8
feb
Seneste opdatering: 23/3-13 kl. 2028
33 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(fotos© Snaphanen. Video, Ekeroth og SVT , En kvinnlig polis har anmält några motdemonstranter sedan hon ett 20-tal gånger kallats rasist och hora, og Demonstration i skydd av massiv polisinsats.Video: Birgitta Ohlssons tal. Video: Olle Schmidt talar på Israelmanifestationen i Malmö.

Demonstrationen i Malmø idag var hovedsageligt en undersøgelse af, om der stadig er mødes- og forsamlingsfrihed for lovligt anmeldte demonstrationer i Malmø. Der var KZ-lejr overlevende med som deltagere også denne gang. Det kræver næppe megen fantasi at leve sig ind i, hvordan de oplevede søndagen.  Det korte svar på spørgsmålet er: “Så godt som”. Det var en strid, Malmø-politiet og det svenske demokrati ikke havde  råd til at tabe.  Det længere svar er her:

The second round in Malmoe

In what passes for peace in Sweden supporters of free speech and Israel’s right to exist demonstrated in Malmoe

(MALMOE, SWEDEN, February) It was clear from the beginning that this time the police in Malmoe, Sweden, were under orders not to repeat the sort of behavior they had evidenced when supporters of free speech and Israel’s right to exist tried to demonstrate in the city’s main square on January 25. On that black Sunday, the police did absolutely nothing when a mob of Arab degenerates placed themselves a few meters from the 300-400 peaceful demonstrators and were allowed to cut the cable to the loudspeaker and pelt the assembly with rocks, bottles and homemade bombs. By Lars Hedegaard, Sappho.dk , The second time round in Malmoe. (fotos © Snaphanen)

malmo-feb-2009-080

malmo-feb-2009-155malmo-feb-2009-059
malmo-feb-2009-192

malmo-feb-2009-012
malmo-feb-2009-042malmo-feb-2009-022

malmo-feb-2009-036

Nederst fh. Moderata Riksdagsmedlem i 20 år og  medlem i Malmø Kommunalstyrelse  Sten Andersson, nuværende Sverigedemokrat.

After Gaza: what’s behind 21st-century anti-Semitism?

Anti-Israel sentiment is morphing into anti-Jewish sentiment, as more and more people project their disdain for the modern world on to ‘the Jew’.

En grundig gennemgang af de utallige måder hvorpå jødehad i dag legitimeres, og den blinde plet for dette hads forekomst hos dem der ellers ser racisme her og alle vegne. Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] The most worrying dynamic in Europe today is not the explicit vitriol directed against Jews by radical Muslim groups or far-right parties, but the new culture of accommodation to anti-Semitism. We can see the emergence of a slightly embarrassed ‘see nothing, hear nothing’ attitude that shows far too much ‘understanding’ towards expressions of anti-Semitism. Typically, the response to anti-Jewish prejudice is to argue that it is not anti-Semitic, just anti-Israeli. Sometimes even politically correct adherents to the creeds of diversity and anti-racism manage to switch off when it comes to confronting anti-Jewish comments. […] After Gaza: what’s behind 21st-century anti-Semitism?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

33 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] a group of people simply gathering to express their right to support the Jewish state of Israel. Snaphanen has more pics of the event. […]

trackback

[…] over to Ted’s blog to read more about today’s events. Also, Steen was on the scene and took photos. His report is in Danish, but the photos are […]

trackback

[…] demonstrationen på Stortorget i Malmø sidste vinter sås bare Sverigedemokrater og Folkpartister. Jeg var tilstede og har det dokumenteret. Den sandhed SVT lyver om, er ganske enkel: “Redan 2008 gick antalet muslimer över 30 […]

trackback

[…] kilder. Det er nærved to år siden vi begyndte at skrive om det. Det er  et år siden vi havde en reportage derfra med video og fotos. Når man tænker på, at der fra Rådhuspladsen 37 til Centralen i Malmø er  30 minutter, så […]

trackback

[…] Ilmar Reepalu menar att inte bara politikerna har ansvar för judarnas situation i Malmö. Judiska individer och församlingen har också möjlighet att påverka hur omvärlden uppfattar dem. Jag skulle önska att judiska församlingen tog avstånd från Israels kränkningar av civilbefolkningen i Gaza.Reepalu: Israel har skapat en “varböld” (Reepalu bekänner färg – vad säger Judiska Församlingen?. For et år siden: Lars Hedegaard: The second round in Malmoe.) […]

trackback

[…] i år, der har vært for meget. Et  år der startede med Gregorius Nekschot og Ehsan Jami og på Stortorget i Malmø og Rådhuspladsen i København. Og sluttede med..ja,det ved I selv. Hvis jeg skulle fremhæve noget […]

trackback

[…] op i Sydsvenskan, der måske også forklarer Malmø politiets forbavsende passivitet ved den demonstration, vi overværede på Stortorget et par uger senere. Bag kulisserne trak blandt andet Det Muslimske Broderskab i trådene. […]

