26
feb
Seneste opdatering: 27/2-09 kl. 1111
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Södertälje – for formuer op i røg i nat. Det hele ser for pebret ud til at være de venstreekstremister, som svenske aviser  straks udpegede. Dagen efter mener borgmester Anders Lago sandelig, at det er højreekstremister. Længe inden politiet har nogen formening.

Svensk Handel tror på ekonomiska motiv. Dick Malmlund, säkerhetschef på Svensk Handel, tror att ekonomiska motiv ligger bakom branden. Och hänvisar till tidigare hot och påtryckningar. Det har spekulerats om att vänsterextremister med politiska motiv ligger bakom butiksbränderna men Svensk Handels säkerhetschef Dick Malmlund tror snarare att det är ekonomiska aspekter mer än politiska som ligger till grund för attentaten.– Vi har ju under de senaste åren i Södertälje haft lite påtryckningar på handlare i dagligvarubranschen, hot och annat för att komma åt deras verksamheter, säger han till TT. lt.se,

Man kan følge den maffiøse butiksstruktur i byen og høre hvad de lokale siger herog her..Brandbomber hærger Stockholm-forstad,Kommunfakta om Södertälje

Der er måske en dansk vinkel i dette:

[…] Global Intifada claimed responsibility for two fires in Sodertalje last year. It has also said it was behind arson attacks on vehicles belonging to the Danish and Russian embassies in 2005, and an attack on a Polish consulate in 2004, according to the Swedish Security Service. “The targets have primarily been countries that are participating in the war in Iraq and the Swedish defence industry,” it said.[…]

Swedish Radio reports that Global Intifada had recently distributed leaflets in Sodertalje encouraging the public to firebomb shops selling American products. The US embassy in Stockholm has been in contact with the police and has advised people to exercise “caution while shopping and be attentive to suspicious behaviour”, Swedish media report. Sodertalje, an industrial town of 60,000 people, received worldwide attention in recent years after accepting nearly 6,000 Iraqi refugees. Sweden probes ‘anti-US’ attacks

Demokrati, forfatning, valg, menneskerettigheder ?

screenshot0051

Hver femte religionslærer af islamisk observans – i Østrig vel at mærke, ikke i Saudi-Arabien – afviser demokratiet. 28 pct. indenfor samme gruppe mener ikke, at man kan være muslim og europæer. Næsten 15 pct. vil ikke vide af grundloven i Østrig, hvor de bor og lønnes af staten.

Islamisk morgenstund ,Islam-Lehrer als Problemfall

Inderligt forrådt

At die Gutmenschen og EU har lagt en motorvej ud for neo-nazistiske partier, synes at være et skaktræk så langt, at ingen af dem har formået at tænke det (Herhjemme er Seidenfaden-Engelbreth-aksen et udmærket eksempel på den samme grad af politisk forestillingsevne.) Det er dog slet ikke utænkeligt i England, Tyskland og Frankrig. Også her er Danmark med Dansk Folkeparti i en meget gunstig position, og det er af samme  grund at svenske politikere – hvis de havde andre brikker at flytte rundt med, end deres egne, kortsigtede interesser – skulle omfavne de reformerede Sverigedemokrater. Fortsat bojkot og censur – så er der fri bane for en virkelig radikalisering af den indfødte befolkning, hvis den ikke allerede er  uundgåelig. Det er der dog ikke meget der tyder på, de vil undgå. Svenske journalister  uddannes af venstre-radikale Expo og Quick Response i, hvordan de skal behandle Sverigedemokraterna. Uddannelse som værn mod virkelighed.

Last week, the British National Party won a council seat in Sevenoaks, Kent. This should make us all sit up and take notice. Kent is not ethnically-riven Tower Hamlets or Bradford.This effectively presents such people with a choice – between being demonised as racists and standing silently by as their culture evaporates.

