8
mar
Seneste opdatering: 9/3-09 kl. 1741
75 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(english subtitles – in three You Tube parts ) Foran rasende muslimske kvinner tente Sara Azmeh Rasmussen på en hijbab under Kvinnedag-markeringen på Youngstorget VG

Abejderpartiets integrationsordfører støtter Rasmussen. AP er blevet ret så føjelige på det seneste, men afbrændingen kommer også lige i kølvandet på den store norske hijab strid. BT mener at vide, hun fik en snebold i hovedet, hvis man tør citere den avis. Rasmussen var i Danmark i oktober sidste år, og  hun skal være velkommen en anden gang. Norske medier er ikke helt trygge, der er lidt ti-hi og fnis over den vovede  Rasmussen. Document kommenterer:

Det er en fare for at Sara Azmeh Rasmussen blir gjort til en muslimsk kjendis, en kontroversiell kjendis, som får stor oppmerksomhet. Men man går ikke inn i det hun tar opp. Man spør ikke: hvor er støtten fra norske feminister?

Voldtægtsepedemi – tavsheden råder

Ingen 8 marts uden nedenstående faktum. Ved forrige  årsskifte, da antallet anmeldte voldtægter i Sverige “kun” var 4.749, kunne  man godt finde tallet  gemt  i enkelte nyhedsartikler. Ved dette årsskifte, da  tallet  var 5.379, er den totale fortængning indtrådt. Oplysningen er ikke til at opdrive i en eneste svensk avis. En veritabel krig mod svenske kvinder, forties i  et land, der er førende  i feministideologi. For “etnicitet” trumfer køn, feminismen og de genus-intellektuelle hører til skåltalerne på universiteterne og partiernes årsmøder, mens kødhakkeren kværner videre i tavshed på kvinderne derude i virkeligheden. Vreden, sårene og angsten er privatiseret, enhver er sig selv nærmest, man tier og fokuserer på ikke selv at blive det  næste offer:

Nesten fire jenter under 15 år voldtas daglig i Sverige. Omfanget av voldtekter har nærmest eksplodert de siste årene. I 2001 ble det anmeldt 2.084 voldtekter, mens tallet for 2008 har økt til 5.379. Bak denne alarmerende mengden skjuler det seg hele 1.241 jenter under 15 år, og 973 jenter i alderen 15 – 17 år. Utviklingen burde ført til alarmberedskap fra myndighetenes side, og voldtektsepidemien burde selvsagt vært i fokus på Den Internasjonale Kvinnedagen.

Hva er det som skjer i Sverige? Spørsmålet er ytterst betimelig når man studerer statistikken fra Brottsförebyggande Rådet i Sverige.  I Sverige anmeldes nå mer enn fem ganger flere voldtekter enn i Norge, til tross for at den svenske befolkningen kun er om lag dobbelt så stor som den norske. I Norge ble det anmeldt 950 voldtekter i 2007, mot 4.749 i Sverige samme år, mens tallet økte til 5 379 i 2008 (tall for Norge i 2008 foreligger ikke). Rapport fra Oslo Politidistrikt i fjor, viste at 74 prosent av alle anmeldte voldtektsmenn i Oslo hadde ikke-vestlig bakgrunn. 82 prosent av ofrene var etnisk norske kvinner. Liknende tall har man ikke fremlagt i Sverige, men det er liten grunn til å tro at situasjonen er særlig annerledes enn i Norge…..Hege Storhaug

Vi har efterhånden fulgt situationen i nogle år, og agter at fortsætte: Voldtægt i Sverige 2008.

Obama: Dialog med moderate nazister

barackchamberlainNej, ikke helt, men den polemiske udskiftning her af de angiveligt moderate elementer viser jo absurditeten, der nok bunder i rådvildhed i forhold til et fænomen man ikke kan tøjle eller inddæmme. Første trin mod overgivelsen. Via Jihad Watch (LFPC).

KABUL – President Hamid Karzai on Sunday welcomed President Barack Obama’s call to identify moderate elements of the Taliban and encourage them to reconcile with the Afghan government. […] Karzai Welcomes Obama Call to Reach Out to Taliban

Bomber og dødstrusler på vej mod S?

