3
mar
Seneste opdatering: 4/3-09 kl. 1744
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Wilders’ historic address to Massachussetts synagogue, min 32:27, NUTS ! (min. 16:00),Synagogue Hails Dutch Lawmaker as a Hero,Radio: An intimate conversation with Geert Wilders in Boston,Video: Geert Wilders and Fitna at The Conservative Political Action Conference. Rækkefølge: Andrew Bostom, Robert Spencer, Geert Wilders (fra min.20:00)

Venstre vågner af slummeren, eller hur ……….

og hvor længe mon det varer ?

Venstre har tirsdag har fremlagt en bandepakke med en kraftig stramning af våbenloven, en ny børnebeskyttelseslov, der tvangsfjerner umyndige bandemedlemmer, samt afskaffer strafrabatten til unge under 18 år.Venstre vil blandt andet skærpe straffen for besiddelse af skydevåben til en såkaldt normalstraf på ét års ubetinget fængsel. Hvis man er tidligere straffet med ubetinget fængsel, skærpes straffen med 100 procent for hver overtrædelse af våbenloven eller straffeloven, hvis det står til Venstre. Derudover foreslår regeringspartiet, at der fremover i førstegangstilfælde skal ske udvisning af Danmark for bestandigt af personer, der ikke er danske statsborgere, hvis de bliver taget med ulovlige skydevåben eller besiddelse af ulovlig kniv på offentligt tilgængelige steder. Berlingske

‘Will You Open Fire on UK Citizens’ Army Personnel Being Asked

……… Nu er dette på nuværende tidspunkt rent ‘hearsay’, men at der er overvejelser undervejs om forholdsregler i tilfælde af uro i Storbritannien er ingen hemmelighed. Hvis det er sandt at man spørger briter om de vil skyde på deres landsmænd i en given situation, er jeg ikke i tvivl om at én bestemt minoritetsgruppe ikke vil blive bedt om at skyde på andre medlemmer af samme minoritetsgruppe – men nok på etniske briter (LFPC).

In a stunning conversation with a friend, who is a serving member of the Armed Forces, over the weekend, it was revealed that transfers to regiments and other units in the UK on home duties are being undertaken by the MOD based upon whether an individual was prepared to ‘open fire’ on UK citizens during civil disturbances.

I found this long and extracted conversation to be both bizarre and frightening. I will state at this point that he is someone that I have known for years, and trust implicitly. The fact that service personnel are actually being asked in special briefing sessions whether they would fire on their own nationals indicates that the rumours about the Army being put on standby are indeed very true.

As if to add weight to this, it was reported yesterday as a tag on a posting about UKIP by Richard North on EUReferendum that plans for Army involvement were well advanced… ‘Will You Open Fire on UK Citizens’ Army Personnel Being Asked

Muslimer – eller ekstremister – i dialog med politi?

Af Helle Merete Brix

I disse dage er den amerikanske imam Khalid Latif i Danmark. Den unge imam er ansat som religiøs rådgiver ved New York Police Department. Derudover er han blandt andet tilknyttet New York University som imam. Latif er inviteret til Danmark af organisationen Muslimer i Dialog, en af underorganisationerne i den for tiden i medierne meget omtalte paraplyorganisation, Muslimernes Fællesråd.

Under Danmarksbesøget har imamen indtil videre talt i Odense og Århus. Foredraget i Odense foregik ifølge hjemmesiden for Muslimer i Dialog (MID) i Vollsmose Kulturhus og havde overskriften: ”At gøre en forskel i samfundet kræver oprigtig tro og fællesskab”.

Søndag den 1. marts taler imamen på Nørrebro i København under overskriften:  ”Kender vi nok til Profeten?” På plakaten, der reklamerer for foredraget ses en lille ørkenkaravane, der bevæger sig afsted gennem sandet. Ude i siden er der indsat et foto af Khalid Latif, der ser tænksom ud. Alt sammen meget betryggende.


