19
jan
Seneste opdatering: 20/5-13 kl. 1517
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingrid Mattson, the first female president of the Islamic Society of North America,
talks about converting to Islam and the need for understanding the Muslim community
Ingrid Mattson, a 45-year-old Canadian-born convert to Islam, caused an uproar in the blogosphere after she was invited by the Democratic party to a gathering of religious leaders in Denver on the eve of the convention. Other notable participants included Bishop Charles E. Blake, (Church of God In Christ) and Rabbi Tzvi Weinreb (Orthodox Union). The commotion stemmed from the fact that Mattson is the president of the Islamic Society of North America (ISNA), an organization with close ties to the Muslim Brotherhood, which was labeled last year by the U.S. Justice Department as an un-indicted co-conspirator in U.S. v. Holy Land Foundation, a Hamas terrorism financing case. 

It is no secret that Wahhabism is a radical Islamist ideology responsible for a great deal of the anti-Western violence produced in the Muslim world. Yet, in a CNN chatroom interview in 2001, Mattson stated that Wahhabism is “a reform movement” that “really was analogous to the European protestant reformation.” Inaccurately, she claimed that “the Saudi scholars who are Wahhabi have denounced terrorism,” despite the fact that many continue to teach its virtues. Meet Ingrid Mattson,  The jihad apologist at Obama’s prayer service

Obama er  blevet  sammenlignet med den klassisk skolede, berejste, krigserfarne, 43 årige  John F. Kennedy, en sammenligning vi har tilgode at få sandsynliggjort.  Hør Kennedys Inaguration Adress fra 20 jan. 1961 og lad  os tales ved i morgen:


Olav Rabølle Nielsens indre enklave

En pædagog om en politisk attentatmand: Man kan diskutere om man skal gøre så meget ud af skoleleder Olav Rabølle Nielsen, og svaret må afhænge af i hvor høj grad han repræsenterer noget i tiden, eller om han er en excentriker. Mere end Pinocchio minder han mig om Jacob Holdt, og det er ikke overraskende ikke noget kompliment. Rabølle føler smerten ved Hamas’ missilangreb på Israel, vel at mærke den ulykkelige raketaffyrers triste liv der har drevet ham så langt. At hans liv er defineret af …. Vollsmose siger vist alt, og offerrolletænkningen ligner mest et udslag af Stockholmsyndromet. Alligevel er han beklageligt tidstypisk ved ikke at indse umuligheden af på den ene side at postulere forståelse for Israels situation, samtidig med at han giver landets mest brutale fjender legitimitet ved at være medunderskriver med dem.

[…] – Når det er sagt, har jeg også forståelse for israelerne på grund af de grusomheder, de var udsat for under krigen, og at de er en lille enklave i en stor arabisk verden. Jeg forstår udmærket, at de gør, hvad de kan for at forsvare det, de mener er deres ret. Så jeg har intet imod jøder, og jeg har intet imod palæstinensere. […]

– Hvad tænker du, når du erfarer, at en af Odense Kommunes rollemodeller har skudt mod to israelere i Rosengårdcentret?

– Det er tragisk. Jeg kender den unge mand rigtig godt. Han er kommet hos mig privat, og jeg holder meget af ham og hans familie. Selvfølgelig har jeg den dybeste medfølelse med de mennesker, det er gået ud over, men jeg er også trist til mode over, at den unge mand i desperation har begået sin handling. Jeg kan kun sige, at han har haft en opvækst og et liv, hvor han hele tiden har skullet undertrykke en vrede. Han var kommet på ret fod, men så rammer sygdom ham igen, og så bliver han udsat for et aktiveringsforløb af det danske bureaukrati, og det gør ham mere og mere rasende, og det hele bryder så ud i lys lue i Rosengårdcentret. Et eller andet sted føler jeg, at jeg måske burde have været mere for ham. Jeg har ingen undskyldning for hans handling, men jeg ser mange gange verden et andet sted fra end I andre.[…]– Jeg er en Pinocchio

Ja, Rabølles empati rækker endda til forståelse for at den angivelige pistolmand “hele tiden har skullet undertrykke en vrede” i det danske samfund der har “udsat [ham] for et aktiveringsforløb”. Det kan åbenbart få det til at slå klik for selv den bedste, så man anskaffer sig en pistol og skyder på to sagesløse israelere. Ren Jacob Holdt (LFPC).