Nej, selvfølgelig ikke, for det er jo helt risikofrit at gå imod en latterlig pispottesekt, som utvivlsomt ikke er noget at samle på. Pointen er selvfølgelig ikke at Lars Rasmussen – det gode menneske – skulle have undladt denne anmeldelse, men blindheden og hykleriet i forhold til langt værre overgreb, talmæssigt og menneskeligt, som udgår fra et andet religiøst mindretal. For en ordens skyld er her den manglende ækvivalens: Frafaldne fra Evangelist vil ikke blive stigmatiseret af deres eget etnisk/religiøse bagland hvis de forlader sekten. De vil ikke risikere at blive opsporet af evangelistiske taxachauffører og slået ihjel af deres egen familie. Og kritikere udefra risikerer altså heller ikke noget (LFPC).

Det socialdemokratiske medlem af Københavns Borgerrepræsentation og næstformand i socialudvalget, Lars Rasmussen, vil mandag politianmelde både Faderhuset og sekten Evangelist. Det sker efter at DR søndag aften viste et nyhedsindslag i 21 Søndag, hvor børn fra de to religiøse samfund fortalte om torturlignende overgreb. […] S melder Evangelist til politiet

“Ulovlige blogs”  (!)

Sydsvenskans chefredaktör går i dagens tidning ut och erkänner för en invandrare hur de censurerar bloggar som twinglar:

“Mossan: Kommer ni att bli bättre på att plocka bort länkar till olagliga bloggar? Jag har många gånger anmält sådana, med utan tvekan olagligt innehåll, dessvärre tar ni inte bort dessa.

Daniel Sandström: Vi gör allt vad vi kan när det gäller att rensa länkar till bloggar som har eller kan tänkas ha ett olagligt eller kränkande innehåll av något slag, ibland tar det tid, men vår ambition är glasklar.”Det finns inga bloggar som är olagliga i Sverige

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
75 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tip: Steen, via […]

Magga
Magga
13 years ago

Janne “En ufrugtbar ensidighed plager de tørklædevogtende feminister” Det kan man roligt sige, og så er de så gudsjammerligt kedelige, at man selv skal være det for at kunne holde dem ud. “Let gang over jorden”, skrev denne Agnes, men det må nu trods alt have været svært for hende. Sidste vinter havde jeg nogle store bøger med Johs V’s digte hjemme. Det virker, som om de kom meget ubesværet til ham, og det giver dem en lethed, der just er kunsten. Eller også er det omvendt. Sommetider er de tæt på at være pornografiske, ja faktisk er det som… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

magga Der er – lidt firkantet sagt – for meget ister og isme og ideologi i feminister (a la Kvinfo) og for lidt individualisme og personligt ansvar OG humanisme – og så er der den negative tilgang til den vestlige verdens kultur, værdier og historie og ikke mindst vestlige mænd. Det samme i deres politik. En ufrugtbar ensidighed plager de tørklædevogtende feminister. Jeg har også læst Agnes Henningsens 8 binds store selvbiografi – flere gange faktisk – og jeg har sjældent læst noget så befriende, lattermildt og Let gang på jord-agtigt. Hun var helt sikkert noget af en forgangskvinde i… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Janne. Det er dårligt og vulgært nynorsk. Afsenderen eller afsenderne, der kalder sig The_Muslim_ Women mener ikke, at vi skal blande os i de muslimske kolonisatorers hellige pligt. Bortset fra at gemme denne udladning, er der ikke grund til at tage sig af den. Måske er den bare en bevidst kluntet support til Sara Azmed Rasmussen. Hvis du vil muntres op af et par af fortidens farverige danske kvindesagskvinder, der var helt anderledes modige og frimodige end Dahlerup, Holmsgaard, Dybkjær, Auken og Hanne Vibeke Holst, skulle du ved lejlighed gå ind på Wikipedia og læse om de to, som jeg… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Fromme dame fra Norge – hvad er det der også gælder mig?

Er det denne uvenlige, hellige og meget lidt rummelige sætning?