Danmarksbesøget tog dog sin begyndelse et andet sted. Den 25.  Februar var Latif ifølge MIDs hjemmeside hovedtaler på Politiskolen i Brøndbyøster. Et arrangement, der var blevet til i samarbejde mellem Muslimer i Dialog, Politiskolen og Nationalt Efterforskningscenter. Centret er en afdeling under Rigspolitiet.

Overskriften på seminaret var: ”Politiarbejde i muslimsk kontekst”. Her studser læseren måske, det gjorde jeg i hvert fald. Kunne man forestille sig et seminar med overskriften ”Politiarbejde i buddhistisk kontekst?” Eller: ”Politiarbejde i kristen kontekst?”

Næste spørgsmål, der melder sig, er: Hvad menes der egentlig med ”politiarbejde i muslimsk kontekst?”  Som måske en art uddybende forklaring tales der om, at ”Der vil også være fokus på erfaringer fra Danmark, hvor en taler fra politiet vil tale om politiets indsats overfor unge, især unge med anden etnisk baggrund…..”

Heilen, råben og beklagelse

Jeg kom til at tænke på om det er sådan noget som denne episode, der menes: På MIDs hjemmeside ligger en beklagelse fra søstrene Gülay og Hawa Kocbay, der trak sig ud af bestyrelsen efter en noget uheldig opførsel ved en moddemonstration januar i år på Rådhuspladsen. Her forsøgte en ophidset muslimsk menneskemængde at gøre livet besværligt for en fredelige demonstration til fordel for Israels ret til at forsvare sig mod Hamas´ angreb.

Min medredaktør Lars Hedegaard var til stede og beskrev optrinnet i en artikel: ”Hvor anderledes (end den fredelige demonstration, red.) optrådte ikke de ca. 60 larmende arabere og enkelte autonome typer, der havde taget opstilling uden for Industriens Hus omringet at talstærkt politi, efter at de have forsøgt at komme i karambolage med de fredelige demonstranter? De smed med kanonslag, råbte og skreg, hævede højre arm og råbte Heil Hitler, forlangte udryddelse af alle jøder. “Down down demokrati, Down down Danmark, Allahu akbar, Takbir (erobring, ekspansion)” brølede de uafladeligt, mens de viftede med plakater med fotos af døde børn, som Hamas havde taget som gidsler i deres langvarige terrorkampagne.”

Gülay Kocbay har skrevet om episoden på sin blog: ”Da weekendens heftige oplevelse havde lagt sig, og jeg reflekterede over det skete, var det meget for sent. I al den tid havde jeg netop med vrede skrevet mine indlæg på min blog, og med vrede og med stærke følelser havde forsøgt at modarbejde en demonstration, som er alles ret i et demokratisk land. Jeg vil dog understrege at hverken mig eller min søster har heilet, og som historiskbevidste personer ville heller aldrig gøre det.”

Stening og dialog

Kocbay-søstrene trak sig ud af MIDs bestyrelse, fordi, som Gülay Kocbay skriver, ”hverken jeg eller min søster har kunnet leve op til de værdier Muslimer i Dialog stræber efter”. Ifølge Gülay Kocbay arbejder organisationen på ”at fremme dialogen i det danske samfund”.

Set udefra forekommer det overflødigt at søstrene trak sig, da der er højt til loftet hos MID. Således har formanden Fatih Alev aldrig villet tage afstand fra stening. Det er heller ikke et krav at man er historisk bevidst. For nylig mindede jeg i en klumme på netavisen 180grader om det tidligere bestyrelsesmedlem i MID Safia Aoude, der i 2007 på sin blog såede tvivl om hvorvidt Zyklon B blev brugt til at myrde jøder i tyske koncentrationslejre.

Da Sappho skrev om sagen udstyrede Aoude på et fotomanipuleret billede min medredaktør Lars Hedegaard og jeg med naziarmbind. I forbindelse med tumulten i medierne gik MID ud med en pressemeddelelse, hvor man skældte ud på sappho og fremhævede tilliden til Aoude.

