19
mar
Seneste opdatering: 25/9-09 kl. 2145
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

SVT render panden mod en mur i Sverige, da de vil tale med svenske læger om “kusingifte” og misdannelser, og må til Norge og England, for at finde nogen der vil udtale sig. Den svenske “følsomhed” koster dyrt i menneskelig lidelse. Beslægtede, kommende forældre får NUL information eller hjælp i Sverige, hvilket er mindre end i flere mellemøstlige lande.

indspilning-i-fuld-skc3a6rm-19-03-2009-034753

Myndigheter tiger om ökad risk för fosterskador. I Sverige vet läkarna att det finns en ökad risk för fosterskador om barnets föräldrar är kusiner. Men det vill inte svenska myndigheter berätta om – frågan anses vara för känslig. Professor Göran Annerén på Socialstyrelsen

“Jag vill inte träffa dig. Jag vill inte var med. Du har ju redan bestämt dig vad du tycker.”

Vad är det jag tycker då?

“Du tycker att i Sverige är vi dåliga på det här att ta hand om kusingifte och att ge information. Det kan aldrig bli nåt positivt av det.”

Vad menar du att det skulle leda till?

“Fördomar mot invandrare. Vi har tillräckligt mycket med det,” säger Göran Annerén.

SVT  Uppdrag Granskning, 18 marts 2009, se programmet, min. 45:00. I Danmark var såvidt vides en af de tidligste videnskabelige artikler: Ugeskr Læger 2003;165(18):1851 Konsangvinitet og medfødte misdannelser,der konkluderede at “Risikoen for føtale misdannelser [hos i forvejen raske forældre] er forhøjet 2-2 1/2 gange i forhold til baggrundsrisikoen, som i Danmark er på ca. 3%.” Emnet har været behandlet sagligt siden, og vi hentiller til eventuelle kommentatorer, at gøre det samme.  (837.000 svenskere så programmet  i går, men ingen aviser har følt sig kaldet til at kommentere det.)

30 poliser for en slukke  brande i Rosengård

Medelsvenssons kommentar er træt: “Lad det brænde.”

När en styrka från Malmö brandkår anlände till stadsdelen Rosengård för att ta hand om flera småbränder på soptunnor och en släpkärra attackerades de av grupper av unga människor.Först efter att ett 30-tal poliser anlänt vid halv tio på tisdagskvällen, kunde släckningen inledas, säger vakthavande befälet Anders Nilsson vid Skånepolisen till TT. Ordningen tog 1,5 timme att återställa, sedan 15-20 ungdomar gjort motstånd mot polisens ingripanden.  SD

Så nødigt vil  kvindeforagtende voldsforbrydere udvises

Hvis man for et øjeblik glemmer hensynet til offeret – og det er ikke nemt i dette tilfælde, – så  var det måske netop nu, at domstolene skulle bringes til at indse, at et hidtil upåagtet kriminalpræventivt redskab er havnet  lige midt i deres turban. Dem har der været mangel på, så længe jeg kan huske. Må vi så få det brugt i en ruf ! Og lige et spørgsmål til retten ? Hvad  taler imod at kalde det, disse forbrydere udretter, som en krigshandling ? Hvordan vil man forhindre os i at opfatte den sådan ?

Under retssagen i byretten i Kolding, var mændenes største frygt netop en udvisning. De ville sågar betale pigen for at trække voldtægtsanklagen tilbage for at undgå dom og udvisning. Det lykkedes dog som bekendt ikke.

Statsadvokaten i Viborg vil have de fire mænd, der for nylig blev dømt for voldtægt af en 14-årig pige til Vorbasse Marked, udvist og idømt hårdere straffe. Derfor anker statsadvokaten dommene.De blev dømt for på skift at voldtage den kun 14-årige pige analt, vaginalt og oralt på Vorbasse marked i sommeren 2008. I løbet af efteråret blev de anholdt en efter en. I slutningen af februar i år blev deres straf udmålt til ubetinget fængselsstraf og udvisning betinget af at de begik en lignende voldtægt igen.  Fyens Stiftstidende og Vejle Amts Folkeblad og Gruppevoldtægt af et barn

“Keeping the borders secure?”

“Keeping” ?  For 10 dage siden hed det: There are nearly three quarters of a million illegal immigrants in Britain. Sikre grænser er en illusion. Ikke engang  Sverige ved, om der er 10 eller 40.000 illegale i landet, men det er ikke er  nice to know, så man diskuterer i stedet om de skal have fri tandpleje. Efter  Schengen sejler det meste, og det er nok det, der var meningen.

Home Secretary Jacqui Smith opened the Brook House detention centre. A removal centre for illegal immigrants and foreign criminals has been opened in West Sussex.Brook House, near Gatwick airport, is the largest facility of its kind in the UK, and will house up to 426 people. Home Secretary Jacqui Smith, who opened the unit on Wednesday, said the centre would help the government keep Britain’s borders secure. Illegal immigrant centre opened

Hvad Abdul Wahid Pedersen virkelig mener – her er manualen

relianceJeg omtalte forleden modsætningerne mellem diverse udtalelser af imam Abdul Wahid Pedersen, og den ortodoksi som hans lovskole, shafi’i, udsiger. Vejledningen ‘Umdat al-Salik, i engelsk oversættelse The Reliance of the Traveller, er certificeret af førende sunni-institutioner, bl. a. Al-Azhar-universitetet i Cairo, som en pålidelig indføring i shafi’i-lov.

