12
feb
Seneste opdatering: 12/7-10 kl. 2217
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Da ramte lorten propellen, om vi så må sige, hvis man vil have os det undskyldt. Man kan selv overveje, hvem der er lort, og hvem der er propel. Den hollandske regering vil have sig “a losing battle”, den engelske altså også. Man kan ikke slå en folkelig overbevisning ned med noget middel. Det er dumhed og forfængelighed. Amatørpolitikere lever på forventet efterbevilling fra himlen og i evig retræte. Professionelle kommer begivenhederne i forkøbet. Man kan ikke stoppe Wilders, selv ikke hvis han som person skulle forsvinde. Fortuyn og Van Gogh er kun fysisk døde, Wilders og Nekschot kun i fysisk eksil.  Det er vilje og idéer, der bevæger verden. De bedste  idéer og den stærkeste vilje. De kan ikke overvindes med vold, undertrykkelse eller intimidering. – Man kan skyde sig selv forskellige steder, men det er måske mest effektivt at gøre som indenrigsminister Jacqui Smith, lige midt i panden, hun der kæmper  med flere verserende  terrorovervågninger, end hun kan overskue. En ubeslutsom marionet og en lus mellem tusinder af negle. En moderne, kvindelig Chamberlain og en Hamlet-figur med besluttende magt over 70 mio mennesker, og måske endda kvinden uden egenskaber . Det er set før, ikke mindst i politik (Steen).

Netop fordi indenrigsminister Smith og den britiske regering betaler en høj pris for deres drakoniske indgreb, i form af en indrømmelse af hvor anspændt situationen reelt er, kan man nok ikke umiddelbart konkludere at dette forløb er dårligt eller et nederlag for antijihadismen. Det er to mulige udkommer af Wilders’ rejse man skal sætte op imod hinanden: Enten havde han fået indrejse, Fitna var blevet vist med hans tilstedeværelse, og den brit-arabiske gade var måske druknet i rivers of blood. Jeg opfatter antijihadismens mål her og nu som en gennemtvingelse af den ubesmykkede virkelighed i medier og i de politiske korridorer. Ikke rollback, dette virker helt uoverskueligt, men målet er at få standset apologien, ønsketænkningen, berøringsangsten og virkelighedsfortrængningen én gang for alle. Så ville vi ikke, med Churchills ord, være ved begyndelsen af slutningen, men ved slutningen af begyndelsen. Dette er i hvert fald alt hvad jeg er fokuseret på i det daglige: Cut the crap.

I dette lys ville Wilders’ fortsatte indrejse med de forfærdeligste konsekvenser på gaden have været et ‘gode’, når nu intet andet kan gennemtvinge virkeligheden i den daglige diskurs. Et muligt blowback – for nu at blive i denne jargon – kunne dog blive at fortrængningen bare ville blive yderligere befæstet ved at Wilders ville blive udpeget til årsagen, til en provokatør. Så ville vi have været lige vidt.

Som det nu gik sidder den britiske regering med aben, og dette kan på ingen måde tørres af på Geert Wilders. Afviklingen af demokratiet er næsten umulig at spinne væk. Derfor var det måske det bedste i situationen der skete (LFPC).

A Dutch lawmaker barred from Britain because of his anti-Islamic views says he has been detained at Heathrow Airport and will be returned home. Dutch lawmaker Geert Wilders sent the Associated Press a text message confirming he would be returned home within the hour. London AP  16:30. Dutch MP banned over anti-Islam film is to be sent back home from Heathrow…And just look at those we HAVE let in JP-leder: Skammens dag

Endnu et politisk mordforsøg i Sverige

SDU-ordförande utsatt för mordförsök av vänsterextrema knivmän,Mordförsök på Erik Almqvist, SDU-ordförande

Hættemåge-TV: Hvad en mor skulle ønske af sine børn

….. Og det er bestemt ikke uddannelse og karriere, forstår man. Vi får også her løsningen på mysteriet om hvad der venter de kvindelige selvmordsbombere i det hinsidige. Det er ikke 72 lemme(r), men lidt hæder og ære bliver det da til (LFPC).

