6
mar
Seneste opdatering: 7/3-09 kl. 1545
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

screenshot013

Villy Søvndal ligner en plaget mand med dårlig samvittighed:  “Nu skal vi jo ikke snakke om historien. For mig er det også ret ligegyldigt, hvad der er sket i fortiden. Man kan bruge meget tid på historiske studier. Jeg tror at folk på Nørrebro er flintrende trætte af historiske studier, i den nuværende situation”. Ja, det kan da godt være. De flytter fra Nørrebro, som man kan se  i programmet, hellere end at flytte deres kryds  på stemmesedlen, takket netop været Villy Søvndals historie. Så, måske er det bare Søvndal, der er “flintrende træt af forhistorien”. Menschlich-alzu-menschlich, SF frygter at få deres regeringsdrømme kompromitteret. Det er rigtigt, at tiden ikke er til at slå politisk mønt af tragedien, men så kunne Søvndal have ladet være med at begynde selv. Den kronik gav rekyl, den var malplaceret og decideret dårlig stil. Bla. derfor ser Søvndal plaget ud. Han er ikke uden samvittighed, “samvete”, parallelbevidstheden som nager, selvom man tier. Doublethink kræver dobbelte kræfter. TV er afslørende.

Bjerregaards eventuelle samvittighed, springer ikke ligefrem ud af skærmen. Hun afslører ingen anger, eller værre, nogen dybere forståelse af situationens alvor.  Jens Martin Eriksen  siger i Politiken i dag : “Bandekrigen minder om optakten til borgerkrigen på Balkan.” En halv milliard kroner om året har kommunen at poste i integration, 220 mio. alene til Nørrebro, og alligevel har vi en minikrig, måske kan inddæmmes, men næppe stoppes eller forhindres i at blive værre senere. Hvor mange skal dø ? Se programmet for Søren Pind, Brian Mikkelsen og Pia Kjærsgaard. Enhl. Johanne Schmidt Nielsen er uden for bedømmelse: “Udvisning ……Hvor vil du sende Jønke  hen? Se DR 2 Debatten 48 minutter

Mens venstrefløjens hedeste drømme om det multikulturelle samfunds velsignelser for tiden leves ud på Nørrebro, er der kø ved håndvasken.

Hvem kommer ind på sodavandsdiskoteket?

Politiken (06.03.2009) citerer en digter ved navn Hanne-Vibeke Holst, der mener, at »vi alle sammen mere eller mindre ubevidst opfører os racistisk. Det giver sig udslag i, at etniske minoriteter har sværere ved at finde praktikpladser, komme ind på diskoteker og i det hele taget stilles over for meget hårdere krav for at få et job.«

Når der er problemer, må det altså være skabt af etniske danskere, som selv er skyld i unge muslimers dårlige opførsel: »De bliver konstant nedgjort. Og det gør, at de generelt føler sig ekskluderede af det danske samfund. Det avler hadet«, siger digteren.

Her er en kort rapport fra et sodavandsdiskotek, der en gang om måneden arrangeres af en idrætsforening i provinsen. En etnisk dansker, der er i håndværkerlære og i fritiden går til boksetræning fungerer som dørmand sammen med en ven:

»Når araberne kommer ind, holder vi altid øje med dem. Mange af dem kommer ikke for at danse med pigerne, men for at lave ballade. Når de begynder at skabe sig og blive voldelige, tager vi dem i hoved og røv og smider dem ud, og de får aldrig lov til at komme ind igen.« Gorm Strandvang.