For Britain is changing before our very eyes. As a result of the current rate of immigration, within half a century the projected steep increase in the UK’s population will be entirely made up of people not born in Britain – most of whom will have come from the Third World. Melanie Phillips: The odious BNP is only gaining ground because voters feel so utterly betrayed.

Bogstavelig og charmeforladt

Der er  nok ikke nogen mere dybt kedsommelig og ufestlig avis i Norden, end  Politikens søsteravis Dagens Nyheter.Det nærmeste vi kommer i Danmark, måtte være stand-up komik på de Radikales landsmøde. Deres kommende dronning forloves, og DN skriver: Ett steg mot republik. Selv Mona Sahlin sendte en lykønskning, og glemte  et øjeblik at hun er formand for et parti, der har været for republik siden 1932. Hun kan selvfølgelig have  været ufrivilligt  festlig. Dybest set stammer uviljen mod monarkiet vel fra svensk afsmag for nationalstat og egen historie, og at man siden die Machtübernahme dengang, har været i fuld sving med at skabe det nye Homo Suedicus. Men har man ikke den ene adel, så får  man den anden:  Sosse-adel mindre demokratisk än kungahuset.I befolkningen er 75 % for monarkiet,  det er den eneste grund til, at det stadig findes og det illustrerer den store afstand mellem folk og politisk elite. Når  afstanden har en svensk størrelse, er dele af folkestyret allerede en illusion. Samme afstand vi med rette frygter mht. EU.

Dialog: “No amount of talking, smiles, and handshakes will change their beliefs”

Hvordan kan Danmark nogensinde bevæge sig væk fra selvbedrag og naivitet i sin tilgang til ‘ekstremisme’ og ‘terrorisme’, når den førende vestlige nation USA tilsyneladende er styret af H. J. Bonnichsen-kloner? Frontpage Magazine har interviewet anti-terror-eksperten Dave Gaubatz (LFPC):

[…]  Because of the research I am constantly engaged in, I speak to many LEOs [law enforcement officers]. They have the best of intentions, but 99.9% do not understand the basics of counter-terrorism (CT) in regards to Islamic Jihadists. They are trained to respond (reactive) to incidents and not be proactive.

Due to political correctness few departments receive CT training outside of mandatory diversity training by supporters of CAIR and/or ISNA. More funding is provided to ‘Acorn’ than to our local and state LE departments. Most LEOs are relying on electronic and technical investigative tactics than human intelligence (HUMINT). First-hand intelligence obtained directly from people is significantly better than reliance on ‘technical gadgetry’.

FP: Can you give us some evidence and a few examples?

Gaubatz: The best evidence comes from the officers I communicate with on a continuous basis. Many believe they have a ‘grasp’ on the situation, but they contradict themselves by believing liaison with Islamic scholars and groups who advocate terrorism is more important than liaison with Americans who understand the ideology of Jihadists.

An analogy would be for one to believe they can ‘change the heart’ of Mahmoud Ahmadinejad (Iranian President). No one is going to change the mind or heart of anyone resolved to destroy Israel and America. No amount of talking, smiles, and handshakes will change their beliefs. […] Law Enforcement and Jihad

Vi går i retning av et muslimsk samfunn

– Innvandringen får større konsekvenser for Norge enn både klima- og finanskrisen, mener Frps innvandrings- politiske talsmann Per-Willy Amundsen.Han mener Norge og Europa står overfor den kanskje største utfordringen i historien.

–Innvandringen endrer våre samfunn veldig raskt. Det vil få vel så store konsekvenser for samfunnet som den såkalte klimakrisen og finanskrisen, sier Amundsen.Han varsler at Frp nå vil starte en «verdidebatt» om hva slags samfunn vi skal overlate til barnebarna.

