7
mar
Seneste opdatering: 3/7-10 kl. 0448
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Jag ska knulla hela din familj, Allahu Akhbar.” Tilsidst trækker en betjent sin pistol. Se mere her. Godt med dialog i Malmø idag.

Gatstenar på 8,4 kilo haglade över polisen.De uppbrutna stenarna var aktivisternas huvudbeväpning när demonstrationen urartade. Men de använde även livsfarliga slangbomber, hemmagjorda knallbomber, rökbomber, färgbomber, bengaliska eldar, flaskor och raketer.Här är deras vapen.

Utan ansikten som Vänsterpartiledaren Lars Ohly, förre Miljöpartiledaren Per Gahrton och SSU-ordföranden Jytte Guteland, så förlorar militansen sitt politiska sammanhang, och blir till rent och skärt våld. Det finns inga ursäkter för kravallerna, Ohly,Endnu en video ses her.Man ser at det er mellemøstlige sikkerhedsvagter, der forsøger at forhindre folkemængsden i at nå frem til politibilerne.

»Den der blir tysk, er forrædder«

Den unge tyrkiske alevit  Güner Balci fra Berlin er en overbringer af ubehagelige “nyheder”. Interview i fire  You Tube dele.

1. Mange tyrkere er præget af et arkaisk menneskebillede, som er svært  at bringe i overensstemmelse med de grundlæggende værdier i dette land.

2. Islamisterne fejrer stadig større succeser.

3. Ligegyldigt om det er i pragtmoskéer eller i baggårde, prædikes der  had mod jøder, kristne og tyskere . Envher vestlig værdi betragtes som en krigserklæring. Moskeerne i Tyskland er samlingssteder for radikale islamister.

4. Kvinder er udelukkende mænds ejendom og deres massefødemaskiner, midler til at gennemtvinge Islam i Tyskland og Europa.

5. Forbindelserne i det tysk/ tyrkiske samfund med Tyrkiet, er tættere end nogensinde.

6. Fortidens integrationsindsats fra  er  bragt tilbage til et nulpunkt.

7. Især jøder i Tyskland er på grund af tyrkere og araberes  had mod Israel og jødedommen, ikke længere i sikkerhed.

8. Uddannelses- og integrationsvillige tyrkiske borgere bliver chikaneret og forstødt; modige unge tyrkiske kvinder bliver omtalt som “svinekødsædere” eller “luder-yngel” og ydmyget eller endda truet med vold og mord .

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Im Schatten der Al-Nur-Moschee, (Snaphanens sammendrag og oversættelse.) Güner BALCI – Eine moderne Deutsche aus Neukölln,   In her book “Arraboy” Güner Balci Describes Violence Among Refugees from the Middle East in Berlin. Hvis man vil forstå tyrkernes selvbevidste fremfærd i Tyskland, bør man se ARD´s dokumentar fra 18 februar 2009 , “Für Allah und Vaterland“,(43 minutter), der viser hvorledes den tyrkiske stat gennem organisationen DITIB, nøje kontrollerer 3 mio. tyrkere i Tyskland på en facon, der ikke kan kaldes andet end tyrkisk imperialistisk. Aktiv integrationssabotage, kunne man også kalde det, styret fra højeste sted i den tyrkiske stat.

Voice of America: Don’t mention the jihad

Det er vanskeligt at afgøre om den sprogbrug og det valg af ord man møder i medierne når talen drejer sig om en bestemt hyper-nærtagende religion/ideologi er resultatet af redaktionelle overvejelser, evt. af politisk natur, eller om det blot er journalistens ureflekterede berøringsangst og frygt for at blive anset for uanstændig. Her er i hvert fald ét eksempel på en statsfinansieret radiostation (BBC er en anden) med helt udspecificerede retningslinjer. Man må formode at dette udspringer af det paradigme der udsiger, at hvis de vantro ikke kalder en spade for en spade, og en jihadist for en jihadist, ja, så trækker man tæppet væk under ham i andre muslimers øjne, og den multikulturelle harmoni vil så endelig indfinde sig. Denne fatale amerikanske naivitet er som bekendt også dryppet nedad til den britiske regering og vores eget PET. Via Gates of Vienna (LFPC):