Gang Violence In Paris

Gang warfare is on the rise within the Paris city limits. Le Figaro, dated February 11, reports:

A new report, issued by Françoise Duvigneau who heads the agency for the protection of minors and police commissioner Jean-Claude Marin, says that “the French capital is not safe from an increase of violence among the youth who reside there, and most arrondissements are involved.”

Citing about 20 confrontations between September and December 2008 compared with 37 for all of 2007, the report notes an “irresistible rise” in the number of gangs within Paris. “Be careful, these are not American-style gangs,” emphasizes Jean-Claude Marin. Gallia Watch

Naser Khader:  “Ni skulle behöva en Mohammed-tecknings-kris”

Tack för att jag som dansk får lov att blogga i er tidning.

Jag känner mig ärad och ser fram emot en god “dansk” debatt. Med det menar jag att vi ska debattera rättfram utan omsvep och säga vad vi menar.Gör inte svenskarna det, kan man fråga? Några gör, men jag upplever en viss konfliktsrädsla speciellt när man vidrör ämnen som integration, invandrare och islamism.Ni är med andra ord världsmästare i politisk korrekthet! Låt mig ge er några exempel:

En gång såg jag en chef för en svensk TV-redaktion säga att de hade tagit beslutet att inte visa negativa nyheter om invandrare. Om en invandrare har misshandlat någon, vad är då problemet med att säga att det var en med invandrarbakgrund?

Jag har hört Mona Sahlin, socialdemokraternas ledare, säga att det inte finns något som heter svensk kultur?

Ursäkta?! Det hoppas jag för er skull att det finns – och från min sida av Sundet verkar det fanimej så. Precis som det finns en dansk kultur.

I all stillhet vill jag säga att ni skulle behöva en Mohammed-tecknings-kris. Inte för att jag önskar att någon – som det var i kölvattnet av den danska krisen, ska behöva mista livet. Men man får syre i debatten och det finns absolut några “eye openers” i anslutning till det.

I Danmark fick vi några helt nya aktörer på banan, nämligen de moderata muslimerna, som inte vill acceptera att islamister har monopol på Islam och integrationsdebatten. Och jag anser att det har tillkommit fler nyanser i debatten efter det.Så gör er av med den politiska korrektheten, Sverige, och kryp fram ur era mushål.

Naser Khader på dansk

Naser på dansk Tak fordi, jeg som dansker må blogge på jeres avis.

Jeg er meget beæret, og ser frem til en god ’dansk’ debat. Med de mener jeg , at vi skal debattere lige ud af posen og man skal sige, hvad man mener.

Gør svenskerne ikke det, kan man spørge? Nogle gør, men jeg oplever en vis konfliktskyhed især når det berører emner, som integration, indvandrer og islamisme.

I er med andre ord verdensmestre i politisk korrekthed!

Lad mig give nogle eksempler:

Engang så jeg en chef for en TV-redaktion sige, at de havde taget en beslutning om ikke at vise negative historier om indvandrere.Hvis en indvandrer har slået en ned, hvad er så problemet i at sige a det var en med indvandrerbaggrund?

Jeg har hørt Mona Salin, den socialdemokratiske leder, at der ikke er noget der hedder svensk kultur. Hvadbeha’r – det håber jeg da for Jer, at der er – og fra min side af sundet ser det sørme sådan ud. Ligeså som der findes dansk kultur.

I har helt åbenlyst problemer i Rosengården i Malmö, blandt andet med islamisterne og deres indflydelse på moderate muslimer dér.

Men som jeres egen integrationsminister har sagt til en dansk avis, så er der “en skræk i det svenske samfund for at behandle disse spørgsmål.”

I al stilfærdighed vil jeg sige, at I har brug en Mohammed-tegnings-krise.

Ikke, at jeg ønsker for jer, at der er nogen, der ligesom tilfældet var i kølvandet på den danske Mohammedkrise, skal miste livet.

Men man får luft i debatten, og der er nogle absolut “eye openers” forbundet med det.

I Danmark fik vi nogle helt nye aktører på banen, nemlig de moderate muslimer, der ikke ville finde sig i, at islamisterne har monopol på Islam og integrationsdebatten.

