28
feb
Seneste opdatering: 12/8-09 kl. 1926
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tre års fængsel og betinget udvisning (gældende i to år) af irakerne Abdullah Maayuf Al-Badri, Hussein Maayuf Al-Badri og Abdulaziz Khazar Jebir fra Vollsmose. To polakkers butikstyver, omgående udvisning. Så er prioriteringerne ligesom bragt på plads. Pigen har været til 27 psykologsamtaler og skal videre til psykiatrisk udredning. Her er ikke tale om tilfældig kriminalitet, men om forsætlig ondskab og menneskeforagt og et antagelig ødelagt liv. Et  par år i et dansk fængsel bidrager med absolut intet i kriminalpræventiv henseende. Udvisning sender det signal, som forbrydere af mellemøstlig herkomst kan forstå, et signal der kan skåne andre kvinder og børn fra den samme skæbne. Er domsmandsretten i Kolding (se Retssal 3)  stolt over sit bidrag til forebyggelse af særlig grov, personfarlig kriminalitet ?  Dommen i Kolding krænker ikke bare offeret og retsfølelsen, den er samfundsskadelig idet den flytter os endnu et skridt nærmere selvtægt i Danmark, som allerede i Sverige. Se nedenfor. (se : Grådkvalt mor vidnede for sin datter i voldtægtssag.)

Berufsverbot – yrkesförbjud

Den seneste tid er jeg stødt på tre oprørende eksempler: Allan Jönsson, arbejder på fabrikken Höganäs Bjuv, er to gange blevet valgt ind i den faglige klub af sine arbejdskammerater. Men begge gange har den lokale afdeling af Industriforbundet i Helsingborg besluttet at fratage ham dette tillidshverv, fordi han er medlem af Sverigdemokraterne, der er et parti, der minder om Dansk Folkeparti. Når folket tænker forkerte tanker, må systemet fra oven sætte det på plads. Arbejderne bliver kaldt naive og uvidende, fordi de ikke kan se, at Sverigedemokraterne står for mørkets kræfter. Karen Jespersen : Har Sverige ytringsfrihed?  (Berlingske Tidende, februar 2005)Allan Jönsson, SD Bjuv  (liger i midtskåne)

Tingene  ændrer sig, men man skal ikke glemme  hvordan svenske “demokrater” opførte sig bare for nylig. Én af de mange grund til svensk indvandringskritiks mangel på politisk styrke, er foruden debatudelukkelse nemlig forfølgelse og intimidering. Både voldelig og fra demokratisk hold. Når f.eks. Guillou derfor siger “at vi svenskere  er anderledes, der er ringe grobund for “fremmedfjendtlighed her”, så er han ude i en uhæderlighed, der dels legitimerer politisk vold, og dels anvendelse  af politiske metoder fra etablissementets side, der hører hjemme i en banan-republik. Jeg bryder f.eks. ikke det fjerneste om R, SF eller Enhl., men jeg kunne ikke drømme  om at formene dem adgang til samfundsdebatten, forhindre dem i at annoncere, holde dem væk fra faglige tillidsposter, være tavs overfor vold mod dem, bifalde berufsverbot osv. af den grund. At politikere synes det er bekvemmere at få andre til at lukke munden på deres modstandere, end at argumentere imod dem, er en forståelig fristelse. Det har bare intet med  demokrati at gøre.

Kommer  SD i Riksdagen 2010, er der mange “anstændige” , der står med  bukserne nede om haserne. Lad os bare sige det ligeud: “med røven bar”. Så langt rakte de kønne principper, da det kom til stykket. Og så er debatten er stadig langtfra fri i Sverige, hvis man tilhører dem, der mener  noget forkert. Tydeligst at aflæse i SR og SVT, men selvfølgelig også i aviserne. Havde der været virkelig ytringsfrihed i landet, er det ganske tænkeligt at de ikke havde siddet i den suppedas, de gør nu. Svenske mediers ansvar for det, kan dårligt overdrives. Vil de tage det på sig, hvis den dag skulle komme?

Forskere: Illegal indvandring et problem – for indvandrerne

Den dag der fra akademisk hold vil blive lagt vægt på indvandringens konsekvens for danskerne vil Snaphanen sende live på internettet, i radio og i tv (LFPC).