[…] I’ve been wondering how this change in vocabulary actually occurs: is it a spontaneous mood shift, a group decision, or a directive from on high? The answer just arrived, in the shape of a leaked memo dated March 2 from Jennifer Janin, head of the Urdu service at the Voice of America. The directive can be found in its entirety at “Urdu Language Style & Guidelines #3.” Addressed to the Urdu radio, television, and web teams, as well as to the director and program manager of VOA’s South Asia Division, her diktat insists on no connection being drawn from Islam to politics. In gist:

Islamic terrorists: DO NOT USE. Instead use simply: terrorist.
Islamic Fundamentalism/ Muslim Fundamentalists: AVOID.
Islamist: NOT NECESSARY.
Muslim Extremists: NOT NECESSARY. Extremist serves well. […]

Daniel Pipes: The Voice of America, Silenced on Radical Islam

Den organiserede antisemitisme i Danmark

Af  FARSHAD KHOLGI, MARTIN HIRSCH, CLAUS BENTOW

I Politiken 28. februar skriver overrabbiner emeritus Bent Melchior, at »der ingen organiseret antisemitisme findes i Danmark«. Derimod, skriver han videre, »har han ingen problemer med at finde organiseret islamofobi med mere«. To spørgsmål melder sig umiddelbart: Hvor organiseret skal noget være for at kunne kvalificere sig til at være organiseret i Melchiors optik? Og hvorfor vælger han i en tid, hvor antisemitiske trusler og had når nye højder, at flytte fokus fra antisemitismen til et helt andet problem, nemlig islam og muslimers ve og vel i Danmark? Angående det første spørgsmål om organiseringsgraden af antisemitismen i Danmark, så kan man remse op i flæng:  [opremsning følger]

MEN HVORFOR vælger Melchior så at nedtone den ovennævnte antisemitiske virkelighed, i forhold til f. eks. muslimers situation i Danmark? Først er det vigtigt at slå fast, at truslerne og volden er en ensrettet gade i Danmark.

Det er muslimer og kun muslimer, der truer og overfalder jøder her til lands.

Her er ingen jævnbyrdighed. Ingen jøder truer eller overfalder muslimer eller deres institutioner.

Vi skal derimod søge forklaringen på Melchiors politisering af antisemitismens problem i Danmark helt andre steder.

Når jøder som Melchior mærker antisemitismens klamme hånd, så truer det ganske enkelt deres danskhed. I og med at de er mål for antisemitismen, så gør det dem anderledes end alle andre danskere.

Og for den generation af jøder, som Melchior tilhører, er der lighedstegn mellem det at være anderledes, og så det at være mindre dansk. Der er med andre ord en god portion konformisme på spil, parret med en altoverskyggende trang til at tage sig godt ud i den ikkejødiske majoritets øjne.

Dernæst er der muligvis også et element af taknemmelighedsgæld over for danskernes heroiske indsats under krigen, i forhold til danske jøder. Det er svært efterfølgende som hjælpeløs minoritet at gå ud og kritisere de forhold, der hersker hos redningsnationen.

KONKLUSIONEN ER den følgende: Man kan ikke levere en virkelighedstro analyse på en politiseret baggrund. Her fejler Melchior så åbenlyst. Og Melchior gør i øvrigt alle danskere – muslimer, jøder såvel som alle andre – en kæmpe bjørnetjeneste ved at nægte at se virkeligheden i øjnene.

For gør vi ikke det, fortsætter vi blot adskillige årtiers forfejlet og naiv integrationspolitik.

Og det er ikke til gavn for Danmark, ej heller for nogen slags danskere.

