24
apr
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 0441
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

receiving the 2009 Sappho Prize by Trykkefrihedsselskabet for her book “Londonistan“. From journalist and broadcaster Peter Whittle´s introduction:

“I think it’s fair to say that she’s a singular and particular courageous voice in Britain. She is perhaps the best known journalist to the majority of people. Her voice is singular and unique….

She was  “Young journalist of the Year 1976, and she was the winner of the Orwell Prize for Journalism in 1996, the most prestigeous prize for journalism in Britain. Perhaps it’s her formidable work that means her critics, when they are attacking her, are often reduced to personal abuse, as opposed to actually  answering the questions she  poses in her work. In the case of one particular interview that Melanie did in 2003 in the Guardian, that she used to work for, the interviewer said with a certain amount of wishful thinking on his part, that she was “tiring of the battle”, as he put it. Well, he hadn’t seen anything yet, because in 2006 Melanie produced  Londonistan, her most important work yet”.

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-0051

 ( © Snaphanen & Trykkefrihedsselskabet.)

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-0591 melanie-phillips-copenhagen-april-2009-1191

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-1162

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-127

melanie-phillips-copenhagen-april-2009-083

The Sappho prize has been awarded Flemming Rose (2007) and Kurt Westergaard (2008) Bronze by Uwe Max Jensen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] også Melanie Phillips in Copenhagen, I og II og Morten Uhrskov: Bølgen kan ikke længere vendes. Vesterlændingene vil have deres […]

trackback

[…] til Londonistan, Melanie Phillips, var i København i 2009: Melanie Phillips in Copenhagen, I. Anjem Choudhary var i København forrige sommer: Anjem Choudhary kom forbi Charlottenborg. Han var […]

trackback

[…] Angel: My Story, My Britain, og beskriver mindre end venligt de uddannede klasser. –  Melanie Phillips var i København i 2009, et led i Trykkefrihedsselskabets pionergerning, der fortsætter i den 26 september  med Henryk […]

trackback

[…] i København. Daniel Pipes i København, Robert Spencer i København. Mark Steyn i København, Melanie Phillips i København og så videre.Hvad man sidder og synes i énrum, er noget andet og det rager ofte andre en papand. […]

trackback

[…] on the manipulations of human rights law. A program from The Lawfare Project. Via Hodja. Se også Melanie Phillips in Copenhagen, I og Melanie Phillips in Copenhagen, […]

trackback

[…] også Melanie Phillips in Copenhagen og Video: Melanie Phillips in Copenhagen, med indledning af Peter Whittle. Den er uploadet af […]

trackback

[…] Phillips launches ‘Brand Melanie’ as she tries to become the darling of the American right, Britain’s Most High-Profile Columnist, Broadcaster and Author Launches Melanie Phillips Electric Media: EM. Melanie Phillips: My new venture. – Se også Melanie Phillips in Copenhagen, I, […]

trackback

[…] Man kan se store dele af Question Time 7 marts her. Se også Melanie Phillips in Copenhagen. […]

trackback

[…] også: Melanie Phillips in Copenhagen, I, Melanie Phillips in Copenhagen, […]

trackback

[…] Melanie Phillips: […]

trackback

[…] min. 55:00, introduction Peter Whittle, min. 10:50. (Se også Melanie Phillps in Copenhagen, I) […]

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Jep, Emeritus, og hvem betaler for gildet….. den gør den almindelige dansker, der pligtopfyldende passer sit job og sin familie.

Jeg er dødtræt af der ikke bliver skredet ind overfor den vedvarende, islamiske provokation!

Hele tiden grænseafprøver muslimer det danske samfundssystem og danskerne som individer .

Penge vrides ud af systemet, danskerne beklikkes og muslimerne griner.

At vi så sagtmodige finder os i det !

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Det er så langsomt ved at gå op for politikere og ansvarlige myndigheder, at med de parallelle liv, som er opstået herhjemme, har lumre imamer travlt med at skjule og udføre ældgamle ritualer uden for offentlighedens søgelys.
De ordner problemerne i miljøet.

Den kolde kendsgerning er, at de opretholder en dobbelt mellemøstlig standard sideløbende med vor egen. Vi har nu tre standarder. Grundloven med tilhørende jura, konventionerne, der tilsidesætter landets love, og sharia, der skider på begge dele.

