9
feb
Seneste opdatering: 10/2-09 kl. 0016
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Et sætning mange unge har hørt. På diskotek i Sønderborg, på værtshus i Åbenrå, Haderslev, Kolding,  men næppe i Rungsteds lyksaligheder. Pigerne er blevet seksuelt chikanerede og drengene fysisk lemlæstede. Det indgår i en hverdagsfortælling og erfaring, ikke som læserbreve i aviserne, men en “a fact of life” til senere brug.  Hvilken vil man helst ikke tænke på. I Sverige er det kommet så vidt, at den plagede underklasse af brandbeskattede, hårdtarbejdende mindre bemidlede, der har måttet lægge ryg til elitens romantiske kultur-eksperimenter, fryder sig åbenlyst når samme penge- og medie- elite rammes af det, de selv mærker byrden af hver dag. En sådan skadefryd ligger os ganske fjernt. Indtil videre.

Har Malenes forældre i Rungsted mon har stemt på Nyrup, Jelved, Lone Dybkjær, Vestager, Lykketoft, Auken, Holger Nielsen, Villy Søvndal, Mimi Jacobsen, Elisabeth Arnold, Helveg jun. sen. og ekstra senior, Birhte Weiss, Ritt Bjerregaard, Frank Aaen og fortsæt selv listen, “ansvarlige politikere” som det jo hedder, undtagen når ansvaret skal fordeles? Eller har de bare stemt Konservativt i den periode, hvad der i denne sammenhæng kan komme ud på ét ? ( Alle, der kunne svigte, svigtede, skriver  Morten Uhrskov. Nogle svigter stadig, især i over-Danmark oppe langs kysten, hvor alt er, som det altid har været, bortset fra på den såkaldte “perker-plæne” nedenfor Eremitageslottet. Et penibelt hår i hummer-suppen, dog hurtigt passeret med  50 km/t. og soltaget oppe på cabrioleten.)

Det  skal hun ta en snak med mamma og pappa om. Måske er politikerne med lidt held ansvarlige endnu, hvis ikke de lider af amnesi, anstændighedsbetændelse og derfor er indisponerede. Der sker en polarisering i disse år, den er i det store  hele uafhjælpelig, hvor lidt man end bryder sig  om den. Den er på skinner. Smålighed ? You ain´t seen nothing yet, når historien for alvor begynder at rekapitulere, hvad disse hædermænd og kvinder har gjort ved Danmark. Den dag den rigtige regning forfalder og historikerne kan gør fallitboet op, da har disse  riddere af Dannebrog én trøst: det blir ikke værst i Danmark. Vi vil få advarsler. Sverige, Holland, Belgien, England står først for tur. De kan nå at dø, emigrere eller strikke en dårlig  undskyldning sammen. Aben er  deres børns, Malenes jævnaldrende og hendes børns. Reservatet Politiken har antagelig også nogle årtier endnu at fabulere i, med øgede krav til sproggymnastikken, inden tæppefald og den fuldstændige moralske bankerot.

Vil de allesammen  blive husket efter fortjeneste til den tid? Mit gæt er, næppe! Ingen er mere verdensberømte mens de lever, end medifolk, intellektuelle og politikere, og færre tager det over 24 timer at glemme, når de er døde. Hvem husker Weekendavisens fremragende  Bent Albrectsen, Berlingerens Jens Kistrup eller Politikens Robert Nauer ? Næh, det er tante Karen fra Ping klubben og Matador, der gik over i historien, de trivielle der skrev den uskyldige Danmarkshistorie. Dannebrogsridderne skal alligevel ristes en rune her for deres varige indsats, selvom det naturligvis er bedre at være en stor “kulturpersonlighed” mens man lever, end bagefter. Men nogen bør huske dem.