–Samfunnet endres uten at folket er spurt om de vil bytte ut dagens befolkning. Det er i realiteten det som skjer. Og det skjer uten noen demokratiske vedtak. I 2029 vil Oslo ha et flertall av ikke-vestlige innvandrere, kanskje et islamsk flertall. Etniske nordmenn flytter allerede ut. Norge som nasjon kan være i den situasjonen i løpet av dette århundret, mener han. AP

Læs bogen, integrationsminster

Af Naser Khader, Medlem af Folketinget

Den anden dag så jeg et program, hvor nogle chefredaktører skulle bekende deres synder i den forløbne uges medier. I programmet sagde en af redaktørerne fra DR, at han var i forbindelse med psykolog Nicolai Sennels deltagelse i Deadline var ked af, at man ikke havde fået gjort opmærksom på, at Nicolai Sennels er medlem af Dansk Folkeparti. Den bekendelse irriterede mig lidt. Jeg synes det er helt fint, at man oplyser, hvis folk er kandidater til Folketinget, når de debatterer i tv om politiske emner.

Men om man er medlem af et parti eller ej er vel ens egen sag. Jeg tror da heller ikke det ville falde DR ind at oplyse Nicolai Sennels meddebattør i Deadline, Skoleleders Lise Egholm fra Rådmandsgade Skoles politiske tilhørsforhold. Om hun er socialdemokrat eller noget andet er for så vidt også lige gyldigt, da det her handlede om hendes faglige kompetencer i forhold til det debatterede emne. Nøjagtig som det handlede om Nicolai Sennels kompetencer i forhold til emnet, nemlig hans arbejde som psykolog blandt kriminelle unge indvandrere og de erfaringer han som psykolog har fået om konsekvenserne af vold i hjemmet blandt nogle muslimske familier. Det virker på mig som om man på den måde gerne ville have frataget Nicolai Sennels hans faglige kompetence. Og den kan man efter endt læsning af hans bog ikke tage fra ham.

Bogen rejser højpolitiske spørgsmål
Omvendt er der ingen tvivl om, at de spørgsmål Nicolai Sennels bog rejser er højpolitiske. Og der er for mig heller ingen tvivl om, at Nicolai Sennels selv har en klar politisk dagsorden med sin bog, og det er faktisk det, der både er bogens styrke og svaghed.

Det er en styrke fordi Nicolai Sennels meget klart peger på, hvordan man i Københavns Kommune og generelt i integrationsindsatsen rundt om i landet har fejlet. Man har fejlet ved i berøringsangst og misforstået medlidenhed at undlade at indregne og ikke mindst tage konsekvensen af de kulturelle forskelle i familie og opdragelsesmønstre, der er mellem den danske kultur og nogle mellemøstlige kulturer. Det er en klar styrke at pege på, at iværksættelsen af det ene integrationsprojekt efter det andet – især i Københavns Kommune, men såmænd også andre steder – uden at kunne dokumentere nogen nævneværdig nytteværdi for integrationen, er det ultimative spild af ressourcer.

Nicolai Sennels har lagt sig i selen for at dokumentere sine påstande bogen igennem, men bliver som alle os andre fanget af, at der er for mange mørketal. Fordi vi ikke herhjemme tør registrere efter etnicitet. På den måde kan man bekvemt skyde alle påstande om, at der er “noget galt i Danmark” ned. Vi bliver holdt i strakt arm af statistikkerne – det er jeg som politiker træt af.

På den anden side er svagheden ved Nicolai Sennels klare politiske dagsorden, at han til tider bliver alt for generaliserende. Nicolai Sennel får det indimellem til at lyde som om, der ikke er en eneste moderat muslim i Danmark; ikke én demokratisk orienteret muslimsk familie. Det mener jeg nu nok, at vi så tydeligt under Mohammedkonflikten, hvor mange moderate muslimer svarede islamisterne igen ved blandt andet at gå ind i foreningen Demokratiske Muslimer i Danmark. Jeg vil sige, at Nicolai Sennels retorik nærmest er lidt forældet på det punkt.