I samme avis, der tidvis ligner et Alt for Damerne bare uden dødsannoncer, en veritabel sekt og et åndeligt “Neverland“, skriver også Anita Bay Bundegaard en goddag mand økseskaft artikel “Afmagten har stået at læse i alles ansigter” (ja, hvis bare havde fulgt hendes fremmedpolitiske visioner anno dazumal), Jakob Holdt, der ikke kvalificerer til plads på denne blog, samt  endelig en David Dahl, historiker, der blandt andet slutter følgende ud fra den nuværende situation:

VKO skabte ‘ dem mod os ‘-traumet: Samfundet gennemsyres af en mental og social opdeling og skaber et klima, som fremmer eksklusion til fordel for inklusion. Jeg anklager regeringen for skudangrebene, som mere og mere voldsomt og dødeligt rammer mere eller mindre tilfældige mennesker på gader og stræder i København. Det er jo en bandekrig mellem rockere og indvandrerbander, et isoleret kriminelt problem, vil nogen måske indvende. Det er et bredt politisk problem, vil jeg hævde, fordi det indirekte er skabt af den politik, som Fogh og Kjærsgaard og det konservative folkeparti har ført i de sidste otte år. Den politik har haft en langsomt polariserende effekt på samfundet. En effekt, vi høster frugterne af nu. Det er en politik, der har indført vidtrækkende ændringer med den snævrest mulige parlamentariske forankring. Det er en politik, som har delt verden op i sort og hvidt. Som har kopieret Bushregeringens opdeling af verden i terrorister og ikke-terrorister. Og som har nægtet at lytte til eller forhandle med sine modstandere eller dem , der var uenige i dens politik. DER HAR været grelle eksempler på dette i de seneste par år. Foghs ubønhørlige og unødvendige afslag på at drøfte karikaturkrisen med de muslimske ambassadører i 2005 er et godt eksempel.

Tableau!

Jøde i Malmø på lånt tid

200 års historie lakker mod enden, ligegyldigt  hvordan man vender det. Det kan man ikke skrive i en pæn avis, men her kan man godt:

Finns det en framtid för mig i Malmö? Den frågan ställer sig 57-åriga judinnan Barbro Posner. För även om protesterna i samband med Davis Cup-mötet riktas mot staten Israel känner hon sig och andra judar hotade.

– Om marken börjar brinna under mina fötter och jag känner att jag inte längre kan stanna kvar i Malmö har jag medborgerliga rättigheter i Israel. Det är därför min moraliska skyldighet att visa solidaritet med landet och de israeliska spelarna. Helgens aktioner blir då de senaste i en rad protester mot staten Israel som skett i Malmö .”Jag känner mig inte trygg här”

Den exempellösa kampanjen mot Israel har stegrat antisemitismen till nya nivåer. Den ytterst väl integrerade judiska befolkningen i Malmö känner sig för första gången sedan andra världskriget som medlemmar av en hotad minoritet [..]

Dagens antisemitism i Skåne och Sverige är uppenbarligen inte bara en fråga om gamla antisemitiska föreställningar. Denna nya antisemitism inspireras även av att Sverige, och särskilt Malmö, bebos av människor som i sin Israelkritik riktar sig mot judarna som folk. En ny företeelse i dagens svenska samhälle är att judiska individer i Malmö känner sig hotade endast för att de identifierar sig och identifieras som judar. Innebörden är helt enkelt att den hätska antiisraeliska propagandan upplevs som ett angrepp på judar. Denna upplevelse stärks av att de antiisraeliska aktionerna i tiden har sammanfallit med attentat mot synagogan och ett begravningskapell i staden. Värsta krisen för judar i Sverige sedan andra världskriget. Et plaster  på såret ? : SD Malmö vill etablera vänortssamarbete med Israel

Religous Statistics in Sweden

Islamic                      – 360,070                       (4.00 %)

Judaism                   –   18,000

(360.070 muslimer er det forsigtige gæt, 500.000 høres også)

Hvilke mænd hader hvilke kvinder?

Nemt at se for en øvet swedolog.  Stof til en svensk Fellini, hvis der fandtes én.

Inne på biografen rullade “Män som hatar kvinnor”. Utanför utsattes en 21-årig kvinna för en gruppvåldtäkt. Polisen letar nu efter fyra unga män. Våldtäkten skedde enligt anmälan vid 23.15-tiden på torsdagen nära biografen Royal vid Södertull. Då återstod cirka en timma av kvällens film. Kvinna våldtagen utanför bio

Læserbrev om Muhammed fik rasende muslimer til at tragte ham efter livet.