Og jeg mener, at der er kommet flere nuancer i debatten.

Så smid den politiske korrekthed, Sverige, og kom op af musehullet!

Skånskan

(Kahder har grund til at takke. Det er ikke enhver beskåret, at blive lukket ind på en svensk avis)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

Steen. Det var dejlig musik, dame Kiri hører også til mine favoritter. Og jeg sov meget længe, selv om jeg ikke var i samme tilstand som vores Bessie. 🙂

Hvilket instrument/-er spiller du?

Johansen
Johansen
12 years ago

Storbritannien havde aldrig afvist en Ayann Hirsi Ali eller Wafa Sultan. For man vil for alt i verden ikke fremstå som racister.

I tilfældet med Wilders går de efter budbringeren og ikke budskabet. Wilders er blevet brændemærket som muslimhader og ekstremist, og er derfor persona non grata i Storbritannien.
Winston Churchill ville vende sig i graven over den Chamberlain attitude.
Hvordan var det nu Churchills berømte citat var? Noget i den her stil: “You can choose between shame or war. Britain chose shame and got war”.

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Janne: Det er så massivt rigtigt set, det, som du siger med dit retoriske spørgsmål.

– – –

Janne
Janne
12 years ago

Det er helt klart mit indtryk at multikultur har andre og ikke særligt demokratiske værdier.

Janne
Janne
12 years ago

Gad vide om han var blevet lukket ind i England hvis han havde været mørk og kvinde? Havde England turdet afvise en der ikke var lys i huden og mand?

Morten - - -
Morten - - -
12 years ago

Wilders blev ikke nægtet adgang, fordi han var for farlig – men fordi han ikke var farlig nok!

Vold Virker 🙂

– – –

Janne
Janne
12 years ago

England har åbenbart ikke plads til både middelalderlig sharia lov + hijabs på offentlige ansatte (indført under den socialdemokratiske regering) OG moderne og oplysende kritik af religion – slet ikke kritik af islam. Religionskritikeren Wilders, der kritiserer islamister og koranen, er ikke mere velkommen i England. Ham ønskes der ikke dialog med. Men gerne dialog med reaktionære og kønsapartheid imamer og mullaher. (ligesom socialdemokraterne i København der samarbejder med reaktionære og dybt patriarkalske imamer). For ikke så længe siden var den engelske prins og kone på imam dialog besøg i en engelsk moske. Prinseparret har ingen dialog møder med religionskritikere,… Read more »

li
li
12 years ago

Nej, selvfølgelig går vi ikke fredelige tider imøde. Vi er allerede i krig! ufrivilligt. Hvor mange islamiske terror angreb skal der til, før vores politiske korrekte kujon dhimmiere erkender, at vi er under fysisk som psykisk angreb fra idelogien iSLAM??? Nu skal Wilders gøres til en “farlig” mand!! har vi hørt det før? fra dem som mener at islamkritikkerne er årsagen til idelogien iSLAM’s frådende raseri udfoldelser! Skal vi også have en mandslinge der kan vifte med et stykke “peace” papir med fred i vores tid, fra de frådende islamister? Hvem er dog så naive, at tro på den gang… Read more »

steen
Admin
12 years ago

Tak, Magga, Saxofonisten i mit første orkester tørnede mig på Bessie Smith , Django Reinard og Billie Holliday. Det var før min gamle skolekammerat, Jørgen Mylius spredte sit evangelium, tak og lov og ikke et ondt ord om ham lige nu.

Jeg havede selv lyst til at poste noget musik idag, men det må så vente. Virkeligheden krævede sin ret. Igen.

“Rest softly my darling”

http://www.youtube.com/watch?v=rKIVMsXKa5I

Dame Kiri Te Kanawa sings “Ruhe sanft, meine holdes Leben”, Sir Georg Solti

Magga
Magga
12 years ago

Ja vist går vi mod konfrontation og det på alle mulige måder, og den kommer hurtigere, end selv de mest pessimisstiske af os havde ventet. Men det er nu ikke første gang, at politikere har haft behov for mod, vi har blot haft en usædvanlig lang periode med fred og bildt os ind, at den ville vare ved. I forhold til tidligere har det i en årrække været uhyre nemt at være politiker, og det har udviklet sig til den rene tv-legestue. Hvad man dog kan finde på nettet efterhånden, her en ikke helt ædru Bessie Smith og sikken pragtfuld… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Steen, jeg er absolut ikke uenig, – med andre ord: enig.