P.O.

Enquist var i Deadline hos tydeligt benovet Jes Stein Petersen. Et sympatisk menneske, en god forfatter, men Deadlines hyldest var uden de torne, der trods alt findes og ikke ganske åbenhjertigt:

Enquists eksempel: Litteratur, politik, kærlighed og alkohol. Den store svenske forfatter Per Olov Enquist beretter åbenhjertigt om det hele i erindringsbogen ’Et Andet Liv’. Se programmet her, det indeholder interssante betragtninger om socialdemokratisme og Danmark.

Hvad der imidlertid helt udeblev, var de gange Enquist tog forfærdeligt fejl. For eksempel da han hyldede massemorderen Pol Pot, og ikke ville indrømme sin fejltagelse. Ingen gudebilleder uden skygger, om vi må bede. Enquist om Cambodia fra Per Ahlmark:

”I åratal våldtog västerländsk imperialism ett asiatiskt land, dödade nästan en miljon människor, förvandlade en vacker kambodjansk kulturstad till ett ghetto, till ett horhus. Men folket reste sig, gjorde sig fritt, kastade ut inkräktarna, fann att denna fina stad måste återställas. Då utrymde man huset och började städa upp. Man började skura golv och väggar, eftersom inte människor skulle leva i förnedringhär, utan i fred och med värdighet. I väst flödar då krokodiltårarna. Horhuset utrymt, städning pågår. Över detta kan bara hallickarkänna sorg. Dock lär oss allt detta att kampen inte är ett historiskt monument, ett livlöst minnesmärke; den pågår.”

“Städning pågår” ? Er det en god socialdemokrat, der omtaler et folkemord sådan ? Se videre fra Venstrefløjen og despoterne, Det Galna Kvartsekel, der desværre ikke længere er online, men som vi fik citeret lidt. Ingen var mere gale i hovedet end svenske intellektuelle og Enquist var kun én af dem. Jan Myrdal, Olof Palme, Birgitta Dahl, P.C.Jersild. Deadline 2 sek kan ses her.

For resten, er du jødisk?

Internettets blogunivers er som bekendt ikke et medie for sarte sjæle. På Gülay Kocbays blogpost bliver man nu for en sikkerheds skyld bedt om at svare på, hvilken etnicitet man tilhører. Det er Gülay Kocbay selv, der spørger, og skulle nogen have glemt, hvem hun er, kan det oplyses, at hun er medlem af foreningen Muslimer i Dialog. Det uskyldige spørgsmål på bloggen falder, efter at en person har erklæret sig uenig med Gülay Kocbay om krigen i Gaza – og så kommer det: For resten, er du jødisk? Hvortil den pågældende pænt svarer, at det er han ikke, men tænk nu, hvis han var: Så havde hans argumenter jo ingen kraft haft. Samme sted kan man endvidere læse, at Gülay Kocbay deltog i den demonstration på Rådhuspladsen, hvor der blev heilet og råbt »Ned med demokrati« af en sluttet flok unge indvandrere, som senere på dagen lavede ballade på Nørrebro. Men det er vel også en slags dialog. Flere og flere borgere er i hvert fald ved at forstå budskabet fra de vrede unge mænd: Enten retter I jer efter os, eller også er det værst for jer selv. Mikael Jalving, Groft Sagt, Berlingske

Radikale: »Skal vi dø? Så lad os dø med bukserne på«

lad gå da, det vil se pænest ud, alt taget i betragtning

Seneste jødechikane

at tænke sig jøder i Europa agere på samme måde mod muslimer ? Nej, vel. Man skulle tro der var fornuftige muslimer, der kan fantasere sig til, at denne optræden kan lægge i kakkelovnen til en alvorlig rekyl på et tidspunkt.