Et stigende antal illegale indvandrere opholder sig i Danmark. Mindst 5.000 lever her, anslås det. De er nutidens slaver, siger lektor. Tusindvis af udlændinge opholder sig illegalt i Danmark, hvor de arbejder i restauranter, kiosker eller i rengøringsbranchen til en løn på 25 kr. i timen. De illegale bor ofte i restauranten, stuvet sammen med andre illegale i små værelser eller i baglokaler til eksempelvis kiosker. »De finder sig i den dårlige behandling, fordi de ikke har andre muligheder. Det er nutidens slaveri,« siger lektor Shahamak Rezaei, Institut for Samfund og Globalisering på Roskilde Universitet (RUC). […]

Også migrationsforsker og ph.d. Helle Stenum, Aalborg Universitet, ser en vækst. »Når man i Danmark har en stram udlændingepolitik, bliver flere asylansøgere afvist, og dermed vil en naturlig konsekvens være, at flere vælger at blive illegale indvandrere,« siger hun. Flere illegale indvandrere i Danmark

Konservative ords magt skal man ikke undervurdere

Der var engang hvor Helge Adam Møller inkarnerede nationalkonservative dyder (uanset betragterens ståsted). Ingen kan dog vist huske hvornår han sidst har ytret noget der var bare tilnærmelsesvis skarpt. Den tidligere hardliner er desværre blevet offer for det epidemisk muterende mystiske virus fra det ydre rum der også blandt sine ofre tæller tidligere skarprettere som Birthe Rønn Hornbech, Uffe Ellemann-Jensen, Tom Behnke, Tøger Seidenfaden og …. Louise Frevert. Videnskaben står endnu uforstående over for denne ondartede kosmiske invasion der forvandler intelligente mennesker med evne til at skelne godt fra ondt til ryggesløse dhimmier (Steen/LFPC).

– Den holdning er uacceptabelt i et demokratisk samfund. Derfor skal vi deltage for stærkt og overbevisende at argumentere fra talestolen mod de tåbelige tanker. Det er regeringens holdning, at vi skal deltage og stemme imod. Hvis man bliver væk, overlader man banen til dem, der har urimelige holdninger, siger Helge Adam Møller. Danmark skal deltage i Durban II, USA har trukket sig fra konferencen

Sidste nyt fra trompetforskningen

Tage Danielsson påpekade att Sverige var det land i världen som var svårast att satirisera eftersom verkligheten alltid var ett strå vassare. Trumpeten en manlig genussymbol

Tiltrækker humaniora lidt aparte hjerner, eller bliver man bare småforrykt af at studere det?

Tøger Seidenfaden og fornægtelsens tidsalder

Arne Hardis udpeger korrekt den bizarre modsætning mellem Tøger Seidenfadens forsøg på opstilling af moralsk ækvivalens mellem stening i islam, og kannibalisme i den kristne nadver, og den larmende tavshed dette er blevet mødt med i medierne. Tavsheden er dog et fænomen der rækker videre end spørgsmålet om den fortsatte relevans af meningsmaskinen Seidenfaden. Måske er dette mere bemærket her i blogverdenen, fordi vi jo fokuserer langt mere på disse emner end den professionelle journalist Hardis gør, men Seidenfaden har sådan set bare grebet ned i den globale meme-pulje af udenomsmanøvrer, håbløse forsøg på at opstille ækvivalens hvor ingen er, og kulturelt selvhad.

Seidenfaden er kun bemærkelsesværdig i kraft af sin tale- og skrivestrøm, ikke i graden af absurditet. Absurditeter af denne kaliber møder man nemlig i alle hjørner og kroge og medier, fra læserbreve til apologi på akademisk plan, fra venstreekstremister til biskopper og forhenværende ambassadører og efterretningsfolk, beklageligvis også hos ikke-forhenværende. Dette er velkendt i blogverdenen, og vores indsats rækker nu faktisk fra tid til anden ind “i den diskuterende offentlighed”, ikke altid med credits. Men det er budskabet der tæller, så så meget desto bedre er det når Hardis her for et større publikum end vi kan mønstre siger noget vi er helt på linje med (LFPC).

