23
jan
Seneste opdatering: 24/1-09 kl. 1945
35 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Med den nuværende hast, er svenskere bare en folkegruppe blandt andre senest i 2040. Hvordan det bliver, er ikke det spændende. Skriften på væggen er tydelig nok. Det interessante  er, om  folkestyret når  (tillades) at gribe ind. Hvorfor svensk demokrati er så anderledes i europæisk sammenhæng, har kun interesseret en håndfuld danske  journalister. Lillelund, Vestergaard, Karen Jespersen, Meir Carlsen.

Landets befolkning fortsätter att öka. Vi blev cirka 73 000 fler under 2008, sammanlagt blev vi omkring 9 256 000 invånare. Men utan invandring skulle Sverige vara en befolkningsmässigt krympande nation

92 000 personer avled under 2008 och drygt 46 000 utvandrade. Samtidigt fick Sverige ett tillskott på 101 000 invandrade personer som tillsammans med de 109 000 nyfödda bidrog till att befolkningen trots allt växte. Befolkningen fortsätter öka

Under en medelvecka föds 1 048 pojkar och 989 flickor. 921 par gifter sig medan 397 par skiljer sig. Befolkningen ökar med 1 340 personer. En stor del av ökningen – 1 000 personer – beror på en större invandring än utvandring. Det och mycket mer kan du läsa i årets upplaga av Statistisk årsbok som kommer idag. SCB.se

Bawer: Submission in the Netherlands

What a different road the Netherlands might have taken if Pim Fortuyn had lived! Back in the early spring of 2002, the sociologist-turned-politician—who didn’t mince words about the threat to democracy represented by his country’s rapidly expanding sharia enclaves—was riding high in the polls and appeared on the verge of becoming the next prime minister. For his supporters, Fortuyn represented a solitary voice of courage and an embodiment of hope for freedom’s preservation in the land of the dikes and windmills. But for the Dutch political class and its allies in the media and academia—variously blinded by multiculturalism, loath to be labeled racists, or terrified of offending Muslims—Fortuyn himself was the threat. They painted him as a dangerous racist, a new Mussolini out to tyrannize a defenseless minority. The result: on May 6, 2002, nine days before the election, Fortuyn was gunned down by a far-left activist taken in by the propaganda. The Dutch establishment remained in power. For many Dutchmen, hope died that day. [..]

But Wilders—who for years now has lived under 24-hour armed guard—would not be gagged. Thus the disgraceful decision to put him on trial. In Dutch Muslim schools and mosques, incendiary rhetoric about the Netherlands, America, Jews, gays, democracy, and sexual equality is routine; a generation of Dutch Muslims are being brought up with toxic attitudes toward the society in which they live. And no one is ever prosecuted for any of this. Instead, a court in the Netherlands—a nation once famous for being an oasis of free speech—has now decided to prosecute a member of the national legislature for speaking his mind. By doing so, it proves exactly what Wilders has argued all along: that fear and “sensitivity” to a religion of submission are destroying Dutch freedom.The trial of Geert Wilders represents another blow against Dutch freedom. Submission in the Netherlands, City Journal

Vil hollænderne i virkeligheden bare komme  jordanerne i forkøbet ? The Jordanian Muslim organization “The Messenger of Allah Unites Us” states that Jordan is about to issue an international arrest warrant against the Dutch politician Geert Wilders “within the next ten days.”

Allis Helleland i Østre Anlæg

Hvem siger at kunst ikke er hårdt arbejde? Måske ligger hun der hvor kopien af Michelangelos David stod gemt i mange år, indtil den fik havneudsigt foran Den Kongelige Afstøbningssamling 

Under en happening i går gravede billedkunstneren Uwe Max Jensen et portræt forestillende Allis Helleland ned i parken bag Statens Museum for Kunst. Værket var en hyldest til Eric Andersen, som i årevis sloges med Allis Helleland om et skjult maleri i nationalgalleriets samling.
Et portræt af Allis Helleland – den tidligere direktør for Statens Museum for Kunst – blev i går begravet i parken bag museet.
»Hun kom ikke six feet under,« siger Max Uwe Jensen, kunsteren bag såvel portrættet af Allis Helleland som beslutningen om at grave det ned, »for jeg fik vabler i fingrene.«
Da Allis Helleland blev et skjult maleri

g20003

 

Værested: 1.8 mio kroner

Fisken frekventeres af indvandrerdrenge. Nu skal de over 18 årige åbenbart også have et værested betalt af andre end dem selv.Hvori ligger integrationen ? Eller medborgerskabet ? 