(Vil  vil gerne tilføje for egen regning: Melchior er ikke kendt for at lade ville nogen belære sig om ret meget. Fordi han og andre ikke har opdateret deres verdensbillede i adskillige årtier, er vi blevet påført en mini krig med vækspotentiale  af rigtige racister og herrefolk, og vi har – måske i modsætning til Kholghi, Bentow og Hirsh,-  igen forventning om at Melchior et. al. har til hensigt at vågne  op til det faktum. Heldigvis er der  jøder i Danmark, også i Mosaisk Trossamfund, der er  mindre intellektuelt  træge. Der foreligger en ny situation for danske jøder, og det har de vidst et godt stykke tid.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
13 years ago

Godt ord igen, Magga og tak for dit svar.

‘Med venlig hilsen

Magga
Magga
13 years ago

Emeritus skrev: “Jeg mener dog modsat dig, at det ikke er helt tilfældigt, at der var stor forskel på datidens generelle syn på jøderne og vort nuværende syn på visse grupper af indvandrere med muslimsk baggrund, som ikke kun kan forklares i det relative antal. Mange jøder havde allerede dengang en ganske høj status i samfundet, fordi de var dygtige, veluddannede og i betydelig grad ydede positive bidrag til samfundet.” Hvis jeg har skrevet noget, der kan opfattes i den retning, som du har forstået det, beklager jeg. Jeg troede, at jeg gav udtryk for det modsatte, det var i… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Jo, Magga. Både Anne-Grethe Holmsgård og Mogens Lykketoft må jeg betragte som skabs-antisemitter. Især Mogens Lykketoft har svært ved at skjule sin antipati. Han har heller intet imod at blive set sammen med repræsentanter for terrorbevægelser, der mener, at enhver god jøde, er en død jøde. Han tropper gerne op og kan holde tale til disse ved deres offentlige arrangementer. Der er altid kritik i hans mund. Det skulle såmænd ikke undre mig, hvis Snaphanen skulle have en enkelt video eller to liggende, som kan dokumentere min påstand. Anne-Grethe befinder sig lidt længere ude på revolutionsromantikernes venstrefløj, og som sådan… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Michael Det var morsomt, at du greb den bemærkning. 🙂 Til dem, der ikke kender til sagen: Siden 1880 havde alle regnskabsår vist negativ balance for de dansk vestindiske øer, og bølgerne gik højt i Danmark, hvor Socialdemokratiet og de radikale fik gennemtvunget en folkeafstemning. Venstre stod splittet, og de konservative mente, at det var skammeligt at kaste ansvaret fra sig, og at man burde rejse kapital og begynde på en frisk. Som du skriver havde USA hastværk pga. faren for ubådskrig og kom med et tilbud, som det var svært at afslå. USA gik ind på at betale DK… Read more »

Mikael
13 years ago

@ Magga Fremragende gennemgang af forholdende mellem jøder og danskere i starten af 18-hundredetallet. Men, du skiver også: “Må jeg minde om, at det også var socialdemokrater, der gennemtvang, at vi afhændede de danske vestindiske øer. Socialdemokraterne fandt dem ikke lønsomme nok.” Det er nu ikke helt korrekt. Det var USA, der gav Danmark et tilbud vi ikke nej til. Selvom DK var neutralt og Amerika endnu ikke var gået ind i 1. verdenskrig, så var der frygt i Washington for, at Tyskland skulle besætte Danmark og dermed annektere de Vestindiske øer og bruge dem til U-bådsbaser. Dette ville være… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

monse Tak for svar. Nå, der er nok nogen, der ikke sover i nat. Hvis du tror, at jeg forsøger at bagatellisere andres modgang i tidens løb, tager du fejl, jeg ønsker bare at påpege, at ingen har patent på modgang og lidelser, og at antisemitismens historie i Danmark skal ses i en større sammenhæng. Der propaganderes fra begge sider, og der tillader jeg mig af og til at sætte en stopklods ind, skønt min sympati ligger hos Israel. Jeg sluger fx ikke den skolehistorie råt, selv om jeg ikke et øjeblik betvivler, at et sådant had kan findes i… Read more »

monse
monse
13 years ago

Emeritus, tak for kommentaren. Jeg er helt enig.