Det er også vigtigt at huske på, at Nicolai Sennels har brugt sin tid blandt muslimske kriminelle unge. Og altså ikke blandt alle muslimer i Danmark. Det distraherer lidt fra det, som jeg synes er bogens helt store force. Nemlig, at Nicolai Sennels er en velfunderet og dygtig ekspert i forståelsen af de kulturelle forskelle mellem kriminelle indvandrerunge og andre unge, at Nicolai Sennel tydeligt kan se, hvorfor den normale danske “så snakker vi om det, og så bliver vi gode venner” ikke virker, og at Nicolai Sennels har udarbejdet virksomme metoder i sit arbejder, der netop tager højde for de kulturelle forskelle. Desuden er hans erfaringer med ekstremistiske tilbøjeligheder og rekruttering gennem religiøs beundring dybt interessante og stærkt aktuelle.

Den faglige ekspertise, som Nicolaj Sennels har, uanset hvilket parti han måtte tilhøre, er exceptionel og med Nicolaj Sennels klare praktiske eksempler bogen igennem, bliver læseren uendelig meget klogere på, hvor noget af integrationsskoen trykker. Bogen burde være obligatorisk læsning på alle lærer- og pædagogseminarer og rundt om i kommunerne. Og så burde Nicolai Sennels sende et eksemplar til henholdsvis integrationsminister Birthe Rønn Hornbech og socialborgmester i Københavns Kommune Mikkel Warming. De to burde især læse på lektien.

Blandt kriminelle muslimer: En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune. Udgivelsesdag 24. februar. 164 sider, kr. 169. Trykkefrihedsselskabets Bibliotek, 2009. Køb bogen her

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magga
Magga
12 years ago

Knud Larsen Det undrer mig ikke, at du ikke hører fra Demokratiske Muslimer. Hvorfor skulle de dog ulejlige sig med at meddele sig til medlemmerne? De gider heller ikke at vise sig i medierne, i hvert fald ikke i dem, som jeg har tilgang til. Jeg studser meget over det tal, du nævner. Hvordan når du frem til, at 13 pct. af de danske muslimer var tilhængere af foreningen? Der var vel aldrig i foreningens meget kortvarige stormagtsdage mere end lidt over 1.000 medlemmer, om så mange i det hele taget. Derimod kan jeg huske, at en dansk organisation meldte… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

HRC

Naser Khader kæmper for at fortsætte på Christiansborg, for hvad skal han ellers leve af? Han har ødelagt sin forening, ødelagt sit parti og ødelagt sin kones fine karriere.

Khaders idéer om at blive en stor mand i international sammenhæng har måske noget at gøre med hans Grinko-besøg. Men i betragting af at det politiske talent ikke er til stede, må der da for pokker en dag blive sat bom for hans promovering af sig selv.

Knud Larsen
Knud Larsen
12 years ago

@ Magga

Ja, der var mange flere ikke-muslimer end muslimer i “Demokratiske Muslimer” – dvs i støtteforeningen, som jeg selv var med i, og vel stadig er, men der kommer aldrig mail mere fra dem, så jeg ved ikke om de er levende eller døde.

Anyway, dengang var 13% af de danske muslimer tilhængere af foreningen, – samme procent som støttede Abu Laban – men dog meget bedre end ingenting.

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Nu vi nævner Gringo… De har lige kørt et par interessante, ikke-naive historier. Her prøver en muslim at bortforklare Muhammeds pædofili – men kommentarerne bliver hurtigt fyldt op med gode hadith-henvisninger:
http://www.skanskan.se/article/20090226/GRINGO0709/516246102/1114/gringo/*/baker-muhammed-en-pedofil

Og her – tadaa – har vi Naser Khader, der anbefaler Nicolai Sennels’ bog fra Trykkefrihedsselskabet:
http://www.skanskan.se/article/20090228/GRINGO0709/65034849/1114/gringo/*/khader-bland-kriminella-muslimer

Er fanden ved at gå i kloster ovre i Sverige? Det her er ganske udmærket.