Även Willys och Bonnier drabbade av falska Israelrykten , Anti-Semitic Incidents in France

Cardinal warns Roman Catholic women against marrying Muslim men’

 

 

 

 

 

 

 

 

“Be careful with love. Think twice before marrying a Muslim, think seriously because it brings loads of hassle – and even Allah can’t say where all that will end,” Jose Policarpo, the Cardinal Patriarch of Lisbon, said during a public debate.

“When you recognise what a young European of Christian upbringing is subjected to, given Muslim attitudes to women, the first time she goes to their countries, we can imagine what that entails.

“You can only dialogue with someone who is willing to dialogue. With our Muslim brothers, for example, dialogue is very difficult,” he said.Article from: Agence France-Presse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

Sognepræsten i Skovshoved Johs. H. Christensen er en brav mand og en af de film- og litteraturanmeldere, som jeg sætter pris på. I dag anmelder han P. O. Enquists nye selvbiografiske bog og giver den seks stjerner ud af seks mulige. Måske er nogen interesseret i at læse denne anmeldelse, der lige præcis sætter fingeren på det begreb, der lå mig på tungen forleden: Forræderi. Efter at have læst anmeldelsen sidder jeg endnu engang tilbage med en trist erkendelse af, at ligegyldigt hvor godt man forsøger at gøre det for sine børn, kan det sagtens gå meget galt. Den samme… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

@ WHODARES

SIAD beskæftiger sig jo med hjemlige politiske forhold, hvilket er helt legitimt og naturligvis ikke diskvalificerer nogen fra at deltage i internationale operationer.

Sværere er det ikke. Det forstår vi skam godt. – Se også Ulla Lauridsens blog om emnet, som mit brugernavn linker til.

– – –

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Stein Pedersen har gang i sin serie om totalitære ideologier, og kan derfor ikke bore i de spørgsmål, det kunne have været interessant at bore i. Selvom det formentlig rykkede i ham. Alle, der så, hvor hårdt han gik til Uffe Ellemann-Jensen, forstår hvorfor (“blokerede du ikke for en væsentlig samfundsdebat i 80’erne”). Det er ikke fordi, han ikke er skarp nok.

Olav Rabølle Nielsens udsagn om, at pistolmanden er en person, der “i desperation har begået sin handling” står fortsat i kontrast til det negligérede forhold, at han overhovedet ejede en pistol med skarpe skud.

– – –

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Mærkeligt nok må muslimer spise svinekød når de ikke har andre muligheder 😀 Allah og hans profet giver dispensation. Selvfølgelig har Allah ikke tænkt sig at muslimen skal sulte sig ihjel, men vedkommende muslim må ikke give udtryk for nydelse når svinekødet indtages. Denne pasus har jeg læst i Abdul S. Madsen’s Koranoversættelse af 1967, bind I. Mage til nedrakken af Kristne og jøder i denne gamle bog, dikteret af en bitter mand mens himlen den var vred. Fordomsfrie småbørn af muslimske forældre, vænnes fra med at møde verden med et åbent sind. Disse stakler opdrages forkvaklet til at hade… Read more »

Kakao
Kakao
12 years ago

@Whodares

Nu er moddemonstranterne jo blevet afsløret som de virkelige nazister. Derfor leder pressen og venstrefløjen efter hvad som helst, der kan kaste smuds på “højrefløjen”. Intet er åbenbart for småt for venstrefløjen.

Victor
Victor
12 years ago

Johansen – hvorfor fanden var du så skvattet??? Jeg har haft den samme oplevelse og mít svar var klart: Ja, der bliver spist svinekød (Jeg forklarede endda at jeg var asatroende og at grisen var hellig for mig 😉 – at den slik vi ville diske op med var økologisk og uden pangfarver – og at det stoppede lige dér. Pigen kom ikke – heldigvis.

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg har i den just overståede weekend haft den glæde at lægge øre til to kvindelige forældre, som har børn på folkeskoler med et kulturberigende segment. Den første fortalte mig, at hendes pige nu er kommet hjem og fortalt, at hendes lange lyse hår er haram! Det har hun fået at vide af de arabiske drenge i klassen. Jeg har naturligvis opfordret hende til at klage til skolelederen. Hun overvejer at flytte sin datter. Den anden forælder fortalte mig, at de havde fået et kulturberiger barn i klassen. De fik efterfølgende at vide af skolelæreren, at de ikke længere skulle… Read more »

Whodares
12 years ago

Sådan helt OT.