PeterK
PeterK
15 years ago

Hvis du har kontakt med mange unge mennesker, vil du også opdage en holdningsændring. Måske er den mest udbredt i Jylland, det er her fødderne har bedst kontakt med jorden og man er tættere på virkeligheden i mindre samfund hvor alt er mere synligt. For nogle år siden var det normalt, at unge mennesker med weltsmerz accepterede muslimers selvpåtagne offerrolle, og “Hvorfor må man ikke gifte sig med hvem man vil” logikken. Den går ikke mere, fordi gymnasieelever ser deres muslinske hammerdygtige veninde forsvinde som dug for solen efter eksamen, for et et halvt år efter blive set promenerende 2… Read more »

Emeritus
Emeritus
15 years ago

Peter K. Det civile samfund må nødvendigvis betragte episoden på Antvorskov Kaserne for selvtægt og for kriminel og handle derefter. Det er nødvendigt for at forhindre samfundet i at bryde sammen. Lader man fem og syv være lige kan situationen meget hurtigt udvikle sig til et studie i sammenbruddets anatomi. Den er selvfølgelig helt gal, hvis ellers agtværdige borgere føler sig presset ud i kriminel opposition til det system, som de af al magt vil forsvare. Sådan gik det for agtværdige borgere under II. Verdenskrig, at de som modstandsfolk kom i opposition til den stat, og den nation, som de… Read more »

PeterK
PeterK
15 years ago

Jeg havde ikke set emeritus’ indlæg og postede nedenstående i en anden tråd. Det er meget mystisk hvad der sker, Der er meget tyst om detaljerne ved våbentyveriet i Slagelse. Så må vi tilbage til den disciplin vores forældre og bedsteforældre udviklede under den forrige besættelse – at læse det der ikke står. Det ligger fast, at det ikke var pistoler og småting der forsvandt, men slagkraftigt grej. Det ligger også fast, at det ikke var værnepligtige, der stjal det. Det ligger også fast at våbnene skulle til Afghanistan, og at det var folk der kendte til den detalje, der… Read more »

Emeritus
Emeritus
15 years ago

På side 3 Indland, JP i dag findes en kort artikel under overskriften: ‘Politiet afviser teorien om en soldater-bande’. Jaså! Meget mærkeligt. Hvilken type højt kvalificeret bande er der så i stedet tale om? Men bortset fra ekspertisen – det skulle glæde mig overordentligt på værnenes vegne, om de virkelig kan melde hus forbi. Det egentlige og generelle problem er desværre usvækket og episoden føjer sig til rækken af de mange øvrige helt tifældige episoder rundt om i landet, jeg allerede har nævnt. Der kan imidlertid ikke i Tilfældet Antvorskov være tale om amatører. Det synes udelukket. Alt bærer præg… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

Emeritus 14:00 Jeg er ikke i tvivl om du har ret i det du skriver. De soldater er “kun” nogle af de mange der har set og opfattet hvad der foregår herhjemme og hvad der er i vente! At disse iagttagelser og konklussioner ikke blot gælder for soldater/officerer fra Hæren, men også fra de øvrige værn vil ikke være en fejl formodning. Jihadisterne mener de har vind i sejlene – og derfor vil vi komme til at opleve mange flere anslag af forskellig art mod de Vestlige lande. Både fra organisationer som OIC, Broderskabet m.fl., som fra deres Brødrer på… Read more »

AN
AN
15 years ago

– oplysningen om Malmø politis kapitulation overfor udsigten til muslimsk flertal i Sverige fra 2049 kommer herfra:
http://www.sappho.dk/the-second-round-in-malmoe

AN
AN
15 years ago

Rolf Krake: “Folkeforrædderi – Det burde det hedde når et helt folk bliver undertrykt, ødelagt, elimineret.” – Det er vel lidt i familie med begrebet “folkemord”. Som jo er helt forbudt efter international lov og hyppigt har været en meget alvorlig anklage mod diverse diktatorer. Men hvis politikere opnår det samme på denne vis, betyder det tilsyneladende ingenting. Hvad er det, der driver dem? Korruption, oliepenge, trusler? Et andet sted oplyser en blog i dag, at Malmø politi kun anholdt et par stykker på torvet i går, fordi kampen alligevel er tabt og muslimerne er i flertal i Sverige i… Read more »

