29
jan
Seneste opdatering: 31/1-09 kl. 0235
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 i tre You Tube dele. Sendt igår den 29.1.2009. Man bemærker  bla. at “islamofobi” er et neutralt beskrivende ord i svensk TV (og blandt akademikere), at nationalfølelse kun kan hedde “nationalisme”, samt meget andet. Man må sige til de danskere, der synes Åkesson er “blød” : man kan ikke bruge den danske terminologi i Sverige. Åkesson hyler med de ulve, han er iblandt og det gør han ret godt. Bemærk den forskel Adaktusson behandler sine to gæster med.

Politiets pragmatisme

   Hvis en person, som PET vurderer som farlig for statens sikkerhed, selv rejser ud af Danmark, vil politiet undlade at informere andre lande om, at han anses for farlig, fremgår det af en skjult optagelse fra et møde. Og politiet bistår gerne med det praktiske.Information er i besiddelse af en skjult optagelse af et møde mellem en betjent i Rigspolitiet og irakeren Amer Saeed, som ifølge PET er til fare for den danske stats sikkerhed. Mødet fandt sted i Center Sandholm for godt fire måneder siden.

Amer Saeed spørger undervejs i samtalen, hvordan han kan være sikker på, at »de danske myndigheder vil lukke deres øjne«, som han siger.Til det svarer betjenten:

»Du har jo fået frataget din opholdstilladelse på grund af afgørelsen. Men det er ikke noget, som vi går ud og underretter andre landes myndigheder om.« Betjenten fortsætter: »Det gør vi aldrig med folk, der er i Danmark.« Politiet opmuntrer terrormistænkte til at emigrere, kommentar: Betjenten udtaler sig klart i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Nydelighedens dybe betænkelighed

“Det er for langt ude, at Pia Kjærsgaard kræver, at den hollandske islam-kritiker Geert Wilders skal deltage i konference om islamisme,” mener Helle Sjelle. De Konservative er dybt betænkelige ved at lade den hollandske filmmager og politiker Geert Wilders deltage i den stort anlagte konference om islamisme og ytringsfrihed, der bliver afholdt til foråret.

Helle Sjelle, der er udlændinge- og integrationsordfører for Det Konservative Folkeparti, er af den personlige opfattelse, at Danmark ikke skal invitere Geert Wilders. »Selvom vi har ytringsfrihed, er der ingen grund til at gå til yderlighederne,« siger Helle Sjelle. K-politiker siger nej til Wilders-besøg.

Mon Sjelle er lige så detaljeret informeret om liberalisten Wilders, som Fogh og  Vesselbo, eller snakker hun bare, fordi hun lige blev spurgt ?

Sverigedemokrater og andre nazister – kun 250 kroner

Denna kurs sker i samarbete med tidningen Expo. Kursen behandlar andra världskrigets nazister till dagens Sverigedemokrater, om vem väljaren som röstar på Sverigedemokraterna egentligen är och hur Sverigedemokraternas retorik är uppbyggd med betoning på hur den kan bemötas.12 studietim, 4 ggr. Avgift 250 kr.Måndag 18.00 ABF-huset, start v 9, ABF Stockholm- Sverigedemokraterna – med sikte på Europaparlamentet?

Folketingets “gode” hyrde 

 Fremragende læserbrev i Nordjydske af Laug Mathiasen:

OMBUDSMAND: Farcen og fadæsen omkring tilblivelsen af den danske udlændingelov – gældende fra vedtagelsen i 1983 og indtil 2002 – er aldrig blevet ordentlig afsløret for den jævne befolkning. Og det til trods, at det var den lov, der uigenkaldeligt ændrede Danmark for altid. 

Min personlige opfattelse er, at Danmark var dejligt, homogent land, der var værd at bevare. Og det er også ganske tit, at man som borger bliver mindet om katastrofen. Især falder det mig tungt for brystet, når den politiske venstrefløj plus et par grupper mere på tv slynger os lige i synet, at Danmark skam allerede er et multikulturelt samfund. Må vi have lov at være her. […]

Men lad mig minde om den gamle talemåde: “Selv en død fisk kan svømme med strømmen”, og det var så det, de gjorde.  Nordjydske

Så hård er dommen: “Syg og fejlslagen”

Fra Bo Bjørnvigs anmeldelse af Sven Burmester : En verden til forskel. 120 sider, 199 kr. Informations Forlag. En dansk verdensborger vejer en typisk egyptisk, kinesisk og amerikansk familie og finder den egyptiske for let. 

