25
jan
Seneste opdatering: 25/1-09 kl. 0907
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“selv når hun står ved komfuret, skal hun være klar” . Gu´ved hvor mange kvinder der tænder på denne Don Muhammed i hårnet, når han går i brunst over kødgryderne? Gud er sandelig en grum herre……….

Meningsmålingers besynderligheder

I forgårs hed det på DR at “der er nu stort flertal til oppositionen og at den blå blok til 83 mandater, mens den røde blok får hele 92 mandater. ”  DR var så glad for at, den i de vedhæftede den i pdf fil. Idag siger Gallup:

Midten i dansk politik skrumper, og VKO vokser, skriver Berlingske Tidende i dag på baggrund af en meningsmåling fra Gallup.Målingen er trist nyt for især den politiske midte. De Radikale får det hidtil dårligste resultat siden folketingsvalget med 4,1 procent af stemmerne. Liberal Alliance får opsigtvækkende 0,0 pct., efter at Naser Khader har forladt partiet, mens det nye parti Borgerligt Centrum lander på 0,2 procent.

Til gengæld er Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti samlet igen vokset.Venstre er ifølge Gallup igen er landets største parti. Socialdemokraternes offensiv med loft over bankdirektørlønninger ser ikke ud til at have kostet Venstre stemmer. Regeringspartneren de Konservative er også kravlet frem og får 11,8 procent af stemmerne.Gallup: VKO vokser

More asylum seekers to Norway

More than 14,400 persons applied for asylum in Norway in 2008. This is an increase of 120 per cent from the previous year but lower than in the early 2000s, when nearly 18,000 applied for asylum in this country. Asylum seekers constitute only 13.7 per cent of newcomers to Norway. Most immigrants come to work or become reunited with their family. Around 60 per cent of the applications for asylum were turned down in 2008, against only 42 per cent the previous year.The reason for this, according to the Immigration Directorate (UDI), is mainly that that asylum seekers from Czechenia as a rule no longer receive asylum. Norway Post

Sverige fører dog stadig suverænt. 24.353 kom i 2008. 38.794 er indskrevet i asylindustriens modtagelsessystem.

Farliga tendenser till att Sverige blir som Roberto Savianos Italien

Den organiserade brottsligheten i Sverige är inte lika utbredd som i maffians Italien skriver åklagare BARBRO JÖNSSON.Men om vi inte ser upp kan den bli det. 

Ja, tænk at det skal tage mere end én generation, at lave Sverige om til Sicilien. Det var anklager Jönssons hus i Trollhättan, der blev ramt af et bombeattentat i november 2007. Først igår blev to anholdt for sprængningen. Og byen iøvrigt – ak, ak.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@Johansen
-Hvad med et lovforslag fra DF om, at vore Jenser skal donere deres sæd på fordelagtige vilkår ?
Der er en stor erhvervsrisiko ved at være soldat -faktisk kan det koste livet.
Det vil komme soldaterenker til gavn, at få en genetisk efterkommer for deres
mand/ kæreste.
Der er brug for at få boost på antallet af Daner-børn. 🙂
Vil angivelsen af en øl om ugen på en online tilmelding tages for gode varer ?
En helbredsundersøgelse af ens egen læge vil vel også være bedre end cryos egen undersøgelse, for det vil være et forfærdeligt nederlag at dumpe.

Whodares
12 years ago

Rolf Krake. Tillad mig spagt at spørge alle de begejstrede over VKOs fremgang, hvad har de egentligt gjort som fortjener denne begejstring ? I mine øjne er de fuldt ud lige så forræderiske ,lige så store vendekåber som den udskældte venstrefløj, som sagt jeg kan tilgive deres(venstrefløjens) naivitet en dag, men ALDRIG det forræderi VKO begår nu på dagligt plan, vel begik den anden fløj også sine grundlovsbrud (selv om det for begge parter burde være utænkeligt) men i forhold til Anders Fup og kumpanerne i V og C var det i småtingsafdelingen, så lad mig høre er det bare… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Enig. Men det er bare de forkerte som har denne avlekraft. Total fertilitet på 5,2 arabuskabarn pr. kvinde i Gaza fra hun er teenager til menopausen. Det er galt nok, men man kan være glad for araberne ikke tager videnskaben i brug til at bruge reagensglasbørn til mangedobling, dvs. tvillinger, trillinger, og firlinger under hver graviditet. Der er bare det, at følgen af mange børn er at der bliver flere om at deles om denne jord. Men så tænker de, at de kan bare rydde nogle flere ikke-muslimer af vejen for at få balance igen med jordens bæreevne. Når de… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Magga

25 børn med to hustruer. Hvilken avlekraft! Godt man ikke er i deres sted.
De trænger til noget seriøs prævention i Gaza-striben og mange andre steder i Mellemøsten.