Tre gymnasiepiger blev overfaldet på Hovedbanegården af en gadebande. Politiet greb fire gerningsmænd på fersk gerning, men lod dem gå, selv om pigerne ville anmelde dem for grov vold. Senere afviste Station City at modtage pigernes anmeldelse. Se og hør Malenes historie om politisvigt her.Video:  ”Til sidst kunne jeg ikke stå oprejst længere”

35 jihad training compounds on American soil

Here is a press release from the Christian Action Network: “Never-Before-Revealed Terrorist Training Video Exposes 35 Compounds On American Soil”:

“Act like you are his friend. Then kill him.” – Sheik Muburak Gilani explaining how to kill American infidels

Washington, DC-The American public was never supposed to know. The 2006 Justice Department document that exposes 35 terrorist training compounds in the U.S. was marked “Dissemination Restricted to Law Enforcement.” All the copies of Sheik Muburak Gilani’s terrorist training video, “Soldiers of Allah,” had been confiscated and sealed-all of them, that is, except one-that Christian Action Network now reveals in the documentary Homegrown Jihad: The Terrorist Camps Around the U.S. […] 35 jihad training compounds on American soil

Politisk mordforsøg i Sverige

Igår blev den ledende nationaldemokrat Vavra Suk, forsøgt myrdet af “antifascister”. (Vi rubricerar ärendet som mordförsök, säger Söderortspolisen, AFAiter försökte mörda NDare med sten). Sverige har en “stolt” tradition på det område. Der er rigtig mange mennesker i Sverige, der ikke helt har forstået, at demokrati er samtale. Samtale mellem folk, der taler samme “sprog”, vel at mærke. Det samme gjaldt i høj grad de forsamlede arabere på Stortorget. De kan bare ikke lære, at uenighed ikke er carte blanche til at maltraktere og true folk. Ganske vist har Nationaldemokraterne ikke opfundet den dybe politiske tallerken. For meget Karl d. 12 og David Irving til nogensinde at passere o.5 % i meningsmålingerne, men derfra til et kvalificeret mordforsøg. Vi ved fra Hasse Alfredsson, at en enfoldig idoit har et liv i sin egen ret..Jeg har dog spået politiske mord tidligere, de er også kommet så sikkert som regn i svampesæsonen, og der vil komme flere, sådan som kortene nu er fordelt. Jeg var i Sverige, da Palme blev myrdet, – nær Osby, for en sikkerheds skyld – men slap hjem uden at blive tiltalt, til trods for det brune  hår. Relativt sjælden kulør i 1986, man husker  fantombilledet. ND er ikke nazister, de er bare ramt af den særlige, svenske politiske uskyld, der ligner idioti og så har de haft for få historietimer i skolen. Sådan går det, når verden lader én i fred med ens egne tanker i et par hundrede år. Hele det politiske spektrum bliver kulret og forrykt. En lille smagsprøve fra Nationaldemokraternes partiprogram bare så man ved, i hvilket univers vi bevæger os.

Begränsa inflytandet av främmande kulturer i Sverige, särskilt sådana vars uppfattningar går stick i stäv med det traditionellt svenska. Prioritera sunda ideal i offentliga sammanhang som visar upp eftersträvansvärda och livsbejakande egenskaper. Begränsa offentlig exponering av nedbrytande eller degenererande inslag såsom glorifieringen av perversioner, sjuk konst och framhävandet av amerikansk ghettokultur. Detta görs bäst genom att låta de boende i området själva välja vilken konst de vill ha.

Byggarkitektur är en form av offentlig konst. Byggarkitekturen och den offentliga konsten påverkar människors välbefinnande och skall därför tas på största allvar. All offentlig konst skall utgå från folket.Byggarkitekturen och den offentliga konsten skall ha som mål att försköna samhället och skapa harmoni, välbehag och inspiration hos den enskilde medborgaren. Vackert och skönt är vad majoriteten av svenskarna uppfattar som vackert och skönt. På samma sätt som konstnären har frihet att ställa ut sina verk på ett galleri skall medborgaren ha rätten att slippa osund konst i sin vardag.

Den lille charmør med klumpfoden, Magda og de mange filmskuespillerinder, er passeret helt ufordøjet gennem systemet. “Wollt Ihr die totale Bewusstlosigkeit ?”. Det tar´ikke mange offentlige kegler. Gi´ mig noget “syg og degenereret kunst,” tak, og lad så være med at slå hinanden ihjel så længe. Bare lidt endnu.

Tørklæder og dialog mod pyromanterror

Räddningstjänst Syd hoppas locka fler med mångkulturell bakgrund att bli brandmän. Nu har 24 elever som valts ut bland 186 sökande påbörjat en konstnadsfri specialutbildning som bland annat finansieras av EU.– Huvudmålet är att vi ska få en ökad integration och mångfald i vår egen organisation. Det finns ett behov att komma ut med information på annat språk än svenska i våra områden, säger Andreas Berg.