Familien i Cairo består af en gymnasielærer, hans hjemmegående hustru, tre døtre og en søn. Sønnen Muhammed kom til sidst og var vildt ønsket, for en søn må enhver islamisk familie have: »Muhammeds pik har – for at sige det ligeud – faktisk altid været en væsentlig del af familielivet! Mens han var helt lille, kyssede tanterne den, når de kom på besøg … De kunne også finde på at stille sig i ring omkring Muhammed og pege på den lille tændstik mellem benene på ham, mens de sagde: ‘Det er vores lille herre,’ selvfølgelig refererende til, at det var den måde kvinder for altid burde betragte dette vidunder på.« 

Ifølge forfatteren er man ret meget optaget af sex, samtidig med at der lægges alle mulige hindringer ud: pigernes mødom skal bevares indtil ægteskabet, som først kan indgås, når manden har penge nok til medgiften, hvilket han for det meste først har, når han er i 30rne – så der er mange sexfrustrerede år at gennemleve. 

Muhammed har en søster, som studerer, og hun er i oprør mod kvindeundertrykkelsen, hvilket udløser rasende skænderier med faren, som overvejer, om han ikke alligevel skulle have ladet hende omskære. Som 80 pct. af alle egyptiske kvinder er. 

Ligesom han overvejer, om han ikke skulle tage en kone til, flerkoneri er jo tilladt, men økonomien tillader det ikke. Til hans hustrus store lettelse. Hendes svigerfar fik 13 børn med sin første kone og 5 med den næste. 

Burmester er skrækslagen over den uhæmmede befolkningsvækst i den islamiske del af verden: for 60 år siden var der 20 millioner i Egypten, nu er der 80 millioner, og der kommer yderligere en halv million til om året. På et område på størrelse med Jylland. Når olien slipper op, vil store dele af den arabiske verdens befolkninger falde ned i den yderste fattigdom. 

For at supplere den alt for lave løn – 1.000 kr. om måneden – kræver faren, at hans elever skal tage privatundervisning hos ham for at bestå. Alligevel er niveauet lavt, alt for lavt til den moderne verdens krav. Skriftsproget er arabisk, mens de taler egyptisk – ligesom en marokkaner taler marokansk og så videre. Det ville svare til, at vi her i landet kun lærte at læse oldnordisk. Læselysten er tilsvarende begrænset. 

Forfatteren mener, at en erkendelse af tingenes faktiske tilstand lurer hos dem alle: faren ved godt, at det ikke er Israels og USAs skyld, at det ikke går så godt, ligesom moren ved, at kvindeundertrykkelsen er forkert. 

Alligevel sker der ikke noget. »Tendensen er desværre den modsatte. Islamisterne styrkes dag for dag. Historien er på globaliseringens side som den eneste løsning på fattigdommen, så på lang sigt kan Osama bin Laden og co. ikke vinde. Men de kan utvivlsomt sikre, at islam i mange år endnu vil være syg og fejlslagen.«  (fra Weekendavisen, ikke online)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Mose manden

Hæhæhæ, næe, men har den flinke dame nu ikke snart haft tid nok til at finde ud af hvad der foregår ?

Jeg tror det.

Men hun har nogle bosser som mener systsemet skal fortsætte – og så må hun være så god at fortsætte med at agere flink og lette på låget til pengekassen.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen

Indvandrerne har jo lært det af nogen og som udefrakommene er det vel utroligt svært at ser logikken i at knokle røven ud af bukserne for 10-15% mere i lommen .
Og når nu den søde naive dame gerne vil høre om fra hvad man kommer fra .
Så er det jo ikke ens egen skyld at hun efterlades med tåre i øjnene , og du med en lejlighed , en check og et grådkvalt “kom igen til den første din stakkel” . . . .

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Politikerne fortsatte og etablerede de liberale indvandringslove, mens danmark havde 13 procents arbejdsløshed. Vi har stadig over 800000 på overførselsindkomst i en arbejdsdygtige alder, flyttet over på pensioner, aktiveringer og kurser, etc.
En del af ansvaret hviler på indvandrerne, men politikerne og deres vælgere bærer størstedelen af ansvaret.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

@steen Tak for linket ! Men bliver simpelhen nød til at stoppe med at læse nu . Jeg kom til at regne lidt på de 2200 der bo i Mjølner parken hvor over 80% af dem er på overførelses indkomst . . . Viste du at det faktisk kræver svarene til hvad over halvdelen af de Nordjyske mure betaler i skat om måneden hvis de hver får bare 10000kr brutto ! . Jeg kan godt forstå ingen har lyst til at regne på denne kulturberigelse , da en hængebro fra Thyborøn og til Manhattan nok vil vise sig at være… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Steen

Tak for linket til Shimon Peres´ tale.
Han er præcis og klar i mælet. Det var også godt, at han læste op af Hamas´ charter og af et Fatah medlems beskrivelse af Hamas og deres behandling af Fatah medlemmer. Hamas er en dødskult.

