2
maj
Seneste opdatering: 3/5-09 kl. 2357
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

To vendinger der skal fortælle os hvilke menneskesyn der står over for hinanden: Den humanistiske SF-frøken der ikke kan “forstå” den konservatives angivelige forsvar for selvtægt mod “en dreng” der godt nok så vidt det er oplyst var trængt ind på privat ejendom, og det muligvis med kriminelt forsæt. Og SF kan, og vil, slippe afsted med hykleriet og bedraget igen og igen. Hvor Tom Behnke vistnok endegyldigt har lagt fordums drakoniske ønsker om hjemsendelse “med eller uden faldskærm” bag sig, og i bund og grund slet ikke står så langt fra SF på dette område, ja, så er Anne Baastrup medunderskriver på den venstreekstremistiske Boykot Israel-kampagne, på hvis hjemmeside der kan læses utilslørede forsvar for “martyrer” der slår civile ihjel dernede. Umiddelbart et lidt andet emne end den hjemlige sag, men ligesom med hysteriet over Morten Messerschmidts fuldemandsvise i Tivoli blotlægges et hykleri af groteske proportioner når man kigger på hvad opponenterne egentlig selv står for, og kan slippe afsted med upåtalt (LFPC).

[…] Ulykken er tragisk, men det var ikke forkert af den 35-årige at sætte efter gruppen, mener retsordfører hos de konservative, Tom Behnke. »Hvis der var nogen inde på min matrikel for at stjæle og så stak af, ville jeg da også følge efter dem.[…]« siger han.

Udtalelsen fremkalder stor undren hos formanden for Folketingets Retsudvalg, Anne Baastrup (SF). »Jeg er ked af, at Tom Behnke siger, som han gør. Der er jo en dreng, som ikke er her længere. Jeg kan simpelthen slet ikke forstå Tom. Dermed legitimerer han jo, at der er mennesker, som finder på det samme en gang til,« siger hun.[…] Trafikdrab vækker politisk debat

Vijay Kumar, en amerikansk Wilders?

Han er amerikaner, han er mainstreampolitiker, han siger tingene ligeud så vi her i blogverdenen må nikke anerkendende – og han har et navn der gør det vanskeligt at hæfte de sædvanlige klicheer på ham. Vijay Kumar er et navn man må skrive sig bag øret. Via Jihad Watch (LFPC):

[…] The time has come for the world’s infidels to unite against the tidal wave of jihad before it engulfs them. Because demographic conquest is the most permanent form of conquest, it is imperative that the West halt all immigration from Sharia-practicing nations before it is subverted from within. […] Vijay Kumar: Obama’s aid to Pakistan is misguided

Vijay Kumar, a longtime Nashville resident, is in the telecommunications business. Last year, he ran for the Republican nomination for Congress on the anti-sharia platform.

Endnu et døgn i Malmø

En by der – selvom den besluttede sig til at forsvare sig – ikke ville vide hvordan man gør. Og hvis de vidste det, ville der øjenlikkeligt komme nogen med nogle rettighedsparagraffer, det ville stride imod.

Reem tycker om Sverige, men vill hellre att barnen växer upp i den arabiska miljonstad, som hon lämnade för sju år sedan. Kanske träffar de kompisar som inte är bra, kanske börjar de ta knark eller bränner saker. Trångboddhet, dåliga lägenheter, fattigdom, arbetslöshet, traumatiska upplevelser …De skakar på huvudet. Någon skrattar som om det vore alldeles för enkla förklaringar.  Till slut enas de om att dålig uppfostran kan ligga bakom. De skyller också på det ”slappa svenska systemet”, som de tycker lär barn att springa till socialen så fort mamma och pappa höjer rösten. Alla vet vilka det är som kastar sten, säger männen. Polisen vet det också, det är männen övertygade om. Förmodligen vet barnens föräldrar också. Men vissa väljer helt enkelt att inte låtsas om det. Det är enklare att sitta och titta på tv än att ta hand om sina barn, säger en av männen bittert.