Jeg går ikke ud fra, at disse episoder er blevet omtalt på det pågældende seminar. Jeg går heller ikke ud fra, at de politifolk, der har entreret med MID har ringeste idé om, hvem der tegner Muslimer i Dialog. Eller hvad den unge amerikanske imam Khalid Latif står for.

Forhindrede visning af Muhammed-tegninger

I 2006 fik Latif forhindret, at de danske Muhammed-tegninger blev vist ved et arrangement på New York University. Historikeren Daniel Pipes, der ved flere lejligheder har gæstet Trykkefrihedsselskabet, har nævnt sagen her. Bella Rabinowitz og Willliam Mayer har omtalt sagen på militantislammonitor.org

Latif sendte i marts 2006 et brev til President of New York University, John Sexton. En studentergruppe med navnet the Objectivist Club havde planer om at diskutere tegningerne ved et møde og ville i den forbindelse naturligvis vise, hvordan de så ud. Latif brød sig ikke om ideen og skrev til Sexton, for at forhindre det. Naturligvis var der intet problem var i, at tegningerne blev diskuteret. Men ”tegningerne selv er udelukkende udtryk for hadefuldhed og intet kan retfærdiggøre, at man prædiker noget, der fremkalder den form for had”.

Latif havde, ikke overraskende, særligt set sig gal på Kurt Westergaards berømte tegning med bomben i turbanen. Den sidestillede islam og terrorisme, mente Latif, der videre skriver i brevet: ”Hvis sådanne ideer ikke er tilstrækkeligt til at forhindre sådanne tegninger i at blive vist er muligheden for hvad der kan ske efter at de er vist noget andet der burde tages med i overvejelserne og ikke noget, der bør tages let på”.

En slet skjult trussel? Jihad over New York? Latif mindede også Sexton om, hvordan nyheder i dag hurtigt går verden rundt. Der bor muslimer over hele verden, og når balladen tog form, påpegede Latif, ville man ikke tænke, at det var en studenterklub med ti-tyve studerende, der viste tegningerne, nej, man ville tænke, at det var New York University, der tog beslutningen.

Latif gik af med sejren og tegningerne blev ikke vist. Hans brev til rektoren cirkulerede også på en mailingliste for muslimer, der blev opfordret til at skrive og protestere på lignende måde til Sexton. Det er muligvis sådan noget, der menes med den tidligere omtalte overskrift for et af Latis foredrag: “At gøre en forskel i samfundet kræver oprigtig tro og fællesskab”.

En af de muslimer, der tog opfordringen til at protestere op, var Yvonne Ridley, den radikale britiske konvertit.

I en mail skrev Ridley, at hun ville forsøge at skaffe støtte til aktioner i Europa og opfordrede til at man viste New York Universitys administration at ”hvis de generer vores brødre og søstre i New York, så generer de os alle sammen”.

Yvonne Ridley gæstede i september 2005 Danmark indbudt af såmænd, Muslimer i Dialog. På det offentlige møde forklarede Ridley, at de videofilm fra Irak, der viser de islamiske oprøreres slagtning af gidsler, er en nyttig alternativ nyhedsformidling. Hun havde også godt at sige om talebanerne i Afghanistan.

Alt dette blev der formentlig ikke talt om ved mødet på politiskolen forleden. Men måske skulle politiet og den nye rigspolitichef til en anden gang overveje om det ikke kan betale sig at undersøge sine samarbejdspartnere lidt nærmere. I dette tilfælde kunne man måske kalde deres holdninger for ja, nærmest ekstreme?  Sappho.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
13 years ago

@Hanzi

“fordi de har sådan nogle smukke kvindelige Afro-Amerikanske eller British-Caribbean nyheds-oplæsere.
(Nu nedstammer jeg jo selv fra negerslaver fra Dansk Vestindien, så det kan være, at jeg er genetisk disponeret)”

