1
maj
Seneste opdatering: 2/5-09 kl. 1115
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

010509-botanisk5Jeg ved med sikkerhed, at hvis jeg i næste uge prikker til venstreorienterede kollegaer eller tillidsfolk og spørger om de hyggede sig på 1. maj i selskab med antidemokratiske, totalitære organisationer og voldelige gadekorps, vil jeg bare få en undrende grimasse tilbage. 100 dollars siger at de overhovedet ikke har gjort sig nogle overvejelser i denne retning. Grupper som Dansk-Cubansk Venskabsforening, Fighters & Lovers og Antifa er bare en del af den brogede mangfoldighed af ‘aktivister’ der udgør baggrundstapetet til bajerdrikningen. Venstreekstremisme betragtes af de fleste som livsstil, ikke som samfundsundergravende virksomhed med konsekvenser for ens egen fremtid. Kun hvis det kammer over med autonome gadeoptøjer, jo, så skælder man lidt ud, men de politikere der belønnede gadeterror for millioner med et ‘ungdomshus’ til millioner vil blive genvalgt.

Egentlig tror jeg det er fraværet af klassiske borgerlige synspunkter, mere end det er de-venstreorienterede-af-navn i sig selv, der er problemet. For mig at se udgør borgerlighed i den moderne betydning af blot ‘pæn’ og ‘anstændig’ et kontinuum der rækker helt over til de venstreradikale. Uffe Ellemann har tilsyneladende ingen skrupler ved at alliere sig med venstreloonier; borgerlige-af-navn som Peter Norsk, Morten Løkkegaard eller Bendt Bendtsen adskiller sig ikke væsentligt fra SF’ere. Derfor følger der ingen stigmatisering med ved association med det rabiate venstre. Morten Messerschmidt, derimod, synger en fuldemandsvise, og efterdønningerne mærkedes helt til for nylig i forbindelse med retssagen mod BT.

Sådan er proportionerne i Danmark, og for den sags skyld i hele den vestlige verden i dag: En måske suspekt sang i muntert lag er værre end at yde legitimitet til sortklædte gadekorps ved at lade dem demonstrere sammen med én selv. Måske kan man ligefrem udtrykke det på den måde, at moderne borgerlighed og venstreorientering knyttes sammen af hadet til Dansk Folkeparti (LFPC). [Foto: Uriasposten]

Fra  et museum til et andet

De rigtige arbejdere sidder på en fabrik i Hanoi eller  Shanghai.

120maj20008120maj20015

(bemærk den gamle bus – nr 2 i rækken, efter alt at dømme en Volvo LV61 Bus 1930. Personerne må formodes at være S-partisoldater.)

Stakkels Henning Tjørnehøj

Ole Hyltoft er gæst hos Poul Friis. Midt i udsendelsen ringer  Tjørnehøj op med et angreb på Hyltoft, der ender i ukontrolleret besærkergang. Tænk ikke at have nogen, der kan beskytte én mod sig selv. Måtte man selv blive skånet for at blive en hidsig, bitter  gammel mand. Striptease for åben mikrofon, Hyltoft  tar det i strakt arm.  Poul Friis, min 51:00

“Strenge straffe”

Kalder svenske aviser domfældelse af “voldtægtsbanden”. Man kan jo selv vurdere, hvor langt den svenske stat går, for at beskytte  kvinder og 12 årige børn mod systematiske overgreb, der leder  tanken hen på krigshandlinger. Desværre for kommende ofre er tre  blevet svenske statsborgere, og kan ikke  udvises.