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Jeg holder stadig på, at nazisterne var de ondeste. Til gengæld har vi ikke overvundet kommunismen nær så klart som den fortjener. Det svier til os nu – jeg har lige læst PES-manifestet til næste EuropaValg. Det er godt nok rødt…

PeterK
PeterK
12 years ago

HRC, Nazisterne var ikke værre end Stalins folk, der kun fulgte i Lenins fodspor. Læs den her beretning om polske krigsfanger, der må formodes at være behandlet bedre end systemkritikere, ægte og formodede. http://www.aerobiologicalengineering.com/wxk116/sjk/sjkbio.pdf De russiske lejre eksisterede fra 1917 til sidst i 1960’erne, nogle få helt op i 1980’erne. Nogen af dem står der den dag i dag. Nazisternes lejre eksisterede fra 1933 til 1945. Vi kender allesammen navnene på dem, hvem kender navnet på mere end 2 af de russiske. ? Vi kender allesammen navnene Himmler, Heydrich, og Mengele. Mange kender Felix Dzerzhinski – men som navnet på… Read more »

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Antikapitalistiske ideologier har lavet utroligt mange ulykker i tidens løb. Kommunismen var en af dem, nazismen den værste.

Magga
Magga
12 years ago

Det tre stiftstidender var oprindeligt ærkekonservative. Den århusianske og den odensianske, som jeg begge har kendt godt, var af den type, som man kun holdt for at få de nødvendige lokale oplysninger. Hvis man ville “vide mere” måtte man supplere med en eller flere aviser. Naser Khader havde i forrige uge travlt med at fortælle, at han dyrkede sit åndelige liv og (undtagelsesvis) passede sit folketingsarbejde. I virkeligheden havde han travlt med at blogge på den svenske ungdomsside “Grinko”, hvor han forsøgte at opnå beundring ved at fortælle om alle de “moderate muslimer”, han fik tryllet frem under Muhammedkrisen. Nu… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Mærkværdigt at en (fynsk) avisleder agerer så enfoldigt og snæver- og kortsynet. Jeg er ikke enig i alt hvad Wilders siger, men efterhånden så bliver han en meget vigtig demokratisk figur at få ind i europæiske lande i og med at vi som EU borgere skal kunne tage stilling til forskellige holdninger – også tage stilling til religion og religiøse dogmer og til forskellige former for ekstrem og udemokratisk religion og dogmer. Jo flere aviser og evt. lande der går efter manden og netop ikke hans budskab/kritik/spørgsmål, jo vigtigere er det at nogen får kendskab til det han lægger på… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

OT

Jeg vil gerne have soldaterparade i flere danske byer.

“Det mener Søren Gade, forsvarsminister, der i dag var gæst til en parade for 600 danske soldater hjemvendt fra Afghanistan.
Her fulgte ministeren soldaterne gennem gågaden, hvor der var mødt en masse mennesker frem for at hilse på soldaterne.”

h t t p://jp.dk/indland/article1615695.ece

Janne
Janne
12 years ago

“Danmark skal ikke stikke hovedet i busken, men at invitere Geert Wilders vil være en uklog og unødig provokation. Det vil blive modtaget med vrede i den arabiske verden, med rynkede pandebryn i den engelske regering, skabe splid i den danske og øge bekymringen blandt »anstændige borgerlige” i Venstre og hos De Konservative for, at regeringen ligger på maven for Dansk Folkeparti. Integrationen vil det ikke fremme.” Hold da helt op hvor den fynske avisleder usmageligt kryber for den arabiske verden. Og den fynske avisleder kalder Wilders for provokatør. Jeg vil mene at det er de barbariske overgreb, som Wilders… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

M.h.t. Stiftstidende på Fyn så ser vi ikke at avisen prøver at se hvad Karen Jespersen mener når hun kritiserer religiøse foreninger og religiøs praksis. Avisen går ikke selv ind og undersøger om der kan være noget om snakken. Evt. prøve at modbevise det Karen Jespersen siger. I stedet for bruger Stiftstidende kun sin energi på at skrive nedsættende om budbringeren. Stiftstidende gør som Krause-kjær. Agerer hysterisk. Sørgelig tilbagegang for journaliststanden. Godt at Karen Jespersen har hår på brystet. Hun er mere mand end samtlige mænd på den fynske Stiftstidende.