Overhovedet ikke. Zeinab Badawi fra BBCWORLD er en utrolig smuk kvinde:

http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2005/04_april/26/badawi.shtml

Hanzi
Hanzi
13 years ago

CNN har i øvrigt en dansk chef, som har arbejdet i Atlantas hovedkvarter i mange år. Han har bl.a. foretaget rejser til Zimbabwe og Afghanistan. Nu arbejder han i Europa: http://www.business.dk/article/20010705/nyhedsoversigt/107050941/ Min mor er nær ven af hans forældre. (De er naboer i Fredensborg). Forældrene er begge to medlemmer af Dansk Folkeparti, og var bl.a. for ikke så langt tid siden til middag med Pia Kjærsgård og hendes mand (og Ole Hyltoft). Jeg er selv meget glad for CNN og også BBC og Sky TV, fordi de har sådan nogle smukke kvindelige Afro-Amerikanske eller British-Caribbean nyheds-oplæsere. (Nu nedstammer jeg jo… Read more »

PB
PB
13 years ago

Magga, ja jeg syntes det kunne fornemmes at konen ikke aner sine levende råd men hun er vist allerede godt igang at give regeringen og DF skylden for tilstandende i København. Til overflod havde man forøvrigt Malene Callisen og en eller anden kindelig konvertit(med klud), med på sidelinjen,ikke at de kunne bidrage med noget, det var mere af sangen om inkludering, respekt,offerrolle, nørrebro som et fedt sted osv osv, plus igen”send fler penge”. , så ja, det var alt i alt ikke et tillidsvækkende indslag. Det er jo så muligt at man som læser af div. blogs efterhånden er blevet… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

PB.

Du skriver, at Ritt Bjerregaard virkede konfus. Er du sikker på, at det er det rette ord?

Det ville i bekræftende fald være et godt tegn, for er der noget, den dame normalt ikke er, så er det konfus. Det vil være godt, hvis hun er rystet.

JensH
JensH
13 years ago

@PB “Det gik kort sagt på , flere penge, flere tilbud og flere pædagoger, sådan groft sagt”. Den sædvanlige ‘løsning’. Når politkerne stadig bruger den skyldes det de ikke aner hvad de skal stille op. Dertil kommer, at for Ritt som Socialdemokrat nærmest er et ‘must’ at kræve flere penge til ‘integration’. Dermed signalerer hun, at problemerne har sociale årsager, og er noget der kan klares med et stykke socialt ingenør-arbejde. D.v.s. lige en opgave for velfærdsstaten. Når ´integrations-konsulenter’ kræver ‘flere penge’ skyldes det for første, at de dermed kan bortlede opmærksomheden fra egen in-kompetence, og dermed undgå kritik af… Read more »

PB
PB
13 years ago

Ritt Bjerregaard virkede mere eller mindre konfus og resten af “panelet” var absolut heller ikke betrykkende mht. forslag. Det gik kort sagt på , flere penge, flere tilbud og flere pædagoger, sådan groft sagt.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Der var rundbords-sniksnak på TV2news mellem Ritt Bjerregaard, Hanne Bech Hansen m. fl. i dag. Meldingerne var flad symptombehandling, som vi kender den. Men kropsvisitationer og stop for mad til hjælpeløse er foragt for civilsamfundet. Rockere og civile myndigheder har modtaget et umisforståeligt og vigtigt signal fra Islams paramilitære fortropper, de kriminelle bander. Dette er på en måde enden på begyndelsen. Udfordringen er ikke til at misforstå. Nørrebro vil blæse os andre et stykke. Der er ikke tale om racekrig som hævdet i medierne. Rent sludder. Islam afprøver uafbrudt de vantro, men indvandrerbanderne ved det ikke selv. De kæmper bare… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Naboen er rejst. ( Det er vist ikke mig, der er årsag til beslutningen.)