“ALT STYRER EN ALLAH.
det onde og det gode. bli vant til det dere. lev med det eller dø.” ?

(Jeg håber at Snaphanerne gemmer den svada)

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Har een og anden af Jer overvejet en evt. forbindelse mellem Sarah og Takfire ? Måden hun optræder på og de manglende islamiske konsekvenser er det mest interessante af det, der sker omkring hende . ******************************” Drude Dahlerup skrev et 2-binds værk “Rødstrømperne” som oprindeligt var tænkt som en doktordisputas (1998), men i stedet fik hun et professorat i Stockholm. Ikke eet ord om afvisning. ******************************* The_Muslim_Women Hvad muslimer foretager sig i deres egne lande må de sådan set selv om, når bare de holder det hjemme hos dem selv. Men sådan spiller klaveret ikke helt, når muslimer indvandrer i… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

“Nordisk likestillingsmodell? Er det er riktig å snakke om en nordisk likestillingsmodell, eller er kulturforskjellene for store til at dette er et relevant begrep? Drude Dahlerup påpekte at både kvinnebevegelsen og statsfeminismen i de nordiske landene historisk har vært inspirert av hverandre. – Men hvis du i dag sammenligner Danmark og Sverige, så er den offentlige debatten om kjønn og likestilling svært forskjellig. I Sverige sier man ’Jeg er stolt, men ikke fornøyd’ – med andre ord mener man at det fortsatt er mye som gjenstår før man oppnår et likestilt samfunn. Mens i Danmark er den allmenne oppfatningen at… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

JensH Ho Ho! Sikken historie. Der skal nok være noget om den, men hun skred jo meget hurtigt til Stockholm, hvor svenske feminister sørgede for, at hun blev belønnet. Jeg har googlet Drude, men der står intet om, at hun har en doktorgrad. Linket er meget langt, så jeg har forkortet det, som Steen siger, at jeg skal. Jeg synes, at det er så sjovt, når jeg får beskeden “tiny i!”. Især da når det gælder den yderste venstrefløjs feminister. Måske skulle jeg også google antisemitisterne ligestillingsforræderen Anne Grethe Holmsgaard og pastor Margrethe Auken med paprøret nede i Europaparlamentet. Hun… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Magga “Der var vel ret gode grunde til, at Drude Dahlerups doktordisputats om dansk feminisme blev afvist.” Undskyld, men det kan godt være jeg husker forkert, men blev den ikke rent faktisk godtaget?? Såvidt jeg husker var der en del kritik af denne godtagelse, da flere andre forskere ikke mente den levede op til de faglige krav. Hendes disputats omhandlede vist udelukkende den del af kvindebevæsgelsen som befandt sig på den yderste venstrefløj, og det gav vistnok også anledning til en del kritik. Der var vistnok også noglekonspirations-teorier om, at Nyrup-regeringen (i det skjulte) havde gennemtrumfet hendes disputats blev godtaget,… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Janne Jeg har aldrig været feminist, og jeg synes, at de tager al for meget af æren for en udvikling i det 20. årh., som i alle tilfælde forlængst var i gang og blev udkæmpet relativt nedæmpet men sejt i mange sammenhænge. Derfor undrer det mig heller ikke, at feministerne ikke har øje for indvandrerkvindernes megaproblemer. At danske kvinder gennemgående blev mere selvstændiggjort ved at komme på arbejdsmarkedet, var ikke feministernes værk. Og en dame som PH’s mor Agnes Henningsen var virkelig en tidlig foregangskvinde, når det gælder det, som man kaldte “fri kærlighed”. Ikke at den blev dyrket i… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Jeg er meget tilfreds med at SnapHANerne bliver ved med at bore i problemet med de mange voldtægter i Sverige og ikke mindst borer i forskellige mediers og erklærede feministers tavshed omkring samme. At det er en blog bestyret af mænd der bliver nødt til at tage dette problem op for kvinder, viser meget godt de magelige feministers fallit. Vi kan ikke regne med dem mere.

