24
jan
Seneste opdatering: 25/1-09 kl. 0936
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Khalid Yasin om Geert Wilders,  Islamic University of Rotterdam Jan. 23, 2009 “Purpose of Life“. Han skulle selv tage og skamme sig, når man ser hans track record igennem. Bedragerianklaget Bin Laden, hylder med den sædvanlige straffri intimidering af homoseksuelle:

“There’s no such thing as a Muslim having a non-Muslim friend. If you prefer the clothing of the kafirs over the clothing of the Muslims, most of those names that’s on most of those clothings is faggots, homosexuals and lesbians…The Koran gives a very clear position regarding homosexuality, lesbianism and bestiality — that these are aberrations, they are immoralities and if they are tried, convicted, they are punishable by death.” 


 (hele klippet min. 5:19 her)

Wilders og den offentlige mening

“Hvad er årsagen til, at statsministeren hylder Ayaan Hirsi Ali, når han afviser Geert Wilders? Svaret er såmænd enkelt: Den offentlige mening. Ønsket om at følge strømmen. Ayaan Hirsi Ali er kvinde, hun er sort, og hun var muslim. Geert Wilders er mand, han er hvid, og han har en dårlig frisør.”

Det lader til, at regeringen helst vil tie ideen om en international konference mod islamisme og for ytringsfrihed ihjel, og at denne konference – hvis den gennemføres – ender som et forum for politisk korrekthed. Stridens kerne er den hollandske politiker Geert Wilders, skriver Pia Kjærsgaard. Pia Kjærsgaard – Kom ud af busken, Fogh.(tegningen stammer ikke fra Berlingske)

wilders_legend

Danmark “50 år bagud” for USA, eller 40 år forud?

Afgående ambassadør James P. Cain yder en lille vennetjeneste til den politiske nomenklatura her på falderebet. Og ikke på nogen intelligent måde, for det er den mest primitive og underlødige debatmanipulation der findes, nemlig transformationen af berettiget bekymring mod den totalitære ideologi islam til frygt for “folk, der er anderledes end jer”. Det rette perspektiv er selvfølgelig, at Danmark og Europa har flere årtier længere erfaringer med større muslimske tilvandringsgrupper end USA, og derfor har gjort erfaringer som USA kun lige er påbegyndt: Taxichauffører der ikke vil køre med blinde eller personer der medbringer alkohol, krav om rituelle fodbade på offentlige institutioner, slagteriarbejdere der ikke vil håndtere svin og som kræver religiøst begrundede pauser, trusler mod jødiske centre der medfører massiv politibeskyttelse, og meget andet. Måske ikke Cain, men hans børn og børnebørn vil blive meget klogere (LFPC).

Vi danskere er ikke gode til at tage imod udlændinge. Den kontante melding giver den afgående amerikanske ambassadør på spørgsmålet om Danmarks største udfordring i de kommende år. »Det er svært for udlændinge at føle sig hjemme og velkomne i Danmark. For de oplever sjældent den hygge, som der hersker mellem danskerne,« siger James P .Cain til BT TV i det sidste interview i Danmark, inden han i dag drager hjem mod USA. Han understreger, at det ikke drejer sig om bestemte nationaliteter, men udlændinge som helhed, der har svært ved at føle sig hjemme i Danmark. […]

James P . Cain pointerer, at det ikke handler om at give afkald på sine traditioner, men om at acceptere, at verden er blevet mere globaliseret. »I kæmper, som mange andre lande, med en stigende mangfoldighed. Men I skal lade være med at være bange for det. For I kan stadig beholde jeres traditioner og værdier og stadig opmuntre folk, der er anderledes end jer.«

Ifølge James P . Cain har Danmark lige nu de samme problemstillinger, som USA har kæmpet med de sidste 200 år. Her har amerikanerne, ifølge ambassadøren, været bange for folk, der ser, taler og tror på noget anderledes end de selv. […] I er 50 år bagud

Gys i Norra Skåne : »Apartheid i Vanløse«

Flera danska skolor har de senaste åren delat upp elever efter etniskt ursprung. Michael Olesen, rektor på Ålholm skole, säger att ”Muslimer står för en vålds- och hotkultur”.
– VAD KALLAR NI problemet i Sverige? frågar Ålholm skoles rektor Michael Olesen innan vi hunnit sätta oss ner i hans arbetsrum. Problemet?