Jag vet en man, pappa till en stenkastare, som är rädd för att sonen ska döda honom. Tänk dig, rädd för sitt eget barn, säger Ahmed.Vad skulle du göra om din son bråkade på nätterna? Jag skulle gå till polisen. Skulle inte det fungera skickar jag honom till hemlandet, svarar Ahmed direkt. De flesta vi pratar med kräver skärpta lagar och rejäla straff.  Utvisa familjer vars barn kastar sten. Det räcker med en familj och du ska se att de andra genast slutar, säger Ali med pekfingret i luften.  “Utvisa de familjer vars barn kastar sten”Miljöstation vid vårdboende brann upp Rånad lämnades bunden i skogen, Två personrån i Malmö.

On the freedom front, the West is losing the battle

Conceivably, Bruce Bawer and Doubleday could both be in mortal danger from revenge-seeking Islamic jihadists for publishing this book. For that matter, so could the employees of any newspaper or other media that reviews it.Not that the second danger is very great, in Bawer’s estimation, because the media shy away from covering books like “Surrender: Appeasing Islam, Sacrificing Freedom” – which is one of its central points: Western media consistently misconstrue, ignore and underestimate the extreme threat represented not just by jihadists or “Islamofascism,” but by Islam itself.

Anmeldelse: “Surrender: Appeasing Islam, Sacrificing Freedom,” by Bruce Bawer (Doubleday, $25)

Asger Aamund: Den folkestyrede muslim

Jeg må i al beskedenhed insistere på, at denne analyse er mangelfuld: Asger Aamund sætter fingeren på nogle ømme punkter, og det er prisværdigt at have en så højtstående person sige disse ting, men der er stadig i fatal grad en mangel på erkendelse af hvor problemets årsag ligger – i de uforanderlige tekster Koranen, hadith og sira – i Muhammed som uswa hasana, al-insan al-kamil, rollemodel og perfekt menneske, i islams historie og tolkninger, i lovskolernes dogmatik der er fastlåst af den idé at “ijtihads porte er lukkede”, dvs. at de overordnede tolkninger er låst fast for århundreder siden, og at menneskeligt ræsonnement er “bida”, fornyelse. Aamunds på overfladen faste insisteren på at muslimer “må forstå” og at “det ikke kan nytte” er uden pointe hvis der ikke sættes magt bag, og hvis der ikke gribes om den tekstuelle, traditionsmæssige og dogmatiske rod til problemet, eller bare erkendes at problemet ligger her. Sagt lidt forenklet må Asger Aamund gøre sin indflydelse gældende hos bl. a. Al-Azhar Universitetet i Cairo og hos Sheik Yusuf Al-Qaradawi. Hvor langt kommer han med sit “må” i dette selskab? (LFPC)

[…] De indvandrere med islamisk baggrund, som kommer hertil, må forstå, at islam som deres private religion er lige så velkommen som alle andre religioner i Danmark, men at islam som politik hører til den bagage, de må efterlade i deres gamle fædreland.

Når man flytter fra et diktatur til et demokrati, opnår man enorme forbedringer i livskvalitet, personlig sikkerhed, frihed og udfoldelsesmuligheder. Til gengæld må man også ofre noget, nemlig sin forankring i forældede undertrykkelsessystemer, der ikke hører til i et moderne samfund. Og det kan ikke nytte noget, at imamer som Abdul Wahid Pedersen hårdnakket påstår, at når du er muslim »køber du hele pakken«, altså både islam som tro og islam som politik sammentømret og udelelig. Sådan spiller demokratiets klaver ikke, og hvis muslimer ønsker at være en accepteret og respekteret del af det danske samfund, bliver de nødt til at tilpasse sig moderne tider, ligesom kristne og jøder har gjort det.

Netop derfor er islam og demokrati fuldt forenelige.

Men det kræver, at vore troende muslimske indvandrere som alle andre uanset tro og kultur kompromisløst bekender sig til folkestyrets principper og værdier. Ellers vil de muslimske indvandrere ende som andenrangs borgere, aldrig accepterede Asger Aamund: Kommentar: Den folkestyrede muslim

Muslimer mod herrefolksmentaliteten – er ‘enhjørningen’ fundet i Tyskland?