Jeg har nu fundet den engelske version online som et HTML-dokument, så enhver ved selvsyn kan se hvad den uldmundede imam mener om diverse menneskelig gøren og laden. Hvis man ikke er forvænt med muslimsk lovstof kan det være noget af en øjenåbner ved selvsyn at se hvilken dræbende spændetrøje denne religion/ideologi er for den rettroende. Det linkede HTML-dokument fremtræder som en ret uoverskuelig, uformatteret tekstfil, men hvis man via Rediger i browseren ruller ned til Vælg alt, kopierer teksten og indsætter den i et Word-dokument får man en ganske anderledes og pænt opsat tekst.

Debatten med Abdul Wahid har jo udelukkende handlet om dennes syn på stening og hvordan han ikke kan tage afstand fra dette; her får man en hel bog fuld af uhyrligheder som han heller ikke kan tage afstand fra. Hvis ellers en journalist ville gå ind i denne dogmatik, kunne imamens standhaftighed måske blive sat i det rette perspektiv – når nu ‘bare’ synet på stening ikke kan (LFPC).

“Danske tilstande”

Vi håber  herfra at Ola Normand giver AP en velfortjent  dansk skalle til valget. Selvom AP er vågnet lidt tidligere op end Poul Stueren Nyrup, har de så hjerteligt fortjent den:

Nå står 20 års møysommelig tillitsbyggende arbeid i fare for å bli undergravd og jeg frykter danske tilstander, sier Leirvik og fortsetter: I et møte i går kveld la jeg også vekt på at Europarådets kommisjon mot rasisme og intoleranse nå kritiserer Norge for å ikke aktivt konfrontere islamofobien i det norske samfunnet. En slik advarsel er rettet mot Danmark i flere omganger, men det er altså første gang advarselen er rettet mot Norge, sier Leirvik. Når Arbeiderpartiet snakker slik om islam, er det alvorlig grunn til bekymring

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] siger socialdemokraten Lars Aslan Rasmussen i artiklen Tosprogede fylder op på specialskoler (ikke online). 50 % af de medfødt, svært handikappede i København er børn af mellemøstlige indvandrere (!) Jeg har været inde på det før, f.eks. med dokumentaren Dispatches- When Cousins Marry. og SVT’s »Emnet er for følsomt«. […]

trackback

[…] Dispatches reveals the tragic consequences of first cousin marriage in Britain. Every year such marriages cause hundreds of children to be born with terrible disabilities; one third of whom are so ill that they die before they are five years old.The practice is most common in Britain’s Pakistani community, in which more than 50% of people marry their first cousin, and in Bradford 75% of ethnic Pakistanis follow the tradition….Dispatches questions why no major national publicity campaign warns of these health risks. When Cousins Marry. (Når hele dokumentaren er tilgængelig, skifter vi disse ud. SE også Sverige: “Emnet er… Read more »

trackback

[…] Tidsskrift for Den norske legeforening. Barn med nevrodegenerativ sykdom (Se også Sverige: »Emnet er for følsomt.« og Danmark : Ugeskrift for Læger: Konsangvinitet og medfødte misdannelser, og Indavl gør nydanske […]

trackback

[…] sjuka.” Da Uppdrag Granskning her i foråret ville tage samme problem op i Sverige, hed det “Emnet er for følsomt”. Hellere bringe svært handikappede børn til verden, end at give “racismen” […]

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Nemlig, Li ! Afislamisering er eneste måde man kan komme denne ondskab til livs på. Men der skal mere til end blot et “Persilschein”. 1400 års imaginært Allah-førerskab er mere indgroet i muslimernes mentalitet end 12 år med “Det tredie rige”, og selv da viste det sig, at afnazificeringen ikke blev gennemført til tops og til bunds. En anden forholdsregl ville være tvangsfjernelse af mellemøstbabyer fra forældres iSLAM-indoktrinering og forkvaklede opdragelse, for at vi etniske danskere kan beskyttes mod det had muslimer har mod alle ikke-muslimer, og i yderste konsekvens folkemord mod ikke-muslimske etniske danskere, ligesom den skæbne Armenerne fik.… Read more »

Ulla Lauridsen
13 years ago

Onkel-niece-ægteskaber er ikke tilladt i DK, og heller ikke i islam, men finder åbenbart sted i nogle etniske grupper.
Og i de grupper, der bruger fætter-kusine-ægteskaber, er man ofte ikke klar over, at det er skadeligt. I Pakistan ved de fleste jo ikke, at det ikke er normalt at få så mange dødfødte og handicappede børn.