Janne
Janne
13 years ago

magga

Det med at brænde symboler af vil ikke ændres med Saras happening. Vi har desværre set mange israelske flag blive brændt af for nylig og vi har set det samme med danske flag.

Men ellers er jeg da imod at der brændes noget af med mindre det har en nødvendig funktion eller det drejer sig om Sct. Hans bål eller et stearinlys.

Magga
Magga
13 years ago

Janne Jeg kan ikke se andet, end at fanatikerne, som der er mange af, nu ud fra deres egen logik er i deres gode ret til at sætte ild til et norsk kultursymbol, hvis destruktion vil ramme folk dybt. I Norge er mange af kulturarvens fantastisk smukke gamle bygninger bygget af træ. For mig kan Sara Azmed Rasmussen demonstrerer alt, hvad hun vil, klæde sig præcis som hun vil, forelske sig som hendes hjerte vil, og sige alt hvad hun vil. Men at indføre den muslimske skik med at brænde andres klenodier under stor offentlig opmærksomhed tager jeg afstand fra,… Read more »

The_Muslim_Women
The_Muslim_Women
13 years ago

Janne, du fikk lese min komentar før det blei slettat, så den gjlt deg også!!!!!!!!

Janne
Janne
13 years ago

li Ja, det må jeg sige at jeg er enig i. De traditionelle og magelige feminister ‘glemmer’ at kritisere de overgreb der forekommer på mange kvinder både i Danmark og i afrikanske og mellemøstlige lande i en religiøs machokulturs hellige navn. Man kommer uvægerligt til at spekulere på om de traditionelle rød/grønne feminister efterhånden har mistet så meget empati og indlevelsesevne, at de ikke mere magter opgaven som feminister med de opgaver der er i dag med et stigende problem med religiøs patriarkalsk fanatisme. 8. marts var de traditionelle feminister larmende tavse des angående. Hvad skal vi med feminister der… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

magga “Jeg ved ikke, om det er god integration, Sara demonstrerer, jeg synes, at det mere ligner et anstrengt forsøg. ” Ja, måske, men under de grelle forhold mange frisindede muslimer desværre må leve i dag, forstår jeg godt at de kan virke akavede, når de protesterer mod religiøs intolerance. Jeg kan godt se at hun ikke er nogen kvindelig Ghandi, men jeg er sikker på at hun med den facon hun nu bruger, når ud til mange forskellige mennesker med meget forskellige holdninger og det er vigtigt. Efterfølgende trusler har da også vist sig straks og viser at hun… Read more »

The_Muslim_Woman
The_Muslim_Woman
13 years ago

Å Herre Gud., Sara Azmed Rasmussen er Guds tjner,bare vannlig menneske ,som meg og dere, som kan go enten til helvete,eller paradise. Hennes hidjab er et sak som er mellom HENNE OG GUD,ALLAH!! Og dere mennesker, fant dere noe å snakke om eller? Er det gøy eller,å snakke om Sara Azmed Rasmussen,og det hun draiv med? Altså dere skaffa dukke en jobb ikke dt?)) flott det, dere bare må huska en ting da.. At jorda er rund,og det er lett å finne fram det du letter etter,en som letter godt finner altid med Guds hjelp heldigvis:)!! Åffør dukke mennaska kjønna… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

li Sara Azmed Rasmussen forlod islam i en årrække. Omkring seks år, hvor hun var konverteret til kristendom, og det skete der ikke det mindste ved. Hun kunne leve trygt og godt. Siden blev hun humanetiker, og spørg mig ikke om, hvad det er, men det er vist nok en slags uofficiel religion. Jeg besøgte en gang deres hjemmeside, og det er noget af det mest ufredelige og krigeriske jeg har set. Sara var i bestyrelsen, indtil hun også kom op at skændes med bevægelsens vist mest kendte person, der er universitetsmanden Lars Gule, hvis virksomhed kan minde om Blekingegadebandens.… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Sverre Ja, jeg er klar over, at det er stærk kost for nydelige nordmænd, for I har jo endnu ikke gravet sværdene op. I nøjes med at sende 150 mio. til koranskoler i nordvest Pakistan for at demonstrere venskab og er i det hele taget så snille, mens I så at sige uden at kny lader andre erobre jeres land. Jeg ser i dagens avis, at der er blevet mange flere vejbomber i Helmand lige på den anden side grænser, hvor vore soldater har været i ca. 3 år i en regulær krig. Vi kunne godt bruge en hjælpende hånd.… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Janne

Jeg ved ikke, om det er god integration, Sara demonstrerer, jeg synes, at det mere ligner et anstrengt forsøg.