– Här i Danmark säger vi tvåspråkiga eller danskar med annan etnisk bakgrund, men egentligen vet alla att det handlar om muslimerna. Michael Olesen ger ett tryggt och självsäkert intryck.

I Danmarks huvudstad låter skolrektorn i en stor låg- och högstadieskola självklar till och med när han påstår att många muslimer i landet är ”socialt och kulturellt stagnerade”.
– Vi får inte vara blinda för att det handlar om en grupp som inte respekterar oss danskar. De kanske inte hatar oss, men de accepterar inte oss.
Hur vet du det?
– Jag vet att muslimer inte älskar mig och mitt land. Och jag ska fanimej hålla mig ifrån deras kvinnor. Muslimska kvinnor är hårt hållna och bröder håller ögonen på sina systrar. Dansk apartheid”Dricker man inte en “bajer” så är man inte dansk

The terrible warning of a Holocaust survivor
Spectator: Douglas Davis is shocked by what she has to say, by the anti-Semitism that is increasing all around us and by the widespread embrace of Hamas in Europe

At my dinner table on Friday night, a holocaust survivor admits that she is trying to persuade her son to take his family out of Europe to America, Canada, Australia, Canada, Australia, Israel…’They say they can’t leave me, but I tell them: “Go, get out. My parents left my grandparents behind in Berlin and brought me to safety in England. Now I want you to leave so that my grandchildren will be safe.”’ There is an unbearable desperation in her plea. But she has a point.

As tens of thousands of demonstrators march through the streets of Europe, the chants are modified but the message remains substantially intact: ‘Hamas, Hamas, Hamas — Jews to the Gas’. Or, more simply: ‘Death to the Jews’. Many European Jews, even well-established, affluent Jews, have been checking the suitcase they keep packed under the bed. They have been here before and many are (albeit reluctantly) reading the writing on the wall.

To some extent I thought I was inured. I grew up in postwar apartheid South Africa where a subtle undercurrent of anti-Semitism was a fact of everyday life. So while I was disturbed by manifestations of mob anti-Semitism, I was also less vulnerable to shock. That’s just how people are. Living in genteel, leafy Hampstead Garden Suburb provides an additional layer of protection from such crass outbursts.

But my sanguine state ends abruptly when I am out walking on Saturday. A hundred yards from my front door, I encounter the slogan, freshly painted in yellow, across the pavement: ‘Kill the Filthy Jews’. I am shocked. And shocked that I am shocked. The message is too close for comfort. The leafy gentility is, after all, an illusion.

Those who study these matters tell me that the current convulsion of anti-Semitism is the worst in a generation. [….]

All this raises some important questions. What part of the Hamas message inspires tens of thousands from the left, right and centre of the political spectrum to take to the streets of Europe with their chants of support for Hamas and hatred of Jews? What part of that noxious Hamas ideology is so compelling that it has led some into violent confrontation with the police? And where are those protestors when Muslims are killed in other conflicts, from Afghanistan and Chechnya to Darfur and the Philippines?

Hamas has provided the touchpaper for a Thirties-style outburst in Europe. Anti-Semitism is rampant. Synagogues are burned and Jewish cemeteries are desecrated, while individual Jews are met with gratuitous verbal and, at times, physical abuse in the street.

In Britain, a cross-party group of MPs is moved to speak of their ‘horror’ as ‘a wave of anti-Semitic incidents has affected the Jewish community’. There is, they note, a ‘discernible sense of anxiety and vulnerability’ among British Jews.

In Germany, anti-Semitic violence directed at Jewish institutions is reported to be spreading nationwide after a police officer guarding a synagogue in Berlin’s Mitte district, the pre-war centre of Jewish life, was attacked with an iron bar.