Janne
Janne
12 years ago

Det er ekstremt at en ikke-muslimsk elev skal have et islamisk tørklæde på for at komme med til en moske. Og drengene slipper selvfølgelig. I det hele taget mener jeg ikke at børn har godt af at besøge moskeer hvor der praktiseres religiøs kønsapartheid og forskelsbehandling af piger.

Johansen
Johansen
12 years ago

Vivi Andersen

Nu skal ikke-muslimske skoleelever også have hijab på, når de skal på skoleudflugt til Islamisk Trossamfunds moské på Dorteavej. Det kræver skolelæreren:

http://debat.bt.dk/index.php?id=1&view=single_thread&cat_uid=3&conf_uid=65&thread_uid=17381#

Johansen
Johansen
12 years ago

OT Fyens Stiftstidendes leder var også ude at sværte Karen Jespersen til i sidste uge: http://www.fyens.dk/article/1186770:Leder–Maerkelige-Karen Jeg fik desværre ikke optaget mit indlæg, men lægger det ind her: Man var nærmest målløs efter læsning af lederen “Mærkelige Karen” 19/2. Den tangerer karaktermord på velfærdsminister Karen Jespersen (KJ). Til dette benyttes stigmatiseringsprædikater som “hun har intet andet på paletten end frygten for islam”, “fanatisk korsfarer”, “et problem for sit nye parti”, “konvertitten Jespersen”, etc. Lidet flatterende etiketter. Lederskribenten undlader bekvemt at nævne, at selveste statsministeren og den politiske ordfører fra Venstre, Inger Støjberg begge har tilkendegivet at være fuldstændig på linje… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Eemeritus Stakkels Bertel Haarder trænger vel til at overbevise sig selv ved at skrive sådan om integrationen. Desværre for ham vil virkeligheden vise ham noget ganske andet, nemlig lige præcist det DU skriver om de muslimske piger. For hvis der er noget som selv veluddannede muslimske piger adlyder er det islam, faderen, onklerne og alle andre der har hånds-og halsret over dem. Mange gode hoveder går tabt for samfundet fordi de ender som fødemaskiner og opvartende hustruer/døtre/mødre/slaver (muslim betyder slave) for ægtemænd, fædre, fætre, børn og det muslimske samfund. Og ikke at forglemme – dette liv vælger de jo selv,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“og standpunkter man førhen ville have kaldt venstreorienterede finder man i dag i såkaldt borgerlige partier.”

Det har du ret i. Men efterhånden som begivenhederne i virkelighedens ‘multikulturelle’ Danmark overhaler pænheden/anstændigheden, så vil jeg da håbe de såkaldt borgerlige partier kommer i tanke om deres udgangspunkter og de traditionelle borgerlige værdier, og at de også kommer i tanke om, at disse faktisk er værd at kæmpe for, selvom deres kulturradikale venner nede på cafeen rynker på næsen.