monse
monse
13 years ago

Magga, din gennemgang af tiden i første halvdel af 1800-tallet er yderst prisværdig. Den litterære jødefejde i 1813 var ikke en progrom. Det skrev jeg heller ikke. Den ugelange episode i 1819 bestod i at en dansk folkemængde øvede fysisk vold mod jøder og deres ejendom, fordi de var jøder, det mener jeg er anti-semitisme, uanset hvilke andre årsager man kan spekulere i som mulig årsag til folks utilfredshed. Det forhold at årsagerne til utilfredsheden netop intet havde med jøderne at gøre, bestyrker kun min opfattelse af episoden som anti-semitisk. Betegnelsen progrom er naturligvis at sætte sagen på spidsen her,… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

“Aggressive arter indtager Danmark” OT. Dette lyder på en eller anden måde underligt bekendt, ikke ? 😉 http://politiken.dk/videnskab/article664683.ece “Aggressive arter indtager Danmark Invasive arter vinder indpas i den danske natur. De truer eksisterende planter og dyr, som de æder eller fortrænger.” Det er lidt svært at lade være med at tænke på nogle meget SLÅENDE menneskelige paralleller i dagens DK. Der er og var en hel del lallenaive poltikere og gloriepudsende “intellektuelle”, der fuldstændigt glemte at sætte sig ind i, hvad det egentlig var for ekstreme, uforskammede, krævende og anstrengende “kulturerer” de så helt ukritisk og komplet uansvarligt vovede at… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Carsten

Som ung læste jeg engang Poul Borchsenius’ bøger om Israel og følte mig i godt selskab, Jeg kunne godt tænke mig at læse mere om den litterære jødefejde, så tak for tippet.

Carsten
Carsten
13 years ago

Jødefejden –

I bogen ”Spredt blandt Folkeslagene”, bind 4, side 53-60, v/Poul Borchsenius, forlaget Fremad, 1969, findes der en glimrende fremstilling af jødefejden og årsagerne til den – hvis nogen har
lyst til at anskue fejden med dansk jødiske øjne.
Afsluttende bemærker forfatteren: ”Når vi i dag ser tilbage på den korporlige jødefejde, som urolighederne benævnes, er den en storm i et glas vand. Den nåede ikke at anrette større ravage.”
Men som anført, en glimrende fremstilling – også af den litterære jødefejde.

Kakao
Kakao
13 years ago

Malmø: “Jag ska knulla hela din familj, Allahu Akhbar.” Hvad er det med Allah og knepperi? I den hellige by Qom: Her bliver Danmarks Brydeforbunds kommunikationsmedarbejder Jane Sunesen forsøgt voldtaget: “Forsoning efter Muhammed-krisen I forlængelse af Muhammed-krisen er Danmark med i et venskabsprojekt, som skal skabe større forståelse mellem dansk og muslimsk kultur. I den forbindelse takkede Danmarks Brydeforbund ja til en invitation fra det iranske brydeforbund, som indbød danskerne til at deltage i en brydeturnering i den religiøse hovedby Qom. For at vise deres velvilje havde arrangørerne sågar tilladt Danmarks Brydeforbunds kvindelige kommunikationsmedarbejder, Jane Sunesen, at hun kunne få… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Monse. Antisemitismen i Danmark har en skidt klang. Når man er god, fordi man er SF’er, socialdemokrat eller EL’er, så er man selvfølgelig ikke antisemit, MEN der kan ikke være noget forkert i at udtrykke sine følelser ved at være anti-Zionist eller være imod staten Israel, eller jødernes forsøg på at forsvare sig mod selvmordsbombere, tilfældig raketregn, og boykot af alt, hvad der er israelsk, eller i at støtte Palæstinenserne BERETTIGEDE kamp mod Israel, uanset om det måtte være PLO, Hamas eller Hizbollah. Selvfølgelig er de ikke fjender af jøder som sådan, det siger sig selv. På den anden… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Monse. Du skrev: ”jødefejderne i begyndelsen af 1800-tallet var da anti-semitisme om noget. Deltagerantallet i 1819-20 fejden (progromen) tyder da også på, at anti-semitismen var ret udbredt i befolkningen.” Jeg stejlede især over udtrykket pogrom, som jeg finder alt, alt for stærkt i dansk sammenhæng. Under Jødefejden i 1813 var det pressen, der afreagerede statsbankerotten og den store arbejdsløshed og krig under opsejling ved at udråbe jøderne som syndebukke. Fejden opstod, da både jøderne selv og to af datidens ikke-jødiske litterære fyrtårne Jens Baggesen og St. Steensen Blicher gik til modangreb. Det var Chr. 4. der oprindeligt inviterede jøder til… Read more »