Med venlig hilsen

Janne
Janne
13 years ago

Det ser ud som om der er et reelt behov for at sætte mere spot på hvad nogle imamer går rundt og laver. Umyndige unge skal ikke vies af nogen. Heller ikke af imamer. Desuden er der pigers og kvinders frihedsrettigheder at tænke på.

JensH
JensH
13 years ago

@Thomas Bolding Hansen “Vi har haft en lov mod tvangsægteskaber i årevis, men kan nogen tænke på blot et tilfælde, hvor en er blevet dømt?” Nej, jeg kan ikke. Men derfor kan der naturligvis godt have været et par tilfælde. Der har været et tilfælde hvor et forældre-par blev dømt for at have sendt deres døtre til Sudan for at blive omskåret (læs= lemlæstet). Men uanset hvad, så er denne lov mod tvangsægteskaber naturligvis en ren symbollov, der skal signalere overfor Danskerne, at politkerne skam bekæmper disse middelalderlige normer. Det er jo værd at bemærke sig, at Det Radikale Venstre… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Udvis imamer der vier børn. Disse mørkemænd hører ikke hjemme i Danmark.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Vi har haft en lov mod tvangsægteskaber i årevis, men kan nogen tænke på blot et tilfælde, hvor en er blevet dømt?

JensH
JensH
13 years ago

OT Så har imamerne igen vist de blæser højt og flot på Dansk lovgivning og vier muslimske teenage-piger: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/04/24/234211.htm Til dette udtaler Konfliktmægler Farwha Nielsen: “stadig flere unge muslimske teenagepiger indgår ægteskaber, hvor de ingen rettigheder har i forhold til dansk ægteskabslovgivning. Hvis ægteskabet brydes, er det sharia-loven, der gælder, og der står pigerne svagt. Denne type af ægteskaber er rimeligt udbredt, og de er især steget efter indførelsen af den danske 24-års-regel.” Okay, med andre ord er det ikke imamerne bebrejdes for denne for det Danske samfund utålige ‘praksis’. Nej, det er 24 års reglen der er skyld i… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Londonistan har jeg til gode at læse, men kan se, man kan få den til 1,75 pund plus porto, så har bestilt.

på amazon uk

Men ellers kan jeg kun 1000 procent “Theodore Dalrymples: “Our culture, what´s left of it – the mandarins and the masses”

Har lige refereret endnu et essay fra samlingen, om den surrealistiske, fanatiske multikulturelle politik i England.

http://logisksnit.blogspot.com/2009/04/en-beretning-fra-et-fanatisk.html

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Eller när Turkiet blivit fullvärdig EU-medlem så kommer deras polis hit och hämtar dom av oss som har förolämpat deras ohelige pedofet Mohammed (JagPissarIHansMun).

ole burde
ole burde
13 years ago

“Londonistan” er en velskrevet bog; det er svaert at naere uenig i ret meget af hvad der staar i den. Hvis man insisterer paa at paapege en fejl eller mangel , er det maaske den lidt pessimistiske stemning , foelelsen af ,at der-ikke-rigtig-er-noget-at-goere-ved-det. Der er meget ,som kan goeres ved det. Soergeligt nok er det saadan , at jo laengere man venter, jo mer brutal og voldelig blir enhver effektiv stategi. Selvom fx svenskerne sku’ gaa hen og blive et mindretal i Sverige, betyder dette langt fra, at der ikke kommer nogen borgerkrigs-lignende tilstand , naar det langt om laenge… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

@steen Angående de stadig tiltagende uroligheder i Rosengården, så kunne jeg ikke lade være med at tænke lidt ‘konspiratorisk’ da jeg her til formiddag læste, at Justitieminister Beatrice Ask nu vil “öppna för insatser av utländsk polis i Sverige”: http://svt.se/svttext/web/pages/120.html Ganske vist nævnes der “människosmuggling eller annan gränsöverskridande brottslighet”, men kunne det ikke også tænkes, at det Skånske politi på et tidspunkt ser sig nødsaget til at bede om Dansk assistance i forbindelse med ‘optøjer’ i Malmø??? Iøvrigt er det ikke kun i Rosengården det brænder. Også i Östra Hamnen i Malmø har der været to brande i nogle lagerhaller,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Har man ikke andet at gøre inden videoen fra Trykkefrihedsselskabet kommer på Snaphanen anbefales video om Lodonistan via Heritage.org – større billede kan muligvis findes/sættes op men lyden er essentiel for budskabet :
http://multimedia.heritage.org/content/wm/Lehrman-051006.wvx

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x