LFPC
13 years ago

En tilføjelse til min post om Reliance of the Traveller:

Jeg kom i tvivl om hvorvidt linket jeg angiver er hele bogen, eller bare de første seks kapitler. Det ER hele bogen, 711 sider i mit Word-dokument, men det kan åbenbart godt gå galt når man indsætter så lang en tekst i Word.

li
li
13 years ago

Tja…… om koran-tilbederne bliver syge af fætter/kusine eller onkel/niece indavl eller mentalt retarderet af at underkaste sig iSLAM, er vel det sammme! ingen af tilfældene kan jo fungere i et vestligt samfund. Det eneste der ville hjælpe alle muhammedanerne, ville være afislamisering. Oplysninger om hvad det er for en modbydelig pædofil volds psykopat de tilbeder, ham der muhammed. Hvorfor skal muhammedanerne skånes for at høre sandheden om denne uhyrlige onde opfinder af iSLAM? De må da tage ansvaret for deres tilslutning til denne satans selvudråbte falske pædofet muhammed. Det da ikke vores vantros skyld, at de tilbeder en kvindeundertrykker satanist… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

Steen – du har ret. Runden bagefter er forbløffende afslørende. Du har en kurdisk kvinde – Dilsa Demirbag Sten – som siger, at det her er oplysninger, folk fra hendes kulturkredes kunne have godt af at vide. Og så har du Göran Annerén, som med det samme siger fordomme. Tal om repressiv tolerance: Tænker manden overhovedet over, at han måske tvinger nogle kvinder til at være plejekræfter 24/7, fordi HAN – ikke Dilsa – er bange for racisme.

JensH
JensH
13 years ago

OT Her i landet har vi Politiken, og i USA har de New York times. Denne amerikanske ‘Tøger-pamflet’ er nu gået aktivit ind i sagen om at lade Tariq Ramadan får indrejsetilladelse, så han kan undervise på Amerikanske universister. Sagen er at Bush regeringen i 2004 afviste at give Ramadan indrejseyilladelse, (en beslutning en føderal domstol støttede 2004), men efter ‘The One’ er blevet præsident prøver Ramadan igen at få indrejsetilladelse godt støttet af lokale borgeretsgrupper, som ser det som en ‘lakmus-prøve’ på, at den nye administration vil gøre med Bush-administrationens politik. Prøv lige at nyd indledningen på artiklen i… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

rettelse:

ricisi = risici

Janne
Janne
13 years ago

OT

Tørklædecatering:

H t t p://www.serviceudvikling.dk/fileadmin/filer/PDF/VV/fortaellebogsteaser.pdf

Janne
Janne
13 years ago

Helge

Jeg vil da betragte det som racisme hvis folk netop ikke får mulighed for at få kendskab til hvilke fatale problemer fætter-kusine ægteskaber kan medføre. ALLE skal have kendskab til ricisi.

Ulla Lauritsen

Jeg er enig.

Gad vide hvor mange onkel-niece ægteskaber der findes blandt indvandrere i Danmark nu? Og hvem der har viet dem? Det fænomen burde der laves film om.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Det var racisme dengang DF påpegede, at fætter-kusine ægteskaber gav genetisk misdannede børn, men når andre ( og Willy Søvndal) også påpeger det, er det
stuerene udtalelser. Sådanne forældrer ofrer sig gerne for at få genetisk misdannede børn i deres krumspring for, at hente deres ægtefælle fra deres
oprindelseslande, og kun på denne måde, for at få endnu en som skal have statsborgerskab. På http://www.muslima.com er det også meningen at ægtefællen
skal sammenføres til Vesten -ikke omvendt.

Fritz
Fritz
13 years ago

Udover de menneskelige tragedier for børnene, så er der også enorme økonomiske udgifter for det heldige land som skal passe og pleje børnene, koran folket aflevere jo bare deres grønsag på en institution, så skal Hansen og Jensen nok sørge for at lille muhammed har det godt.

Ulla Lauridsen
13 years ago

Det er absolut ingen nyhed, at det giver en overhyppighed af misdannelser. Her fra en rapport fra Statens Institut for Folkesundhed: Årsagen til, at nogle etniske minoriteter har en højere risiko end andre for at føde børn med misdannelser, kan være, at der inden for disse grupper er en højere hyppighed af konsangvine ægteskaber. Forekomsten af medfødte misdannelser er 9,3% blandt børn af onkel-niece-forældre og 6,2% blandt fætter-kusine-forældre, mens den gennemsnitlig misdannelseshyppighed i Danmark er væsentligt lavere (Søgaard et al., 2003). Onkel-niece-forældre??? Jeg skal lige ud og kaste op. Jeg fik et indre billede af min bror i seng med… Read more »

Victor
Victor
13 years ago

Jammer. Det er 14 år siden en gruppe forskere fra King Khalid University Hospital i Riyadh, Saudi Arabien offentliggjorde et studie “Consanguinity among the Saudi Arabian population” i Journal of Medical Genetics. Hvis saudierne kan diskutere det her – og det gør de….hvorfor kan svenskerne så ikke???

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x