In Italy, the Flaica-Uniti-Cub trade union, which represents workers in shops and malls, calls for a boycott of businesses with Jewish associations, directing shoppers to focus particularly on clothing stores, many of which, the union pointed out, are traditionally owned by Italian Jews. And in Denmark — Denmark! — schools with large numbers of Muslim pupils are refusing to enrol Jews because, they say, their security cannot be assured.

There can be no doubt that, for many, Israel-hatred is a cover for Jew-hatred. There can also be no doubt that this figleaf is becoming redundant. The contagion has passed through the membrane and the post-Holocaust taboo against open expressions of anti-Semitism is slipping away.

The Hamas Health Minister might have been stretching the truth when he said ‘we have no quarrel with the Jewish people’. Sadly, though, he was not telling fibs when he said he and his comrades ‘welcome and appreciate the stand taken by leading Jewish figures in Britain and around the world against Israel’s aggression against Gaza and for the rights of our people’.

I am hoping that my psychiatrist will be able to explain why so many Jews have been propelled into the arms of those who seek their destruction. Precisely what part of the Hamas Charter are they defending? Spectator Magazine

Geert Wilders, European Islam and Fitna

Islam has been eating away at the Netherlands for decades. Its sway is far out of proportion to its population. It demands special treatment and gets it. The government fears them, they know it, and exploit that fear at every turn. Influential Dutchmen who speak out against Muslim violence toward women, such as Theo Van Gogh or Pim Fortuyn are murdered in the street. Outspoken critics of Islam such as parliamentarian Ayan Hirsi Ali are hounded out of the country by a combination of intimidation and government cowardice. Residents in her apartment building asked for her to move after death threats were made. They did not feel safe. Perhaps the cowardice is cultural.

Europe is being methodically Islamicized. The steady undermining of the rule of law and democratic institutions by Islamic supremacists attempts to create two separate societies, with Islam preeminent. The intrinsic multicultural tolerance of nations like Holland and Belgium is turned against them. Islam is a bully, and the endless concessions to its hypersensitive self-image inevitably go unrewarded. The naive tolerance of Holland’s government is seen as a weakness, one gleefully exploited. Islam does not share the Dutch humanist ideology, an ideology that has transformed from a primrose path to utopia into a suicidal pathology. American Thinker

Bill Maher i Holland  (Wilders m.fl.)Hate preacher Khalid Yasin: Punish Geert Wilders with flogging

The PVV’s Geert Wilders wants clarification from the government over a speech that the Islamic hate preacher Khalid Yasin gave on Friday at the Islamic University of Rotterdam.

The controversial sheikh had said there that Geert Wilders should be punished with a flogging for his “systematic abuse” of Muslims and Islam.

Deny access

The PVV MP Sietse Fritsma wants a debate during the next week with the Ministers Ernst Hirsch Ballin (Justice, CDA [Christian Democrats]) and Eberhard van der Laan (Integration, PvdA [Labour]).

The PVV (together with MPs of the PvdA and CDA) had asked Minister of Justice Hirsh Ballin earlier on if it was possible to deny Yasin access to the Netherlands.

– – – – – – – – –

Incitement to hatred

This week, the minister answered that such is not possible, but that the Public Prosecutor (OM) can prosecute Yasin if he incites hatred during his visit to The Netherlands.

According to the PVV Yasin is a terrorist and an “evil man.” But according to Hirsch Ballin, research did not reveal that Yasin in the past had explicitly called for violence.  Gates  of Vienna


0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Det er f.eks. det Bæk Simonsen har gjort med sine bøger. Sendt os et turist postkort af islam.

Janne
Janne
12 years ago

Enkefru Hansen

Ja, Guillous problem er faktisk at han er så ensidig. Han har vist os hvor god han er til at se kritisk på religionshistorie når det gælder kristendommen. Næste skridt må nødvendigvis være at gøre det samme med islam og koranen. Og hvis han ikke gør det må andre træde til i stedet for bare at behandle islam som et turist postkort.