monse
monse
13 years ago

Rettelse: Til sammenligning skylder muslimerne os stadig at bevise, at alt det grimme vi siger om dem er løgn.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Det Melchior skriver hænger da meget godt sammen med familiens holdning, at indvandring af muslimer fra Mellemøsten ville være en berigelse for Danmark og danskerne. Den familie har på intet tidspunkt talt IMOD denne indvandring – tværtimod! For år tilbage skrev jeg at dette har undret mig, lige fra det første gang gik op for mig, at netop en jødisk familie som Melchiors kunne finde en sådan indvandring helt OK. Det var, og er, at savae den gren over man selv sidder på. Og endnu mere forundret bliver man sørme over, at Melchior fortsætter på samme, bevidste (?) blinde spor,… Read more »

monse
monse
13 years ago

Magga, jeg forstår ikke hvor du vil hen. Vil du påstå at vi danskere ikke kan være anti-semitiske? Andet kan jeg ikke få ud af det, du skriver, og det er noget vrøvl. Vist har der da været anti-semitiske strømninger blandt danskere, og det er der åbenbart stadig, hvis man ellers skal tage folk som Mogens Lykketoft, Margrethe Auken m. fl. alvorligt. At der ikke i dag er udbredt anti-semitisme blandt danskerene skyldes vel først og fremmest at jøderne har assimileret sig i det danske samfund og bidraget til dets udvikling. Det er grunden til, at vi er kommet til… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Johansen

Ja, det er da interessant at se at den fromme mand sætter sin gud og massevoldtægt i samme sætning.

Anna Lyttiger
13 years ago

Johansen – jeg tror det handler om, at det på arabisk er en udsøgt fornærmelse at tale om andres mødre. Så ingen yo-mama-jokes*), med mindre man absolut vil slås.

Det er en udæsken til vold, ikke andet.

(* Yo mama so stupid when your dad said it was chilly outside, she ran outside with a spoon.
Yo mama so stupid she got stabbed in a shoot out.

Johansen
Johansen
13 years ago

“Jag ska knulla hela din familj, Allahu Akhbar”.
Hvad skal det betyde? Hvad er det afsenderen af sådan en bemærkning gerne vil sige til det omkringliggende samfund?
Det er meget påfaldende, at adskillige personer fra fredens religion er så optaget af det seksuelle. Det virker som en forskruet seksualmoral.
Også ord som hvide luder, kvinder gør samfundet beskidt uden tørklæde, etc. benyttes af islamiske mørkemænd.

Ærlig talt så virker det som om, at disse anti-israelske demoer, som vi beklageligvis også har haft i Danmark, er en tikkende bombe under vores samfundsorden, kvindesyn og almindelig menneskelig og civiliseret omgang med hinanden.

Janne
Janne
13 years ago

Vi har ellers snakket om at tage til Skåne nogle dage her til sommer, men med den holdning til Israel der hersker i det skånske, så føles det ikke mere så tillokkende.