Svaret på de udfordringer vor tids eventuelle brug af ganske lokal mindre destruktion og masseødelæggelse af større områder af millionbyer er forholdsregler og handlinger på flere niveauer.

Gode forslag med fornuftige svar kan også sendes til Peter Buch
Søndre Fasanvej 35. 1.t.h.
2000 Frederiksberg.

På forhånd tak.

Janne
Janne
13 years ago

Finder DR det også nødvendigt at forklare hvorfor forhærdede rockere skyder mennesker i København?

“Indvandrerbanders trusler mod de madvogne, der bringer mad ud til ældre i den københavnske Nørrebro-bydel har fundet en forklaring.”

h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2009/03/03/03130521.htm

Magga
Magga
13 years ago

“så er det også et vink med en vognstang, at selv lande som Israel der har disse ting inde på livet, stadig er splittet mellem realister/hardlinere, og appeasenikker.” Ja, det virker jo sært, men det svare rtil min teori om, at vi selv kommer til at dele os i dem, der giver efter for angsten, og dem der tager kampen op, og begge parter vil hævde, at de er styret af fornuften.. Jeg bygger min teori på mine erfaringer fra mine år indenfor sygehusvæsenet og i bedriftssundshedstjenesten. Til sidst kunne jeg efter få øjeblikkes samtale i de fleste tilfælde se… Read more »

polinos
polinos
13 years ago

En følge af den globale finans- nedsmeltning, der under overfladen dækker over konvergensen af en række akutte kriser, der hver for sig ville være dybt alvorlige (især peak oil) bliver også et sammenbrud i globaliseringen. Globaliseringen har været drevet frem af billig kredit (tryllet frem ud af den blå luft) og billig energi. Begge dele er slut nu. Den billige kredit afhang af forventningen om en fortsat økonomisk vækst, og den fortsatte økonomiske vækst afhang af den fortsatte tilgængelighed af billig energi. Det er slut med det sidste (det er jo ikke mere end trekvart år siden olien var oppe… Read more »

LFPC
13 years ago

“Vendepunktet kommer først den dag de dropper bomben over TelAviv”. Jeg tvivler. Jorden er allerede gødet med flere års anti-israelsk propaganda, så dette vil blive set som en fortjent straf, ikke som noget der kan overgå os. I øvrigt når vi snakker om hypotetiske vendepunkter, så er det også et vink med en vognstang, at selv lande som Israel der har disse ting inde på livet, stadig er splittet mellem realister/hardlinere, og appeasenikker. Og andre europæiske lande med langt mere gadevold har ikke oplevet noget skred i den retning. I og med at vi kun er på begyndelsen af denne… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

@Magga,

Jeg er bange for at du tager fejl. Der vil ske en drastisk ændring i vores indvandringspolitik, men til det værre. De politikere der i øjeblikket appeaser islam af frygt for banale gadeoptøjer som en fast hånd kunne fjerne på 2 døgn, vil reverenter talt pisse i bukserne af skræk, den dag de har en bombe og en raket. En af hver er nok. Hvis du tror vi har set appeasement, så vent – det bliver værre.

Vendepunktet kommer først den dag de dropper bomben over TelAviv.

Magga
Magga
13 years ago

“Det øjeblik de har bomben og fremføringsmidlerne er vores situation forandret for altid.”

Ja, og det er kun et tidsspørgsmål.

Jeg tror ikke, at Obama vil tøve længere end McCain, når man skønner, at det er tid at foretage det nødvendige rent militært.

Men fra det øjeblik må noget også ændre sig drastisk i vores indvandringspolitik og synet på menneskerettigheder og vores ansvar overfor resten af verden.

LFPC
13 years ago

“at amerikanerne tror, at Iran har bomben.”