LFPC
12 years ago

“Er Fyens Stiftstidende en radikal avis???” Jeg ved ikke hvad de selv kalder sig, men det uhyggelige er jo at der er så lidt forskel mellem partierne og fløjene i dag, så man må stille sig dette spørgsmål. Det er en gråmeleret konsensus af pænhed, og standpunkter man førhen ville have kaldt venstreorienterede finder man i dag i såkaldt borgerlige partier. På den måde har venstrefløjen sejret, ved at mange af deres holdninger er gledet ind i mainstream. Dette er måske endda blevet en selvforstærkende proces, fordi disse holdninger (om miljø, indvandring, moralsk relativisme osv.) i dag er beskyttet af… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

I lederen i Fyens Stiftstidende skrives det: “Danmark skal ikke stikke hovedet i busken, men at invitere Geert Wilders vil være en uklog og unødig provokation. Det vil blive modtaget med vrede i den arabiske verden, med rynkede pandebryn i den engelske regering, skabe splid i den danske og øge bekymringen blandt »anstændige borgerlige” i Venstre og hos De Konservative for, at regeringen ligger på maven for Dansk Folkeparti. Integrationen vil det ikke fremme.” Lederen starter med at konstatere at ‘man ikke skal stikke hovedet i busken’, hvorefter der kommer en række argumenter for at det er lige præcis det… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘…Og så burde Nicolai Sennels sende et eksemplar til henholdsvis integrationsminister Birthe Rønn Hornbech og socialborgmester i Københavns Kommune Mikkel Warming. De to burde især læse på lektien…’ Ingen kan lære Mikkel Warming noget nyt. Manden er beton og dum som en dør. På rådhuset har månen den farve, måner skal have. Sennels kan rende og hoppe. Sandheden afskediger man, hvis den ikke er stueren. Bertel Haarder er super-optimist på integrationens vegne. Han glæder sig over, at indvandrernes skolekundskaber er blevet bedre. Det lover godt for integrationen, mener han: http://jp.dk/meninger/breve/article1614246.ece Han baserer sin optimisme på pigerne, som i højere grad… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

En advarsel, så bliver fejheden næsten ikke mere kvalmende:

http://www.fyens.dk/article/1188788:Leder–Nej-til-Wilders

Det er ikke noget kønt syn, når et voksent menneske opfører sig som et brægende lam. Hvad med lidt mandsmod?

JensH
JensH
12 years ago

Så har Ritt ‘antallet-har-ingen-betydning’ Bjeregård fået en genial ide. Hun indklader nu til stormøde om skyderierne i Korsgadehallen på Nørrebro. Desværre melder historien ikke noget om hvorvidt der efterfølgende skal holdes et fakkeltog mod skyderierne: http://politiken.dk/indland/article657863.ece Men at det ikke har gjort noget politisk indtryk på Ritt, at Nørrebro er blevet omdannet til en krigszone, kan man konstatere af følgende udtalelse: “Vi skal finde veje til at genfinde optimismen om det fantastiske og brogede Nørrebro, der er en særlig del af byens identitet«, siger hun” “fantastiske og brogede Nørrebro”???!!! Det var ikke lige ordene “fantastisk” eller “broget” jeg ville vælge… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Lad os se:

På den ene side:

En æske tændstikker til 2 kroner.
1 stk. motiveret jihadist.

På den anden side:

Social indsats til millioner
Politimæssig indsats til millioner
Pædagogisk indsats millioner
Kriminalforsorgsindsats til millioner

Eller hvad med en enkeltbillet til mellemøsten til 3000, kr?

JensH
JensH
12 years ago

OT

Lisbeth Tidende burde ganske enkelt skamme sig!!! At lokke uvidende og naive Danskere med den slags beregninger:

http://www.dinepenge.dk/bolig/artikel/malmo

Hvis der virkelig skulle være nogen der lader sig friste af Tante Lisbeth’s ‘gode tilbud, og køber hus derovre, så påtager denne ‘ny-anstændige’ sprøjte sig et stort moralsk ansvar for deres videre skæbne!!!