Her er endelig noget mere brugbart end Asger Aamunds luftigheder. Ti muslimske organisationer i Tyskland har underskrevet et ‘manifest mod sharia’. Hermed er der noget mere konkret at forholde sig til end mediernes enfoldige sværmerier for her-og-nu moderate muslimer. At det drejer sig om at udpege en moderat islam, og at moderate individer, muslimer, ikke udgør en sådan, er alt, alt for abstrakt i debatten som den eksisterer på nuværende tidspunkt. Jeg ved intet om de pågældende organisationer (se listen på GoV) eller om deres ry for ærlighed, men taget på ordet er det jo ting som disse man efterlyser. Jeg medtager kun et par af punkterne af pladshensyn, men det er faktisk nogle særdeles sprængfarlige punkter de inddrager her, som eliminering af aggressive vers i den evige, uskabte Koran. Dette er jo nok noget af det mest håbløse at gå i kast med – at forkaste Allah selv, og stadig kalde sig muslimer. Den skal nok blive en rigtig hyggespreder i den muslimske verden.

Men lad os nu sige at de mener det helt oprigtigt – kitman og taqiyya, nada – så er der ikke så lidt der skal falde i hak før vi kan ånde lettet op: Accept blandt menige muslimer, for ikke at tale om massiv udbredelse; accept hos toneangivende institutioner og personer som Al-Azhar og Al-Qaradawi, de skal således godtage at ‘ijtihads porte’ alligevel ikke er lukkede (se posten over denne); sikring af at de nedtonede vers ikke bare ligger og vokser som en betændt byld der kan prikkes hul på igen, fordi det jo er brud med 1300 års dogmatik og tro på guddommeligt ophav. Og så skulle denne reformation jo gerne slå igennem i vores levetid. Jeg holder ikke vejret (LFPC).

[…] We the undersigned hereby state: […]

Our Declaration […]

Contradictions in the Koran. There are unfortunately religious texts in the Koran, as well as in the Hadith, that call for Islamic supremacy and incite violence against non-Muslims. It is time to change this. Islamic fundamentalists believe the Koran is the literal word of Allah. But could Allah the Compassionate really order the mass murder of people just because they are not Muslims? […]

Sharia law has to be abolished; it is incompatible with the rules of a modern society. […]

The following verses encourage division and religious hatred, fanaticism, and discrimination. They either have to be removed from the Koran or else declared as obsolete and irrelevant: Sura 9:111, Sura 8:55, plus many more. […]Manifesto Against Sharia

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Peter K Men fænomenet den arabisk-muslimske psyke er altid medspiller – hvilket vi sidst kunne opleve i forbindelse med Durban II. Det egypterne nu foretager sig kan også læses som : Se her, vi er helt på omdrejninghøjde med andre lande i handling mod epidemier ( f.eks. dengang med Fugleinfluenzaen). At sidegevinsten så oven i købet er, at det er Kopterne det går ud over er helt sikkert velkommen ! Men altid er det den specielle arabisk-muslimske psyke der bestemmer handlemåderne. Desværre for dem er deres hovmod så stort at de ikke kunne drømme om at udøve selverkendelse. Det gør… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

@vivi Ægyptens reaktion på den såkaldte svineinfluenza er interessant. Ved et overfladisk syn udstiller den uendelig dumhed, WHO har endd fortalt Ægyptens regering at der ikke er noget bevis for at svin overfører influenzaen. Borer man lidt i det, og læser det der ikke står i DR tekst tv’s artikel, bliver man klogere. Ingen ægypter vil røre ved noget som helst der har med svin at gøre, svin er topmålet af haram, urenhed, måske kun overgået af jøder. Altså er det nogen andres svin det handler om. Det er koptere der holder svin i Ægypten, et kristent mindretal, der forfølges… Read more »

intel
intel
13 years ago

“Men det betyder så også, at hvis de ikke på et tidspunkt skal dumpes, fordi de fortsætter med at nægte at eksisterer i det 21. årh., kommer de til at ændre adfærd, samt at få sat en revision af deres islamiske tekster i sving.”

