27
apr
Seneste opdatering: 28/4-09 kl. 0610
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

90 brande i Rosengård siden nytår, knap én om dagen. Alvoren er trængt frem til TV 4 : “Jeg er meget påvirket og overvældet. Jeg vidste ikke, det var så alvorligt. Jeg tror det er for sent for myndighederne at komme det til livs.”  (TV 4 ´s kriminalreporter, 27 april.)

Pakistaner danner norsk parti – via Nordpakistan

Synspunkter: Nemmere  adgang til indvandring, statsbetalte imamer, forbud mod kritik af Islam, forbud mod homoseksuel praksis, mere modersmålsundervisning,  jøderne stod bag 9-11, nå ja, og fortsæt selv og så mener han at Oslos borgmester om tre år er nordpakistaner og statsministeren det samme om 15 år. Nordmændene er ved at komme i konkurrence  med svenskerne om at blive :

 Uten svin og alkohol er nordmenn verdens beste muslimer

»Er vi kommet langt ?«

spørger Peter Whittle i sin inledning til Melanie Phillips*  tale. Han mente – fra Rushdie i 1989 til England 2009 og lader svaret være op til tilhørerne, men henviser til brandbomben mod Phillips´ forlægger for nylig. Er vi kommet langt i Danmark siden efteråret 2005? Nogle er, andre ikke en centimeter. De der har fået øjne  åbnet og har flyttet sig, synes at være indfødte danske, der har opdaget mere om den globalisering, de modvilligt har fået smidt i nakken, de ser vi er kommet langt dybere ud i en sump. Sandheden er, at vi er påført en magtkamp, af politikere og af  folk hvis tilbøjelighed til vold er større end vores, og at vi når som helst kan stå midt i en ny Muhammed krise (svenske journalister sætter  udtrykket i citationstegn, man aner hensigt….),der meget vel kan koste menneskeliv. Vi kan tage den på os eller tabe den, for eksempel ved fortrængning, som i Sverige. Danmark bliver ikke det første europæiske land, der synker ned i borgerkrig, selvom vi ser en mini version af den på Nørrebro i øjeblikket. Man kvier sig ved at bruge  ordet, men der er ingen vej udenom. Det er et scenarie der må medtænkes, især for dem med børn og børnebørn.

Muslimerne i Danmark “går ind for demokrati”, men det er ligesom med velfærdssamfundet på nyde-planet, ikke når der skal ydes, og skræmmende mange savner den mest elementære viden om begrebet. Hvis bare 5 % vil sætte vold bag deres uvidenhed og manglende accept, så er Balkan for alvor ankommet til Danmark og værdikampen er kun lige begyndt, og det med streg under kamp. Også Lars Hedegaard er pessimist i dette canadiske interview.   (* Phillips´  københavner-tale er kommet på tryk idag.)

screenshot004-1

Ezma Ozkan (sagsbehandler i Høje Tåstrup Kommune) er muslim og mener, at det bør være forbudt at kritisere Muhammed, Jesus og religioner i det hele taget. Jeg mener, det skal være forbudt at kritisere religion, fordi man skal have respekt for hinanden. Og hvis det er krænkende, så synes jeg, der skal sættes en stopper for det, siger Ezma Ozkan til Radioavisen. Hun mener, at Mohammedtegningerne er det bedste eksempel på en grænseoverskridende mangel på respekt. Man ved det er ren provokation for det muslimske folkefærd, så det burde stoppe der, siger hun til Radioavisen. Ifølge undersøgelsen fra Capacent mener 64 procent af de herboende muslimer, at ytringsfriheden i visse tilfælde skal indskrænkes. Men samtidig siger tre ud af fire, at demokrati er den bedste styreform.Og det ser Ezma Ozkan ingen modsætning i: Klart der er ytringsfrihed i Danmark, men religion er noget, man har indeni, så man bør tænke sig om en ekstra gang, før man kommer med krænkende udtalelser, siger hun til Radioavisen.

Man skal have respekt for hinanden,  Tim Jensen: Et lille men til ytringsfrihed er ikke fanatismeRushdie i DR Horisont kl. 21:25 -: Muhammedtegningerne handler om trusler.

screenshot0042

Her skal der vrides på Tim Jensens tunge, for at bortforklare at flertallet af moderate, mener som de  mener. Den kunstneriske udførelse er i top, troværdigheden i bund.

Man skulle ellers nok mene, at venstrefløjens indvandrings-dille, burde klæbe en del tungere til dem end den gør, med de resultater vi allerede kender og de fremtidsscenarier vi kan se. Den  klæber, men forbavsende let. Se bare SF for tiden.

Jyllands Postens Niels Lillelund spurgte i 2002 den svensk -tyrkiske journalist Thomas Gür, hvad  politikerne egentlig havde tænkt sig dengang for 25-30 år siden:

»Hvad har man set for sig? Det var mit udgangspunkt. Jeg fandt frem til, at man faktisk ikke havde tænkt noget som helst. Og hvis man havde tænkt, havde man sagt, at der ikke var noget problem. Og hvis der var et problem, var det et problem, man sagtens kunne løse. Typisk for den moderne socialstat har man set det som et stykke socialt ingeniørarbejde og helt ignoreret den kendsgerning, at mennesker ikke skifter kultur fra den ene dag til den anden.«

Det er givetvis et helt præcist svar, der også udmærket dækker danske politikere fra 1983 og fremover. I egen indbildning elite og verdensmænd m/k, men i virkeligheden hjælpeløst provinsielle. De kunne  have fået en times lektion i islam af afdøde Preben Møller Hansen, der helt håndgribeligt havde  oplevet den som sømand, og de ville være blevet klogere end de i forvejen var. Min og Søvndals generation, også de af os der gik i gymnasiet (10% dengang), havde  ikke den blegeste  anelse om islam. På 12 år skolegang, er ordet måske blevet nævnt  to gange, og de to gange  havde vi glemt inden vores  translocation.