Idag kl 11 föll domarna i den sk “våldtäktsligan” i Södertälje tingsrätt. Tingsrätten valde att fälla de sex åtalade männen i våldtäktsligan i Södertälje. Påföljden blev fängelse mellan åtta månader och fyra år samt utvisning på livstid. Domsudskrift: Våldtäktsligan i Södertälje

DREAM: Underskudsforretningen

screenshot005

Det kan med udgangspunkt i nye beregninger foretaget af den uafhængige institution DREAM for CEPOS fastslås, at der for fremtidige generationer af borgere i Danmark må ventes negative nettobidrag til de offentlige finanser for tre ud af fire indvandrergrupper og for gruppen klassificeret som danskere: For en ny generation af danskere udgør det negative nettobidrag 5.470 kr. pr. år.

For indvandrere fra mindre udviklede lande er der tale om et negativt nettobidrag af størrelsesordenen 29.600 kr. pr. år, at personen er i Danmark. For efterkommere fra mindre udviklede lande udgør det negative nettobidrag 29.000 kr. pr. år, mens det for efterkommere fra mere udviklede lande udgør 8.500 kr. Kun for én gruppe – indvandrere fra såkaldt udviklede lande – er der tale om et positivt nettobidrag. En ny generation af denne gruppe ventes at resultere i nettobidrag på 13.500 kr. pr. år personen er i Danmark.  1.5.2009: Indvandreres og danskeres påvirkning af de offentlige finanser -CEPOS:  Der er behov for et politikskifte,Notat pdf 10 sider.

Altså – efterkommere fra mindre udviklede  lande næsten lige så dyre som forældrene – godt 2 mio på 70 år. Anden generation er lige så dyr. Der er andre ligheder: Selv om den unge generation er meget bedre uddannet end forældregenerationen, er der ikke stor forskel på deres holdninger på  vigtige områder.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Nej Vivi, det er mennesker (CEPOS) som intet har lært af fortiden, og ingen finger på pulsen i nutiden, på trods af fortidens erfaringer og de særlige omstændigheder for at det ikke er gået helt endnu, vil de have mere indvandring:
Har skrevet en post på min blog om den.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Filen der henvises hos CEPOS er beskadiget.

En skam, da det ville have været fint at kunne læse notatet.

kira
kira
13 years ago

Udsendelsen med Ole Hyltoft:
I introduktionen siger Poul Friis bl.a.: “For forfatteren Ole Hyltoft sluttede en lang rejse forleden. Efter 49 års medlemsskab af Socialdemokratiet og aktiv i partiets kulturpolitik, meldte han sig ud den 20. april. At det samtidigt var Hitlers fødselsdag er vist lidt af et tilfælde.”
Ja, det er det mildt sagt. Så hvorfor så overhovedet nævne det? Han skynder sig at fortsætte: “Men en ny rejse begyndte. Hyltoft blev medlem af Dansk Folkeparti”
Associationen plantes hos lytteren, mellem nazismen og Dansk Folkeparti.

ole burde
ole burde
13 years ago

Janne
Maskulinitet er ,selvfoelgelig, et meget svaert definerligt begreb. I den europaeiske tradition er maskulin identitet blevet kaedet sammen med samfundets militaere tradition, specielt for samfundseliten. Eftersom den militaere tradition er blevet et fy-fy emne , kan det vel neppe forbavse at unge europaeiske maend, specielt dem med hoej uddannelse, har et identitetsproblem.
Diverse ekstreme sportsgrene kan nok hjaelpe lidt, men enhver som har vaeret vaeret i krig,og som kunne holde til det ,har loest problemet.

Tim Pallis
Tim Pallis
13 years ago

LFPC’s Radical Chick.

Hvor er jeg enig med dig, og hvor er det godt set. Der er kulturradikalisme og kulturrelativisme langt, langt ind i de borgerlige rækker. I stedet for at beskæftige sig med virkeligheden, er de alle ude efter Dansk Folkeparti. Budbringeren og ikke budskabet bliver dæmoniseret. Det lyder som om du kender Tom Wolfe’s bog. Jeg fryder mig hver dag over dine kommentarer – bliv for Guds skyld med. Nå man skal måske ikke blande ham ind i det.