[…] I sidste uge skete der noget bemærkelsesværdigt. Seidenfaden blandede sig i diskussionen om imam Abdul Wahid Pedersens syn på stening med standpunkter, som ikke synes aldeles gennemtænkte. Imamen har adskillige gange, om end med varierende beklagelse, tilkendegivet, at han som muslim og imam ikke kan tage afstand fra denne straffeform i Shariapakken. I en leder i sin avis forsøgte Seidenfaden sig som teolog og spurgte, hvornår danske katolikker mon ville tage afstand fra kannibalisme. Kristne indtager Kristi blod og legeme ved alteret, katolikken insisterer oven i købet på, at det faktisk er den kortsfæstede, der således fortæres, så hvad har kannibalen egentlig at lade steneren høre i den teologiske verden?

Lignelsen lader sig opløse på et sekund. Pedersens manglende afstandtagen gælder en stening, der foregår både i den teologiske og i den virkelige verden, det er jo derfor, Pedersen har det så svært med at måtte acceptere stenene som en del af pakken, som han ikke kan tage afstand fra. Katolikker opfordrer ikke nogen til at æde andre mennesker sådan med lårben og ribben og skank og det hele.

NU det interessante: Det forsidebårne lederstandpunkt har i det store og hele ikke udløst offentlig debat. Jo, de 250 blog-indlæg på pol.dk, som altid følger med en bare nogenlunde oplagt afleveret tekst om islam og os andre, men med al respekt for bloggerne har de ikke bragt den seidenfadenske teologi ind i den diskuterende offentlighed. Bortset fra rutineprægede kanonader fra skyttegraven lige på den anden side af ingenmandsland – Groft sagt-panelet på Berlingske og den slags – har jeg faktisk kun noteret et enkelt, trykt læserbrev i sagens anledning. Jeg har sikkert overset nogle, men mange har det ikke været. Det må være en tragisk skæbne for et disputerelystent menneske at tale ud i det tomme rum. […] Arne Hardis: Autokannibalisme [WA 27.2.2009]

“Trygghet” – svensk plusord numero uno

Nu tildags stærkt  flaksende og vingeskudt og på vej i permanente citationstegn:

Trygghet 1: Brandterror

Vilken trygghet, har vi fortfarande någon trygghet i detta land ??? Det var i så fall någonting nytt för mig. Bränder och bomber är terrorism. Om motiven skulle vara politiska är målen för aktionerna i Södertälje helt obegripliga…..När våldet tar över försvinner den trygghet som är grunden för det civila samhället. Mordbränderna hotar tryggheten, (Eva Franchell var Anna Lindhs medarbejder og var sammen med hende, da hun blev myrdet)

Trygghet 2:  Angsten

Rädslan sprider sig i hela Södertälje efter de senaste bränderna. Vi har inbrott i genomsnitt en gång i veckan, men då klipper sig tjuvarna igenom staketet och stjäl varor på gården. Men det här är ju något helt annat, det känns otroligt skrämmande, säger butikschefen, som vill vara anonym och också insisterar på att SvD inte uppger butikens namn. Rädslan stor i Södertälje – nu hotas även byggföretag

Trygghet 3:  Tryghed i ansættelsen

SAAB har 4000 anställda. 2008 kom det 100 000 invandrare. På 14 dagar blir det 3850 personer. – En hel SAAB fabrik alltså direkt in i arbetslösheten och bidragsystemet vart 14:e dag året runt = över 24 SAABfabriker om året. Invandringen = 1 SAAB-fabrik vart 14:e dag

Trygghet 4: Selvtægtssamfundet

När de tre unga män som åtalats för inblandning i knivmordet på 23-årige Ahmed ”Romario” Ali friades i går växte klyftan mellan ideal och verklighet till ett sorgkantat bråddjup…….För vad händer nu? Det finns mycket trovärdiga personer med insyn i fallet som säger sig veta att rättvisa kommer att skipas på ett eller annat sätt, med eller utan inblandning av svenska myndigheter. Frågan är då om man kan säga att det är en seger för rättssäkerheten. KNIVMORDET I KISTA En seger för rättssäkerheten?,Selvtægt er  forekommet, mørketallet kan være stort. Mordet på den 18 årige Jennifer Anderssons morder i 2005, er et oplagt tilfælde.