Jeg så programmet fornylig på norsk tv2 om Hamas og islamisk jihad. Det var forfærdende. De foretager sig absolut intet konstruktivt. De hjernevasker børnene fra helt små, og det eneste de går op i er, hvor mange jøder de kan dræbe.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Magga 18:15 Præcist – og det siger emperien også! Og den er gammel hvis vi regner fra det tidspunkt hvor araberne påbegyndte deres annekteringer af ikke-islamiske lande . ‘Enten er araberne skruet ganske anderledes sammen oven i hovedet end resten af denne klodes mennesker. Eller også gebærder de sig som de gør fordi de forlængst har fundet ud af, at det at optræde som bøller med løgne og bedrag som specialer giver gevinst ! For de fleste ønsker ikke at tage sådanne former for adfærd til sig for at gøre brug af dem. Men hvis det er det eneste der… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Angående Helle Sjelle er det vist mere kompliceret end som så. Hun deltog trods alt i pro-Israel-demonstrationen i Kbh.”

Er det? Hvad med en uselvstændig kujon, der kun tør tage afstand fra, hvad flokken som helhed tager afstand fra? Eller en dogmatisk anstændighed, eller simpelthen manglende selvstændig stillingtagen til det dæmoniserende sladder, der er omkring Wilders.

Magga
Magga
12 years ago

Jo, jo, jeg har forstået det svenske system og idylliseringen, men lad mig så sige det på en anden måde: skolerne brænder, og det bliver værre og værre – uanset hvor stor den svenske idyl og forståelse er.

Faktisk ser det ud, som om den svenske idyl og forståelse er ren benzin på bålene hver eneste dag.

Heraf konkluderer jeg, at kvalmende knæfald for muslimer ikke belønnes men misbruges, og det samme mønster ses i Norge.

Så det er bare med at skrue bissen på.

Kakao
Kakao
12 years ago

@JensH

Angående Helle Sjelle er det vist mere kompliceret end som så. Hun deltog trods alt i pro-Israel-demonstrationen i Kbh.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

@TV 8: Angsten for Sverigedemokraterna

Nogen der har et link til den rapport han fabler om ? Kan godt være det bare er mig men kan intet finde .
Vil godt lige se hvem og hvor der skrives “Anti-Muslimsk stemning” da det da er noget af en udmelding om et land der i den grad har givet Islam frie tøjler .

Nogen der kan hjælpe ?

(her http://sdsmedia.sydsvenskan.se/archive/00175/vardegrund_175076a.pdf Steen)

Magga
Magga
12 years ago

Man kan da ikke sige, at de i praksis nedtoner urolighederne, når der brænder en svensk skole hver eneste dag og hvert år deuden en masse kirker.og andre offentlige bygninger. .

Magga
Magga
12 years ago

I Norge har de også meget plads, men der er kun 4.7 mio. nordmænd på 385.199 kvadratkilometer, og indvandringen har turbo på.

Magga
Magga
12 years ago

Mit indlæg overnfor var en kommentar til den svenske video, hvor intervieweren talte om 500.000 muslimer.

Man kan også se sådan på det, at der er mange flere svenskere pr. muslim end der er danskere pr.muslim

Magga
Magga
12 years ago

Sverige er mere end ti gange så stort som Danmark, og der er omkring 500.000 muslimer.

Hvor kom tallet 500.000 mon fra?

I alle tilfælde er der i gennemsnit mange, mange flere muslimer og ikke-muslimer pr. kvadratkilometer i Danmark, hvis man ser sådan ¨på det, og det vil i længden give en anden udvikling. Der er kortere mellem de danske ghettoer end mellem de svenske. Banderne kan i løbet af kort tid komme hinanden til udnsætning i hele Danmark.