Personlig ville jeg ikke undre mig det mindste, hvis hun en dag vælger at gå i burka. For sine to børns skyld.

li
li
13 years ago

@Magge Jeg syntes nu godt om Sara Rasmussen’s happening med afbrændningen af hovedaffaldssækken, den viser desværre at der findes udemokratiske islamister, der stadig er gennemsyret af volds og trussel idelogien iSLAM og dens uacceptable adfærd med dødstrusler over anderledes tænkende. Ligeledes bliver de “bange” feminister gjort til grin på kvindedagen, med deres totalt manglende opmærksomhed på den virkelige islamiske kvindeundertrykkelse som efterhånden truer alle kvinder, her udstilles de lalleglade feminister som ligegyldige selvoptagede egoister, der vil skide på iSLAM’s undertrykte kvinder, de ignorere totalt iSLAM. Ikke et ord om deres medsøstre! der stenes i Iran for noget så banalt som… Read more »

Sverre
Sverre
13 years ago

Magga, det var sterk kost. Hva uttrykkene “ateistisk muslim” og “kulturell muslim” angår forstår jeg dem litt løst som at man har en forankring i muslimske samfunn uten å være troende muslim. Ellers har jeg også uenigheter med Azmeh Rasmussen, men nå som hun er under dødstrusler foreslår jeg at vi begraver sverdet.

Janne
Janne
13 years ago

magga “Hun skyder sig selv i foden og kommer næpppe nogen vej med noget til offentlighedens bedste, men hun kan måske opnå en personlig frigørelse. Dette projekt synes jeg, at hun burde have indset dobbeltheden af. For at sneboldene føg gennem luften, havde sikkert flere årsager.” Du vælger din måde at debattere og udtrykke dine synspunkter på – og det er da godt – og Sara vælger sin. Godt at der er plads til forskellighed hvad det angår. Sara kan frit vælge om hun vil bruge en vestlig facon og udtruk og kommunikation eller en facon mm. der stammer fra… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@Magga

“Underlige tider”.

Det har du så sandelig ret i. Men åbenbart er hele udlændinge-sagen røget ned af listen mht. vælgernes prioriteringer af politiske emner. Ellers ville oppositionen, som bærer ansvaret for den misere vi er havnet i, ikke have stået til sejr i stort set alle meningsmålinger.

Magga
Magga
13 years ago

Ved du hvad, Jens, jeg tror, at hr. o g fru Jensen ude ved kakkelbordene sidder og hepper på Ha’erne.

Underlige tider.

JensH
JensH
13 years ago

@Emeritus “Jeg skulle have skrevet: ‘Til GB’, hvor der står: ‘Til Jens H’.” Okay, jeg må indrømme jeg studsede lidt. Men jeg tillod mig nu at læse dit indlæg, og det var ganske interessant. Specielt bed jeg mærke i din tese om, at “at HA på en mærkelig måde kriminel eller ej kan tage æren for, at politikerne for en tid ikke længere kan feje problemet ind under gulvtæppet”. Jeg vil dog dertil sige, at politkerne gør deres bedste for at genoprette ‘status quo’, da de stadig fabler løs om ‘sociale problemer’ og ‘styrket integrations-indsats’. Så det interessante her er… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Sverre. Du har ret, Sara Azmed Rasmussen får meget medeieopmærksomhed, og hun er glad for den, ser man. Det virker på mig, som om hun mest går efter personlig branding. Hun får overskrifter men ikke kontakt til det muslimske publikum. I de måneder, hvor jeg af og til har læst, hvad Sara Azmed Rasmussen har skrevet om sig selv, har hun oplyst, at hun oprindeligt var muslim, blev kristen, blev humanetiker dvs. en slags ateist og siden vendte tilbage til at blive muslim aht. sin fars ære. Sin muslimske “tilstand” har Sara indenfor få måneder på skift beskrevet som “kulturel… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Jeg ser ved efterkontrol, at jeg adresserede min seneste kommentar forkert.