Trygghet 5: Liv og helbred

Hundratals mördare går fria i Sverige. Bara i Stockholm är 146 mordfall ännu olösta, visar en sammanställning av Kriminalkanalen.Mordet på Jan-Erik – ett av 356 olösta (på 25 år = 14.2 om året)(der var 209 mord i Sverige i 2008, fire  gange flere end i Danmark)

Trygghet 6:  BRÅ ´s nationale tryghedsundersøgelse

Vem man är och var man bor spelar stor roll för hur trygg man känner sig. Forskningen bekräftar bilden av att resurssvaga och sårbara personer generellt är mer otrygga än andra.15 000 röster om trygghet

Undersøgelsen vil – ligesom sociolog  Michael Hviid Jacobsen gjorde i Danmark igår,- konkludere, at der er brug  for flere kriminologer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det kommer selvfølgelig ikke helt uventet. Man bør dog genopfriske hvor alvrolig sagen var for den mindrårige pige: JydskeVestkysten Varde: Grådkvalt mor vidnede for sin datter i voldtægtssag. […]

Michael Knudsen
Michael Knudsen
12 years ago

Jeg væmmes ved tanken, og får det utrolig dårligt ved bare at læse om episoden. Kan på ingen måde sætte mig ind i hvad, den stakkels danske pige følte og for altid vil føle. Hvordan kan en dommer gå hjem og se sin kone og datter i øjnene velvidende, at man satte dommen ned for en, af de forbandede røvhuller? Hvordan kan nogen overhovedet få sig selv til at forsvare nogle, som spreder ondskab og had med sig på det plan vi nu oplever! Er dybt dybt rystet. Det danske straffesystem er på INGEN måde parat til at håndtere sådanne… Read more »

trackback

[…] fire anklagede irakere i gruppevoldtægten af en 14 årig på Vorbasse Marked sommeren 2008 nægtede sig skyldige og ankede dommen. Vi havde en ven tilstede i retssalen i […]

P.H. Bering
P.H. Bering
12 years ago

For så vidt den afskyelige handling og lige så afskyelige dom: Man må da håbe at pigens forældre IKKE NOGENSINDE indenfor de seneste tyve år har stemt på nogen af indvandringspartierne: Det radikale Venstre, Socialdemokratiet, Socialistisk Folkeparti, Det konservative Folkeparti, Venstre Centrumdemokraterne, Venstresocialisterne… For HVIS de har, hvordan skal de så kunne se deres datter i øjnene?

trackback

[…] Statsadvokaten i Viborg vil have de fire mænd, der for nylig blev dømt for voldtægt af en 14-årig pige til Vorbasse Marked, udvist og idømt hårdere straffe. Derfor anker statsadvokaten dommene. Fyens Stiftstidende og Vejle Amts Folkeblad og Gruppevoldtægt af et barn […]

Svensken
Svensken
12 years ago

Men våldtäktsmännen fick i alla fall någorlunda långa fängelsestraff – fast självklart skulle de också ha blivit utvisade. Men hade det hela ägt rum i Sverige hade påföljden som mest blivit några månader på ungdomsvårdskola! Gärningsmannen får nämligen kraftig “straffrabatt” i det fall han är under 20 år. Och är han under 15 år händer inget alls. Allt detta vet naturligtvis dessa unga kriminella, och de handlar därefter.

ketil
ketil
12 years ago

I Norge får ikke jentene prøvd saken for retten. Man krever snart, som i sharia, at kvinnen trenger 4 troverdige, dvs mannlige, vitner for at noen skal bli dømt for voldtekt.

“Det var da hun mener hun ble voldtatt av til sammen fem menn. Ifølge jenta skal de ha tatt tak i henne, revet av henne klærne og voldtatt henne etter tur”

http://www.dagbladet.no/2009/02/28/nyheter/innenriks/voldtekt/statsadvokat/juryordningen/5048350/

monse
monse
12 years ago

Angående de tidligere skarprettere som Helge Adam Møller, Birthe Rønn Hornbech, Uffe Ellemann-Jensen, Tom Behnke, Tøger Seidenfaden og Louise Frevert, tja, altså uden at sammenligne deres fortidige storhed med Philippe Pétains bedrifter under 1. verdenskrig, er det alligevel denne tragiske figur, der i mine øje er arketypen for hele det tragiske (til dels tragikomiske) persongalleri du her opremser. Philippe Pétain kort: (hvis nu nogen skulle have glemt ham helt): Fremragende fransk general under 1. verdenskrig, nationalhelt efter slaget ved Verdun, modtager af ærestitlen Marshall af Frankrig, i mellemkrigstiden bl. a. krigs- og statsminister i perioder, og i det hele taget… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Der er ikke grund til at ynke hr. Seidenfaden, der kunne mere være grund til at ynke den eller de der må påtage sig hans behandling. Hvis tid og indsats kunne være meget bedre anvendt.