Nu skovler Søvndal, – der er lige så provinsiel som han lyder og ser ud, og ikke mindre  provinsiel end sine vælgere, –  stemmer ind på tom skældud på det “projekt”, han selv har fremmet for enhver pris i en generation. Først bringer han sygdommmen, siden medicinen, der er ren placebo. Det hænger  overhovedet  ikke sammen, men det er der jo så meget, der ikke gør.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
hans olo
hans olo
13 years ago

Faktum er, at vi ikke kan leve sammen uden at krænke hinanden religiøst.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Polinos. Du nævner de islamiske tekster i Koranen. Og det er præcist dem jeg mener vi skal trække frem som dybt krænkende og truende overfor jøder, kristne osv., hver eneste gang der skal snakkes krænkelser. Når muslimerne er så forhippede på at få kriminaliseret evt. krænkelser af deres ideologi, MO og Allah, skal de have at vide, at dette også har retning mod dem, fordi de anvender tekster som er voldsomt krænkende overfor ikke-muslimer. Desuden skal de have at vide, at de krænker kristne, ved at gøre Jesus til een profet ud af mange, når han i kristen opfattelse er… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Nyt skuddrama på Nørrebro til aften – ca. kl. 21

Der blev afgivet 4-5 skud i hurtig rækkefølge i Kronborggade på Nørrebro,
hvor HA holder til. Jeg så gerningsmændene stikke af for fuld fart på 2 scootere –
desværre var mit kamera ikke opladet – Typisk ! 🙁

Den er nået frem til TV2-News nu.
Politiet har afspærret gaden.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Koranen kallar oss för kafirer, dhimmis, svin och apor. Ser därför ingen som helst anledning att visa mohammedanerna respekt om dom inte är villiga att själva göra det samma mot oss.

Janne
Janne
13 years ago

M.h.t. de mange muslimer der angiveligt stemmer på socialdemokratiet, så mener jeg at netop socialdemokratiet har et alvorligt problem, for det giver absolut intet behov for en moderne og frisindet borger og vælger at stemme på et parti som har så mange vælgere der kræver ytringsfriheden indskrænket. Jeg kunne ikke drømme om at støtte et parti – uanset farve – der har så mange tilhængere der er imod fuld ytringsfrihed og sekularisme i Danmark. Som det er nu er socialdemokraterne jo nærmest med til at skrumpe vores frihedsrettigheder. Det vil jeg squtte være med til at støtte op om.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Eller som Orwel har sagt det:

“If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear.”

LFPC
13 years ago

Det er også en af mine små teorier om hvorfor hele denne debat er gået i hårknude: Ord som respekt ringer nogle klokker i vestlige ører, men de bruges på en anden måde. Der er en kæmpe, kæmpe gevinst ved at bruge positive begreber mod os selv. Men fyren her kører i tomgang – det er den blindgyde jeg kalder ‘forgæves appel til en kollektiv besindelse der aldrig kommer’. Debatten er fuld af disse indholdsløse ‘burde’-r. Det handler i sidste ende om magt. Skal man skrue bissen på kunne man også sige at svaret på et andet selvsving i debatten,… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

På wikipedia står:
An often cited quote that describes the principle of freedom of speech comes from Evelyn Beatrice Hall (often mis-attributed to Voltaire) “I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it,” as an illustration of Voltaire’s beliefs.

JensH
JensH
13 years ago

Ny Alliance gør klar til lukke, hvilket dog ikke kun er godt nyt:

“Men også andre muligheder er på tegnebrættet. Der tales både med Simon Emil Ammitzbølls Borgerligt Centrum og – ganske overraskende – med medlemmer af Dansk Folkeparti, der er utilfredse med partiets topstyring.”

Jeg håber virkelig ikke der er tale om DF-Folketingsmedlemmer, da VKO flertallet er snævert med kun 91 mandater.

polinos
polinos
13 years ago

RESPEKT! I guder, hvor jeg hader det ord! Det er endnu mere frastødende end “anerkendelse”, et andet ord, der bruges i flæng, når muslimer og “gode mennesker” taler integration. “Jeg mener, det skal være forbudt at kritisere religion, fordi man skal have respekt for hinanden. Og hvis det er krænkende, så synes jeg, der skal sættes en stopper for det, siger Ezma Ozkan…” Jamen, hvad skal man sige. Man må ikke kritisere religion, fordi man “skal have respekt for hinanden”. Men hvad, når en religion – islam – i set helligskrift, der oven i købet er givet ord til anden… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
13 years ago

Deprimerende at se det islamiske holdningsvanvid dokumenteret endnu engang. Vi har importeret et satans problem, og ingen har bud på, hvordan det skal løses. Islam skal igennem en umulig reformation, før den bliver til at leve med. Da reformationen ikke kommer, hvad gør vi så? Nogen realistiske forslag? De danske kommunalpolitikere skal snart på valg. Hver eneste skal afkræves svar på spørgsmålet: hvad gør vi? Og har de ikke noget svar eller vil de ikke diskutere det, skal de ikke vælges. Det er pip i låget at fortsætte den nuværende politik; penge ud af vinduet, og vold, antidemokrati og dumhed… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x