TV2 og EB kører en kampagne imod SIAD, pga der er soldater der er medlem af vores facebook side, selv overkommunisten Rene Karpentofth (staveplade jeg ved) bliver brugt som “ekspert” og hans fantastiske konklution var at så kunne man jo slet ikke stole på de soldater.

Det sagt af et voldsforherligende skvat der aktivt støttede terroristerne på Nørrebro i alle henseender, hvor dybt er vore “journalister” efterhånden sunket ?

Janne
Janne
12 years ago

Er det så også det danske samfunds skyld at der KUN er plads til halal mad på Vollsmose skolen og at jødiske forældre anbefales at finde andre skoler til deres børn?

Magga
Magga
12 years ago

JensH Lad os håber, at du har ret. LFPC Tak for din gode analyse af Olav Nielsen, det hjalp. Jeg fik helt åndenød, da jeg læste interviewet, for jeg tror slet ikke, at denne lærer er så atypisk, som han selv mener. Tværtimod mener jeg, at der findes mange af samme slags, der føler sig lykkelige ved lissom at se al verdens lidelser og påtage sig at sone dem og fremstå i et passende helteskær, når det nu ikke kan være anderledes. Sådan midt imellem det diskret anmasende og det ukueligt pågående. En frelser af naturens nåde. Jeg tænker med… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Magga ” Hvis han får succes men ikke vil fire på sin indvandringspolitik, kan han gøre en del skade.” Ikek sålænge der stadig er VKO-flertal, og den seneste måling fra Ramsbøll viser faktisk et VKO-flertal, hvilket er ret bemærkelsesværdigt taget i betragtning af det ‘møg-år’ regeringen har haft i 2008: http://jp.dk/indland/indland_politik/article1573414.ece Ganske vist er VKO-flertallet ikke perfekt, og specielt er jeg gal over, at regeringen valgte at følge Mettoch-dommen i sommers. Men i det mindste skal DF nok presse regeringen til, at dommen bliver fortolket så restriktivt som muligt, samt at regeringen ikke glemmer sit løfte om at arbejde på… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Olav Rabølle Nielsen

“og så bliver han udsat for et aktiveringsforløb af det danske bureaukrati, og det gør ham mere og mere rasende, og det hele bryder så ud i lys lue i Rosengårdcentret.”

Det er selvfølgelig det repressive Danske samfund som tvinger denne msiforståede unge mand til at begå attantatet mod de to Israelere. Det er virkelig utroligt med venstrefløjens infantilisering af Palæstinenserne. Aldrig kan de stilles til ansvar for deres handlinger. Det er altid vestens og Israels skyld, og Palæstinensernes handlinger ses udelukkende som et produkt af af disse onde magters handlinger.

Magga
Magga
12 years ago

JensH. Jeg er også ret ligeglad med Ammitzbøl, men det er vel ham, der skal snuppe de unge fra Vestager samt alle dem, der er trætte af at ligne S og SF til forveksling. Hvis han får succes men ikke vil fire på sin indvandringspolitik, kan han gøre en del skade.

JensH
JensH
12 years ago

@Magga

Mit drømmescenarie ved næste valg er som sagt, at VKO-flertallet bliver styrket, og at de Radikale ryger ud af Folketinget. Hvis/når de to ting er indtruffet er jeg egentlig ret ligeglad med om Ammitzbøll klarer spærregrænsen eller ej.

Magga
Magga
12 years ago

JensH

De Radikale har sat sig katastrofale spor i danmarkshistorien og fortjener ikke at fortsætte. Lad dem bare blive kvalt i deres latte og selvgodhed,.

Som jeg før har skrevet, synes jeg at Simon Emil Ammitzbøll er guddommelig morsom, men også at han ikke er HELT tosset, og da samtlige “eksperter” dømte ham ude, inden han var begyndt, var jeg uenig. Nu viser meningsmålinger, at han ser ud til at få en chance, og det er vel ikke så dårligt, selv om gerne skulle fire på “anstændigheden”.