Robert Redeker. Man må prøve at leve, 148 sider, ISBN 978-87-92417-04-6, 159,00 kr. Med helt nyt forord af forfatteren og det skæbnesvangre læserbrev. Den franske avis Le Figaro bragte den 19. september 2006 et læserbrev af filosoffen og gymnasielæreren Robert Redeker med titlen “Hvordan skal den frie verden forholde sig til islamisternes trusler”. Få dage efter var han på flugt fra rasende islamister.Ny bog –Introduktionstilbud fra 6 marts.

Det multikulturelle eventyrland

det-multikulturelle-samfund1

….. og den grumme virkelighed. Værd at notere sig: For at sælge en undervisningsbog om multikulturalisme må man bruge billeder som det til venstre (LFPC).

2003-0610-mo-arab060.JPG

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] well as some of his friends. Anti-Semitism may be spurring wave of aliyah from Sweden. (Se også Jøde i Malmø på lånt tid og Khaybar, Khaybar ya […]

Magga
Magga
13 years ago

Janne

En mammadalter må være en slap og holdningsløs mordreng. En slapsvans.

At dalte er at sjoske omkring uden mål og med.

Selvforagten har det godt deroppe. Desværre.

Janne
Janne
13 years ago

“Vedr, “Vi nordmenn er en gjeng med vaginaliserte mammadalter “.”

Haha… vaginaliserte hvad for noget?

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Jeg er fuldstændig enig med Janne i, at områder, som er dansk territorium ikke under nogen omstændigheder må erobres af nogen med henblik på at opbygge et parallelsamfund af fremmed oprindelse.

Med venlig hilsen

Magga
Magga
13 years ago

“Jeg er på mange måter glad for at dette skjer i Danmark. Danskene har en mye mere “direkte” måte å reagere på når de føler seg urettferdig behandlet. Vi nordmenn er en gjeng med vaginaliserte mammadalter som gjør alt våre politisk korrekte politikere befaler av oss. Så sutrer vi litt på lunsjrommet etterpå – men å ta saken i egne hender? Aldri! Jeg er sikker på at dansken snart setter øllen ned – og forteller sine muslimske innvandrer hvordan man skal oppføre seg i Danmark. Knarf “Lead me, follow me, or get out of my way.” —————- Indlæg i norske… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

I skal ikke tage så tungt på det hele, det går nok altsammen. For at tale om noget andet, er I mon til Tunesien eller Marokko? http://tgt.dk/inspiration/tema/sologstrand/article56860.ece?trackId=jp Nogen har jo fortalt os, at man risikerer tortur i Tunesien, og hvad med Marokko, hvorfra så mange flygter, det er vel næppe et paradis for marokkanere? Jeg har det rigtigt dårligt med den dobbeltmoral, der breder sig. OL i Kina med kulturministeren og kronprinsen, der fjollede glædestrålende rundt, mens folk blev interneret i fangelejre, fordi de beklagede sig over, at deres hjem var blevet jævnet med jorden for at bygge til OL,… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

Aha, de kaster med sten fordi deres klubhus er brændt ned? Jamen så er løsningen jo klokkeklar. Han skal bare henvende sig til Ritt, hun havde samme problem for et par år siden og det kostede kun et par hundrede millioner at løse det.

Unge danere der kæmper med en forfalden idrætshal fra 1960ërne, og dem er der mange af, med fugten drivende ned af væggene og utætte tage, anbefales at brænde den af, og smide et par sten ind gennem Ritts vindue.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Enhver landmand ved, at der kan gå ild i halmen. Så er der ikke andet for ham at gøre end at sprede den for at få temperaturen ned. Det er såmænd det samme med Nørrebro.

