29
mar
Seneste opdatering: 21/2-11 kl. 0108
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(english subtitles)

Gaddafis mafiøse afpresning: “Rivers of immigrants”

Floder af immigranter som vil blive til floder af blod, formentlig først og fremmest europæernes. To ting, hvoraf den første er ubestridelig, og den anden overvejende sandsynlig: Europa har ikke ressourcer til at forsørge disse mange mennesker på overførselsindkomster, endsige jobs. Dette ville føre til en katastrofe af usete dimensioner. Det andet er at hvis presset på Middelhavsflanken stiger til denne størrelse, vil tilvandrerne ikke blive afvist og fragtet tilbage. De vil komme ind i Europa.

Den rekordstore velstand vi har levet med i årtier har muliggjort, at simple kendsgerninger som at samfundskagen har en begrænset størrelse, og at uendelig godhed er en umulighed, har kunnet fortrænges af mange, lige fra Anita Bay Bundegaard til de sortklædte antifa-gadekorps. Ét smerteligt, men nødvendigt pædagogisk lærestykke som den eskalerende finanskrise vil kunne påtvinge os, vil være denne elementære erkendelse. Men derfra og til assertivt at hævde vores grænsers ukrænkelighed er nok ingen selvfølgelighed. Disse strømme af mennesker vil i første omgang blive modtaget, måske modstræbende.

At Gadaffi nu forsøger sig med ren gangsterlogik er måske et svar på ydmygelsen over at skulle betale for sin rolle i Lockerbie-terrorangrebet. Men hvis han først går dén vej er der ingen ende på de modkrav vi ville kunne stille med, for tyverier af europæisk ejendom, og menneskelig lidelse lige fra muslimske angrebskrige til slavetogter ført af Gadaffis forfædre, og til de nuværende nordafrikaneres hærgen i europæiske byer (LFPC).

[…] Italy’s Interior Minister Roberto Maroni speaking recently on RAI Radio warned that two million Africans are ready to travel from Libya to Europe. “Rivers of illegal immigrants” are ready to cross from Libya to Europe, Maroni said. […]

Why is this happening? Most of these illegal immigrants arrive by sea from Libya. Illegal immigration on this scale is happening because Gaddafi is not stopping it. He has actually been urging Africans to emigrate to Europe illegally. To understand why this illegal immigration has reached Biblical proportions you need to understand Gaddafi’s reasoning.

Gaddafi’s mindset is that Europe is in debt with Africa because of Europe’s colonial past. Reuters reported Gaddafi as saying “Our natural resources were robbed. Either you give us back our resources or you invite us in your countries.” Gaddafi is on record, on different occasions, to have stated:

1. “We are protesting so we must go to Europe in search of work.”

2. “We must force them (the Europeans) to pay compensation.”

3. “We have the right to go to Europe because we go after our wealth; we refer to gold, diamonds, iron and copper. They left us empty. We go after our stolen wealth.” […] Let’s be Frank in Europe – On illegal immigration from Libya

Selvgodhedens formørkelse

Jeg er i hvert fald bekendt med Ă©n subversiv sammenkomst i bloggermiljøet i aftes, hvor adskillige tændte pærer, musik i baggrunden og et tv der stod og flimrede, uden at det var planlagt blev en slags manifestation, og uden at vi af den grund følte os særligt gode og fromme. Det var bare et eksempel pĂĄ, at nĂĄr selvudnævnte kommissærer udnævner smĂĄ rituelle, symbolske handlinger til en slags moralsk lakmusprøve, sĂĄ skaber dette i sig selv, hos bl. a. undertegnede, en trodsreaktion. Havde jeg været bekendt med det hykleri som kommentaren herunder afslører – flybrændstof og elektricitet brugt pĂĄ at synliggøre denne event – sĂĄ havde jeg sikkert gjort en ekstra indsats for at øge ressourcespildet (LFPC).

[…] Hvem kan dog nænne at spolere denne verdensomspændende klimabegivenhed, hvor alle menneskene kloden over ellers var enige om at slukke lyset i en time lørdag aften for derved at demonstrere … et eller andet med klimaet, som det jo er vældig synd for?