Emeritus
Emeritus
15 years ago

Når jeg ser på dine Snaphane-billeder, Steen, og tænker på Israel-demonstrationen på Rådhuspladsen, hvor deltagerne med bekymring kiggede sig over skuldrene, (jeg var der selv), brandene i København, Århus og København i februar 2008, indvandrerbandernes skudkrig med rockerne og råbene ‘Århus er vores by’, ‘ned med demokratiet’ og ‘Hamas, Hamas, giv jøderne gas’, er det selvfølgelig altsammen brikker i det samme puslespil, som blev lagt politisk i firserne og halvfemserne, og som nu har ført til, at vi har fået tilstande, som til forveksling ligner, hvad vi så trediverne. Tendensen er ikke kun dansk, men europæisk, som den også var… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

Hvorfor er der ikke nogen journalister, som spørger de bombekastende kulturberigere om, hvorfor de benytter voldelige midler i deres “udtryksform”?
Hvorfor spørges kulturberigerne ikke om, hvorfor de ikke bruger dialog men uciviliceret råben, skrigen og hujen? Hvorfor signalerer de, at politiet er “urent”?
Hvorfor konfronteres den truende og voldforherligende modkultur ikke?

Hvorfor bliver svenserne ved med at acceptere en massekolonisering af Sverige?
Hvorfor betaler de for deres egen kolonisering og folkeudskiftning?
Hvorfor er der en så omsiggribende selvdestruktiv og selvudslettende konsensus i Sverige og en udtalt behagesyge over for “kulturberigerne”?

Rolf Krake
15 years ago

Verdens Historiens største forrædderi.

Elimineringen af en hel civilization gennem befolknings omrokering.

Stalin brugte samme metode med at flytte rundt på hele befolkningsgrupper, der så nedbrød de nationale, kulturelle og menneskelige tilhørsforhold.

Folkeforrædderi – Det burde det hedde når et helt folk bliver undertrykt, ødelagt, elimineret.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
15 years ago

Nils 21:57

Eftersom det er muslimer der udfører mod-demonstrationen ligger der noget mere i deres budskab til politiet og øvrige vantro.

Nemlig alt det som omhandler de Urene Vantro og som du kan findes beskrevet i den islamiske manual Koranen, Hadith,Sunnah og Sharia.

Janne
Janne
15 years ago

En af kvinderne i interviewet sagde i øvrigt at hun synes at den måde hvorpå der blev kastet æg og andet efter pro-Israel demonstranterne minder om 1930’erne. Det synes jeg at hun har ret i. Man må knibe sig i armen for at fatte at det sker. Og det mens en ansat på DR synes det er spændende med en film hvor der er en der heiler…

Janne
Janne
15 years ago

Jeg har lige set seneste video fra ytringsfrihedsdemonstrationen i Malmø og jeg kan se og høre at en palæstinenser peger over på pro-Israel demonstranterne og siger at det er DEM der slår mennesker ihjel i Gaza. Manden og andre som ham fra mod-demonstrationen må have et voldsomt problem med virkelighedsopfattelsen og de har ingen forståelse for hvad demokrati går ud på. Flere fra moddemonstrationen viser tydelige tegn på udtalt demokrati-analfabetisme. Desværre har de deres små børn med under balladen så der er vel ikke den største chance for at næste generation får bedre demokrati-forståelse og bare en smule mere civiliceret… Read more »

Nils
Nils
15 years ago

Fordelen ved uindskrænket ytringsfrihed er, at så ser man, hvad folk står for. Man har allerede fortalt vældigt meget om sig selv ved at gå i voldelig protestdemonstration mod en anden demonstration. De protesterer altså imod, at andre kan fremføre deres budskab. Hvor legitim en sag er det på en skala? Og hvilket budskab har de så selv ud over truslerne mod andre? Hvad bruger de sine (af andre) hårdt tilkæmpede demokratiske rettigheder til? Jo, det centrale budskab er, at politiet er grisajävlar. Det kan de selv være.

Gerd
Gerd
15 years ago

Efter at have set en del hamas-tørklæder i Malmø, skulle jeg lige have lidt andet i hovedet. Og falder så straks over denne: Obama inviterer hamasfolk til USA:
ttp://www.israpundit.com/2008/?p=9078#more-9078 -og derefter over denne: Obama’s pathetic message to Muslims http://www.israpundit.com/2008/?p=8790 – og denne:
Obama: “There is no religion whose central tenet is hate. There is no God who condones taking the life of an innocent human being.” http://www.jihadwatch.org/archives/024723.php
Jeg får på fornemmelse, manden har en plan og er hurtig til at sætte den i værk.

