19
jan
Seneste opdatering: 5/1-10 kl. 1434
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gaza i Holland: video tekstet på tysk:

– Three attacks have been made on synagogues in the Netherlands in the past few days, says the Centre for Information and Documentation on Israel (CIDI). The government is to provide clarification of the incidents in the Lower House today. On Sunday morning, persons unknown started a small fire in an auction house in Amsterdam with a Molotov cocktail. A synagogue located in the same building was “undoubtedly” the intended target, CIDI director Ronny Naftaniel said yesterday. “There are Hebrew texts above the door of the building,” he explained. Naftaniel said that earlier last week, the windows of a synagogue in Haaksbergen were broken. Additionally, persons unknown have tried to set fire to a synagogue in Arnhem, the CIDI director added.‘Three Attacks on Synagogues in Netherlands’,Dutch anti-Israel protests prompt investigation, Gaza in the Netherlands , Geert Wilders: Deutliche Worte zu Rotterdam

Er det “hate-crime” at myrde en svensk bøsse?

Man skal ikke vide sig for sikker. Kvinder og HBT personer tilhører rigtignok særligt beskyttede køn i Sverige, men tilhører forbryderen en særlig beskyttet offer- og folkegruppe, i dette tilfælde entusiastiske (den ene: læs rabiat) muslimer, så kan den onde hensigt bortfalde som dug fra skræppeblade. Jævnfør nedstikningen af to bøsser i Stockholm i sommer. Hate crime var åbenbar for det efterforskende politi, men dommerne mente noget andet trods rigeligt med beviser.

“Bo Albrektsson säger att man i nuläget inte har något klart motiv till mordet. Eftersom 26-åringen var homosexuell har en av polisens teorier varit att det rör sig om ett så kallat hatbrott.– Det finns inget som direkt pekar på ett hatbrott, men man kan aldrig vara riktigt säker. Vi håller alla dörrar öppna tills vidare.De två misstänkta gärningsmännen är nära vänner, men det var bara 17-åringen som kände mordoffret. De var bekanta med varandra sedan någon månad tillbaka. Enligt åklagaren har de även setts före morddagen. Men var och varför de träffades vill han inte gå in på.” Hatbrott från rosengårdselever ?

Ny trend – aggressiv og assertiv fællesbøn?

Via Gates of Vienna (LFPC):

(ANSA) – Rome, January 19 – A group of Muslims who prayed in front of the Colosseum during a protest march against the Israeli offensive in Gaza this weekend was accused of threatening behaviour by centre-right politicians on Monday.

Around 50 Muslims knelt with their backs to the Roman amphitheatre and prayed towards Mecca during the march on Saturday, refueling a row over a similar incident that took place in front of Milan’s Duomo earlier this month, also during a Gaza protest.

‘‘The pseudo-prayers in Milan and in front of the Colosseum are nothing to do with religion – they are threatening and intimidatory acts towards the Italian people,” said Maurizio Gasparri, Senate whip for Premier Silvio Berlusconi’s People of Freedom (PDL) party. […] Muslim Colosseum prayers fuel row

Melanie Phillips: Britain’s Surrender

In Britain, the war in Gaza has revealed the extent to which the media, intelligentsia and political class have simply crumbled in the face of the global jihad.

The U.K. is a major player in European and world politics and is America’s most significant strategic ally. Until now, it has been considered one of Israel’s firm supporters and a linchpin of the Western defense against the world-wide Islamist onslaught. With the reaction to Gaza, however, that reputation is no longer sustainable.

Years of demonizing Israel and appeasing Islamist extremism within Britain have now coalesced, as a result of the media misrepresentation of the Gaza war as an atrocity against civilians, in an unprecedented wave of hatred against Israel and a sharp rise in attacks on British Jews. […]

The police told pro-Israel demonstrators on at least one occasion to put away their Israel flags because they were “inflammatory.” Yet officers allowed some anti-Israel demonstrators to scream support for Hamas — and even to dress up as hook-nosed Jews pretending to drink the blood of Palestinian babies. […]

In fact, the British government has effectively taken the view that Israel should not be allowed to defend itself by military means against the Hamas rockets that ministers have taken care to condemn. […]

The government’s failure to support Israel’s war against Hamas as the front line of the West’s defense against the global Islamic jihad reflects its failure in turn to acknowledge the nature of that world-wide phenomenon.