Johansen
Johansen
12 years ago

Helle Sjelle afvisning af Geert Wilders er beskæmmende. Han har dog om nogen prøvet på egen krop, hvad det koster rent personligt at kritisere islam.
De konservative er efterhånden blot en klon af de radikale. Det så vi også udstillet under Gaza-konflikten med en noget vag udenrigsminister.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Det er ikke første gang Burmester skriver lige ud af posen på et forståeligt dansk! The Muslim Brotherhood bearbejder Egypten ret så intenst – som de også er i sving med bearbejde de Vestlige lande. Denne giftige, islamiske organisation med dens utallige fraktioner er en fjende af alt ikke-islamisk og samtlige ikke-muslimer. Bin Laden har slet ikke den klasse og indflydelse som T.M.B. har. De vil det samme, nemlig det verdensomspændende Khalifat der styres af Shariaen. Men T.M.B. er dem der har de virkelig intelligente ombord – og det kan ses ud af deres succeshistorie i Vesten hvor det er… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Familien i Cairo består af en gymnasielærer, hans hjemmegående hustru, tre døtre og en søn. Sønnen Muhammed kom til sidst og var vildt ønsket, for en søn må enhver islamisk familie have: »Muhammeds pik har – for at sige det ligeud – faktisk altid været en væsentlig del af familielivet! Mens han var helt lille, kyssede tanterne den, når de kom på besøg … De kunne også finde på at stille sig i ring omkring Muhammed og pege på den lille tændstik mellem benene på ham, mens de sagde: ‘Det er vores lille herre,’ selvfølgelig refererende til, at det var… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Morlille

En meget rammende beskrivelse af en ligegyldig politiker som der er alt for mange af i Folketinget.

Sjelle kommer vi til at se på i mange, mange år for som de øvrige levebrødspolitikere skal hun nok sørge for at bide sig fast i taburetten.

Hvor findes de, der kunne løfte niveauet ?

Måske det er med politiker-materialet som med vejret :

før i tiden havde vi rigtige vintrer med masser af sne og kulde og somrer med sol og varme.

I dag er det halvkolde, snefrie vintrer og somrerne er halvkølige og regnfulde.

Skidt for mennesker, dyr og planter.

morlille
morlille
12 years ago

Helle Sjelle er ikke andet end en damebladspolitiker. Der er absolut intet andet end evt. papilotter mellem ørerne på hende! De konservative er på vej i den retning, vi allerede har set de radikale forsvinde og med sådanne kvindelige yngre amatørpolitikere som de konservative kan præstere, er det ingen skam.

JensH
JensH
12 years ago

Helle Sjelle er en af disse typiske tandløse konservative hatte-damer, som for alt i verden ikke ønsker at lægge sig ud med ‘den gode smag’ på det kulturradiakle parnas. Så hellere hyle med i koret, og dermed ikke risikere noget.

Janne
Janne
12 years ago

Det konservative folkeparti til fredagsbøn.

h t t p://www.berlingske.dk/article/20081010/politik/810100312/

Janne
Janne
12 years ago

De konservative vil ikke invitere Wilders til Danmark til debat, men det konservative folkeparti vil godt sende en konservativ borgmester i dansk moske uden at tage afstand fra de steder i koranen hvor ikke-troende og anderledes troende omtales som vantro og som nogen der skal forfølges og straffes for at tænke og tro anderledes end tilhængere af koranen.

Als
Als
12 years ago

Flot sammenfatning af Laug Mathiasen. Det bør huskes, at justitsminister Ninn Hansen udtrykte frygt for at alt for mange flygtninge ville ankomme og give anledning til social uro og raceuroligheder og han tilføjede, ”…..meget siger mig, at vi skal passe på, hvis, hvis vi med vores lille befolkning på fem mio. ønsker at være en nationalstat i fremtiden”. (JP 10.04.83). Ninn fik som bekendt Hans Gammeltoft-Hansen’s og resten af godme-segmentets had at føle på et senere tidspunkt. Hvem har egentlig skadet Danmark mest Ninn eller de ovennævnte, der aldeles ustraffet fortsat modtager deres fede offentlige pensioner eller sidder i fede… Read more »

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

Nej uha da da Geert Wilders med til en konference om islamisme og ytringsfrihed . Det går virkelig ikke manden siger jo hvad folk tænker . Også laver han ovenikøbet film om terroren der påstår at Islam har noget med det at gøre ! . Manden lider jo af tvangstanker , vi andre ved da udmærket godt at Islam er fredens religion og altid har været en berigelse for de samfund hvor Islam har valgt at slå sig ned . . Det er jo også tydeligt at “Fitna” er Wilders frifantasi han via Paint Shop Pro har lavet til lyd… Read more »

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x