Janne
Janne
13 years ago

M.h.t. den voldelige og hærgende demonstration i Malmø, så kan vi se hvor udemokratiske og voldelige flere af demonstranterne er. En israeler – 1 person – skal spille en tenniskamp i Malmø, og så skaber en masse hætte- og maskeklædte mænd sig så primitivt. Og de bliver åbenbart ikke engang anholdt for at dække deres ansigt til eller for at kaste med kampesten. Dele af venstrefløjen er lige så udemokratisk anlagt og primitive som nynazister – og den svenske regering er mærkværdigt passive. Dialogpoliti haha… Og så hørte vi igen det religiøse og politiske kampråb fra mænd med partisan tørklæde.… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

li “…MEN det er altså ikke danskere der har nedskrevet koranen og dens menneskefjendske budskaber…” Rigtig god pointe. Og så glæder jeg mig over at Farshad har slået sig ned i Danmark. Farshad er vor tids og dansk enmands Monty Phyton – tilpas irriterende provokerende og rigtig morsom på samme tid. Det er der brug for nu – særligt når det gælder religion. Og så er Farshad selvfølgelig sin egen. :o) Det glæder mig også at han har været med til at lave ovenstående artikel, for det er vigtigt at der er nogen der taler de jøders sag, som faktisk… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

monse Jeg er totalt uenig med dig, men jeg har desværre ikke tid til at forklare mig før senere på dagen. Man kan ikke tale om pogromer, det er et alt for stærkt udtryk Som en historiker skrev for nogle år siden som forord til et historisk tidsskrift, er historien blev en valplads. Og det er så meget desto værre, fordi de yngre årgange ikke har lært historie. Jeg har set masser af eksempler på, at folk opdigter deres egen danmarkshistorie, og jeg er dødtræt af det. Kan I ikke se, hvad en dum anekdote som den citere kan sætte… Read more »

Fritz
Fritz
13 years ago

Ordensmagten gemmer sig i deres biler, politiet er jo totalt værdiløst, og hvad fanden skal vi almindelige borgere så gøre når vi møder selvmordsklanen, vi køre jo ikke i skudsikre biler, et EUSSR i totalt opløsning.

Vivian
Vivian
13 years ago

Jeg læste B. Melchiors artikel i søndags Politiken. Hvad har han gang i? Tror han virkelig, at han gavner de danske jøder med en sådan omgang fejt ævl. Jøderne har ingen problemer med muslimerne, skriver han. 20 overfald indenfor den sidste måned er rene bagateller i Melchiors optik. Nej, det er danskerne, der udgør det problemet. Det er nu ikke første gang Melchior søger, at sætte muslimerne op imod danskerne. Han skrev også en bog med samme ærinde for en 10-12 år siden. Den mand er ikke bare en gammel nar, men en farlig gammel nar for både jøder, dansker… Read more »

Peter Jensen
Peter Jensen
13 years ago

Politiken skriver>
Nynazister blev væk
Den nynazistiske gruppering Kamratskap Karlskrona, der tidligere på ugen havde proklameret, at også de ville demonstrere mod Israels politik i Gaza, holdt sig tilsyneladende helt væk fra demonstrationen. Og det fik Merima Lulic, politiets talskvinde til at konkludere, at demonstrationen var foregået fredeligt.

»Alt i alt synes vi, at det er forløbet roligt. Der var enkelte uromagere, men det er svært at undgå ved sådanne begivenheder«, siger hun til Ritzau.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Don’t mention the jihad… Var fan håller Basil Fawlty hus nu när vi verkligen behöver honom? 🙂

monse
monse
13 years ago

Magga, jødefejderne i begyndelsen af 1800-tallet var da anti-semitisme om noget. Deltagerantallet i 1819-20 fejden (progromen) tyder da også på, at anti-semitismen var ret udbredt i befolkningen. At enevoldskongen (diktatoren) anvendte cencur for at dæmpe uroen, at politidirektøren var udelig, at dele af borgervæbningen selv deltog i løjerne bortforklarer ikke anti-semitismen i befolkningen. Jeg har ingen anelse om hvilken procentdel af befolkningen, der var anti-semitiske, men jeg tror ikke man skal bagatellisere den. Derimod tror jeg gerne at mange var anti-semitter fordi de ikke vidste bedre, dvs. de troede, at hvad der nu var af elendigheder i tiden, så var… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Steen. Ja, jeg så jo, at det var skrevet på dansk. Den første jødefejde fandt sted 1813 under Napoleonskrigene, da Danmark var i en frygtelig nød og tæt på at blive rendt over ende militært. I Norge var der hungersnød. 1807 havde vi mistet flåden, og København var blevet meget ødelagt af det engelske bombardement. 1813 indtraf den såkaldte statsbankerot. 1814 Mistede vi Norge. I disse år og lang tid frem, gik alle de store handelshuse konkurs, det gik kun langsomt med at få en ny flåde, og det var en udpræget hård tid. Den pøbel, der var skyld i… Read more »