Last Thursday, Mr. Miliband wrote in the Guardian that there was no single, unified Islamist threat but merely a set of various local grievances, such as Kashmir or the Golan Heights. Such startling ignorance of the goals and ideological antecedents of the Islamic jihad, from Hamas to Hezbollah to Pakistan’s Lashkar-e-Taiba, is of a piece with the British government’s stubborn refusal to accept that the West is under assault from a war of religion. […]

Recently, prominent British Muslims who advise ministers against Islamist extremism wrote an open letter making the veiled threat that unless the government condemned Israel there would be a rise in violence in Britain. […]

Across the spectrum, Britain’s elites are terrified of dealing with militant Islamism. It is hard to avoid the conclusion that, in a pattern which goes back to the foundational Christian blood libel against the Jews, they are concealing their fearful inability to deal with Islamist aggression by displacing the blame onto its Israeli victims instead. Britain’s Surrender

The harder they fall

malik_dahl_26576654

Ordet landsforræderi skal nok ikke bruges for tit, og bør bruges med en vis varsomhed, dels fordi der som bekendt er såvel en holdningsmæssig som en juridisk betydning, men også fordi de handlinger der refereres til kan afspejle den politiske og elitære konsensus. I grelle tilfælde som Sverige må det i særlig grad give anledning til debat om hvem der definerer ordet. Ligesom man kan kigge på billeder af den velærværdige, velnærede og vældige politiker Peter Brixtofte i hans velmagtsdage og i dag se en tom skal af bluff, sådan kunne man rent hypotetisk forestille sig et fremtidigt opgør med samarbejdspolitikken med terrorbevægelser som Hamas og Hizbollah, som vil gøre billeder som disse fra en pro-arabisk demonstration i Kalmar til møllesten om halsen på pæne, stuerene politikere, og få det berømte billede af Chamberlain og Hitler til at blegne. Men perspektiverne er overvældende, for vi taler jo om hele den politiske mainstream, og dertil den akademiske verden, og alle modtagerne af oliedollars. Det kunne blive Nürnberg i tredje potens. Det er kun et paradigmeskift væk (LFPC).

Fotos: Thoralf Alfsson. Tilsvarende billeder af danske politikere modtages med taknemlighed)

I praksis lovligt i hele Vesten – hvad bliver lovligt næste gang ?

As we can see, this sign was rather popular for the photographers. Child in hijab, mother in niqab. I spoke to a policeman about this sign, but by the time I got him here to show him, the sign had been damaged. He said the crowd wouldn’t support her message anyway, and I disagreed. No way a crowd shouting “allahu akhbar” is going to disagree with this woman.World Zionism Takes a Beating in Melbournistan

100_2692


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PB.
PB.
12 years ago

Janne, det har advokat Steen Lassen arbejdet for i nogen år efterhånden.
Naivitet og uvidenhed , det må være forklaringen på hans ageren.

https://www.advokatsamfundet.dk/Default.aspx?ID=11687&M=News&PID=0&NewsID=7490

Janne
Janne
12 years ago

Borgere skal åbenbart tvinges til at dommere skilter med privat religion i danske retssale. Hvad så næste gang der bliver konflikt i Gaza eller andre steder?

h t t p://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-19941237.html?forside

Whodares
12 years ago

Gad dog vide hvis jeg med et skilt der sagde det samme som den unge piges bare vendt mod muslimer, troppede op foran medierne ? Man burde lave et event hvor man tog alle de hadefulde dokumenterbare slogans muslimer de sidste par dage straffrit har luftet overalt i Europa, i selv de mest naziforskrækkede lande, og så vendte dem mod muslimer, man skulle selvfølgelig have en lille kopi af “orginalen” klistret på nede i hjørnet, men så småt at man skulle kigge godt efter. For jeg tror godt jeg kan spå om det forløb i både offentligheden og medierne især,… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Tror Hamas i Danmark de kan få danerne til også at hade jøderne i Danmark?
Nej! de kan tro nej!
Jøderne i Danmark er assimilerede, det er muslimerne ikke.
Man bruger ordene integreret , og integration for de uassimilerbare.

Troede Hamas, da Hamas forkyndte overfor Israelerne, at den halvårlige våbenhvile var forbi, at Israelerne ville være stilletående målskiver for Hamas ?

Som Daner er jeg træt af at muslimerne skal rette på danskerne, med hvad de synes er forkert ved vores måde at være dansker på.

Janne
Janne
12 years ago

Det går ikke at offentlige institutioner i Danmark indfører dresskode med religiøse symboler der ligner den lille piges. Symboler der – på det viste foto – ses sammen med jødefjendsk adfærd.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Ja, jeg kan snart ikke overraskes over venstrefløjen mere………….

Fotoet af kvinden i niqab og den lille pige i hijab med det jødefjendske skilt bør med i debatten om brugen af hijabs og tørklæder på ansatte i offentlige institutioner i Danmark. Dette foto og tilsvarende bør sendes til samtlige politikere. Det går ikke at offentlige institutioner i Danamrk indfører dresskode med religiøse syboler der ligner den lille piges.

Stakkels pige at hun bliver misbrugt på den måde.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Jeg er ret rystet over venstrefløjen og Politiken og Politiken segmentet lige i øjeblikket” Denne anti-semitisme er jo ikke af ny dato. Det er rigtigt, at vi i forbindelse med Gaza-konflikten har oplevet en sand kloak af jødehad fra centrum-venstre, men den har jo hele tiden været der, dog ikke så åbenlys som i de sidste par uger. Alt for længe er centrum-venstre sluppet afsted med at bruge figenbladet ‘anti-zionisme’, selvom man længe har svælget i klassisk anti-semitisme, forstået således, at man i mange år har tillagt Israelerne (læs: jøderne) alverdens slette intetioner, (eks. ‘folkemord på Palæstinenserne’), og samtidig… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Særligt fjendsk over kultur skabt af vestlige mænd.