Nu gik det lige sĂĄ godt. Hele verden – eller i hvert fald en hel bunke kaospiloter, eventmagere og andre uden egentlig konstruktiv beskæftigelse – havde opfundet den internationale sluk-lyset-dag, hvor alle verdens folkeslag skulle slukke lyset i en hel time og derved demonstrere … et eller andet med klimaet, som det jo er synd for. Hvad der helt præcis skulle demonstreres, stod lidt hen i mørke, men det kunne til dels skyldes de mange slukkede lys rundt omkring pĂĄ Jorden – vel at mærke de lys, der vitterligt var slukkede, som jo ikke mĂĄ forveksles med de andre lys, som slet ikke blev tændt, fordi de overhovedet ikke var der pĂĄ grund af fattigdom og den slags. Næh, det var de onde elektriske pærer, man skulle slukke. Fordi de var onde og lysende og meget, meget menneskeskabte. […]

Det var blot en klimaleg, opfundet af kaospiloter, eventmagere og andre uden egentlig produktiv beskæftigelse. Prøv for sjovs skyld at gå ind på deres hjemmeside, www.burningpanda.dk. Her står der for eksempel, at man i går havde arrangeret fakkeloptog gennem Ebeltoft i anledning af det der med klimaet. »Alle borgere kan deltage, mens Ebeltoft garden spiller til«, står der, »vi samles efter gåturen lidt i halv ni nede ved Fregatten Jylland, umiddelbart inden den mørklægges. Herefter vil der være mørklægningssuppe til alle fremmødte, som kan nydes, mens Benno Blæsild læser en stemningsfuld tusmørkefortælling«.

I Skive gik de endnu længere: »Hvis vejret tillader det, har vi som et ekstra motiverende tiltag aftalt med Kaj Toft fra Skive lufthavn, at de fotograferer Skive oppefra før og under Sluk Lyset. Billederne vil efterfølgende kunne ses på vores hjemmeside www.energibyenskive.dk, hvor effekten af kampagnen kommer til syne via et mørklagt Skive,« står der.

Og pĂĄ RĂĄdhuspladsen i København spillede Grand Avenue i timen, hvor lyset var slukket. Det var garanteret godt, for Grand Avenue er et dejligt orkester. Men jeg gĂĄr ikke ud fra, at de spillede uden elektrisk forstærkning af lyden, og lur mig, om der ikke var et par diskret placerede 1.000 watts spots over scenen, sĂĄ publikum kunne se Rasmus Walter Hansen, da han stod pĂĄ torvet i den mørkelagte by og sang “Closer”.[…] Anders Lund Madsen: Udblik: Tænd lyset

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
steen
Admin
14 years ago

Vagn Hennig – jeg stryger den lige indtil videre. Det der interesserer, er selvfølgelig denne:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

Emeritus
Emeritus
14 years ago

TIL LFPC Om kommentatorfunktioner: Hvad med at nummere de enkelte kommentarer pĂĄ trĂĄden? SĂĄ kan man anføre nummer og høfligvis navn som en henvisning til ytring. Det er enkelt og nedslaget er præcist. Hvis jeg vil henvende mig præcist til Henrik Petersens ytring om dette emne i dag, mĂĄ jeg skrive som et minimum dateringen + klokkeslet – helst dog ogsĂĄ navn. NB. Jeg reagerede som du med hensyn til at slukke lys. Alt lys forblev tændt. Jeg fortsatte indædt og i ond hensigt mit egoistiske liv som planlagt og gloede udfordrende pĂĄ min kone hele aftenen, for at hun… Read more »

Vagn Henning
Vagn Henning
14 years ago

Economist’s artikel er da noget værre juks!

De kommenterer at rangordningen er misvisende – Sveriges og UK’s deroute kan forklares alene ved at deres valutaer er devalueret i forhold til euroen; tabellen afspejler ikke nogen reel velstandstilbagegang – men alligevel gør de sig ikke umagen at gengive en købekraftskorigeret liste…

steen
Admin
14 years ago

Henrik – vi er pĂĄ vej med et lettere revideret udseende – som ogsĂĄ udnytter widescreen bedre – en uges tid vil jeg tro.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
14 years ago

Anita Bay Bundegaard, Tøger Seidenfaden og Rune Engelbreth Larsen. Alle er ansat og/eller skriver i dagbladet Politiken. Alle er naive ud over det almindelige venstreorienterede niveau. De to førstnævnte er primært naive og uden evner til at estimere befolkningseksplosionen i muslimske lande og dens betydning. Sidstnævnte lever sit liv pĂĄ en smalkost af et konstant og voldsomt had til VK-regeringen og det onde, onde Dansk Folkerparti. Bare se hans forbløffende aktivitet pĂĄ Politiken. Manisk idiosynkrasi, kan man vist kalde det. mvh Henrik PS: Kære Snaphaner, kunne I ikke forbedre kommentatorfunktionerne? Det er faktisk ret vanskeligt at vide, præcist hvilket indlæg… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

OT

Multikultur fremmer intolerant macho kultur, hvor mandlige pædagoger mistænkeliggøres:

“”I 99 pct. af tilfældene dækker anklagerne over alt muligt andet fra banale misforstĂĄelser over kulturforskelle,” siger jurist Michael Berner fra BUPL til JydskeVestkysten.”

h t t p://www.180grader.dk/nyheder/P_dagoger_Frygt_for_overgreb_p_b_rn_er_overdreven.php

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x