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog,  artikel fra Vesterbrobladet,Fisken org

Uppehållstillstånd till alla från Gaza

Migrationsverket beslutar idag att bevilja uppehållstillstånd till alla asylsökande från Gaza. Trots att de senaste dagarnas utveckling, då både Israel och Hamas förklarat eldupphör, kan leda till att det inte längre råder en väpnad konflikt beviljas uppehållstillstånd till alla asylsökande. Orsaken är att gränserna till Gaza fortfarande kontrolleras av Israel och det är praktiskt omöjligt att ta sig in i Gaza. Migrationsverket, Nyheter

Seneste  udspil fra Fredens Religion (TM)

An Orthodox man from Golders Green yesterday spoke of his determination to continue living an openly Jewish life after he was viciously beaten and left with blood pouring from his face, in one of the most serious incidents of an unprecedented wave of anti-Semitism afflicting Britain. JEWISH MAN SAVAGELY BEATEN,  London – More Anti-Semitic Attacks in Golders Green
Rådhuspladsen: Berlin 1932

af Farshad Kholghi

Hvorfor vågner Villy Søvndal ikke op og råber: »I skal gå ad helvede til«?

Sammen med mange af mine jødiske venner og medborgere stod jeg på Rådhuspladsen for at støtte Israels ret til at forsvare sig mod terror. Vi var omringet af israelske flag, jødiske sange om fred og sameksistens samt utallige salatfade og politifolk. Få meter væk kunne man høre vrede og aggressive Hamas-tilhængere ønske død over både Danmark, demokrati og jøderne, mens en af dem heilede.
Angsten for, at Hamas-sympatisører skulle virkeliggøre deres trusler, omdannede Rådhuspladsen til Berlin i 1932. Angsten var med os på Rådhuspladsen, men den fik ikke lov til at herske over os. Gamle som unge stod vi sammen til støtte for Israels fortsatte eksistens. For det er netop det, denne konflikt handler om. Denne konflikt handler ganske enkelt om islamiske fundamentalisters – og dermed også Hamas’ – væsentligste krav: Israels udslettelse.


Hamas ønsker ikke fred. En våbenhvile bliver kun brugt til at reorganisere gruppen og indsmugle våben og raketter fra Iran for at kunne slå tilbage. Det siges, at Danmark er med i krigen mod terror. Det eneste bevis på det er vores modige soldaters igangværende kampe mod talebanerne i Afghanistan. Taleban er ikke den eneste terrorgruppe i verden. Hamas, Hizbollah, al-Qaeda, Det Muslimske Broderskab og det islamiske præstestyre i Iran er alle ens og har det samme mål: at indføre en sharia-stat, udslette Israel og rense verden for de vantro, der besudler islamisk jord – og da islam er verdens frelse, betyder islamisk jord hele verden. Vi er desværre ved at tabe kampen mod den islamiske jihad. Ganske enkelt fordi det er amatører, snæversynede kommentatorer og dovne teoretikere, der er blevet vores guider.
Det er pinligt, når vores medier lader sig narre af fundamentalisternes propaganda. Fundamentalisterne er kyniske og villige til at ofre deres egne børn. Hamas gemmer sig bag børn og kvinder. De affyrer raketter fra skoler og beboede områder. De gemmer våben og sprængstof i moskéer, hospitaler, ambulancer og i civile hjem. Jo flere døde børn på tv, jo gladere bliver Hamas’ propagandafolk. Fundamentalisterne hjernevasker børn til at betragte Vesten og jøderne som fjenden. Uhyggelige børneprogrammer bliver brugt til at indoktrinere børn til at hade jøderne. De opdrager dem til at blive mordere med speciale i drab på jøder. De opdrager dem til at opnå det højeste: at blive martyr.
Hvorfor bliver disse mishandlinger af børn ikke fordømt af FN, Mogens Lykketoft og alle de andre hellige køer, der – hver eneste gang Israel forsvarer sig – er parat til at fordømme landet og opfordre til økonomisk boykot af Israel? Hvorfor vågner Villy Søvndal ikke op og råber: »I skal gå ad helvede til«?
Demonstrationen på Rådhuspladsen blev hurtigt afviklet i takt med at flere og flere truende Hamas-tilhængere nærmede sig. Til sidst overtog de Rådhuspladsen og fortsatte med deres dødstrusler mod jøderne.
Europa har ikke råd til at have endnu en Holocaust på sin samvittighed. Danmark må uden tøven fordømme Hamas både i Gaza og i Danmark. Da Hamas overtog Rådhuspladsen Berlingske Tidende , 23.01.2009 (ikke online) . SE også Adam Holms kronik: Den store humanistiske karakterbog