Janne
Janne
12 years ago

Alt dette sker midt i en tid hvor multikultur hyldes af det meste af venstrefløjen. Men for mig at se er multikultur ikke noget at være stolt af idet multikultur i praksis ofte har vist sig fjendsk overfor jøder, homoseksuelle, kvinder, ikke-troende og vestlig kultur generelt.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Det krisen i Gaza har vist os er bl.a. at dele af venstrefløjen og islamister (hamas, hizbollah etc.) åbenlyst bruger samme aggressive anti-jødiske retorik. Der burde faktisk laves en oversigt. Vi kan se det i flagafbrændinger, jøder anbevales at holde sig væk fra specielle områder, sammenblanding af fredsflag og religiøse kampråb, jøder/Israel sammenlignes med hagekors og nazisme og der siges ikke fra over for spyt og chikane mod jøder hvis de har kalot på osv.

Jeg er ret rystet over venstrefløjen og Politiken og Politiken segmentet lige i øjeblikket.

Johansen
Johansen
12 years ago

“elitens offergruppe nummer et, nemlig muslimerne.”
Vel talt, JensH! 🙂

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Men hvor er støtten til de kun ca. 7000 jøder der bor i Danmark” Når venstrefløjen taler om multikultur, magfoldighed og om at det Danske samfund skal give plads til andre kulturer, så mener de i realiteten at der skal gives plads til islamisk kultur. Defor, når ‘yndlings-minoriteten’ overfalder andre minoriteter vil de per automatik gå i forsvarsposition for muslimerne, da denne minoritet er den ultimative offergruppe i venstrefløjens univers. Når det kommer til lige de Danske jøder, så har venstrefløjen jo altså i mange år haft ualmindeligt svært ved at adskille deres had til staten Israel med had… Read more »

Rolf Krake
12 years ago

Landsforraederi er efterhaanden den eneste definition der passer paa de handlinger, gerninger og politiske udspil fra venstrefloejen, visse embedsmaend, de fleste af de saakaldte ‘eksperter’, og selvfoelgelig ikke at glemme journalister. Det er vigtigt at de bliver dokumenteret. Som udviklingen gaar ser det ikke ud til at vi deres utopiske paradis med jublene halal hippier som helte og elskovsyge islamister fulde af peace og love i moede, tvaertimod, udviklingen gaar rigtig hurtigt den anden vej i den virkelige verden. Der kommer et tidspunkt hvor tiderne skifter, hvor loegnens facade splintrer, og realiteterne fra den virkelige verden bliver det afgoerende. Om… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

🙂 Selv om det selvfølgelig ikke var morsomt, så er det alligevel lidt sjovt.

Her kunne jeg skrive meget om kvinder og vore tasker, men det handler altså om en 84-årig, som berigelsen ikke kunne få til at slippe.

http://jp.dk/indland/krimi/article1575250.ece

Janne
Janne
12 years ago

Venstrefløjen snakker så meget om beskyttelse af minoriteter. Men hvor er støtten til de kun ca. 7000 jøder der bor i Danmark, som nu oplever partisan tørklæde klædt heilen i gaderne og at en jødisk skole og en synagoge i København er indhegnet og bevogtet for at kunne eksistere?

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne Jes Dorpf Petersen har lige kaldt hijabben for et stykke firkantet hvidt stof. Ren Asmaa retorik. Det er nedgørende over for danskerne at fastholde dette falsum, når vi efterhånden har læst skriften på væggen. Så længe MSM ikke vil indse og formidle, hvad den islamiske kvindetilsløring betyder, sålænge bliver befolkningen trukket rundt ved næsen. Folkeopdragelsen fra mediernes side vedr. den islamiske tildækning af kvinder er uhyrlig og forvrængende. Når man ser det sorte spøgelse og hendes tilslørede barn, så skal alarmklokkerne ringe. Her er tale om islamisme og islamismens flag eksponeres på kvindekønnet. Kvinderne må lægge hoveder til den… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Fotoet viser Hijab og hiqab og hagekors og jødehad i en uhyggelig forening. Hvordan kan vi borgere i Danmark og andre vestlige lande se hvilke hijab og niqab klædte kvinder her i Vesten, der er enige eller uenige med skiltet på fotoet? Hijabs på store og små ses i stigende grad som del af demonstrationer ikke bare mod Israel men mod alle jøder. Det er svært at se hijab og niqab som blot 30 gram stof efter disse mange hadske manifestationer. Bekvemt vælger MSM ikke at vise disse jødehadske fotos. Men det passer vel heller ikke så godt ind i… Read more »

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x