24
jan
Seneste opdatering: 25/1-09 kl. 1008
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Væk med den beskidte luf. Mediefarcen fortsætter.

At deltagerne i pro-Israel-demonstrationen blev udsat for svinske tilråb og trusler af heilende (ulovlige) moddemonstranter, forties i flere medier.I stedet gøres en (ulovlig) palæstinensisk moddemonstrant, der ikke vil følge politiets anvisninger og derfor bliver kaldt “perle” – eller hvad han nu bliver kaldt – af politiet, til det store offer. Først i Politiken. Og nu på Berlingske.   Hændelsen indtraf  i Gothersgade, hvor politiet måtte gribe til masseanholdelse af de stærkt agressive demonstranter. Det er muligt at kommentere Berlingskes artikel. Det kan eventuelt bringe lidt perspektiv ind i debatten (journalisten har i øvrigt skrevet en lang række artikler og kommentarer i denne genre de seneste år): Mads Kastrup

Tilegnet København Perleti      (se Hodja, f helstørrelse)

perler_3

Norske jøder truet med massakre

hayber-468

“HAYBER HAYBER YÂ yehud” var påskriften på flere bannere som ble hevet under motdemonstrasjonen mot Israels venners markering i Oslo 8. januar.

Slagordet “HAYBER HAYBER YÂ yehud” er en trussel mot jøder – at deres dager er talte fordi en gjentakelse av massakren er på vei.Under støttemarkeringen for Israel 8. januar, holdt motdemonstranter opp et banner hvor setningen “CEYSU MUHAMMED SAWFA YA’UD” var lagt til. Betydningen av den siste setningen er “Muhammeds hær vil komme tilbake”.Samme kveld ble det i Oslo ropt på arabisk oppfordring til drap på jøder i fakkeltoget hvor tusenvis av nordmenn deltok. To dager senere fikk mindreårige beskjed om å jakte jøder på Blindern. To dager senere kunne man igjen se kampropet “HAYBER HAYBER YÂ yehud” på minst ett banner i demonstrasjonen utenfor Israels ambassade. Massakre trusler mot jøder i Oslo

Muslims want to create their own communities and remain segregated from British society

A shocking 44% think they should be free to develop along separate lines. But critics claim Muslims will create their own ghettos if they are left to their own devices. English Democrats’ chairman Robin Tilbrook said: “As far as I’m concerned, what we want to be about is having an integrated society.“If people don’t want to integrate, they shouldn’t be here. Ghetto Britain

Anstændighedens trusselskultur II

Hvad er det helt præcist der definerer den radikale psyke? Det hensygnende parti er som bekendt magnet for shariatilhængere og platugler som Ibrahim Gøkhan, og at det nok hænger sammen med en no-questions-asked tilgang til de fine, autentiske mennesker fra de varme lande synes oplagt, men på den anden side kan man nok se det samme fænomen i samtlige øvrige partier, minus DF. Safia Aoudes karriere hos de Konservative er et oplagt eksempel at nævne. Men skal jeg komme med mit bud på de Radikale forklaret på to-tre linjer, må det være noget med en særlig rendyrket grad af modvilje mod accept af det ondes eksistens, ud over hos vestlige autoriteter, selvfølgelig, og dertil en helt særlig evne til at sende spørgsmål om personlig skyld videre når virkeligheden ikke harmonerer med idealerne (LFPC).

[…] Derudover meddelte Ibrahim Gøkhan under interviewet i tirsdags, at han og en gruppe tilhængere er gået i gang med at indsamle private oplysninger om JP’s mangeårige journalist. Den del af samtalen forløb således, viser en båndudskrift:

»Jeg har undersøgt alle de indlæg, du har lavet de sidste fem år. Jeg kan sende det til dig. Jeg har styr på det. Jeg kan sende dig, hvad jeg og mit bagland har lavet af research om dig, og hvad det er for nogle indlæg, du har skrevet. Om dat og dit. Det har vi også styr på.«

Hvad er det for noget, dit bagland har lavet om mig?

»Ja, ja, det kan du få at vide, når jeg er færdig med det. Så kommer det i pressen.«

Hvad er det for noget, der kommer i pressen?

»Noget om alle de indlæg, du har lavet. Du skriver om trafik og om dit og dat og sådan noget. Lige så snart du får fat i noget om udlændingeområdet, så angriber du kraftigt. Det er ikke dit område. Vi er helt klar over, hvordan du blev ansat på JyllandsPosten. Det har vi også styr på. Så vent og se. Vi har også nogle gode journalister, der giver os oplysninger om dig.« […] Radikal politiker udøver pression mod journalist

Life of Barack

Man kunne henvise til Max Webers ‘karismatiske leder’ her, men indtil nu er det jo minimalt hvor meget ledelse vi er blevet præsenteret for fra den nyudnævnte. Det er selvfølgelig forventningerne der er sagens genstand. Men når selv franskmændene falder i svime over en amerikansk præsident ved man at der foregår noget i den globale psyke ud over det sædvanlige. Man ved også at det er aldeles udelukket at denne opskruede, infantile begejstring vil kunne holde valgperioden ud, med mindre han rent faktisk skulle begynde at udøve undere der vil få verdens folkeslag til at kaste sig i støvet af ærefrygt. I så fald er det jo nok den allersidste bog i Bibelen hvor den amerikanske kvinde her skal lede efter profetier om Barack Hussein Obama (LFPC).