JensH
JensH
12 years ago

@Magga Et særdeles fornuftigt og indsigtsfuldt læserbrev fra socialrådgiver Kurt Andersen. Han beskriver de voksende problemer med indvandrer-unge knivskarpt, og hans løsningsforslag lyder absolut heller ikke så tosset, (såfremt vi ikke kan få disse ‘utilpassede’ smidt ud af landet) Kurt Andersen skriver: “Vi skal måske ind og have åbnet lovgivningsmæssig mulighed for at idømme disse unge en periode på opdragelse – en dom som fastsætter socialpædagogisk behandling lidt på samme måde, som vi i dag kender det fra det psykiatriske område. Altså en dom uden tidsbegrænsning, hvor vi i stedet arbejder hen mod et bestemt resultat – nemlig at vi… Read more »

Onslow
Onslow
12 years ago

Glemte at lukke

Onslow
Onslow
12 years ago

Ulla: Stein var synligt overrasket og sagde: Jeg ville have troet, det var omvendt Desværre borede han ikke i, hvad forskellen var. Mon ikke Jes Stein Petersen har læst Kristen Bjørnkjær’s interview med P.O. Enquist, på spørgsmålet om integration og invandring, citeres Enquist får følgende: “Ikke nogen stor debat i Sverige, aldrig så betændt som i Danmark. Jeg siger ikke, at der ikke findes højreekstremisme i Sverige, men svenske aviser har aldrig dyrket det meget. I Sverige var man meget tidligt observante med hensyn til at integrere indvandrere. Det har været en relativt ren proces, som partiernes ledere fra venstre… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

JensH Har du læst dette læserbrev (som jeg også har omtalt i et svar til Emeritus)? En socialrådgiver, der sender et møgfald efter de radikale og lægger ansvaret for den uforsvarlige indvandrerpolitik på deres parti. De radikale er vel at mærke helt på linie med de kredse i Sverige og Norge, der træffer beslutningerne om deres landes indvandrerpolitik. “Tvang kan være vejen frem Kurt Andersen, socialrådgiver, Gyvelhøjen 18, Spøttrup Offentliggjort 19.01.09 kl. 03:00 Det er på tide at indføre effektive metoder til at få unge af udenlandsk oprindelse på ret kurs. To af tre unge, der fremstilles for en dommer,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Skal vi dø? Så lad os dø med bukserne på” Jeg har haft ‘fornøjelsen’ af at opleve denne Flemming Nakinge Nielsen i adskellige net-debatter, og selv for en Radikal er han kvalmende skinhellig og frelst. Men glædeligt at se at der er røre i den (svindende) radikale andedam. Jeg vil sige at de Radikale pt. befinder i en fase man kan betegne som ‘dyb krise’, og man kan håbe på, at de går fra denne fase over i et stadie man kunne kalde ‘total opløsning’ Det der taler for at de skulle bevæge sig over i dette ‘stadie’ er, at… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Jeg fik også lyst til at læse Enquist’ selvbiografi, fordi jeg selv har erfaringer med samliv med en alkoholiker, der heller ikke blev hjulpet ret lang tid ad gangen af Minnesotatkuren, som jævnligt forsøgte at drikke sig gennem antabus, og som tilsidst lykkedes med at drikke sig ihjel. Det var dog efter min tid. Dette var en person, som alle misundte, et søndagsbarn uden lige, verden lagde sig af sig selv for hans fødder, (dog ikke undertegnede). Han kunne end ikke tage fem lodder i en tombola uden at der var gevinst på mindst 2-3 af dem. Det held fulgte… Read more »

Ulla
Ulla
12 years ago

Jeg fik meget lyst til at læse Engqvists selvbiografi. Så I, han roste dansk presse – kultursiderne, debatsiderne – i forhold til den svenske? “Sådan noget har vi ikke i Sverige”. Stein var synligt overrasket og sagde: Jeg ville have troet, det var omvendt 🙂 Desværre borede han ikke i, hvad forskellen var.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

http://www.dr.dk/DR2/2sektion

Brug den her da DR fumler lidt 🙂

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x