Dette var vist en redaktionel opstramning i overskriften, for det var vist ‘kun’ tilstrækkeligt fissilt materiale til én bombe, som de mente de havde. Iranernes opsendelse af en satellit skulle iflg. andre formodninger være et signal om at deres missiler kan nå Europa. Det øjeblik de har bomben og fremføringsmidlerne er vores situation forandret for altid.

LFPC
13 years ago

“Samrtidig er det vigtigt at være klar over, at disse forhold er nøje indkalkuleret i det pres, som de mest destruktive kræfter i ummaen sætter ind. De ved, hvad de gør og kender vesterlændingens svager sider. De kalkulerer helt koldblodigt med angsten … ” Også med belæg i dette meget citerede Koranvers, hvor “sætte en skræk i” i den engelske oversættelse gerne er gengivet som “strike terror into the hearts”. Sura 8 (Byttet) vers 60 Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Guds og jeres fjende… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Et af de emner, som jeg flere gange har kredset om i den sidste tid er angst, for angst fratager folk handlekraften eller får dem til at handle kortsigtet og overilet. Angst har det også med at gøre blind og manifestere sig som noget andet, end den er og på områder, hvor det er mindre farligt at give den frie tøjler. Jeg mener for eksempel, at Hans Jørgen Bonnichsen har fungeret som katalysator både for harmløs udenomssnak, som de konfliksky kan lade sig trøste af. Og for en diffus uro hos dem, der tænker, at den mand ikke er intelligent… Read more »

LFPC
13 years ago

Artiklen her af den fhv. police detective Tim Priest: The rise of Middle Eastern crime in Australia som jeg linkede til i går viser med al tydelighed, at vi er ved at gentage de fatale fejl som det australske politi begik. Priest frygter at skaderne der er så omfattende at det er uopretteligt på nuværende tidspunkt. Det var interessant med skandalen om den åbenhjertige video fra Malmøs politi, for den antydede jo at den menige betjent ikke plaprer multikulturalistiske floskler af sig. Vi har i dén grad brug for whistle blowers på alle planer, for der må sidde rigtig mange… Read more »

polinos
polinos
13 years ago

-> LFPC Det er rigtigt, at politiet tilsyneladende skyr at udøve magt; det er jo netop angsten for at stå ved retten til at udøve magt og bruge voldsmonopolet, der er problemets kerne og årsagen til opløsningen på gaderne. Banderne har mistet respekten for ordensmagten, og almindelige borgere gør det hastigt. At det nu går ud over den type borgere – beboerne på det røde Nørrebro – der traditionelt har bakket op om de politiske kræfter, der har forsøgt at kastrere statsmagten, er blot en særlig delikat ironi. Jeg tror blot, at der meget hurtigt kan ske ændringer. Der er… Read more »

LFPC
13 years ago

“Police departments will crack down on protesters. From the use of counter-insurgency tactics and legal pressure against organizers to a rapid escalation to violence in the street”. Det der gør dette så vanskeligt at se for sig er jo, at politietaten i hvert fald herhjemme så åbenlyst skyer gammeldaws magtudøvelse, som vi så det da de autonome fik lov til at hærge for et par år siden. Man har forsøgt at pakke det ind med managementtermer og påstande om at den slags var helt umoderne. Politikerne – med de velkendte undtagelser – vil helst bare kaste flere penge ned i… Read more »

polinos
polinos
13 years ago

Dette er paranoide tider, og desværre ser det ud til, at paranoiaen er velanbragt. Hvor hurtigt volden kan eskalere og mutere fra bandekrig om krimininelle forretninger til noget helt andet, ser vi alt for tydeligt i København lige nu. I en verden, der i realiteten er i fuld gang med en total reboot, vil det, tænkeren Nicolas Taleb kalder “Black Swan”-begivenheder florere – d.v.s. hændelser, som ingen har forudsagt, og som ingen har kunnet forudsige (måske bortset fra nogle få røster, der har råbt i ørkenen), men som totalt ændrer spillereglerne. 9.11 var en “Black Swan”, nedsmeltningen af den globale… Read more »

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x