21
jan
Seneste opdatering: 3/6-10 kl. 0022
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg genhørte forleden Kennedys tiltrædelsestale fra 1961 (hør nedenfor) , og bad andre lytte med. Den er et bevægende mesterværk og tidsdokument, og ikke kun af sentimentale grunde. Nu har jeg så hørt Obamas tale med, den er ovenfor og begynder min. 2:30 inde i videoen. Den er god, rigtig god. Han er en glimrende taler. Den flyver, pletvist højt, men som helhed langtfra så højt som Kennedys. Hans tale var ladet af skæbne og bitre erfaringer, Obamas fortaber sig for en del i øjeblikkelige besværligheder. Jeg anvender kun sammenligningen, fordi andre så flittigt har gjort den. Begejstring, våde øjne, – det løber afsted med dem ude på Amager Fælled og i andre af verdens betydende, intellektuelle centre.

En god taler er ikke det samme som en god præsident, selvom vi lever i en TV-tid, hvor “appearances” er alt, og hvor letbevægelige sjæle stadig kan betale flere tusinde kroner for at møde Clinton himself live. Clinton var en glimrende taler, men en undermålig præsident. Demokraten Truman var det omvendte. Republikaneren Reagan var en god del af begge dele, med lidt hjælp fra teleprompteren. Samtiden hadede dem begge, men elskede Clinton. Kennedy var en større retoriker end præsident. Havde han fået otte år, og havde helbreddet holdt, var han måske blevet en stor præsident. Bush var en rædselsfuld retoriker, og derfor af DR og mange andre godtkøbsbedømmere allerede dømt som den værste præsident nogensinde. Sådan kværner hurtigpressen. Alt skal afgøres under historiens vingesus inden deadline. Det er øregas, men det er betalt gas. Af dig og mig. Vi kan godt vente vente 25 år med at afsige foreløbige domme, og vores pointe er, at samtiden er en upålidelig, støjende bedømmer. Hvem videofilmer abegrotten ved fodringstid? TV gør. Umistelige klip man fodrer seere med.

Har den mopsede olding Gore Vidal haft ret i noget som helst, er det det, at en amerikansk præsident er en kransekagefigur. Man kan udnævne sin yndlingshest til præsident, og systemet vil stadig fungere anstændigt videre. Det er dets store, indbyggede styrke. Indsætter man en stor personlighed, vil han flytte det nye steder hen og komme store ulykker i forkøbet.

I en internettid, hvor opinionshurlumhejet har udstrakt sig til enhver patologisk hysteriker med en netopkobling, er der allerede millioner der mener ditten eller datten om Obama: Verdens frelse og undergang, intet mindre. Nettet er en rendesten for troende, ikke for tvivlere. Vi mener pt. kun dette: Han er en glimrende taler, han er godt uddannet og har den rette alder. Resten tilbagestår at se. Han kommer næppe til som Robert Kennedy, som en spontan sorgreaktion (På Martin Luther King-mordet), at citere Aeschylus elegi “Even in our sleep“, men mindre kan nemt gøre det. Det er ikke det, det kommer an på. Som grundlæggende, taknemmelig og usvigelig ven af USA, er dette en dag, hvor det er en refleks for os at ønske tillykke. Europa behøver stadig USA mere, end USA behøver Europa, ligegyldigt hvem der er præsident.

Internethysterikerne II : Radikal personforfølgelse og internetterror

»Fascister, fremmedhadere, rabiate islamofober, demagoger«

Sådan karakteriserer bloggeren og det Radikale partimedlem Margrethe Monika S Hansen deltagere i en lovlig demonstration i København lørdag den 10.1. for Israel. Hun har i længere tid chikaneret Uriaspostens historiker Kim Møller og hans familie med offentlig løgn og infameren på sin ubehjælpsomt skrevne blog, “Shansens blog for et mere anstændigt Danmark.” Niveauet i dagspressen kan være barskt, men der er dog et par kilometer ned til det lavmål, man kan opleve på nettet.