Flemming
Flemming
12 years ago

Der er en lille pige på 14 år der får et dårligt forhold til mænd, sikkert resten af livet. 14 år og allerede ved hun alt om sex. Der var tale om oralsex, vaginalt og analt samleje.
Det mindste man kunne have givet disse møgsvin var dog en tidsubestemt indlæggelse på et psykiatrisk hospital.
Det helt sindsyge er, at deres egne søstre skal leve kysk og som pigerne gør i hjemlandet ellers dør de for at redde familiens ære????? Var dette mænd af ære. Man kan kun håbe at politiet griber dem indenfor 2 år.

Kristoffer Mogensen
Kristoffer Mogensen
12 years ago

Tøger Seidenfadens problem er, at han ikke siden sit store fejlgreb i krisen om Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten har været helt ved sine fulde fem. Et eller andet sted i sit sind er det underlige store barn klar over at han tog helt fejl, men det strider mod hans natur at indrømme det. Det virker som om, at han er blevet helt sjælsuligevægtig. Hans mærkværdige kammerat fra hine dage, den muligvis frafaldne satanist Rune Engelbrecht, har han maattet give en blog paa Politiken, hvor manden udgyder hjernespind af en særlig grotesk kaliber. Naar Tøger fremturer med saa bizar en sammenligning, som… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

OT Ikke engang sort tørklæde og sort heldækkende tøj var nok til at en kvinde fik lov til at være tilstede i en iransk sportshal: ”Men hurtigt blev den danske kvinde, der var klædt helt i sort og også bar tørklæde efter forskrifterne, genstand for en del opmærksomhed. De forskellige stævneansvarlige trådte sammen, og der blev kastet tvivlrådige blikke op mod den danske kvinde. Næstformanden for det iranske brydeforbund kaldte Allan Jakobsen til sig og gav besked om, at Jane Sunesen desværre måtte forlade tribunen. Og 20 minutter efter sin entré var hun ude igen. Ville ikke volde problemer »Der… Read more »

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

Straksudvisning og Kainsmærke til de 4 Irakiske unge mænd, som gruppevoldtog den 14-årige pige ved Vorbasse marked, er det eneste rigtige at gøre. Alt for mange gange er det kommet dertil, at man ikke udviser muslimske asylansøgere/indvandrere for grov kriminalitet, voldtægt, og mord. Vi etniske danskere kan ikke have sådanne elementer gående omkring med øvrighedens, og hovedparten af politikernes samtykke. Etnisk gruppevoldtægt og hold-up er en sikker vej til at demoralisere danerne, for derigennem at omstyrte vores samfund. Alt for mange gange har man i den Politiske Korrektheds navn afvist Mogens Glistrups og Pia Kjærsgaards løsningsforslag med begrundelsen af at… Read more »

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Nyt nummer af Dansk Folkeblad ude nu: http://www.danskfolkeparti.dk/pictures_org/DF_1_2009_lav.pdf

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Alle studier og erhverv- ikke specielt humaniora – tiltrækker aparte hjerner- Stalin var teolog eller studerede det i det mindste, Mao læste diverse litteratur og mere, Hitler siges at have studeret kunst og en tid erhvervet sig som sælger af egne værker, og så videre Glistrup var jurist, Stauning cigarruller.

Ulla Lauridsen
12 years ago

Jeg er ved at kaste op. Jeg var så sikker på, at de ville blive udvist efter aftjent straf. Måske var det dét her, der var den formildende omstændighed i domsmændenes øjne: “Den ene af drengene havde min datter kysset lidt med. De gik ud, hvor han tvang hende til at lægge sig, fortalte moderen om hændelserne.” Så vi skal lære vores døtre at være racister. “Ikke kysse en dreng, der er brun i huden, for hvad som helst kan ske. Han er ligeglad. Han har ikke menneskelige følelser” ? Jeg er ved at kaste op. Skal jeg gøre min… Read more »

Magga
Magga
12 years ago

Sorg. Det er det, jeg føler.