Jeg skulle have skrevet: ‘Til GB’, hvor der står: ‘Til Jens H’.

Jeg beklager fejlen.

Med venlig hilsen

Sverre
Sverre
13 years ago

Magga spør om Sara Azmeh Rasmussen har fått igang en god kommunikasjon med sitt publikum. Tja, hun har fått mye oppmerksomhet og deltatt i nettmøter, men det er kun få dager siden hun brant hijaben så det er vel litt tidlig å svare. Hun er svært uavhengig, kjører sitt eget løp og har en spesiell posisjon i den norske samfunnsdebatten. Selv tror jeg at verdien i hennes hijabbrenning ligger i å bevisstgjøre folk om først, kvinnedsikriminering i muslimske samfunn og for det andre ved å fremprovosere stygge holdninger så alle kan se hvaslags ideologi vi står overfor. Hun har mottatt… Read more »

Ohm
Ohm
13 years ago

Det er jaggu meg en rar verden vi lever i……. Det kan virke som om mange muslimske kvinner ikke kan eller vil ønske seg friheten som vi har i norden hverken for seg selv eller noen andre. Det siste jeg registrerer er den kollektive oppførselen til en del av kvinnene som reagerte på brenningen av hijab`en på kvinnedagen. Der kunne man ved hjelp av TV bildet se disse kvinnenes adferd. Enda er det heldigvis yttringsfrihet for dette, men man kan ikke la være å tenke at vår yttringsfrihet fører til en slik smerte og vrede hos disse kvinnene. Hvorfor? Man… Read more »

Magga
Magga
13 years ago

Sverre skrev:

“Sara Azmeh Rasmussen forsøkte også å brenne en hijab på kvinnedagen 2008, men ble dengang stoppet av norsk politierre skrev:”

Ja, der er sket noget oppe hos jer på det sidste, og det er spændende at følge med i.

Men magtede Sara Azmed Rasmussenn at igangsætte en god kommunikation med dele af sit publikum, for det er jo det væsentlige i den sag?

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Jens H. Mit svar har ladet vente på sig. Du stiller et meget vanskeligt spørgsmål, og hvad skal jeg dog svare? Jeg skal gerne indrømme, at jeg ikke har styr på HA’s samlede voldskatalog og økonomiske kriminalitet. Jeg skal heller ikke afvise, at jeg ser væsentligt mildere på HA i dag, end jeg ville have gjort, hvis Allahs gadebander ikke var dukket op i vore store byer. Men mit ændrede syn skyldes i høj grad myndighedsfravær. Jeg må samtidig slå fast, at jeg er tilhænger af, at loven skal holdes. Nu er Allahs gadebander her desværre, og de problemer,… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

Som et ‘lille’ appropos til Pia Kjærsgårds ugebrev:

http://jp.dk/udland/mideast/article1627158.ece

Johansen
Johansen
13 years ago

Som talt ud af min mund, hvis jeg havde haft de evner:

http://www.danskfolkeparti.dk/Kvindesagen_for_de_få.asp

Sverre
Sverre
13 years ago

Sara Azmeh Rasmussen forsøkte også å brenne en hijab på kvinnedagen 2008, men ble dengang stoppet av norsk politi.