M. Hansen kan ikke stave, men da hun heller ikke kan argumentere politisk, er personforfølgelse blevet hendes politiske weapon of choice. Smæderiet fra rendestenen ville kun være et skuldertræk værd, hvis ikke hun nu var overgået til at fotodokumentere dem, der ikke deler hendes politiske synspunkter. Det har hun forsøgt på her: Den Danske Forening og venner til Pro-Israel demonstration i København .Til held for de involverede, også M. Hansen, er det gjort så talentløst, at de færreste fotografier er behæftet med de rigtige navne. (Jeg er fotograferet, det er blot ikke mig). Flere nævnte deltog ikke engang og hendes ene fotograf er så kluntet, at han ses på adskillige billeder fra pladsen den dag. En nydelig penionist fra den københavnske vestegn, men en fumlegøj af en spion og en slet fotograf. Det ligger os dog fjernt at benytte os af samme metoder som den anstændige M. Hansens, dvs. offentliggøre hans navn og foto. Man kan sige, det må være op til blogger Hansens videre opførsel, hvorvidt det vil ske her. Men andre er mindre langmodige og har helt forståeligt fået anstændighed nok, så M. Hansens “anonyme” pensionist-fotograf må finde sig i at træde frem på scenen her.

Det pikerer naturligvis velanskrevne main-steam kronikører, der møder op til en fuldt lovlig demonstration for Israel, at blive kaldt “fascister, fremmedhadere, rabiate islamofober og anti-muslimske demagoger” af en repræsentant for den gode tone, og udsat for et forsøg, om end nok så hjælpeløst, på personregistrering. Men den skærpende grund er naturligvis den, at der var mange trusler og megen vold i luften i København de dage, (jeg fik selv min rigelige del for at udføre normalt, lovligt pressearbejde), og det er vanskeligt at se det radikale partimedlems bestræbelser, som andet end en indirekte opfordring til vold mod de afbillede. Eller i det mindste som en advarsel mod at møde op til andre lovlige demonstrationer, hun ikke bryder sig om. Margrethe Monika S Hansen fremfærd på nettet lader ikke til at afficere medlemmer af Det Radikale Venstre, men man må sandelig håbe, at det kun skyldes, at de ikke har læst hendes udgydelser. En smagsprøve her på hendes karakteristik af deltagerne på Rådhuspladsen den dag. Radikalt nye metoder i den politiske kamp fra de Radikale, hvis de står inde for denne beskrivelse af danske venner af Israel:

Også den massive deltagelse af Den Danske Forenings fremmedhadere og højrenationalister samt vaskeægte anti-muslimske demagoger, som var stærkt overrepræsenteret ved den danske Zionist forenings Pro-Israel demonstration forrige lørdag, burde have udløst omtale i den danske presse samt her på internettet.

Men som forventet har højre nationalisterne og rabiate islamofober kun travlt med at sprede deres egen fordrejet og løgnagtige oplevelse af lørdagens Pro-Israel Demonstration, løgne og manipulerende fordrejninger om voldsomt ballade og utryghed veltilrettelagt og koordineret i samarbejde mellem flere forskelige højrenationale blogs både her i Danmark og i Sverige.

Og hvorfor skulle de også fortælle alle at de selv, samt alle deres højre nationalistiske venner, anti-muslimske demagoger, fremmedfjendske små tosser og hadske islamofobiske præster samt et par racistiske højre ekstremister, var med side om side med de få helt almindelige danskere som var troppet op for at vise solidaritet med Israels ret til at tæppebanke civil befolkningen i Gaza.Men ingen tog afstand fra racisterne og fremmedhaderne som deltog i den Pro-Israelske demonstration.

Landsformand Søren Bald svarer i en venlig mail, at Margrethe Monika S. Hansens intimidering og trusselskultur ikke er partiets problem og opfordrer til politianmeldelse, hvis nogle mener love er overtrådt, og “at Monika Hansen ikke repræsenterer Det Radikale Venstre og derfor – uagtet sit medlemskab af partiet – ikke udtrykker Det RadikaleVenstres synspunkter.” Man skal altså være dømt ved en domstol, for at kompromittere de Radikale, det er ikke nok at bruge SA-metoder. Det forstås, at R synes de har mere presserende problemer lige nu, men M Hansen er uden stopklodser, det har hun været længe, så hun vil blive R´s problem, nu eller siden. Og hun vil falde tilbage på partiet, ligesom Safia Aoude kom til at klæbe til de Konservative, indtil de tog hende alvorligt. Endnu en prøve på den nye Radikale debattone: Se Anti-Jihadist- frihedskæmperen Lars Hedegaard hygge sig med sine venner fra Anti-Jihad netværket /USA.

Outrage: Dutch court to prosecute Wilders for Fitna

Panik før lukketid i Europas måske sygeste land.

