelærere og pædagoger, religiøse krav om kønsapartheid og… Read more »

Ernst W. Jensen
Ernst W. Jensen
13 years ago

Mads Gilbert taget med bukserne nede, eller overskriften skulle måske hedde: læger uden moralske og etiske skrupler! Sikke et setup, storebror filmer løs mens lillebror får hjertemassage, den store norske folkehelt, iflg. DR’s udsendte i Oslo, kæmper en håbløs kamp, men giver hurtig op, ryster på hovedet og peger på EKG-skærmen så de oprørte seer ikke kan være i tvivl om, at den 12-årige dreng netop er afgået ved døden. Ikke så meget som 2 sekunders dvælen eller eftertænksomhed, et 12-årige barn døde netop mellem dine hænder hr. Mads Gilbert. Hmm – måske Pallywood Studios™ skulle finde nogle bedre instruktører,… Read more »

Højrebladet Komet
Højrebladet Komet
13 years ago

Det har jeg også oplevet Politiken gøre.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x