Dertil en foragt, som jeg ikke har ord for. Ikke mindst mod vort retsvæsens lave syn på kvinder og mod de primitive politikere, der lader dette ske omkring os.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

PS.
http://tinyurl.com/dkf7hq
Og det er KUN til ovennævnte område. Dertil kommer så de øvrige 9 islamiske Middelhavslande som også modtager økonomisk understøttelse fra EU.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Ikke bare bliver pigen voldtaget een gang til p.g.a. af dommen, men hele det danske samfund bliver voldtaget. Hvordan skal vi bære os ad med at få trukket den streg i sandet som SKAL trækkes ? Næste gang er det måske DIN datter eller kone eller kæreste der bliver offer for den islamiske berigelse. Eller det bliver måske dig selv ! Ingen Infidele kan længere føle sig fysisk i sikkerhed for at blive beriget af islamiske rettroende. Økonomisk får vi alle berigelsen af føle ved at en hel del penge tages fra vores fælles-kasse og kanaliseres til områder, som har… Read more »

steen
Admin
12 years ago

Grådkvalt mor vidnede for sin datter i voldtægtssag JydskeVestkysten Varde Grådkvalt mor vidnede for sin datter i voldtægtssag VORBASSE: Stemmen knækkede flere gange, da en mor til en 14-årig pige ved retten i Kolding fortalte om, hvordan hendes datter sent fredag aften den 18. juli sidste år blev voldtaget flere gange, da hun var gæst på Vorbasse Marked. Fire unge irakiske mænd i alderen 17 til 22 år er tiltalt for gruppevoldtægt. De står tiltalt for at have tvunget den mindreårige pige til samleje plus en del mere. Den 14-årige pige var sammen med nogle veninder gæster på Vorbasse Marked.… Read more »

PeterK
PeterK
12 years ago

Det er slemt for den arme pige. Det er også slemt for Danmark, at en stor avis omskriver kendsgerningerne så det kommer til at se ud som om det er en flok lyshårede fynboer der misforstod det med at “natten er vore egen”. Fyns Stiftstidende skylder os en forklaring på hvorfor man skrev som man gjorde. Er det overholdelse af EU og PET’s “anbefaling”, an offer you can’t refuse, om at islamisk tilhørsforhold ikke må nævnes i forbindelse med vold? Ganske almindelig frygt .- kolde fødder”, helt analogt med den britiske løve der nu er totalt tandløs og ligger for… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Jeg er enig. Jeg håber også at de krænkende milde domme, for at massevoldtage og ydmyge en mindreårig pige, bliver anket og at det vil ende med at de fire mænd får strengere straffe og at de vil blive udvist efterfølgende.

morlille
morlille
12 years ago

Om det stakkels pigeoffer for afstumpede irakeres perverse opførsel kan man rettelig sige, at “retssamfundet”, da det valgte ikke at smide irakerne ud af landet, voldtog pigen een gang til.

Johansen
Johansen
12 years ago

Der er ikke brug for flere kriminologer.
Der er brug for en strammere retspolitik og langt flere ubetingede udvisningsdomme,

http://www.fyens.dk/article/1192579:Indland-Fyn–Fire-odenseanere-doemt-for-gruppevoldtaegt-i-Vorbasse

Disse lave domskendelser er en skandale. 3 år og 3 måneder var den højeste straf for at have medvirket i en gruppevoldtægt af en mindreårig pige.
De her 4 irakere skal naturligvis sendes ud af Danmark for bestandigt efter endt strafafsoning. Jeg håber virkelig, at anklageren anker sagen, og at der rejser sig en folkelig protest. Nu skal der trækkes en streg i sandet. De her massevoldtægts-udyr skal ud af Danmark!

Ernst W. Jensen
Ernst W. Jensen
12 years ago

Seidenfaden har jo et utal af gange opfordret danskerne til, at udvise ekstra hensyn overfor religiøse minoriteter (læs muslimer). Hans hjælpeløse forsøg på, at stigmatisere 30.000 danske katolikker, virker i denne forbindelse absurd og meningsløst.

Har manden mon glemt alt om den “anstændige” tone?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Arne Hardis har her taget fat på noget der både er en del af det moderne teknisk udviklede samfund – flere muligheder end tidligere er nu tilstede for meningstilkendegivelser- samt at en chefredaktør kan få trykt og sandsynligvis læst et let tilbagevist synspunkt i et indlæg i et meget læst dagblad. At alt for mange har fået alt for meget afvist som indlæg trods indholds saglighed i eksempler som ovennævnte medfører en yderligere differentiering i mediebilledet og videreføring af sporene, vi kan konstaterer at relevant kritik ikke altid kommer til syne, der hvor kritikken er rettet imod. Samt at redaktioners… Read more »

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x