– De som bor i området ska känna igen sig när räddningstjänsten kommer på plats. Sammanlagt finns omkring 14 olika språk representerade förutom svenska och engelska bland eleverna. Shatila Salami hoppas att hon med sitt modersmål arabiska ska kunna hjälpa till inte bara med information utan även som färdig brandman så småningom.  – Jag tror att de kan känna sig mer trygga när jag kan hugga in med arabiska, säger Shatila Salami.  Brandmän med olika bakgrund sökes,  Slöja ska stoppa muslimer från bränder,og mere svensk underkastelse: Småbarn tvingas recitera Koranen.

Krarup: Manden der er lyst i band

“Hvordan går det dog til, at Geert Wilders i den grad er lyst i band?”, spørger Søren Krarup. Tja, det er jo det vi her spekulerer over og prøver at indkredse i almindelighed, men der kan godt gives et kort svar hvad angår det personlige: Det er fordi sandheden er ilde hørt. På samme måde som Ayaan Hirsi Ali er “oplysningsfundamentalist”, Lars Hedegaard er “monomant optaget” af islam, Wafa Sultan er “populist”, på samme måde er Geert Wilders “højreorienteret”, “skinger” og “indvandrerkritisk”. Disse etiketter, for mere er dette ikke, samt hans frisure og et engang udtalt ønske om at forbyde Koranen, er alt der skønnes nødvendigt til at afslå at beskæftige sig med substansen. Og det virker jo: Der har jo ikke ligefrem rejst sig nogen storm af protester med krav om falsifikation af hans centrale pointer. Og det skal de være glade for, hans bagtalere, for så ville de komme til kort (LFPC).

Sidste år hørte jeg den hollandske politiker Geert Wilders tale i Landstingssalen på Christiansborg. Han var inviteret af Trykkefrihedsselskabet af 2004 og talte til en temmelig stor forsamling på et smukt engelsk.

Hvorfor nægte, at jeg havde været spændt på at høre ham? Rygterne var jo gået. Den ene politiker efter den anden journalist havde fordømt ham som en uhyggelig og uhyrlig type, og vores statsminister, hvis vurdering jeg ville tillægge en vis vægt, havde taget drastisk afstand fra ham.
Årsagen hertil var i første række den film Fitna, der undsagde islam som en totalitær trussel mod kristenheden og Europa. Anders Fogh Rasmussen havde ganske vist ikke set filmen. Det havde jeg. Jeg havde kunnet konstatere, at det var en saglig og præcis identifikation af islam som en bloddryppende lovreligion, en undertrykkende og aggressiv ideologi.

Wilders havde simpelt hen læst Koranen. Det var denne bog, han citerede. Uimodsigeligt og uafrysteligt. Men Anders Fogh Rasmussen sagde nej uden at vide, hvad han sagde nej til.

Det skuffede mig, men gjorde mig også mere nysgerrig med hensyn til Wilders. Var han så slem, som en udbredt opinion i Europa ville gøre ham til? Hans tale og optræden på Christiansborg dementerede denne bandlysning fuldstændigt. Et kultiveret, lødigt og begavet menneske, som holdt en tale af ånd og historisk og kulturel indsigt. Hvordan går det dog til, at Geert Wilders i den grad er lyst i band?

Derom spurgte jeg mig selv sidste år, da jeg mødte ham, og det samme spørger jeg om i år, hvor stærke kræfter vil forhindre ham i at deltage i den konference om islam , som han er selvskrevet til at være deltager i – endda en meget fremtrædende og betydningsfuld deltager.

For han har erfaringer. Han ved, hvad han taler om. Han, en folkevalgt hollandsk politiker, må leve under jorden i sit fædreland, vogtet af livvagter i en grad, så han er afskåret fra at leve et almindeligt familieliv, truet af islamister og terrorister. Og så skal han oven i købet tåle at blive lyst i band af det offentlige liv i Europa.
Jeg har et forslag. Det er stilet til Helle Sjelle (K), som afviser Wilders’ deltagelse i islamisme-konferencen. Det er for så vidt også stilet til Anders Fogh Rasmussen og dem, der mener som han. Gå til kilden! Lyt til Wilders selv! Læs ham på dansk! Forholdet er, at tidsskriftet Nomos i sit sidste nummer har trykt en tale, Geert Wilders holdt 25. september 2008 i New York.