– Ved at angribe den muslimske religions symboler, har han også krænket muslimske troende, meddelte distriktsdomstolen i Amsterdam i en skriftlig erklæring. Domstol: Wilders har krænket muslimer. Outrage: Dutch court to prosecute Wilders for Fitna

Dutch court decided to prosecute Wilders over Fitna after complaints from nine people

There’s one thing you can say about the Dutch political establishment: it is thoroughly immune to irony.

The images of burning cars and firebombed synagogues have barely faded from the TV screens of the Netherlands.

The cries of “Heil Hitler!” and “Jews to the gas!” that mingled with “Allahu akhbar!” are still echoing in the glass-strewn streets.

Yet Geert Wilders – who speaks out against these barbaric forces, and proposes to halt the Islamization of his country in order to put a stop to them – is the one who is being prosecuted for “hate speech”.

The true heirs of National Socialism rage unimpeded through the streets of Europe, while Geert Wilders is the one who “incites hatred” and “insults groups of people”.

Go figure. Baron Bodissey: “I Will Not Stand Trial Alone”

Obama: Nu også til branding

dk_obamaday

“Vi byder Obama velkommen med AMERIKANSK UDSALG!” (email til CD-Wows kunder 21.1.2009).

Det endegyldige bevis på at Barack Obama ikke er politiker, men feelgood-ikon, virtuelt krammedyr og en entitet man kan projicere alle ens mere eller mindre sentimentale drømme over på. CD-Wow er en international online-kæde der hovedsageligt sælger, ja, cd’er og dvd’er, så billigt og ved brug af parallelimport at brancheforeningerne arbejder hårdt på at få dem lukket. Et udmærket koncept da priserne gerne er lave, og der ingen forsendelsesomkostninger lægges oven i. Men – kæden er mig bekendt ikke amerikansk, men centreret i Hong Kong. Den langt overvejende del af deres kunder har således ikke kunnet stemme ved det amerikanske præsidentvalg – men dette ved vi jo fra og med denne valgkamp er af mindre betydning for engagementet. Obama var kandidat for drømmere og Gutmenschen verden over. Reklamen her overgår dog alt jeg har set før. Man deler sig jo normalt efter anskuelser, men CD-Wow har helt åbenbart ikke tænkt på dette som et politisk statement der kunne støde visse kundegrupper væk, men som et sales pitch der vil ringe klokker hos kunderne, så pengene i kassen klinger. Enten et dristigt forretningstræk, eller snæversyn og hybris (LFPC).

Og før vi glemmer det: George W. Bush og ‘amerikansk teokrati’

51ptbfrfqpl_bo2204203200_pisitb-sticker-arrow-clicktopright35-76_aa240_sh20_ou01_

American Theocracy: The Peril and Politics of Radical Religion, Oil, and Borrowed Money in the 21stCentury (Hardcover)

Hadet til USA nåede uanede højder under George W. Bush. Dette land var, forstod man, på tærsklen til magtovertagelse af fundamentalistiske teokrater, måske med hjælp fra Dick Cheneys tvivlsomme forretningsforbindelser. Og så var amerikanerne jo ikke bare rabiate fundamentalister, men også dumme og vulgære. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få afskaffet USA, så verden ville blive, ikke et multipolært lovløst helvede, men præget af anstændighed og harmoni. How times have changed (LFPC).

Obsessiv-kompulsiv religion

Den spøjse lille episode i læserbrevet her afspejler nok mere folkelig religiøsitet end fatwa-pålagt rettroenhed. Men den illustrerer hvordan tvangsmæssig fokuseren på halal kontra haram åbner op for opportun shopping og legitimering af asocial adfærd. Fyren her kan selvsagt ikke leve dette tankesæt ud konsekvent uden at blive ramt af handlingslammelse (aldrig at smide en gratisavis i skraldespanden, f. eks.) – men netop den muslimske verdens mangel på positiv dynamik hænger jo nok på denne måde sammen med tankegangen her (LFPC).

I S-togslinje E mod København 12/12 med afgang fra Hillerød kl. 11.52 sad en ung mand og læste med musikpropper i ørerne og med en beskidt støvle oppe på det polstrede sæde overfor. Det irriterede mig, men i stedet for at sige noget tog jeg en gratisavis og gik hen til ham og gjorde tegn til ham om at løfte foden og tage avisen ind under, så sædet ikke blev svinet endnu mere til.