PerH
PerH
13 years ago

@Johansen Jeg kender dig faktisk godt og du virker ret fornuftig, men når jeg spurgte dig alligevel var det fordi ikke så få kvinder taler strammersprog om voldtægt men så alligevel ikke vil gå linen helt ud. Konventionerne skal helt væk, og vi skal tilbage til et ægte nultolerancesamfund, hvor vandalerne kommer til at betale for alt de foretager sig. Desværre er der ikke noget parti, som vil gå så langt. DF er på vej, men jeg synes desværre, de er faldet lidt af på den. Jeg tvivler på, at det demokratiske systém med hele velfærdsstatens offerdyrkelsesmentalitet er i stand… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

@ Jens H

Ja, man glemte nemlig også at tænke på, at de muslimske indvandrere ikke bor uniformt fordelt, så selv om den gennemsnitlige procent på landsplan endnu er relativt lav, så vil de alligevel kunne dominere meget kraftigt lokalt og udgøre en væsentlig gruppe af stemmer – med meget tilbagestående normer ! – , som der naturligvis må tages særligt hensyn til, og som nu også selv er begyndt at kræve det for alvor.

Man har jo oven i købet selv været så “genial” at give dem stemmeret ved kommunalvalg,
selv om de ikke har statsborgerskab ;-(

Johansen
Johansen
13 years ago

PerH Skægt at du spørger netop mig, om jeg er parat til at gå linen ud. Men ok, du kender mig naturligvis ikke. Jeg har altid været retspolitisk strammer. Nogle vil nok sige ekstrem i mine holdninger til retspolitik. Så ja, jeg vil stemme for enhver stramning – gerne med kastration af DNA-verificerede voldtægtsforbrydere. De øvrige skal bures inde. Ikke noget med 2-3 år som i sagen med irakerne. I min. 10 år. De fire irakere kan godt sidde 3 år først, men det vigtigste er at de bliver udvist af Danmark for bestandigt. Ud af Europa med dem. Udvisninger… Read more »

PerH
PerH
13 years ago

@Johansen “I den seneste sag i Danmark med de fire irakiske mænd, der voldtog et barn på Vorbasse marked sidste sommer, var domsfældelen chokerende lav. Fire ikke-danske statsborgere, som massevoldtager en pige, får ikke engang en ubetinget udvisningsdom. Den brutale voldtægt, hvor den mindreårige pige blev voldtaget oralt, vaginalt og analt! Det er utilstedeligt og et tegn på, at de kvinder, som udsættes for disse seksuelle angreb ej heller bliver respekteret af vores domstole/lovgivning. Det er en skandale for et retssamfund, at man ikke kan finde ud af at beskytte ofrene, i dette tilfælde kvinderne. Min retsfølelse er i hvert… Read more »

AN
AN
13 years ago

@Janne: “… anden etnisk baggrund … bedst til at beholde sit arbejde. … TV2 News valgt at vise to forskellige klip med kvinder der arbejder med hijab på…”

– De er vel ansat med jobstøtte, hvor halvdelen af lønnen betales over skatten; klart at det er billigst for arbejdsgiveren at beholde dem.

JensH
JensH
13 years ago

@LI og Bjovulf “Københavns Kommune er vel snart et “erobret” muslimsk område” I er begge inde på noget centralt vedrørende Københavns Kommune. Nu kender jeg ikke præcis de demogafiske forhold i kommunen, men mon det er helt forkert at påstå, at den muslimske andel af det Københavnske vælgerkorps er stigende, og at venstrefløjen i stignde grad bliver afhængig af disse muslimske vælgere?? Det kunne da ihvertfald være en del af forklaringen på den stigende leflen for islam hos centrum-venstre flertallet i Borgerrepræsentationen. Læg så dertil almindelig politisk forblændelse af multikulturalismen, samt en måske ikke helt ubegrundet frygt for hvad muslimerne… Read more »