[…] The Mayor’s ceremonial rooms were packed. Most of the people were American residents of Paris. VIP’s. The Israeli Ambassador to Paris. And many anonymous individuals, as we say when we cannot attach a name to every face. An overheated atmosphere: cries and tears when Obama appeared on the screen. They were living an historic moment. Ecstasy and devotion before this handsome guru. A “holy man”, in the words of Judith, a black French-American woman: “Obama is our new prophet, he is the Messiah, he is Jesus, he is going to save America, our country will guide the entire world, he will perform miracles, I am sure that in the Bible, they must be talking about him…”

In this sugary-sacred atmosphere, it is near hysteria. The osmosis is complete. It’s a question of who will glorify Obama the most. “Under Bush, my life was sad, I was ashamed to say I was American,” confesses a white French-American woman. “Today, I live again, I’m American.” In such a devoted gathering there was obviously no criticism. The youngest among them were on cloud nine over their new idol: “Obama is sexy and handsome, we love him,” exclaimed a group of young American students.

And the French who were present? Same thing. Total adoration for Obama. Jean, a middle-aged man: “For me, the president of the U.S.A. is the future of the world and our savior, you’ll see that thanks to him the financial crisis will be settled, the Arabs and the Jews will make peace, he will give birth to a new era. Normally I don’t believe in miracles, but with him, I do.”

It is no longer a room in city hall, but a temple, filled with the faithful who have been conquered by this new Evangelist. Brothers and sisters, they listen piously. The special soirée for Obama at the Paris Hôtel-de-Ville ends with music: the American national anthem resounds. The guests are silent and meditative. Some weep, others reflect, and still others smile with relief. They are blessed. Champagne and Salvation

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
14 years ago

Kære Ulla

Han er i hvert fald gal.

At bringe Sarah Palin ind i billedet var jo nok at tage munden rigeligt fuld, men jeg må nu sige, at der er en ukuelig friskhed og konsekvens over hende, som jeg godt kan lide. Måske er hun gået i hård træning på det åbne universitet for at få stoppe hullerne, og det kommer til at tage tid. Måske bliver hun lidt blidere af det.

Ulla
Ulla
14 years ago

Kære Magga,
Hans Hauge er skingrende gal. Han går bl.a. ind for kreationisme, så han er nok meget skuffet over, at Sarah Palin ikke blev vicepræsident.

Kakao
Kakao
14 years ago

Perker, perle, perk:

“Ekspert: Hverken perker eller perle, men “perk”

Offentliggjort 23.01.09 kl. 15:57

Der blev hverken sagt perker eller perle. Der blev sagt “perk”.

Det vurderer en ekspert efter at have lyttet til optagelsen, der stammer fra en demonstration den 13. januar. Her blev en demonstrant med udenlandsk baggrund beordret til at sætte sig ned af en betjent. Og her siger betjenten ifølge lydekspert Eddy Bøgh Brixen “kan du fatte det, perk”?”

http://jp.dk/indland/article1579882.ece

Magga
Magga
14 years ago

Der skulle have stået “de nordiske udenrigsminstre”, og jeg tænker på deres lobbyarbejde for at få afrikanske stater til at støtte afvisningen af de forslag, der bliver stillet på Durban II. Arbejdet har ringe udsigter, de fleste afrikanske stater er muslimske, og alle de nordafrikanske er tabt for den sag. Per Stig Møller tror, at det går den demokratiske vej i nogle af de sydligere stater, men mon ikke de følger i Egyptens spor og ændrer sig den forkerte vej. Jeg har INGEN tiltro til islam. Dette er beskrevet i en artikel med en overoptimistisk overskrift, som kræver login: “Afrikansk… Read more »

Magga
Magga
14 years ago

Hans Hauges klumme i JP indeholder i dag en meget ond analyse af Obama-fænomenet. Da jeg ikke ser fjernsyn, er jeg åbenbart blevet skånet for nogle kvalmende religiøse optrin på “torvet”, som Hauge kalder det. Men det nyttet ikke at vurdere USA ud fra dansk standard, hverken det gudfrygtige eller det patriotiske, som gør os lidt blufærdige. Det sidste vil jeg vende tilbage til, for der synes jeg, at vi skal overvinde nogle hurdler for vor egen skyld. . Men nu har vi ham, og så vil jeg sætte mit håb til, at Obama får smøget ærmerne op, sådan som… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
14 years ago

Norge og Sverige, hvor er det let bare at give efter i den tro at man får fred når man giver muslimerne ret.
Det havde jeg ikke troet om de to broderlande for mindst tre år siden.
Selv stakkels Danmark bliver stedse presset både af Politisk Korrekthed, EU, og
muslimer som tør mere og mere.
Det skal være løgn, at Vesten skal styrte i grus som World Trade Center,
og vores samfund og dens værdier skal smuldre som tørt brød.

Johansen
Johansen
14 years ago

Norge er kørt helt af sporet ligesom broderlandet Sverige. 🙁

Kakao
Kakao
14 years ago

Norge er da ved at køre helt af sporet.

polinos
polinos
14 years ago

-> LFPC “… I så fald er det jo nok den allersidste bog i Bibelen hvor den amerikanske kvinde her skal lede efter profetier om Barack Hussein Obama…”, skriver du. Tja, jeg må indrømme, at Obama-hysteriet får mig til at tænke på, om min gamle, missionske far – der mener, at vi lever i “de sidste tider” (en antagelse jeg i stigende grad har en vis forståelse for, omend jeg ikke deler den) – ikke har fat i noget, når han bekymret spørger, om Obama mon kan være den “antikrist”, er profeteres om i bibelen. Selv er jeg forbenet ateist,… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
14 years ago

Jeg håber de Anstændigee der bar faklerne i Oslo sætter sig ind i hvem deres venner er, og hvad det er de råber (selvom det måtte være på arabisk – de kunne eventuelt kræve at demonstrationen blev afholdt på norsk) før de deltager i den næste demonstration.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x