Det lykkedes. Han løftede foden og lod den hvile på den brugte avis. Men det varede kun ca. 10 sekunder, så løftede han foden igen, flyttede avisen væk og anbragte den gadesnavsede støvle på stofsædet igen. Først da sagde jeg noget til ham, idet jeg spurgte, hvorfor i alverden han tog avisen væk? Han svarede: »I avisen står der måske navnet på en god muslim, det vil jeg ikke risikere at træde på.« Jeg gav op og gik væk.

Størst mulig foragt

Jeg fatter ikke den tankegang, men måske Jyllands-Posten har journalister, der kan skaffe svaret fra en eller anden imam? Hvis det skulle ske, så spørg samtidig, om det er rigtigt, at den unge muslim ved sin adfærd har vist den størst mulige foragt for pæne danske togsæder – ligesom da der blev kastet sko efter George W. Bush. Hans klare foragt for mig, en ældre mand, er ganske ligegyldig. Palle Mosegaard: Ufattelig muslimsk tankegang

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] August 2008: Anstændighedens trusler, “Vogt jer, vi ånder jer i nakken.” og 21 Januar 2009:  Radikal personforfølgelse og internetterror.) 2 kommentarer » Spring til […]

O.L
O.L
12 years ago

Rolf krake.
Obama Crimes er heldigvis ikke helt ukendt.
I linker også til siden,samt andre vedrørende emnet.
Har “bladret” hos jer, “Western Civilisation and Culture”.
Ser flere ting jeg gerne vil nærlæse.
Har selv linket fra:

http://www.nomullas.net/index.html

Rolf Krake
12 years ago

“TERROR IN HOSTES” 🙂

Det vil vise med messiahs’en med tiden, når obamagasmerne er redet over kan det jo være at folk lukker øjnene op, og medierne begynder at hitte ud af hvem han er.

O.L.’s link er værd at kigge på, såvel som Gateway Pundit osv..

O.L
O.L
12 years ago

Obama crime.

Hvis det viser sig der er noget om snakken her (se link)

http://www.obamacrimes.com/

bliver det måske ham der skal frelses.

Gad vide hvor holdbart det er?

Whodares
12 years ago

Hvad skal man snart sige…..Endnu en til kartoteket, vel bare !

Magga
Magga
12 years ago

Ang. min bemærkning om, at jeg helst ser monarkiets ophør, når dronningen en dag går af eller dør, og JensH’s svar på Camilla-Plum tråden – ““Jeg tror du er gået forkert. Uriasposten er en borgerlig-nationalkonservativ blog, d.v.s. ‘gud, konge og fædreland’-borgerlig, og du forkommer mig at være en af disse lalle-liberale fløjsmaver, som ganske vist kalder sig ‘borgerlige’ grundliggende er kulturradikale.” – vil jeg da ikke undlade at gå linen ud og hermed offentliggøre, at jeg synes, at USA har fået et præsentabelt nyt præsidentpar. Jeg holdt nu mest med McCain, men der er ikke stor forskel, meget vil blive… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Rolf Krake “I don’t care whether they like us or not. I want them to respect us!!!” Jeg måtte lige gentage den sætning. Jeg har flere kommet i tanke om denne Reagan-udtalelse gennem de senere år når jeg har fulgt den offentlige debat, ikke bare her i Danmark med i hele vesten. Hvor ofte hører vi ikke argumentet om, at vi ikke kan gøre ditten eller datten “fordi så vil manden i den Arabiske gade ikke kunne lide os”, og når jeg hører det argument mener jeg virkelig Reagans gamle koldkrigs-udtalelse passer perfekt som ‘modargument’. “Christian Firtal leve” Til det… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Rolk Krake.

Obamas tale faldt sikkert i god jord hos sådanne som Søren Krarup.

Rolf Krake
12 years ago

Magga, Rigtig interressant laesning af Valley Forge, og interressant lille detalje med Von Steuben og styrken med (selv)disciplin Jeg maa indroemme at jeg ikke endnu har hoert eller laest andet end uddrag fra messiah’ens tale, han giver mig stadigvaek udslet af roede knobber og andre allergiske reaktioner, plus hele den ‘hype’ der er paa tale er jo som en narcissistisk diktator element af den vaerste skuffe, alle mine instinkter skriger og raaber ‘Red Alert’ – Uanset hvad han har sagt, og jeg tror ikke et sekund paa at ‘the messiah himself’ har skrevet saa meget som et punktum i den… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Selvfølgelig, Janne. De må for den internationale domstol og om nødvendigt dømmes in absentia. Især morderne.

Janne
Janne
12 years ago

Magga

Og så skal dem der figurerer i Fitnafilmen – dem der begår forbrydelser – vel også retsforfølges?