Magga
Magga
12 years ago

“Ifølge Mkhaimar Abusada, assisterende professor i statskundskab på al-Azhar universitetet i Gaza, bliver våben kun smuglet ind gennem en håndfuld tunneller, der alle ejes af Hamas og bevægelsens militære fløj, al-Qassam-brigaderne. Via disse tunneller får Hamas ifølge Mkhaimar Abusada ikke alene våben og ammunition ind, men også avancerede missiler, der har en rækkevidde på op til 45 kilometer, samt materiale til fremstilling af de hjemmelavede al-Qassam-raketter. Derfor er det magtpåliggende for bevægelsen at have fuld kontrol med indsmuglingen, så våbnene ikke falder i hænderne på deres modstandere, ikke mindst Fatah-bevægelsen. Hamas tillader heller ikke indsmugling af alkohol og narkotika. Men… Read more »

Rolf Krake
12 years ago

VKO vokser! Saadan!

Det er resultatet af deres landsforraederiske utopiske vanvid der giver befolkningen afsky og kvalme – Og de forstaar ikke skriften der er skrevet paa vaeggen.

Magga
Magga
12 years ago

Ligger hans stemme ikke lidt rigeligt højt? En voldsomt usoigneret egyptisk mand på omkring de 100, sådan ser det ud, beklager sig i dagens JP over, at han og hans to hustruer og deres 25 børn (toti fem) er blev husvilde, efter at Israel bombede hans hus, der ligger i tunnelland ved Gazas grænse til Egypten. Fint. De levede sikkert af at have en tunnelidngang i deres hus eller på anden måde af smugleriet. Min medlidenhed med den slags er sluppet op., Artiklen fortæller i øvrigt, at omkring 2000 palæstinensere i øjeblikket er i gang med at grave nye tunneller,… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Der må være en Josef Fritzl i enhver af Profetens efterfølgere frem til idag. Sådan må anvisningerne i Koranen og Hadith være. Koranen (2:223): “Kvinderne er din ager; gå da til dine marker som du har lyst til. Gør gode gerninger og frygt Allah. Husk at du skal møde ham”. Og Koranen (23.6-8): “De som vogter deres kønsdrift, undtagen når det drejer sig om deres hustruer eller hvad de ellers ejer (slaver/ kvindelige krigsfanger), skal ikke irettesættes…” Koranens forskrifter udgør ingen hindring for praktisk taget uhæmmet seksuel aktivitet for muslimske mænd. Eller som tyrkiske mænd som vil have sex af… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Den mandlige hættemumie er en erotikdræber af rang (beklager det underlødige niveau). 🙂

Det glæder mig, at DF går frem i meningsmålingerne.

Janne
Janne
12 years ago

“Gu´ved hvor mange kvinder der tænder på denne Don Muhammed i hårnet, når han går i brunst over kødgryderne? Gud er sandelig en grum herre……….”

Herlig humor. :o)

Herren på videoen holder et noget Carl Mar Møller agtigt kursus…

andreas
andreas
12 years ago

DRs begejstring for Catinet undersøgelsen var så påfaldende at man anede, at noget måtte være galt. Oppositionen kunne ikke så pludseligt være gået størrelsesordenen 10 mandater frem. Dagens Gallup er nok mere troværdig.
Men kan nogen fortælle mig, hvorfor to opinionsundersøgelser med få dages mellemrum kan komme til så forskellige resultater ? Spørgsmålene er vel nogenlunde ens, eller er de?

Ernst W. Jensen
Ernst W. Jensen
12 years ago

DR var så glade for denne undersøgelse, at de faktisk lod den køre som rulletekst hele dagen på DR-Update, det pudsige er, at dagen forinden havde Catinet en undersøgelse, der gav VKO-blokken en fremgang på 1 mandat, hvorunder Venstre tabte 1 og DF vandt 2, det hørte vi tilgengæld ikke meget om!

Jeg glæder mig dog til dagens rulletekster på DR-Update, det andet må havde være en forglemmelse!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x