Vi går ikke imod fred. Nej, vi går mod konfrontation, i ord og meninger, i viljen til at fastholde vores frihed, i viljen til at bruge vore statslige institutioner til at forsvare vores samfundsform.

li
li
12 years ago

@Robin Shadowes
JA, du har helt ret.
Det må sgu rasle godt rundt i skallen på de tankeløse muhammedanere, der blindt efterlever en gammel bog, det er måske derfor de tvangspålægger sig indbindning omkring skallen, for hvis de ryster på hoved, vil det vel falde fra hinanden!!!

steen
Admin
12 years ago

Poul : Det er da helt rigtigt. Hvordan ville man selv agere ? Men hvor længe kan man undlade at vælge side ? Hvor længe kan man nøjes med at være en administrator af tingenes tilstand ? Jeg har hørt fra folk i politik, at politikere hader problemer. Men de forsvinder nu ikke engang, fordi man skubber dem foran sig, vel ? De akkumuleres. Nyrups problem, var til at overskue. Det var teoretisk. Men nu 17 år efter, har vi brug for politikere, der tør vælge. Det var ikke akut dengang. For Nyrup var det en “fodfejl”, begået af en… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Den engelske indenrigsminister, Jacqui Smith, der jo er ministeren bag Wilders’ afvisning fra engelsk territorium i dag i Heathrow, har åbenbart en del at slås med, jf. linket. Følger man linket, får man et grumme indblik i den aktuelle terrortrussel i UK. Den er voldsom og den er støt voksende. Jacqui Smith fortæller også, at den store majoritet af engelske muslimer er pakistanere. Med dette in mente bliver hendes afvisning af Wilders på engelsk grund mere forståelig, selvom den indpakkes i en række politisk korrekte floskler: Ministeren er simpelthen bange for de muslimske reaktioner og den yderligere forhøjelse af terrortruslen,… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Dessa mohammedaner har inte bara en skruv lös. Dom har varenda en lös i hela skallen!!! Islam är en blandning av sinnessjukdom och cancer!

Pk
Pk
12 years ago

Danske kvinder ofrer også gerne andre kvinders børn.
For rigtigt at nå dette, så melder de sig ind i
Soc.,SF og de radikale.
Ja , de opnår to ting,at nu blive kaldt humanister
og støtte muslimerne i volden mod andre kvinders børn.

Mosemanden
Mosemanden
12 years ago

Giver TB ret et “Klasse billed” !

TB
TB
12 years ago

“Da ramte lorten propellen, som vi må sige på dansk, hvis man vil have os undskyldt”
Have jer undskyldt!!!!???
Det er nok den bedste betegnelse for situationen jeg har set. :o))))))))))
Dansk er et dejligt sprog!

Janne
Janne
12 years ago

Tørklæde hjernevask er ikke kun til skade for kvinder og piger, men i lige så høj grad for drengebørn.

Fritz
Fritz
12 years ago

»Hættemåge-TV: Hvad en mor skulle ønske af sine børn «

Ja, det er lige før man fælder en tåre når man tænker på, at det psyko soen’s afkom der om få år har magten her i EUSSR.

Johansen
Johansen
12 years ago

Endnu en hjernevasket hættemåge til samlingen af islamistiske tosser.
Kvinder, der er villige til at ofre deres eget afkom, fortjener ikke at få børn!

Per N
Per N
12 years ago

Hætte Måge:
Jeg ved godt at disse Hætte M. er dysfunktionel, men bliver ind i mellem overrasket, for dem er jorden flad, flad og atter flad, kone min er ekstra pist over hættemågerne.

Magga
Magga
12 years ago

Når kvinder er rede til at ofre deres børn, er de uden for rækkevidde, fortabte.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Perlemor!

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x