Enig. Men processen bliver svær og smertefuld og med store omkostninger, måske også for os.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Durban I og II var i min optik eksempler på hvordan den arabisk-islamiske verden ville gøre sig betydningsfuld. De tror de ved at fremsætte krav til den ikke-islamiske verden kan hente betydningsfuldheden. Vores politikere har såmænd også medvirket til at indgive dem den opfattelse. Men helt reelt har den arabisk-islamiske verden intet at medvirke med – bortset fra den olie som ikke er evigt flydende og så de islamiske tekster med alle deres hadefuldheder og trusler mod den ikke-islamiske del af verden som dog ER langt den største og som tæller langt flere mennesker end den arabisk-islamiske. Tænk hvis den… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

hans olo kl. 8:44 At en reform er nødvendig ved Islams Rettroende godt! Det er enten reform eller det er yderligere agterudsejling og implotion. Islam i sig selv har ikke een jordisk chance i en Globaliseret verden – og det ved dens topdogs, for den har intet at tilbyde og at deltage med bortset fra olien. Og olien er ikke evigt strømmende . Det der lyder fra Islam er en fordømt ideologis skrig og skrål, fordi den ikke kan få krammet på den øvrige del af verden. Muslimerne puster sig på god gammeldags arabermaner op fordi de så inerligt gerne… Read more »

ole burde
ole burde
13 years ago

I. Aprilsnar , indtil det modsatte er HELT bevist. !!
Hvor ville jeg altsaa gerne tro paa det !
Vi har ingensomhelst grund til at tro at de naevnte organisationer ligepludselig sku’ lave en 180graders kovending , hvorimod al fornuft og erfaring med deres “normale” adfaerdsmoenster peger paa at det ville vaere selvmord for dem at skrive under.
Men hvem ved , maaske er de lang om laenge blevet infiltreret af en ny generation af genetisk designede mosad agenter ?

hans olo
hans olo
13 years ago

@Albert Dine kommentarer er belastende. Du bidrager ikke med noget konstruktivt. Du får bare luft for dine hadefulde og meningsforstyrrede frustrationer. Det er trættende for os andre. Men da du nu angler efter opmærksomhed, vil jeg gerne give dig lidt. 1) Snaphanen er naturligvis velkommen i Malmö. Du kan proppe dine fascist-trusler skråt op. 2) København er ikke en nazi-by, selvom debile palæstinensiske nazi-sympatisører qua deres uhæmmede jødehad og menneskeforagt desværre har fået hovedstaden til at fremstå som en sådan. 3) Et retsindigt menneske må naturligvis tage afstand fra både kriminelle rockere og kriminelle bandemedlemmer. Men til rockernes “ros” må… Read more »

hans olo
hans olo
13 years ago

@Janne

De fleste “rettroende” er desværre rettruende.

HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Global svineinfluenza er et kærkomment påskud for Ægyptens muslimske myndigheder til at aflive samtlige af det Kristne mindretals svin i skraldebyerne een gang for alle. Har muslimerne så tænkt sig at Kopterne, Ægyptens andenrangsmennesker, fremover skal æde madaffaldet, som er uegnet som menneskeføde ? TV-Avisen omtaler kun kort om denne episode, og med en masse eufemisme som totalt forvansker baggrunden for hvorfor svineavlerne i slumkvartererne i Ægypten sætter sig til modværge. Det er måske fordi TV-Avisen i Politisk Korrekthed ikke vil støde Danmarks muslimer, hvilket jeg synes er for sølle. Tænk hvis det bliver sådan en gang i fremtiden i… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Albert

Tag nu og nærlæs koranen, så du får indsigt i det, der debatteres.
De usmagelige, grundløse beskyldninger kan du godt pakke sammen med.
Det er ved at være belastende med disse venstrefløjs-freaks. I deres verden kan man ikke sparke sig vej frem for nazister.

hotshot
hotshot
13 years ago

I have read the Coran, its a book of description of different symbols and its places in the system.
its there is also standing about womens vomb. there is nothing about clothes and nothing about
honor and proud The Bible gives you a more honest way to God.
thats it!

Janne
Janne
13 years ago

Uha, her er vocalise uden vokal med med violin og Perlman..

h t t p://www.youtube.com/watch?v=h7UZhorAki4&feature=related

Smæk æ røv i æ sæ og nyd det!

Albert
Albert
13 years ago

Snaphanen bor du i Malmö?

Du er slet ikke velkommen her.

Tag hjem til nazi-köbenhavn og bli beskudt av dine käre rockers på gaden!!