Den er – vil jeg skynde mig at sige – oversat til dansk, og den giver et klart og overbevisende billede af denne bandlyste hollandske politiker. Igen er jeg blevet slået af Geert Wilders’ sans for historie og kulturel sammenhæng. Danske politikere kunne lære meget. Denne hollænder ser tingene i sammenhæng og perspektiv, og enhver europæer bør lytte til hans ord.
Nu er de tilgængelige. Nomos har trykt dem. Talen foreligger. Læs den, Helle Sjelle!

Søren Krarup: Manden der er lyst i band [Berlingske Tidende, 8.2.2009, ikke online]

 

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Lidt fremskridt i Malene-sagen: politiet har sigtet en 16-årig pige for overfaldet.
Pigen som slog, sparkede, spyttede på, og rev hårtotter af voldsofferet, er af anden
etnisk oprindelse end Dansk. Og undskyldte sig med at have været fuld.
Hvis hun er muslim måtte hun ikke drikke spiritus.
Endvidere har politiet indkredset 10 delagtige i overfaldet, og vil tage straffelovens
§244 i brug.
Der henvises til:
http://www.berlingske.dk/article/20090213/forbrydelsen/90213165/
Når voldsofrene går til pressen og står frem, og episoden om politisvigt bliver kendt, får det politiet til at oppe sig. 😀

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Politi slendrian i Malene-sagen. De ansvarlige betjente som afviste anmeldelsen, Ole og Rasmus ifølge Malene, kan man pludselig ikke finde. Dette er det seneste man kan læse i Berlingske Tidende. Efterforskningen ser ud til at trække i langdrag. En langvarig sagsbehandling vil være en følelsesmæssig belastning for hende, foruden alle de traumer hun har pådraget sig efter overfaldet, når hun hellere skal tænke 100% på at få en optimal studentereksamen. -Og så er det blevet ødelagt ved politi-svigt og udeblevet retfærdighed. Etnisk vold rammer både høj som lav, men den øvre middelklasse har bedre mulighed for at undgå muslimske ungdomsbander… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hurtigere links findes her:

Normal hastighed
http://uriasposten.dk/netfiles/kopier/Perle-original.mp3

Kvart hastighed med bevaret toneleje (spektrum), dobbelt lydstyrke
http://uriasposten.dk/netfiles/kopier/Perle-25pct-hastighed.mp3

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

@Barfbag Og hvis nogle få stadig skulle være i tvivl … 😉 Perker eller perle – original x 2 – 25 % hastighed, samme toneleje via FFT.mp3 (76.33 KB) http://www.megaupload.com/?d=XPGTHNEV Så er der vist lizzom ikke mere at diskutere, vel ? “Lydeksperten” og TV-Kaos-folkene tog grueligt fejl – måske med vilje for sidstnævntes vedkommende ? – og de andre TV-stationer med adgang til alskens avanceret teknisk udstyr og avanceret software var ikke deres opgave voksne. Måske ønskede jounalisterne “ubevidst”, at det var sandt – evt. påvirket af den fejlagtige tekstning fra TV-kaos ? – for her var da sandelig en… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Malene X brænder igennem, når hun træder frem i pressen.
Dette voldsoffer blandt mange, er der sat ansigt på.Der er bare det, at hvis hun tager politiets undskyldning for gode varer, og siger det var så det
-falder sagen til jorden, og episoden er glemt om 14 dage.
Og på et senere tidspunkt er det nogle andre piger som bliver overfaldet,
uden at de går til pressen.
Der må være nogen som læser snaphanen.dk , eller uriasposten.net
som kender, eller tilhører Malene X’s omgangskreds
http://www.ghg.dk/forside0708/gaester.htm
Og råde hende til, at hun fortsat ikke skal finde sig i dette politisvigt.