Janne
Janne
13 years ago

Og så lige en ting til. Det er min opfattelse at der er en del mænd som nu forsøger at hente lidt af den tabte (vestlige) maskuline værdi og forståelsesramme tilbage ved at grave de røde faner frem igen. (Se bare optoget med de røde faner på billedet. Optoget består næsten udelukkende af mænd og sådan var det også med det optog som vi så i vores by) En maskulinitet, et fællesskab og en flokmentalitet samt selvforståelse, der knytter sig til vores del af verden (i hvert fald for stærkt venstreorienterede) og som udspringer af en ikke-mellemøstlig verden. En maskulinitet… Read more »

synopsis-olsen
13 years ago

An. Henning Tjørnehøj!
Denne person har altid været ualmindelig underholdende. Især når han får frit løb og taler som et vandfald. Lad ham endelig komme mere til orde for det er med til at klarlægge betonsocialdemokraterne største problemer. Netop beton i hoved og ideologi.
Hyltoft svarer altid sublimt på angreb.

Janne
Janne
13 years ago

Jeg så desuden noget som jeg synes godt om i løbet af 1. maj og det var at fagforeninger vil forsøge at sikre danskeres arbejdspladser nu hvor arbejdsgivere kan hente arbejdere til en meget lav løn fra f.eks. Polen. Det er vildt urimeligt hvis danskere fyres på grund af billig arbejdskraft fra udlandet. Der mener jeg at fagforeninger har en vigtig funktion.

Janne
Janne
13 years ago

M.h.t. 1. maj så må jeg sige at for mig var det skønt ikke at se religiøse manifestationer og provokationer, ‘kun’ kommunistiske – dvs. kun politiske. (Der var så vidt jeg så ikke mennesker i religiøse uniformer med peace skilte som råbte på krig og allah er stor) Jeg er imod kommunisme, det hersker der ingen tvivl om. Jeg finder kommunismen fanatisk, ufri, frastødende og det er en isme der har mange, mange menneskers liv på samvittigheden. Jeg ved dog at flere erklærede kommunister hjalp jøder væk fra nazisterne under 2. verdenskrig og det skal ikke glemmes. Der er også… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Skönt att höra att allah misslyckades med att straffa oss smutsiga kafirer med svininfluensa. Kan inte tolka detta annat än att allah inte är allsmäktig. Snarare är han en liten skit precis som den galne pedofet som hittade på honom.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Fremtidige ikke-vestlige indvandrere, i det hele taget uuddannet arbejdskraft kommer til at koste endnu mere, for vi har ikke arbejde til dem.

Og med i beregningen hører i princippet også den dansker, de optager en ledig plads på arbejdsmarkedet for som ryger på overførselsindkomst, så omkostningerne er endnu højere

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Der kan laves mange beregninger og modeller hvori økonomiske størrelser indgår.

Herfra synes det nok så væsentligt at se på befolkningens størrelse som udgangspunkt.

Denne kan med noget belæg betragtes som allerede for stor for arealet.

Om personer af den ene og anden rubricering bidrager eller forbruger i økonomisk henseende er derfor også, at undgå at se på befolkningstal som udgangspunktet hvorfra problematikken objektivt set bedst kan bedømmes.

Emeritus
Emeritus
13 years ago

I. OT – braking news! Det forlød i nat fra særdeles upålidelig kilde, at frygten for den pandemiske svineinfluenza i Europa er fuldkommen ubegrundet. Ingen vantro, hverken katolikker, protestanter, ateister, gudsbespottere, Kurt Westergaard, medlemmer af Dansk Folkeparti eller – fucking danske ludere kan rammes af den specielle svine-virus. Gud ske tak og lov. Årsagen skulle for resten være den simple, at sygdommen kun rammer rettroende muslimer, der jo ingen naturlig modstandskraft har, når de ikke må æde svin. II. OT. – Dementi! Det forlød i TV-avisen på TV-1 for et øjeblik siden, at en af Asmaas ideologiske venner i WHO… Read more »

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x