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

19:28 -Klart! Moddemonstranterne er imod forsamlingsfrihed for vantro, SIAD, og Israel-venners vedkommende. De arabuskaer er udkommanderet af Allahs vilje til at troppe op til moddemonstration ved enhver lejlighed. Det er rene SA-metoder som i 1930’ernes Weimarrepublik inden magtovertagelsen. Den der behersker gaderne, behersker masserne. Glistrup sagde endvidere: Bare vent til de bliver mange nok. Iøvrigt er Rune Engelbrecht’s citatsamling for det han har sagsøgt som racistisk en guldgrube (for mig) -gør endelig flittig brug af den. Vore forgængere som oplevede besættelsen 1940-1945, sagde: Aldrig mere en 9. april igen. Egentlig ville jeg skrive om dette på selve dagen. Men tænk… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Steen

Ja, det kan jeg da kun tage afstand fra. Det minder mig om den mand der i Odense havde klædt en lille dreng ud med noget der lignede et bombebælte og en plastik håndgranat… Nogen af demonstranterne har virkelig et forfærdeligt syn på børn. Hamas-agtigt. Men hører vi noget fra SF pædagogerne? Nøh..

Janne
Janne
15 years ago

Steen

Det er sgu da også utrolig dumt hvis politiet har kaldt nogen for aber, men det undskylder da ikke at palæstinensere (i partisantørklæde og hijab) kalder betjente for djævle og svin.

Christian
Christian
15 years ago

Jeg har lidt svært ved at forstå nyheden – virker som om at I har informationer andre steder fra.

Christian

Steen : Gider du elaborere ? Jeg var i Malmø idag.

Johansen
Johansen
15 years ago

Man kan nu konstatere på videoen fra Malmø i dag, at kulturberigerne også er begyndt at skyde med en form for raketter på vore breddegrader. Det var et regulært angreb på en pro-israelsk demonstration. Det næste bliver vel Qassam raketter. Dagens demonstration var også en test af retten til forsamlingsfrihed. Grotesk at det skal være nødvendigt med et massivt politiopbud, for at holde pøbelen i skak. Flere moddemonstranter i islamisk uniformering. Gad vide om demonstranterne er imod forsamlingsfrihed, siden de har valgt at troppe op til en moddemonstration? Kulturberigerne håner det svenske politi med deres nedladende banner. Tænk at de… Read more »

Janne
Janne
15 years ago

Nå, er det svenske politi ikke halal nok. Ikke nok med at religiøse kvinder i politiet skal have halal tørklæde på, palæstinensere og tilhængere viser os under demonstrationen i Sverige også hvor intolerante, fordomsfulde og generaliserende de er både overfor betjente og grise. Mændene partisantørklæde og kvinderne tørklæde – folk der uden blusel med skilte viser os at politiet betragtes som “grisajävlar”. Også derfor skal vi ikke have dommere, betjente og andre offentlige ansatte med tørklæde (heller ikke andre religiøse og politiske symboler). Vi skal da naturligvis ikke acceptere at offentligt ansatte og institutioner med tørklædet signalerer over for patienter,… Read more »

Johansen
Johansen
15 years ago

Sikke nogle søde grise men en træls tekst.
Moddemonstranterne er åbenlyst intolerante over for grise, og har ovenikøbet iført dem politikasketter. Det er intolerant og nedværdigende at kalde ordensmagten for grisedjævle, men det får vel ingen konsekvenser?
Politiet gøres til nogle, der er “urene”. Grise er haram ifølge kameldrivernes lære.

HelgeD-H
HelgeD-H
15 years ago

Grisajävla (polisen), mere urent kan det ikke blive for muslimerne i Malmø, og i sverige i det hele taget. -så urent, at det berretiger til enhver foragt for ordensmagten. Jeg kan læse i dagens tekst-TV, at nu skal de svenske myndigheder undersøge om forekomsten af racisme i det svenske politikorps. Politisk Korrekthed er ved at komme mere og mere ud i overdrevet, og tit til fordel for muslimerne. På forsiden af Berlingske Tidende, kan man læse: »Bandevold ignoreret af politiet«, og: Politiet lod gadebande gå efter groft overfald og afviste to gange en anmeldelse af forbrydelsen, fortæller gymnasiepiger. Sagen skal… Read more »

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x