Janne
Janne
13 years ago

Her er desuden lidt åndelig inspiration og ufattelig skønhed, hvis I har lyst til at finde frem til det:

h t t p://www.youtube.com/watch?v=kU8RwT8ODHA&feature=related

Janne
Janne
13 years ago

Nu er det måske ikke helt ok at anbefale at læse en anden blog, hvis forfatter jeg engang imellem ikke selv er enig med (og det kan være at han helst er fri for at blive nævnt?), men jeg vil alligevel tillade mig at anbefale jer at læse med på William Jansens koran-blog, hvor han stiller skarpt på mildest talt ufredelige dele af koranen. Koran-projektet er yderst relevant og aktuelt for hele islam-debatten som er i gang i Danmark. Mange går slet ikke så ihærdigt og tekstnært til værks som Jansen. Desværre. Jeg synes netop også derfor at det er… Read more »

Mats
Mats
13 years ago

Manifestet kommenterades på tyska Politically Incorrect – den 2 april 2009.
Jag såg det då – och gick tillbaka nu. En del av de som kommenterar där
har observerat manifestets datering – 1 april…

hans olo
hans olo
13 years ago

Med hensyn til ‘manifest mod sharia’ er vi simpelthen nødt til at tage deres positive udmelding for gode varer. Jeg tror ikke, at vi skal være alt for bange for, at den almindelige (sækulære?) muslim benytter sig af kitman og taqiyya. Jeg tror mestendels, at det er imamer og islamiske tænkere, der benytter disse kneb.

Indtil andet er bevist, vil jeg opfatte det tyske initiativ som positivt. Vi skal dog ikke glemme, at grupperne næppe udgør en særlig stor del af det muslimske miljø i Tyskland og således ikke repræsenterer andre end sig selv.

hans olo
hans olo
13 years ago

En reform af islam er vel uundgåelig. Spørgsmålet er snarere, hvilke sværdslag vi og muslimerne selv skal igennem, inden reformationen bliver en realitet. Personligt tror jeg, at det bliver gevaldigt op ad bakke, da islam allerede befinder sig i en reformationsperiode, men i konservativ retning, som er det stik modsatte af, hvad vi kunne håbe på. Det kan derfor tage uendelig lang tid, inden pendulet svinger over i en progressiv retning, og meget – rigtig meget – kan gå grueligt galt inden da. Det bør politikerne og de europæiske befolkninger besinde sig på, så man har et bolværk klar til… Read more »

LMNord
LMNord
13 years ago

Vedr. “enhjørningen”, så bemærker en kommentar på gates of vienna at manifestet er underskrevet d.1. april….. Aprilsnar?

Elefanten
Elefanten
13 years ago

Selvom jeg hører til det islamkritiske segment, vil jeg alligevel give Asger Aamund ret. Vi skal passe på, at vi ikke afskriver de få muslimer, der kan tilslutte sig det danske samfunds værdier. Der er alt for få af Naser Khaders slags, men de findes. Og det er dem, der er konstruktive. De kristne har faktisk også tilpasset sig det danske samfund. Jesus sagde: »Sælg alt, hvad du ejer, og giv pengene til de fattige – så har du din rigdom i Himlen – og kom så og følg mig!«. Men gode kristne borgere går op i forbrug, friværdi, fladskærme… Read more »

Eyvind Dk
Eyvind Dk
13 years ago

Asger Åmunds kommentar er;
Smuk, fantastisk, flot – jeg kunne ikke sige det bedre.
Dog er denne lange flomme – smuk og velskrevet javel – men dog en lang smøre om
det samme, som Flemming Rose skrev på kun få linier for snart mange år siden!!!
Mon Asger er bedre til at udvide horisonten på ‘Parnas’et’ end Flemming?
Jeg tvivler men håber!!!

Henning Christensen
Henning Christensen
13 years ago

Koranen er i sit udgangspunkt ukrænkelig og udelelig.
Derfor må muslimer med en personlig tro, frasige sig denne
ukrænkelighed med de personlige omkostninger det kan
medføre. Islamismen er i modsætning til både
vort demokrati og de værdier vi har kæmpet for i mere
end eet århundrede. Den kan kun slås tilbage af en bred
front, der som sagerne står i dagens Danmark, også må
omfatte “sekulære” muslimer, der anerkender demokrati,
ligestilling mellem kønnene og magtens tredeling.
Naivt ? Måske, men ikke udelukket.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x