GB
GB
13 years ago

@emeritus Jeg er nogenlunde enig i din beskrivelse af de muslimske kriminelle. Men jeg synes, at du er for overbærende overfor HA. De sælger narko og begår voldsforbrydelser (røveri, afpresning m.v.), evt. gennem AK81. Det er også at nedbryde samfundet og ødelægge værdier. Men jeg erkender, at der altid vil være en andel kriminelle i en befolkning. Og jeg er enig i, at de muslimske kriminelle indvandrere, og deres endnu ikke direkte kriminelle små fætre, er et specielt, nyt og meget alvorligt problem, påført os af velmenende, naive danskere. Iøvrigt: Det er ikke forskelsbehandling at udvise kriminelle udlændinge oveni fængselsstraf.… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Hvad er det for noget forbandet vrøvl denne Mohammad Rafiq kommer med? Fordi man udviser ikke-danske statsborgere, der er kriminelle, så kan det da aldrig blive til racediskrimination. Han fatter åbenbart ikke, at danske statsborgere og ikke-danske statsborgere naturligvis ikke har de samme rettigheder. Der er noget, der hedder dansk indfødsret. Endnu en gang til Mohammad Rafiq. Islam er ikke en race, ej heller er hijaben for øvrigt. Hvis man er kritisk over for disse to “fænomener”, så er man ikke racist men kritiker. Man kan også være modstander, men racisme det er dog en ganske anden ting. Der er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

@ JensH Tak – spørgsmålet var nu mest ment retorisk 😉 Ja, man begynder så småt at fatte, hvad der foregår / er foregået og hvor langt ude man efterhånden er i Kbh.s kommune. Hvor længe endnu vil vi dog blive ved med at lægge os på maven for de muslimske “kulturberigere” og deres endeløse række af vanvittige krav om særbehandling på snart sagt alle områder? Hvornår vågner vore naive politikere dog op til den ubehagelige virkelighed ? Problemet er dybest set, at vi efter få år bare vænner vi os til, at dette vanvid nu er “normale” tilstande –… Read more »

li
li
13 years ago

@ JensH

Københavns Kommune er vel snart et “erobret” muslimsk område, hvor kvinder der af uforskyldte årsager, skal ind på Rådhuset, får udleveret hovedaffaldssække ved indgangen, for at vise hensyn og ikke provokere de ansatte muslimske Herrefolk og underkaste sig de hensynsfulde politiske korrekte dhimmier!
For hvad betyder 30g stof, hvis de koran-tilbedende så føler sig mere inkluderet på Rådhuset! det ville da være hysterisk! ikke at vise denne gestus, så det jo på grænsen til racisme, hvis kvinderne nægter at medvirke til integrationen, af de uintegrerbare!!! det kan vi jo nok forstå!

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Peter K.

Du er meget præcis.

Med venlig hilsern

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Steen. Der er måske ikke ligefrem tale om en nedsmeltning i dit eksempel, men skal man le eller græde over indholdet? Strategien synes at gå ud på, at vi kun kan forholde os til kriminaliteten på Nørrebro, hvis vi er lige gode om det. Putter vi en kriminel indvandrer i spjældet, må vi også putte en rocker. Ellers går regnskabet ikke op. Vi må endelig ikke gøre forskel, for så er det snyd. Hvad er det dog for noget fordrukkent sludder og ligemageri. Regnskabet er absolut ikke lige, og det går ikke op 1;1. At leve som rocker med… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

@Emeritus

Fænomnenet er udførligt beskrevet i Northcole Parkinson bøger – jeps ham med Parkinsons lov. “Den tid der bruges på at diskutere en sag er omvendt proportional med sagens vigtighed.”

Jeg bruger jævnligt ordet “overspringshandling” om den slags ting. Det man burde diskutere er så uhyggeligt og omfattende, at man er skræmt af konsekvensen. Derfor diskuterer man noget der er ufarligt, og i den politiske verden gerne noget der kan demonstrere handlekraft. Skuespil for almuen.

li
li
13 years ago

@ morlille

Den muslimske “rollemodel” sidder i fængsel for sin nedskydning af jøder!
MEN, han får vel et konsulentjob som rådgiver om integration i Københavns Kommune, når han snart! kommer ud, for staklen var jo bare offer! for jødisk provokation, må vi nok forstå!!!

JensH
JensH
13 years ago

@Bjovulf

ifølge den artikel du linker til, så har Mohammed Rafiq har i over ti år arbejdet som jobkonsulent i Københavns Kommune og som koordinator i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen. Man forstår hvorfor der i Københavns Kommune ikke er plads til synspunkter som dem Nicolai Sennels repræsenterer. Sennels må vel næsten have haft samme status som en Galilei og andre ‘kættere’ havde for 400 år siden i den katolske Kirke.

75
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x