JensH
JensH
12 years ago

@HelgeD-H “kan mærke aggressorernes vold så deres forældre vil gribe til nældens rod”. Jeg er desværre bange for du har ret. Ikke at jeg ønsker nogen skal blive udsat for vold, men sålænge det kun er underklassens børn der er ofrene, vil det være muligt for ‘den pæne og anstændige’ middelklasse at feje den ubehagelige virkelighed under gulvtæppet. Jeg tror desværre at først når børnene af det bedre borgerskab bliver ramt af volden vil der komme fokus på problemet. Deres rescourse-stærke forældre vil ikke finde sig i at deres poder bliver udsat for den slags, og de skal i så… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@JensH -Det er jo også det scenarie Morten Uhrskov Jensen beskriver i sin kronik. Og det var det samme som dengang Ib Stetter (MF) selv blev overfaldet, og fik slået sine briller i stykker, for henved 30 år siden. Man må ikke få lagt låg på den problematik Malene X blev udsat for, for det er et samfundsproblem som stedse forværres i takt med at indvandrerbanderne føler sig mere og mere som herrefolk. Men det kunne da være forfriskende at V.I.P. børn med 20.000 Kr. i lommepenge om måneden, og et forlorent luksusliv, kan mærke aggressorernes vold så deres forældre… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@HelgeD-H

“Malene som fortæller om overfaldet. Det er dog en stærk pige som står frem.”

Bevares, det er da modogt at Malene fra Nord-sjælland at stå frem, men det hun oplevet er altså en volds-terror, som børn og unge af underklassen og den lavere middelklasse har måtte lægge ryg til i årtier efterhånden. Men interessant at se at mediernes forargelse nu hvor vi taler om, at den tilvandrede vold-kultur rammer børn af det bedre nord-sjælandske borgerskab. Det var åbenbart desværre det der skulle til før disse (alt for) højtlønnede ‘folkeopdragere’ fandt det ulejligheden værd at beskæftige sig med ‘fænomenet’.

Johansen
Johansen
12 years ago

Jeg kan næsten ikke udholde de forfærdelige henvisninger til legaliseringen af sex med mindreårige piger i islam. Det er bare for kvalmende og sygt. Stakkels barnebrude.
Tanken om hvad de små piger må stå model til er uudholdelig. Tænk at nogen kan finde på at behandle børn på den måde. De mindreårige piger må bare lægge krop til. Føj hvor det vender sig i mig.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Nu har jeg set videoen om Malene som fortæller om overfaldet. Det er dog en stærk pige som står frem. Hvad er det for et Danmark vore ansvarlige politikere har givet Malenes generation, og hendes efterkommere ? -Hvor uhørt. Det minder om beretningerne om kuffars helvede på jord skildret i bladet DANSKEREN. Kuffar skal træde til siden over i rendestenen når en gruppe muslimer går forbi. Når kuffar bliver overfaldet, må kuffar ikke gøre modværge, men er henvist til at bede om nåde: »Ikke slå, ikke slå«. Nu har Poul Nyrop Rasmussen jo sit fine job i EuropaParlamentet, langt væk… Read more »

barfbag
barfbag
12 years ago

Off topic.
Apropos al denne snak om der blev sagt ordet “perle” eller “perker”, hvor det venstreorienterede mediebureau Modkraft.dk’s journalist erkender i TV2 mandag den 9. februar 2009, klokken 22.00, at det var “perle”: Jeg plejer at se på Dansk film database (“Mærkedage”) hver dag, hvem der har fødselsdag: Zeev Sevik Perl har fødselsdag i morgen, tirsdag den 10. februar 2009:
http://www.danskefilm.dk/skuespiller/2449.html eller bare http://www.danskefilm.dk/ “Skuespiller sorteret alfabetisk” efter første navn.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘… Ingen er mere verdensberømte mens de lever, end medifolk, intellektuelle og politikere, og færre tager det over 24 timer at glemme, når de er døde…’

Fæ dø,
Frænde dø,
Ét jeg ved, som aldrig dø:
Dommen over hver en død.

Jeg synes bedst om denne gamle oversættelse.