JensH
JensH
12 years ago

@steen “Invånare med utländsk bakgrund 71.231” Ja tak, men nu kan man jo ikke vide sig sikker på at tallet ikke reelt er højere, da de når de hinsidan taler om ‘udenlansk baggrund’ kun medtager dem, som er født uden for Sverige. Indavndrernes efterkommere (født i Sverige) bliver i mange af deres statistikker henregnet som (etniske) Svenskere, eller hur?? Iøvrigt bor der mange Assyriere i Södertälje, (der er vistnok en ekstrem høj koncentration af dem i kvarteret Hovsjö), som er kristne Arabere, og selvom kristne indvandrere til Europa generelt integrerer sig, så har de en helvedes ballade med lige præcis… Read more »

Niels H
Niels H
12 years ago

At Sennels er medlem af DF er vel nærmest en naturlig konsekvens af hans erfaringer.

Gad vide om denne aktion var for at tilfredsstille den arabiske mafia:

“Jønke og brødrene blev lagt i strips under politiets indtrængen i Hells Angels klubhus i går, mens tv-folk fra Al Jazeera filmede løs”

“Det er tv-stationen, som selv har ønsket at mødes med Hells Angels i Danmark, fordi de har hørt, at Danmark er et meget racistisk land.”

http://ekstrabladet.dk/112/article1131722.ece

De lærer af deres svenske venner:

“Brandattentat mod tankstation”
http://ekstrabladet.dk/112/article1131614.ece

Janne
Janne
12 years ago

“Men har man ikke den ene adel, så får man den anden: Sosse-adel mindre demokratisk än kungahuset.”

Det er socialdemokrater der ønsker øget samarbejde med religiøse foreninger der praktiserer kønsapartheid og det er den socialdemokratiske kvindelige leder Sahlin der tager tørklæde på og dermed signalerer accept af religiøs forskelsbehandling af kvinder. Sossernes nye ‘kongehus’ er religiøst.

JensH
JensH
12 years ago

På baggrund af eksemplet fra Østrig, der med al tydelighed viser sandheden om, at Europa ikke har et generelt indvandings-problem med derimod et islam-problem, så er der her nogle arbejdsløshedsstatistikker fra UK som med al tydelighed understreger denne ‘sandhed’:

http://www.statistics.gov.uk/cci/nugget.asp?id=979

JensH
JensH
12 years ago

Igår røg der et luksus-hotel, og i nat var det så Södertäljes tur. Fire brandbomber mod butikker og varehuse inden for ganske kort tid. Denne gang er det den venstreekstreme organisation Global Intifada som er under mistanke, da de har udsendt et trusselbrev som opfordrer til brandattentater mod butikker som sælger varer fra USA:

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article2947927.ece

Tjah, de har da deres ekstremister derovre, og gad hvor længe statsmagten kan holde situationen under kontrol nu hvor finanskrisen rammer Sverige endog særdeles hårdt.

Johansen
Johansen
12 years ago

Endelig fandt jeg en artikel i Politiken, som jeg kunne bruge til noget. Og så kommer udspillet endda fra vores integrationsminister: http://politiken.dk/politik/article657436.ece Det kan kun gå for langsomt med at få strammet lovginingen, så vi kan smide ikke-danske statsborgere ud, som dømmes fængselsstraf for våbenbesiddelse. Det skulle vi have gjort for lang tid siden. Jeg synes nu, at lovgivningen burde gælde for alle ikke-danske statsborgere, som bliver taget på fersk gerning med ulovlig våbenbesiddelse. “Integrationskonsulenten” er en mørkemand, som lefler for sit eget segment. Det er altid jødernes skyld. Det ved vi alle, ikke sandt?. Jeg var ikke engang klar… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

Klart det er jødernes skyld… WTF!!??

Balder
12 years ago

For et begavet modsvar til Snaphanens opbakning til den lede mistænkeliggørelse af British National Party ved jødiske Melanie Philips, læs følgende artikel af Lee Barnes (juridisk rådgiver for BNP):

Melanie Phillips and The Zionist Network

Om BNP valgsejren i Kent: England: British National Party vinder ’sikker’ Labour-kreds

34
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x