trk-frihed-21-jan-002

Set fra Israel

Herfra hvor jeg bor ,5 km nord for Gaza , har vi et noget anderledes perspektiv paa det ,der er sket her i de sidste par uger .Langt om laenge fik vores dhimmificerede centrumpolitkere taget sig sammen til at goere noget ved det ,at en terrorist organisation skyder hundreder af artilleriraketter af mod os.
Maaske ku’ de ha’ gjort det bedre , maaske ku’ man ha’ gjort MER. Set fra vores synsvinkel er det et vaskeaegte MIRAKEL ,at noget i det hele taget blev gjort.
Laeg maerke til at kun 10 af vores soldater blev draebt, heraf 4 som blev ramt af “friendly fire”.
ALLE foraeldrene af de fire som ved uheld blev draebt af deres kamerater,inviterede dem som var involveret i uheldet med til begravelsen . Det billede som JEG vil huske fra 1.gazakrig er ,hvor en draebt soldats mor proever at troeste den ,som draebte ham.
Stemningen her i Israel er optimistisk. Vi mener at Hamas har forstaaet den meddelelse vi sendte dem.
Og hvis de IKKE har forstaaet det , saa er vi ALTID parat til en omgang mer. Naarsomhelst&hvorsomhelst..
Og hvad angaar den “humanitaere katastrofe” ,saa synes jeg at -BEEEEEEEEEEEEEB- sig selv i deres -BEEEEEEEB- !!
ole burde, kommentar på Snaphanen, 22 jan.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
35 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg kan ikke forestille mig, at nogen jøder ville have det fjerneste imod at ikke-jøder bærer Davidstjernen. Tværtimod.
Sidste år mødte jeg en tysker, som bar de hebræiske bogstaver for liv (to bogstaver) i en halskæde. Hun var ikke jøde, men Israel-sympatisør.

Jeg har også venskabsnålen med Dannebrog og det israelske flag.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Jeg har også tænkt på dette med at bære en Israel-nål af en slags. Men på den anden side vil jeg ikke give islams tilhængere den oplevelse at kunne se hvad jeg står for. Råben, skrigen, demonstrationer, tæsk, vold og trusler er dele af deres udtryksformer og adfærd ligesom deres specielle hanfjedmønstrede tørklæder, plus farven på disse, fortæller hvilken gren af islamismen de tilhører. De der i modsætning til islams tilhængere forstår at udtrykke sig med beherskelse, pæn adfærd og tale-og skriftsprog er i min optik langt bedre kørende end skrigballonerne, som ikke evner at beherske sig . At ikke… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Jeg giver den et slag på tasken og regner i tusinder, omkring 15 på 8 år vil jeg tro. 🙂

PB
PB
12 years ago

Ja hvis man betragter Israel som en frontpost for “Europæisk” civiliation/vestlige værdier, i en tid med folkevandringer og (forsøg på) omvæltninger, så kunne den lille diskrete nål fra Israels Ambassade lmåske være vor tids “Kongenål” , selv om en original af slagsen stadig kan købes til rimelig betaling.
http://www.skovsantik.dk/Kongenale_solv_Georg_Jensen_Chr._X..JPG

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Magga
-Så galt mener jeg det heller ikke 🙂 For rigtig mange år siden var min gamle moder blandt de første hold kontorassistenter fra Danfoss til kursus hos IBM
i København i 50’erne. Dengang var det hulkort som medie. 🙂 .
Den gang kunne ingen forestille sig den etniske og kulturelle mangfoldighed
vi har i dag, og som truer os danere.
Du kan også se jeg er glad for min bærbare, jeg har opgivet at tælle antallet min
kommentarer 🙂