Med venlig hilsen

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Politikerne har travlt med at skubbe ansvaret for integrationssammenbrudet over på hinanden. Senest er det blevet Eivind Vesselbos skyld. De er ikke rigtig kloge. EV. har hele tiden sagt det, han ikke måtte sig. Læs, hvad han siger. Han er fagmand og ved, hvad han taler om. Sætter han en fod forkert? Nej. Er han en blød mand på spørgsmålet? Nej. http://www.berlingske.dk/article/20090306/bander/703050145/ Han og S. Pind er blevet marginaliseret for at være Rasmus modsatte, skønt det er dem, der har ret. Jeg er ganske enig med Vesselbo i hans vurdering. Når Vesselbo påstår, at signal-lovgivning rammer partierne i nakken, har… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Den københavnske islamiserings borgmester Haugaard er godt nok rå og ubehøvlet. Buschauffører i Tingbjerg skal bare kører videre i sten- og flaskeregn: “- Mit budskab i den forbindelse stadig, at det ikke nytter, at vi trækker os og lukker tilbuddene i området. Hverken stoppesteder, sportshaller eller lignende. Jeg forstår godt, at chaufførerne er nervøse, men det er et forkert signal at sende, at samfundet trækker sig og overlader de unge til sig selv.” Men islamiserings borgmesteren går selv i dække bag et busstopskilt i Tingbjerg da han oplever at blive angrebet med sten. Hvorfor skal helt almindelige folk der prøver… Read more »

Kakao
Kakao
13 years ago

Vi får aldrig nogen undskyldning. De personer, der ridses op i indlægget, lider af hovmod og vil aldrig indrømme, at de tog fejl. De kører hellere landet ud over afgrunden. Men deres børn og børnebørn kommer til at betale prisen som enten ofre eller bødler.

Limewoody
Limewoody
13 years ago

Fritz

Du har nok ret.

Jeg tænkte også på at nogle politikere har en underlig form for hukommelse: Den strækker sig højst 4 år frem og 4 dage tilbage.

Fritz
Fritz
13 years ago

Limewoody og Alex Ahrendtsen De vil aldrig sige undskyld for hvis de sagde det, så ville det være det samme som at indrømme, at de er skyldige/medskyldige i at vores land er lavet om til et muslimsk middelalder samfund, og som ægte rødfascist indrømmer man aldrig sine fejl, man fylder hellere folk med løgn ligesom deres muslimske venner gør det, næ vi burde i stedet kræve erstatning af dem for det som allahs soldater koster os, og hvis vi bare gør som de ublu kriminelle hos skat, og går fem år tilbage og slår en streg i sandet, så skal… Read more »

Fritz
Fritz
13 years ago

Nej hvor gør det dog ondt i øjnene af at se på villy landsforræder.

Janne
Janne
13 years ago

Den socialdemokratiske ‘integrations’-borgmester fra KBH altid på pletten:

Der smides med flasker mod borgmester og journalist og busser – fordi ‘de unge’ har mistet et klubhus der er brændt ned…….siger borgmesteren. Endnu en omgang tiggeri om flere penge fra borgere til unge der brænder andres ejendom af.

h t t p://www.lorry.dk/moduler/nyheder/showregvideo.asp?dato=06-03-2009&cID=1&vId=472738

Limewoody
Limewoody
13 years ago

Hvornår siger I alle sammen undskyld? Alex Ahrendtsen forlægger, viceborgmester (DF), Åsumvej 269, Odense NØ Offentliggjort 06.03.09 kl. 03:00 Pistolerne knitrer i gaderne, uskyldige dræbes, ældre får ikke deres mad, samaritter chikaneres. Anno 2009. I København. Så er det, at jeg spørger: Hvornår undskylder Villy Søvndal, Ole Sohn, Helle Thorning-Schmidt og Margrethe Vestager for krigen? For I talte om dialog, flere penge og bedre integration, mens vi andre sagde udvisning, arbejde og lovlydighed. Hvornår beklager Bjørn Elmquist, Morten Kjærum, Andreas Kamm og Jørgen Chemnitz det kaos, som de har forårsaget? For I anklagede os for at være intolerante og på… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Historiker David Dahl: “Foghs ubønhørlige og unødvendige afslag på at drøfte karikaturkrisen med de muslimske ambassadører i 2005 er et godt eksempel”. Fogh gjorde det helt rigtige. Og Gud ske lov for det. Hvorfor i alverden skulle han dog mødes med ambassadører, fordi en dansk avis bringer nogle karikaturtegninger i deres avis? Hvis der var nogle af tegningerne de ikke brød sig om, så havde de frihed til at skrive nogle debatindlæg ligesom vi andre gør. Måske kunne de ikke lide den tegning af Pia K. hvor hun var med i en “line-up” sammen med Kaare Bluitgen? Nej til David… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

kakao

“Enten bestemmer islamisterne, eller også bestemmer vi.”