Magga
Magga
12 years ago

Netop, Janne.

Filmen er jo sammensat af muslimske citater og filmklip. Jeg tror, at det bliver ikke så lidt af et paradenummer at være forsvarer i den sag. Anklagerne har ikke tænkt sig om.

Janne
Janne
12 years ago

Hvis Wilders skal retsforfølges for kritisk omtale af islam, hvad så med alt det horrible der står der skal gøres mod ikke-troende og anderledes troende i koranen? Skal der så ikke også gøres noget ved det? Er vi ikke lige for loven i EU?

JensH
JensH
12 years ago

@Rolf Krake

“hvor man dog savner en Ronald Reagan i disse dage.”

“I don’t care whether they like us or not. I want them to respect us!!!”

Sagt om Sovjet i valgkampen i 1980 mod Dhimmi-Carter, (“The Tunnels Dug by Hamas are Defensive!”).

Magga
Magga
12 years ago

Rolf Krake Jeg har lige lyttet til Reagans tale, og du har ret, starten er jo højaktuel, det er der i det hele taget meget af talen, der er, og så citerer han ovenikøbet og meget apropos en af mine absolutte yndlinge Alexander Hamilton, der var lidt af et finansgeni. Obama var også tilbage ved en af USA “founding fathers”, da han i indsættelsestalen sagde: “So let us mark this day with remembrance, of who we are and how far we have traveled. In the year of America’s birth, in the coldest of months, a small band of patriots huddled… Read more »

Rolf Krake
12 years ago

Magga, hvor man dog savner en Ronald Reagan i disse dage.

Hans tale til fosvar for Barry Goldwater i 1964 har paralleller til hvor tid, han vidste godt hvad ‘Change’ betoed….

h t t p://www. youtube.com/watch?v=lvg7lRsCVJ8

Tekst af talen
h t t p:// millercenter.org/scripps/archive/speeches/detail/3405

Michael sjøberg
12 years ago
Magga
Magga
12 years ago

fortsættelse Jeg røg ud, inden jeg havde fået læst korrektur og skrevet mit foregående indlæg færdigt. Ang. Reagan, som I skriver om, var han faktisk altid meget populær i USA, fordi han havde godt styr på økonomien, og det samme gælder Clinton, men der er den store forskel, at hvor Reagan også mestrede udenrigspolitikken, blev især de mellemøstlige anliggender forsømt af Clinton. Når kommentatorerne har fået Bush på afstand, vil de indse, at de problemer, der blev altafgørende for hans otte år i Det hvide hus, til dels skyldtes Clintons undladelsessynder. Obama har fra første færd smøget ærmerne op for… Read more »

Rolf Krake
12 years ago

“”Landsformand Søren Bald svarer i en mail, at Margrethe Monika S. Hansens intimidering ikke er partiets problem. Hvor længe endnu mon? Dette er så afgjort nye metoder i dansk main-stream politik, der her introduceres,,,,”” Det er snarere gamle metoder der re-introduceres fra venstrefloejen. Denne Søren Bald taler jo som en aegte radikal der vasker sine haender mens han daekker det beskidte med ryggen. Ingen af disse selv erklaerede ‘anstaendige’, der naermere taler med omvendt fortegn og Orwellske floskler, har taget afstand fra Anti-Semitismen, Joedehadet, Nazi Hilsner og opfordring til folkedrab paa Joeder – Dette er jo en del at deres… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Sandt nok. Tidernse skifter, og vi skifter med dem. Kunne medierne dog bare skfite så meget, at de hører op med at tale om USA’s “sorte” præsident. Jeg er fuld af forståelse for den symbolske værdi, der ligger i, at Obamas far var afrikaner, men der har nu i mange år været manget veluddannede og dygtige afroamerikanere i administrationen, og ingen faldt jo i svime over de to mest kendte og sympatiske, Colin Powell og Condoleezza Rice, der formodentlig her mere afrikansk blod i sig end Obama.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“sine sidste krampetrækninger på at indføre religiøse symboler på dommere i danske retssale”

Endnu en grund til, at det er en lykke for Danmark at det Radikale Venstre ikke længere har den nøgleposition i Dansk politik, som de havde før 2001-valget. Der er til gengæld nogle landsvigere blandt de Danske advokater som mener de kan stoppe loven via et sagsanlæg:

http://www.berlingske.dk/article/20090120/danmark/901200444/

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Det er endnu mere surrealistisk at se Det Radikale Venstre bruge sine sidste krampetrækninger på at indføre religiøse symboler på dommere i danske retssale. Det Radikale Venstre er dermed ikke kulturradikale mere – men dybt konservative og reaktionære. Derfor er partiet også ved at uddø – og andre er ved at overtage den kulturradikale post. I en tid med islamisme i vores kulturs midte er DF faktisk ret kulturradikale.

morlille
morlille
12 years ago

@Cykelsmeden
En mere, der er en “pryd” for det radikale gak-gak-parti: Ikke-tandlægen Ibrahim Gøkhan, der har pyntet sig med lånte fjer!