Enkefru Hansen
Enkefru Hansen
12 years ago

Guillou hjælper da integrationen. Problemet er bare, at hans løsning er udfasnings af den svenske kultur som en overgang til muslimsk overherredømme.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jan Guillou är islamkramare/halalhippie. Tydligen ska andra delen av Arn vara så än mer än första, där vi tydligen ska vara oerhört tacksamma för den civilisation som förde fram en så stor krigare som Saladin. Jag vägrar se andra delen av detta skäl. Vill inte gynna Guillou och hans islamkramande mer men det är uppenbart att han är mycket imponerad av muhammedanerna.

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. Bill Maher der er inde på de steder i koranen hvor der står hvilke straffe ikke-troende og anderledes troende skal have, så, så jeg for nyligt Jan Guillou – på TV kanalen History – helt uden problemer gå i kast med at finde helt konkrete steder i det gamle testamente som engang i Sverige åbenbart af bl.a. konger og præster og embedsmænd blev brugt som udgangspunkt for straf mod mennesker der forbrød sig imod gud. Det gamle testamente blev simpelthen – i følge Jan Guillou – brugt som lovord og som afgørende for hvad der skulle straffes for og… Read more »

Anonymous
Anonymous
12 years ago

»Khalid Yasin om Geert Wilders«
Endnu en omvandrende muslimsk idiot med hat og briller.

monse
monse
12 years ago

Ang. Bill Maher: Jeg må sige han gør det godt i det her klip. Grilling ved lavt blus, ganske vist, men lige netop nok. Han kan jo ellers også være ustyrlig, grænseoverskridende morsom, men han kan også blive for meget, og det er længe siden jeg har set hans shows. Det er svært at sætte fingeren på, hvad det er, det er ligesom han, når han folder sig helt ud, får løftet sig selv op i et højere luftlag, bliver selfed og moraliserende. Nå, men han er stor humorist, og nu nu får jeg helt lyst til at se hans… Read more »

LFPC
12 years ago

Genial tegning

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag kan bara hålla med föregående talare. Jag är djupt rotad i den skånska myllan och varken vill eller kan fly. Hellre döden än att fly men icke desto mindre gråter jag när jag tänker på att i framtiden kommer våra länder styras av dessa fruktansvärda barbarer. All vår historia kommer brännas, rivas och skrivas om för att passa denna öken-ohyra. För att inte säga vilket lidande kommande generationer kommer bli tvungna att gå igenom. Att alltid vara tvunga att vara herrarna till lags eller bli brutalt straffade. Även om dom betalar jaziya så är inte det nån garanti för… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Enig med Ulla. Hvor skal Danerne rejse hen, når dem af anden etnisk oprindelse end Dansk, og med islam som ideologi vil tage Danernes land ? Danmark er min hjemstavn, der er jeg født, der har jeg hjemme, herfra min verden går. Omkalfateringen sker gradvist, næsten umærkeligt, men jeg kan mærke stakkels Danmark er under pres. Toneangivende politikere, medier, og øvrighed giver efter for dette pres lidt efter lidt. Man kan godt bruge denne plakat fra besættelsestiden, hvor ordet »kønssygdomme« er overdækket med ordet »stikkerne« ved i vore dage at tilføje ordet »islamister«. Plakattekst: “Advarsel…kønssygdomme/stikkerne/islamisterne…mere udbredte…mere ondartede…end nogensinde. Som en… Read more »

Ulla
Ulla
12 years ago

Charmerende. Det er ikke kun jøderne, der overvejer at rejse. Men hvor skal vi rejse hen? Canada og Australien er ikke bedre. Israel? Vi er ikke jøder. USA, måske?
Jøderne har den fordel, at de måske ikke er knyttet så stærkt til det land, de bor i – hvad véd jeg? De er gode borgere, men de har en tradition for at være evigt opbrudsparate. Jeg, derimod, har kun Danmark. Min families historie fortaber sig i glemslen her. Jeg er ikke umiddelbart til sinds at overgive mig.

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Som de siger:

Først lørdagsfolket…så søndagsfolket..

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x