Med venlig hilsen

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Kære Malene fra Rungsted velhaverkvarter, jeg håber du bliver overbevist Dansk Folkeparti-medlem, ligesom mig, efter at dig og dine to andre veninder blev udsat for dette grimme overfald ved Københavns Hovedbanegård, midt om natten d. 24. januar, af op til 15 (indvandrer)unge. Og det værste, for jer, var at politiet lod aggressorerne gå. Morten Uhrskov Jensen har 100% ret i sit fremtidsscenarie i sin kronik i Jyllands-Posten fra den 15. august 2008. Efter at Metock-dommen fra EU har underkendt danmarks udlændingelov. Og invandrerungdomsbandemedlemmer har fundet ud af, at truslen om udvisning kun er tomme ord, og som var det eneste… Read more »

LFPC
12 years ago

Niels’ eksempler eller mine referencer vedr. Aisha er gode at have ved hånden hvis man ved man kommer ud i diskussion med virkelighedsresistente Gutmenschen. Det er straks sværere at glide af med ‘man læser så meget på internettet’ eller lignende, når man kan henvise til autentiske muslimske sites. Koranen og hadith er søgbare her: The Center for Muslim-Jewish Engagement ved University of California Centeret skiftede på et tidspunkt navn og fjernede nogle af de mere blodtørstige hadith, ligesom de gjorde adgangen til flere pinlige tekststeder vanskeligere: USC MSA removes, does not repudiate genocidal hadith Denne site har alle de referencer… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Skide dansker. Fint indlæg, sandt som det er skrevet.
Desværre er der i politik en naturlov.
Socialister og humanister kan aldrig gøre noget forkert, så
kære hr.snaphane de omtalte politikere vil aldrig føle noget
ansvar.
Drømmen om København som beirut har været for stor.
Gad vide hvorfor disse politikere hader os danskere så meget?

Niels
Niels
12 years ago

Den muslimske dokter der vil give patienten uafprøvet medicin

Spionen der ikke må aflytte andres telefoner, med mindre det er meget vigtigt

Må man genere sine dhimmi naboer?

Dhimmi hælervarer det må man vel?

Ingen gambling? argh så sætter jeg sønnike til at synde for mig

Læs det site gutter og please lav en post, der er så mange uhyrligheder underholdning, krummen tæer, dobbelmoral, idioti osv. i de spørgsmål

Niels
Niels
12 years ago

Sorry mit indlæg blev cuttet af lag, men jeg håber en af de større sider vil lave en post om det her, man kan få et indblik i stenaldermandens hjerne og hans sans for moral og etik, loyalitet og taknemmelighed (og et godt grin) der er timer af under holdning: lidt flere spørgsmål: Is it permissible for a Muslim business owner to employ non-Muslims in his business even though there are Muslims who need jobs? Is it allowed for a mature and responsible Muslim to encourage a child to buy a lottery ticket and then ask him to present it… Read more »

LFPC
12 years ago

Her er de referencer jeg tænkte på: “Thighing” is an Islamic practice still followed today even in Muslim communities in the U.S. and Britain: Regarding the practice of “thighing”, the masterbating between the legs of a female infant or actually sodomizing her, Islamic clerics have this to say: Pedophilia decrees from http://www.islamic-fatwa.net Question 1809 After the permanent committee for the scientific research and fatwahs (religious decrees) reviewed the question forwarded by the grand scholar of the committee with reference number 1809 issued on 3/5/1453 and 7/5/1421 (Islamic calendar) Question: ‘It has become widespread these days, and especially during weddings, the… Read more »

LFPC
12 years ago

“Ja, det er ækelt at læse om, men det er da værre, at det foregår midt i blandt os, og uden at de sociale myndigheder foretager sig noget eller ved det”. Tilfældet Aisha er af samme grund vigtigt at blive ved med at gøre opmærksom på, netop fordi Muhammed anses for ‘uswa hasana’ og ‘al-insan al-kamil’, fuldkomment menneske og rollemodel for alle tider. Hvis det ikke var tilfældet ville hans privatliv være ca. lige så relevant som Grauballemandens. På grund af Muhammeds ‘ægteskab’ med Aisha, der stadig iflg. egne erindringer legede med dukker da hun blev hentet af den gamle,… Read more »