Magga
Magga
12 years ago

PB Den nål falder i min smag. Det er en uprætentiøs venskabserklæring, der minder mig om den tapre flok med israelske og danske flag i hænderne på Rådhuspladsen hin forfærdelige dag, hvor Det Muslimske Broderskabs primitive dødskult med en “dansk” folkeskolelærer som en af de markante forgrundsfigurer svinede jøder, demokratiet og Danmark ned i sølet. Som tak for gæstfriheden. HelgeD-H Det var bestemt ikke min mening at gøre grin med dine problemer, tværtimod har jeg et forstående (men også humoristisk) forhold til den slags, som man kan spilde en masse tid på. Da min bærbare gik i stykker sidste år… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@LFPC -Mange TAK for dit tip. Nu er mit PC-problem løst. Jeg måtte bruge printeren for at kunne læse dit tip. Som sagt: venstreklikker på View på øverste menubjælke, vælger zoom,og vælger zoom in for at gøre teksten større, eller zoom Reset til oprindelig tekststørrelse. Zoom in foregår med trinvis fortørrelse af tekst, jo større tekst des mindre plads til hvor meget der står på skærmen. Pas også på at bruge F11, det kan være svært at exit fuld skærm. 🙂 @Magga -Hvordan man har båret sig så tosset ad ved jeg ikke rigtig. Jeg beder dig have det in… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Flot kronik i dag som støtter Israel h t t p://jp.dk/meninger/kronik/article1580348.ece Noget andet er at hvis vi i Danmark får en regering bestående af bl.a. SF og socialdemokraterne, så bliver det en regering bestående af i hvert fald et parti – SF – der intet gør for at skjule at de boykotter Israel. Hvilket signal vil det sende til danske jøder og jøder i det hele taget? En dansk regering der boykotter Israel. Den tanke er virkelig ubehagelig at tænke på. I forvejen har vi set hvordan nogle jøder i Danmark bliver behandlet ekstremt dårligt. Og jeg har ikke set… Read more »

Anna Lyttiger
12 years ago

PB: Den nål har jeg fået tilsendt fra Israels Ambassade i anerkendelse af en solidaritetserklæring, som jeg mailede til ambassadøre. Med et nydeligt takkekort til. Har dog endnu ikke gået med den…

PB
PB
12 years ago
Ulla
Ulla
12 years ago

Jeg overvejede også en israelsk flagpin, men Israel er jo et land, man altid kan have forskellige meninger om, og jeg er ikke godt nok inde i alle forhold. Det, der primært optager mig, er antisemitismen i Danmark. Det er ikke okay at hade jøder fordi de er jøder nogensinde – derfor Davidsstjernen, som ikke er et politisk symbol, men et symbol for det jødiske folk/religionen.

Whodares
12 years ago

Tja jeg vil i hvert fald købe en lille Davids stjerne og bære, jeg kan ikke forestille mig at hoveddelen af Danske jøder ville blive vrede over at ikke jøder bar dem i sympati.

Janne
Janne
12 years ago

Ulla

Det argument med fælles front køber jeg.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Jeg tror godt jeg forstår hvad du mener.

LFPC
12 years ago

Jeg ved ikke noget om hvordan jøder i almindelighed stiller sig til at ikke-jøder bruger Davidsstjernen. Men der er flere måder hvorpå man godt kan bruge klare jødiske symboler uden at det virker som om man tager let eller respektløst på det. Man kunne f. eks. bruge Davidsstjernen på andre måder end i form af et smykke om halsen. Jeg har nok nævnt dette lidt vel mange gange, men da israelerne var inde og rydde lidt op i Libanon i 2006 bestilte jeg en t-shirt med det israelske flag hos den israelske hærs onlinebutik Zahal.org, og havde den på i… Read more »

LFPC
12 years ago

Helge:

Hvis du bruger Firefox, så prøv at gå op til View (eller det tilsvarende danske) i øverste menubjælke. Rul ned til Zoom, og vælg Zoom out, Prøv at kombinere med flueben i Text only.

I Internet Explorer hedder det også View, men her ruller man ned til Text size.