AN
AN
12 years ago

“Landsformand Søren Bald svarer i en mail, at Margrethe Monika S. Hansens intimidering ikke er partiets problem.”

Dvs. at den radikale Hansens fortolkning af anstændighed og den gode tone og hendes opfattelse af, hvad det vil sige at være politisk aktiv, nu åbent har fået det blå stempel fra den radikale ledelse.

Selv “Muslimer i dialog” er i besiddelse af mere selvkritik end de radikale, de reagerede i det mindste da et par af medlemmerne trådte over grænsen.

Enkefru Hansen
Enkefru Hansen
12 years ago

Ulla: Jeg tror du har fuldstændig ret. Jeg overhørte engang et radikalt medlem, i alt seriøsitet, foreslå at Krarup skulle have elektrochok til han ændrede holdninger. Da indså jeg, hvilke ekstremister Det Radikale Venstre tiltrak.

Janne
Janne
12 years ago

“Som grundlæggende, taknemmelig og usvigelig ven af USA, er dette en dag, hvor det er en refleks for os at ønske tillykke. Europa behøver stadig USA mere, end USA behøver Europa, ligegyldigt hvem der er præsident.” Det er jeg fuldstændig enig og jeg glæder mig enormt til at se også den danske venstrefløj vise sympati for det skønne land Amerika. Det overrasker mig ikke at der nu er valgt en mørk præcident. Jeg har boet i Amerika og har mødt mange dejlige og fordomsfri mennesker, der ikke går efter hudfarve eller køn men efter holdninger og evner, når der tænkes… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

De Radikale har altid følt de er lidt bedre mennesker end alle andre, og derfor føler de sig hævet over de regler for ‘god opførsel’ de ellers ikke tøver med at forlange af andre. Jeg kan specielt huske en episode hvor übermensch-følelse kom til fuldt offentligt skue. det var tilbage i sommeren 2006, hvor DFU på deres sommerstævne havde haft en lille selskabsleg med at lave tegninger af Muhammed. Nogle wannabee-kunstnere fra en eller anden obskur forening kaldet ‘Brand Denmark’ havde infiltreret DFU, og havde filmet ‘eventen’ på sommerstævnet. Der blev stor opstandelse i de Danske medier, (og et par… Read more »

Anna Lyttiger
12 years ago

Det siger ikke så lidt om kvindemenneskets evne til at sætte sig ind i begreberne, at hun bruger ordet “anti-jihadist” som skældsord. Eller også er hun klar over, hvad ordet står for, men deler holdningerne. Tsk, tsk…

Cykelsmeden
Cykelsmeden
12 years ago

Margrethe Monika S Hansen er sandelig en pryd for det radikale venstre, og hverken Marianne Jelved eller Margrethe Vestager er sikkert spor uenige med hende, og de synes sikkert heller ikke, at der er noget som helst galt med tonen i Margrethe Monika S Hansen debatindlæg. Det er nemlig sådan med det radikale venstrte: på den ene side, .. og på den anden side ..

Ulla
Ulla
12 years ago

En eller anden burde fortælle Monika S. Hansen at sammensatte ord skal sættes sammen.
Jeg er bange for, at de radikale medlemmer og vælgere langt hen ad vejen er enige med hende – jeg hører dem indimellem i private sammenhænge, og det lyder som om intet tiltag er under lavmålet, når det drejer sig om at bekæmpe de frygtelige, racistiske mennesker, der mener noget andet end dem om forholdet til islam her eller ude i verden.

Johansen
Johansen
12 years ago

Mere om tørklædedebatten fra dagens Fokus nr. 1:

http://viewer.zmags.com/publication/69eb1ae6#/69eb1ae6/26

Johansen
Johansen
12 years ago

OT

Ang. tørklædedebatten på OUH:

http://viewer.zmags.com/publication/69eb1ae6#/69eb1ae6/24

32
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x