Niels
Niels
12 years ago

Her er lidt sjov underholdning i disse dystre tider, måske mr. Snaphanen kunne gøre det til en artikel, der er timevis af underholdning på det site, det er muslimer I vesten der spørger deres Imam i Iran (over nettet) hvordan de skal håndtere denne favre voksne verden og de store spørgsmål, I får lige et par teasers: A Muslim works in a non-Muslim country, in a private office, or in a government office, or on contract for a specific project where he is paid by the hour. Is it permissible for him to waste some hours or work negligently or… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Janne. Ja, det er ækelt at læse om, men det er da værre, at det foregår midt i blandt os, og uden at de sociale myndigheder foretager sig noget eller ved det. Jeg lægger af og til mærke til ganske unge piger med uformelig figur og dødsenstrist sjosket indpakning, der har dette udslukte blik, som om alt håb forlængst er pint ud af dem for altid. Måske er de kun 15-17 år og går rundt som i tranche. Da Politiken har så alt for nemt ved at se igennem fingre med indvandringens tragedier, vil jeg lige nævne noget, som jeg… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Magga

Som jeg ser det er det et problem at ægteskab mellem en voksen mand og en lille og umyndig pige beskrives og gøres til noget ophøjet og uangribeligt i aviser (blogs på netaviser) – som om barnebrude er noget der skal opfatte som helt normalt i vores del af verden – bare fordi det er et ulækkert fænomen der forekommer i en hellig bog.

Janne
Janne
12 years ago

“Brandmän med olika bakgrund sökes, Slöja ska stoppa muslimer från bränder”

Dermed bliver ildspåsætterne belønnet med indførelse af sharia uniformer til kvinder. Hvad bliver det næste?

Victor
Victor
12 years ago

I dag sker der noget nyt: Jeg linker til en al jazeera video.

Stationen har lige lavet en reportage om Hamas terror-kampagne mod Fathah-aktivister i Gaza….

http://www.youtube.com/watch?v=tJCGqQrxCaA&feature=ytn%3Amptnews

Magga
Magga
12 years ago

Ang. invitation af Wilders, er det vel især den konference vedr. islamisme, der ingik i sidste finanslov, man har i tankerne. Det skulle ikke undre mig, om den bliver syltet, for den var oprindeligt ment til at skulle finde sted her først i februar, dvs. i god tiden inden Durban II. Efter at Liberal Alliance havde fået pengene forhandlet på finansloven, gik Naser Khader ind i det efter sigende uafbrudte rejseloop, der blev dråben, som fik bægret til at løbe over for hans partikammerater, fordi han altid sad på et fly eller opholdt sig i udlandet. Selv sagde han, at… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Janne. Ja, det er jo klart, at en 6-9 årig ikke er en kvinde men et barn. Selv om hun måske var moden af sin alder, kan hun jo ikke have været moden set i forhold til en moden voksen person, skønt nogle rollinger virkelig er skarpsindige og kloge, det er blot noget helt andet. Er nu ikke så sikker på, at Aisha ikke kan have været i stand til at formere sig, da hun var ni år. Jeg forstår ikke rigtigt al det der med pædofili her og der og alle vegne. Er der blevet flere pædofile eller har… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

i forsættelse af Emeritus: – og Søren Krarup selv, ikke at forglemme!

Derfor er det af afgørende betydning, at Krarup gør, hvad der er i hans magt for at overbevise / presse de ikke-se-ikke-høre pæne mennesker i Venstre og Konservative til at invitere Wilders.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Søren Krarup stiller et retorisk spørgsmål, som han godt kender svaret på. At Wilders er lyst i band er lige så forklarligt og ‘indlysende’, som forfølgelsen og det årelange karaktermord på Pia Kjærsgård har været modbydeligt at være vidne til. Det er de samme, mørke kræfter Wilders og Pia er oppe imod.

Med venlig hilsen

Janne
Janne
12 years ago

OT Se et ækelt forsvar for muhammeds ægteskab med en lille pige: “Da Profeten (Fred og velsignelser være med ham) giftede sig med Aisha (Må Allah være tilfreds med hende) var hun moden – både psykisk (de mange beretninger om Aisha viser, at hun var en meget moden og selvstændig kvinde) og fysiologisk (hendes egne beskrivelser af sin krop inden ægteskabet viser, at hun også var fysisk moden). Yderligere er hun et eksempel for muslimerne, ligesom de andre af Muslimernes mødre, idet Allah (subhaanu wa ta’aala) siger” Hvornår har en pige på 6-9 år været både fysisk og psykisk moden?… Read more »

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x