Jeg var ude for noget lignende som dig for nylig, hvor jeg vist bare havde ramt nogle forkerte taster. Der måtte en del fiflen frem og tilbage før jeg kom tilbage til det rigtige skærm-layout.

Magga
Magga
12 years ago

der skulle have stået “norske nationaldragter”. Det ser faktisk noget specielt ud, når kulsorte afrikanere kommer i norske bondedragter.

Magga
Magga
12 years ago

Ulla.

Tror du jøderne vil bryde sig om, at ikke-jøder går med davidsstjerner? Det er jeg slet ikke sikker på. Det kan nemt virke for påtrængende at begive sig ind i andres symbolverden, selv om det gøres i den allerbedste mening.

Fra Norge har jeg set en del billeder af indvandrere i nationaldragter, og det er der meget delte meninger om. Det er kun de mest politisk korrekte, der bryder sig om det.

Ulla
Ulla
12 years ago

Hele ideen med mit kors-davidsstjerne-smykke er den samme som i historien om, at danskerne syede jødestjerner på deres tøj under 2. verdenskrig – at fjenden skal stå overfor en samlet front og ikke vide, hvem der rent faktisk er jøder. Det bliver for bøvlet og risikabelt at gøre noget grimt ved ALLE. Historien om 2. verdenskrig passer jo ikke, men nu har vi chancen for at gøre det i denne omgang, nr. xxx af antisemitismens opblussen.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“Det virker forkert at tage et smykke på hvis det er for voldsomt eller det tages på som en politisk manifestation. Vulgært faktisk.”

Hmm, okay, det var så det modsatte svar end det jeg fik Ulla. Men jeg er nu uenig med dig. Jeg var inde på Rådhuspladsen til pro-Israel-demonstration lørdag d. 10.01.2009, og under indtryk af den ‘begivenhed’ synes jeg ikke det virker ‘vulgært’.

Magga
Magga
12 years ago

7,5 cm bred!

Herregud Helge, det er da et lille problem.

Nej, alvorlig talt, hvordan har du dog båret dig ad? Ikke fordi der ikke sker underlige ting her, for det gør der hele tiden, men lige netop det, har jeg ikke prøvet og kan ikke hjælpe dig med.

Janne
Janne
12 years ago

Magga “Der ville ikke være den inderlighed og uskyld over det, som de andre to kors repræsenterer, og som giver mig en fornemmelse af noget påtaget næsten falsk. Forstår du, hvad jeg mener? Det går meget nemmere med margueritterne. ” Ja, jeg tror godt at jeg forstår dig. Sådan er det vel når man er vokset op i en kultur hvor religion er en privat sag og hvis man går med et religiøst smykke, så er det fordi det har en helt særlig betydning. Det virker forkert at tage et smykke på hvis det er for voldsomt eller det tages… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Computerproblemer på min PC lukker munden på mig for kommentarer 😀
Og det er kun på snaphanen.dk jeg har problemet.
Har nogen af jer oplevet, at snaphanens hjemmeside kun er 7,5 cm. bred
til en 15,4″ skærm. Andres kommentarer står med så små bogstaver at det er ulæseligt. Jeg kan ikke finde ud af at få hjemmesiden op på normalstørrelse igen.

I dag “skrev jeg under på” petittiononline.com for at Holland ikke skal fængsle Geert Wilders.
F.eks. skrev jeg: Det er uhørt at fængsle Geert Wilders, og behandle ham som rådne æg. Hvem bliver den næste ?

Magga
Magga
12 years ago

Janne Vi må jo bidrage med det, som vi er bedst til, og for mit vedkommende tror jeg, at det er ord. Jeg fandt for et års tid siden mit dagmarkors frem. Det fik jeg som næsten alle danske piger af min årgang i dåbsgave og brugte det tit som barn, når jeg skulle være fin. Det så så lille og uskyldigt ud, da jeg tog det på, at det næsten var for meget af det gode, selv om det absolut er smukt. Tager jeg det på igen, bliver det som en lille personlig bekræftelse af min identitet, og det… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Ulla

Mange tak for linket. Jeg fandt det smykke du viser på din iøvrigt glimrende blog:

http://ipacks.dk/product.asp?product=173

Jeg havde egentlig tænkt mig et separat kors og David-srjerne hængnde i kæden, men dette smykke signalerer langt bedre den støtte til den judeo-kristne kulturarv som er min intention med at bære smykket.