li
li
13 years ago

Undskyld mig!! jeg har lige set overstående video.
Er jeg helt forkert på den, når jeg får lignelser til Knudenborg safari park, hvor det er på eget ansvar et kører ind til den aflukkede abe indretning!!!! hvor vindusviskere kan blive revet af af ABER!!

Magga
Magga
13 years ago

Document.no på vildspor. http://www.document.no/2009/03/hvem_truer_danske_joder.html “Og så er der denne beretning fra et københavnsk gymnasium anno 2009. Læreren viser en ren indvandrerklasse en dokumentar om jødefejden i København i 1800-tallet, hvor jødisk ejendom blev brændt og jøder overfaldet og dræbt. Da filmen viser dette, rejser klassen sig op og jubler. Læreren udbryder forfærdet »STOP!«. Hvorpå en tørklædeklædt pige lægger hovedet på skrå og roligt siger til læreren: »Men vi er jo opdraget til at hade jøder!” Hvor stammer denne historie mon fra, som nu gengives i Norge? I 1813 fandt der en litterær jødefejde sted. Og i 1819-1820 nogle kortvarige tumulter,… Read more »

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Tyskland må se at involvere sig i en storkrig igen.
Så har de et kæmpe materiale blandt tyrkerne at rekruttere soldater fra, hvis de ikke pludselig kommer i tanker om, hvor de har hjemme.

falkeøje

Johansen
Johansen
13 years ago

Der var også nogle jøder i nazityskland, der ikke i tide fattede, hvad der foregík lige for øjnene af dem. De slog forfølgelserne hen, blev – og kom til at betale den højeste pris.
Melchior burde fjerne sløret fra øjnene. Fakta går ikke væk ved bortrelativering.

Apropos F-16 overflyvningerne. Sådan er det i Israel døgnet rundt. Total kontrol af luftrummet ved IAF.
I folkemunde hedder det: “They practice in the daytime and bomb in the night”.

Magga
Magga
13 years ago

Melchior-familien har det med at idyllisere. Jeg ved ikke, om det er en hævdvunden måde at overleve mentalt på, men det turde være klart for enhver, at det går den forkerte vej med syvmileskridt. Vi andre er nu tæt på at være i samme situation.

Nogen øver sig i at bombe om natten, men jeg synes da ikke, at det plejer at vare så mange nætter. Af erfaring ved jeg, at de gerne vil flyve lavt her i området, før de forsvinder ud over havet. Det lyder højt, men det er betryggende, at de er der.

http://jp.dk/indland/article1625596.ece

li
li
13 years ago

Spaden! Melchior…undskyld! det ER han altså, slået med en spade! i hoved dum!! tidligere medlem af rødvinsdranker partiet CD med rødvinstågede forestillinger om, at racistiske danskere var hovedproblemet for idelogien iSLAM’s modbydeligheder, MEN det er altså ikke danskere der har nedskrevet koranen og dens menneskefjendske budskaber om udryddelse af jøder og vantro. Det kan Spaden Melchior bare ikke forstå!! Må jeg hermed ønske Bentow(både hr og fru) velkommen til at være jødernes fornuftige tals m/k’er for jøderne, disse to fornuftige nutidige mennesker vil jeg meget gerne høre mere fra, og lad så Mimi’s melchior forrykte virkeligheds fjerne demente udsagn forblive… Read more »

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x