Nemlig.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Vel talt Kakao ! Som Bent Falbert sagde, for 3 år siden for åben skærm under en paneldebat under Muhammed-krisen. »Muhammed-tegningerne er et påskud« Et påskud de muslimske herskere kan bruge til at knægte Vestens ytringsfrihed til at tale Islam midt imod, og få vantro til at tie. Selv om det hedder sig, at vi danere har fornærmet profeten, kommer der stadig muslimske indvandrere illegalt til Danmark. Jeg læste i TekstTV, at Politiet tager 24 illegale grænseoverløbere om ugen. Guderne må vide hvor mange flere som har held til ikke at blive taget. Iøvrigt vil jeg minde jer om at… Read more »

Menig 442
Menig 442
13 years ago

Til Villy og de andre.
En tid til at så, en tid til at høste og en tid til at skide i bukserne af det man høstede.

Kakao
Kakao
13 years ago

Læste godt indlægget af David Dahl, historiker. Hvad skal man sige til den slags?

Det er så langt fra virkeligheden.

Kom nu over den karikaturkrise. Det handler ikke om tegninger. Det handler om magt.

Enten bestemmer islamisterne, eller også bestemmer vi.

Magga
Magga
13 years ago

Johansen Ja. jeg er også enig i kronikkens indhold. Kvinders opførsel, når de er nået til tops, adskiller sig fx sjældent fra mænds og kan nemt blive værre end de værste. Jeg har selv haft flere lederstillinger og eksperimenteret med en anderledes stil, der gik godt. Jeg har også siddet i bestyrelser og haft tillidsherv af anden art, og det har hver gang været mænd, der valgte mig, ligesom jeg ofte har været deres fortrolige. Det er en skrøne, at mænd altid modsætter sig kvinders opstigen på karrierestigen, mange mænd har en ganske anderledes moderne indstilling, og jeg har i… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Appropos Malmø, så er der færre Danskere der flytter over. Til trods for en rekrodlav Svensk krone, så er antallet af Danskere som flytter til Malmø det laveste siden 2001:

http://www.business.dk/article/20090306/transport/90306133/

JensH
JensH
13 years ago

Dårlig er weekend startet før de første skud er blevet affyret. Denne gang i Tingbjerg på Brønshøj:

http://ekstrabladet.dk/112/article1136212.ece

Jonny
Jonny
13 years ago

Apropos “Jøde i Malmø på lånt tid”:
De flytter fra Sverige hellere end at flytte deres kryds på stemmesedlen.

Sanningen är att alla stora judiska organisationer – och ledande personligheter – i Sverige har lagt sin tyngd och kraft bakom massinvandring och mångkultur. De har, i mitt tycke, skamlöst brukat associationer till nazism och förintelse för att döda debatten och politiska motståndare.

Sedan kan man ju som FP:s mångkulturvurmande (och starkt pro-israeliska) Birgitta Ohlsson förvånat säga: “Jag tycker det är sorgligt att man har låtit anti-israeler ta över Malmös gator.” Men har man tossaglimten i ögonen så har man!

Johansen
Johansen
13 years ago

Magga

Jeg læste godt Jalvings kommentar til morgen. Det fryder mig, at hans første indlæg handlede om hijabs og statens neutralitet. Det lover godt.

Udover det er kronikken “Fra karrierekamp til kvindekamp” som sød musik i mine ører:

http://jp.dk/meninger/kronik/article1623687.ece

De feministiske foreninger på venstrefløjen trænger i den grad til et modspil. De går rundt med skyklapper på når det kommer til den åbenlyse undertrykkelse af muslimske kvinder og taler i stedet om kønskvotering for kvinder når det gælder bestyrelsesposter.
Kvinfo vender det blinde øje til den massive kvindeundertrykkelse inden for islam. Det er pinligt og beskæmmende.