Iøvrigt, her er en lille nyhed at ‘varme sig på’ (gnæk, gnæk):

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19999254.html

Per N
Per N
12 years ago

Janne: Lige så langt tilbage jeg kan huske har SF ALTID ville boykotte Irael, intet nyt i det. Ang. at gå med kalot og stjerne vil jeg kraftigt råde til at være ops. på hvor man skilter med det, det kan blive en voldelig udgang. Jeg bor et sted med mangen en kultur i gadebilled, jeg er ikke en kujon, men ved, at det slag taber jeg, men jeg syntes at det er pragfuld at vise sin sympati for dette pragtfulde land og dens indbygger, hvis konen og jeg kan finde en til at bo i huset i 14 dage… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

AN “Det blev som bekendt ikke til noget. Nu går han i stedet i spidsen for dem.” Det gør han bl.a. ved at SF aktivt arbejder for tørklæder på kvindelige dommere og mange andre kvinder og SF har været med til at indføre halal mad i flere offentlige institutioner. Det er således eksempelvis religiøse dogmer omkring mad der nu regulerer flere ellers sekulære offentlige institutioners mad tilbud bl.a. i København. Ikke sundhed og fornuft eller pædagogik men religiøse dogmer omkring mad. Dogmer der er fordomsfulde overfor andres madtraditioner. Man tror næsten at det er løgn at SF har ‘udviklet’ sig… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Det går fint med at få danskere til at skrive under til fordel for Geert Wilders. Af og til dukker der også en svensker op, men der er plads til mange flere, og nordmændene er næsten ikke til at få øje på. http://www.petitiononline.com/wilders/petition.html Her er adressen, og være venlig at distribuere den videre. Om ikke andet tror jeg, at det må både røre og glæde Wilders, at så mange mennesker tænker på ham og støtter ham. Jeg har endnu ikke set afrikanere på listen, men inderne er begyndt at komme, og der er stadig vældig mange fra USA og Canada.… Read more »

Ulla
Ulla
12 years ago

@ JensH
Mit ny smykke er faktisk en kombination af stjerne og kors, fremstillet i Israel. Læs min post her

http://betydning.wordpress.com/2009/01/17/jødestjernen/

Jeg blev inspireret af den gamle, men usande historie om, at danskerne syede jødestjerner på deres tøj under 2. verdenskrig. Der er også link til butikken. Køb evt. en kippa – de er ganske billige – og gå en tur gennem din by med den, for at se, hvilke holdninger, du mødes med.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ja, der er ingen smalle steder, når det gælder kulturberigerne.
1,8 mio. No problem.

JensH
JensH
12 years ago

“Værested: 1.8 mio kroner”

Ja, det kan de bruge penge på de gode politikere. Men landets forsvar vil de skære ned, således de er sikre på, at vi er fuldstændig afvæbnede når ‘fredens religion’ kræver sin ret her i landet:

http://www.berlingske.dk/article/20090123/danmark/901230348/

JensH
JensH
12 years ago

@Ulla

“Nu er vi alle jøder. Jeg er begyndt at gå med en davidsstjerne om halsen”

God ide. Ville det virke helt forkert og måske ligefrem stødende på nogen, hvis man i en halskæde havde både det kristne kors og David stjernen. Jeg tænker på at bære de to symboler for at demonstrere Europas judeo-kristne kultur??

Ulla
Ulla
12 years ago

A propos Berlin: Nu er vi alle jøder. Jeg er begyndt at gå med en davidsstjerne om halsen.

Magga
Magga
12 years ago

I princippet skulle man tro, at der nu var lukket og låst for Allis Helleland. For hvem skulle i princippet ønske at overtage al den ballade, der synes uundgåelig i kølvandet, hvor hun bruser frem.

Men damen har sikkert magtfulde venner og ligger bare lidt hi, til der blæser mildere forårsvinde.

AN
AN
12 years ago

“Hvorfor vågner Villy Søvndal ikke op … ”

Løwndal bekendtgjorde sidste sommer, at han ville samle 100.000 til den største demonstration i nyere tid mod de religiøse mørkemænd.

Det blev som bekendt ikke til noget. Nu går han i stedet i spidsen for dem.

35
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x