Janne
Janne
13 years ago

Mange mennesker fra Mellemøsten og Gaza har været heldige at få husly og et nyt liv i Sverige og hvordan takker flere af dem så for det? Ved at gøre livet surt for israelere og familie til samme og ved at forsøge at forhindre en sportskamp. De blander sport og politik sammen på en rigtig modbydelig og fjendtlig måde. Det er i øvrigt det samme vi ser når sportsklubber (også i Danmark) har taget hijab på; religion/politik og sport blandes sammen til en fjendtlig apartheid kultur. Den form for ‘mangfoldighed’, som reelt er udtryk for det modsatte, nemlig intolerant apartheid… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Sverige er paradoksernes land. I Sverige er det okay at vise en film (i stort set alle biografer) hvor der forekommer hele fire voldtægter af kvinder (“Mænd der hader kvinder”), men man må ikke kritisere de mange virkelige voldtægter/massevoldtægter af kvinder, der forekommer i Sverige. Aviserne må heller ikke give et signalement af voldtægtsforbryderne. Det er ikke stuerent mener svensk presse. Det samme med de mange indvandrere der nu bor i Sverige. Der er plads til rigtig mange, mener svenskere. Hvis de altså kommer fra de ‘rigtige’ lande. Hvis de kommer fra Israel blot for at spille en tenniskamp, så… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Johansen Her finder du argumenter, der er som skræddersyede til din tapre kamp mod religiøse demonstrationer indenfor hospitalsvæsenet. Jeg har selv engang gået i hospitalstøj uden at kny, skønt de standardmål, det var syet efter, aldrig passede mig. Jeg skal til Sverige for at finde tøj, der bare sidder, og det samme gjaldt for øvrigt min mand og min søn. Det var en ren lise for os, da vi boede i Sverige, at vi kunne passe det meste, bare det var vores størrelse. Men her gælder det statens neutralitet, og hospitalsansatte hører under staten. Det er Michael Jalvings debut som… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Det virker som om, at der er gået epidemi i massevoldtægter i Sverige. Kulturbetingede massevoldtægter. Det er en tragedie.

Herhjemme kan vi heller ikke finde ud af at straffe disse gerningsmænd. Selv om voldtægtsforbryderne ikke er danske statsborgere, beholder vi dem alligevel efter endt fængselsstraf. Det så vi i sagen forleden med de fire irakiske mænd, som begik massevoldtægt på et barn på Vorbasse marked sidste sommer.

Disse feje mandslinge, der i flok jager og misbruger piger/kvinder, vil Danmark gerne beholde. Forstå det hvem der kan.

JensH
JensH
13 years ago

Okay, tak Steen.

JensH
JensH
13 years ago

“Jens Martin Eriksen siger i Politiken i dag : “Bandekrig minder om optakten til borgerkrigen på Balkan.”

Jeg har lige været inde på Politiken.dk, men kunne ikke finde det. Er det kun i papir-udgaven du kan læse det interview??

LFPC
13 years ago

“”Pengene til denne indsats i Iran (og senere Egypten, 250.000 kr., red.) er givet godt ud«. Eneste plet på projektet blev sat under opholdet i byen Qom, der er det religiøse centrum i den islamiske republik. Dér blev den kvindelige kommunikationsmedarbejder ved Danmarks Brydeforbund, Jane Sunesen, bortvist fra både træningshallen og selve det internationale stævne, fordi hun er – kvinde. Men værre gik det, da Jane Sunesen på den anden stævnedag måtte blive alene tilbage på den danske delegations hotel i Qom. Her oplevede hun, at en tjener trængte ind på hendes værelse, rev det påbudte tørklæde af hende og… Read more »

intel
intel
13 years ago

Dansk kvinde mødt med respekt i Iran:

http://politiken.dk/sport/article661326.ece

PeterK
PeterK
13 years ago

Man kan stemme med fødderne ved at melde sig ind i Dansk-Israelsk venskabsforening.

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x