7
maj
Seneste opdatering: 8/7-09 kl. 1657
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nok er jøderne vor tids jøder, det seneste halvår mere end meget længe, men Mark Steyn har en grum pointe i ærmet til alle søvngængerne på P 1, Politiken samt hovedparten af Christiansborg,  der tror deres børn og børnebørn går en rolig og harmonisk fremtid i møde:

The joke about Mandatory Palestine was that it was the twice-promised land. But isn’t that Europe, too? And perhaps Russia and maybe Canada, a little ways down the line? Two cultures jostling within the same piece of real estate. Not long ago, I found myself watching the video of another “pro-Palestinian” protest in central London with the Metropolitan Police retreating up St. James’s Street to Piccadilly in the face of a mob hurling traffic cones and jeering, “Run, run, you cowards!” and “Allahu akbar!” You would think the deluded multi-culti progressives would understand: In the end, this isn’t about Gaza, this isn’t about the Middle East; it’s about them. It may be some consolation to an ever-lonelier Israel that, in one of history’s bleaker jests, in the coming Europe the Europeans will be the new Jews.

Israel Today, the West Tomorrow.( Steyn står højt på min ønskeliste over kommende Københavnerbesøgere, men se og hør indtil da denne: Conversations with History: Mark Steyn. Det politiske foregår i den anden havldel af samtalen.)

Roger Scruton: Geert Wilders

Medlemmer af Venstre kan læse med:

Like Mr. Wilders, I find parts of the Koran disturbing in their bloodthirsty and unforgiving anger. But I find the book of Joshua similarly disturbing from beginning to end. So what? ……..Nobody (other than al Qaeda) wants to change the resentments of Muslim communities in Europe into a state of open war. We are entering a situation that must be carefully managed if our legal and political inheritance is to survive. But one way of mismanaging the situation is to allow a belligerent minority to dictate terms to the rest of us. Our governments must face up to the fact that Geert Wilders was elected to the Dutch parliament, and enjoys considerable popularity, precisely because he has not been intimidated. You may not like what he says or his way of saying it, but it is people like him, and not the ones who censor them, who are defending the political order of Europe. Free Speech in Europe

Tilvandret terror i Hamborg

Kriminaliteten i Hamborgbydelen Mümmelmannsberg synes at være kommet  åbenlyst ud af kontrol. I mange måneder har bander terroriseret befolkningen. Nu har de kriminelle bander slået sig sammen, viser politiets efterforskning.Politiet har nedsat en 16 mands bandegruppe, Soko. Omkring  40 personer regnes til den kriminelle inderkreds, de såkaldte “intensivtäter”,  det er  unge kriminelle, der har alenlange synderegistre. Den usædvanlige foranstaltning skyldes fremkomsten af “multi-etniske kriminelle bander”, der prygler forbipasserende, handler med hårde stoffer, kører vildt og uforsvarligt i gaderne, truer vidner og selv politifolk. Lederen er en 40 årig tyrker, der rekrutterer medlemmer til banden fra sin storfamilie.  Bandenterror in Mümmelmannsberg (Snaphanens oversættelse)

Raped because I’m white

A DEVASTATED young mum has told how she was raped by an illegal immigrant – because he enjoyed hurting white girls. Brave Sarah Douglas waived her right to anonymity to relive her terrifying ordeal at the hands of Amos Moobeng and stormed: “This racist should be shipped back home to rot in jail.” The judge told the court Moobeng, 35, “deliberately targeted two white females”. Police figures have revealed that immigrants are carrying out one in six rapes in Britain – and an astonishing one in THREE in London. News of the World

Justitsministeriet: Pas på singler og enlige mødre!

Kig dig godt omkring i nabolaget. Og hold godt øje med antallet af enlige mødre. For er der mange af dem, så er der meget kriminalitet. Det viser en ny undersøgelse fra Justitsministeriets Forskningsenhed. Undersøgelsen hævder dog ikke, at enlige mødre har mere langfingrede tendensen endsige er hurtigere på aftrækkeren end andre i befolkningen. Men antallet af enlige mødre siger noget om, hvor ressourcestærk en kommune er, og det har ifølge undersøgelsen formentlig en sammenhæng med kriminalitetsniveauet. Kig dig omkring igen, og hold nu øje med de unge mænd. Ifølge undersøgelsen er der nemlig en direkte sammenhæng mellem antallet af unge mænd mellem 15 og 39 år i en kommune og kriminalitetsniveauet. Det hænger ganske enkelt sammen med, at mænd i denne aldersgruppe udgør størstedelen af de kriminelle. Ifølge undersøgelsen er der til gengæld ingen målbar sammenhæng mellem antallet af indvandrere i en kommune og kriminalitetsniveauet. Godt nok er andelen af indvandrere i København højt sammenlignet med f.eks. Morsø Kommune. Men den mere kriminalitet skal ifølge undersøgelsen forklares ud fra sociale og økonomiske faktorer. De mest kriminelle byer er ikke overraskende Århus, Odense samt København og omegn. Undersøgelsen viser også, at jo flere singler, der bor i en kommune, jo højere er kriminaliteten. Ligesom med de enlige mødre er antallet af singler kun en indikator for kriminalitetsniveauet. Singler kan ikke siges at være mere kriminelle end andre, men undersøgelsen antager, at antallet af singler er udtryk for, hvor ressourcestærk en kommune er. Ritzau Enlige mødre betyder mere kriminalitet.

Susanne Clausen, justitsministeriets forskningskontor, pdf-rapport, 23 sider. Thisted, Lemvig og Tønder kommuner, der er udpræget udkantområder, og altså ikke særlig velstående og med høj arbejdsløshed, må være løbet tør for singler og enlige mødre, siden deres kriminalitet ligger langt under landsgennemsnittet. (side 4). Hvordan influerer storke, vejtræer og grisehold på kriminaliteten, og hvad med antallet gifte eller enlige  jura-ph.d’er?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
13 years ago

Hvis nogen af jer ikke ved, hvad I skal lave i eftermiddag ved 4-tiden, kan I jo høre p1.

Det er højmessetid med Reino Arild Pedersen, osse kendt som Stenings-pedersen

Muslimsk fredagsbøn. Dansksproget Islamisk Center, Nørrebrogade, København. Prædikant: imam Abdul Wahid Petersen

LFPC
13 years ago

“Når man har med kemiske stoffer at gøre, går man ud fra et forsigtighedsprincip. Hvorfor kan man ikke gøre det samme over for tilrejste muslimer?” Problemet er bare at du i dette tilfælde ikke kan foretage en lakmusprøve der udskiller de farlige fra de integrationsvillige. For det første ville der overhovedet ikke være mulighed for et politisk flertal der ville afvise f. eks. personer der virkeligt var forfulgte, men som man kunne dokumentere fulgte en retning af islam der var bevisligt antidemokratisk. Så ville alle de kulturradikale og humanitære tro-det-bedste-om-din-næste-principper komme i aktion. Vi er rummelige nok til at give… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
13 years ago

Elefantens indlæg er interessant: hvis blot demokrati var så enkelt, at folk bestemte! Men folk vælger regering, der forsøger at styre embedsværket, der i de højeste grader deler uddannelse og tankesæt med professorer og doktorer, der alle mener at vide bedre og især at vide, hvad der tjener folk bedst. De mødes med ditto selvbestaltede åndselitære fra andre lande med de samme uddannelser og det samme tankesæt og skriver traktater og erklæringer, som politikerne skriver under på, fordi sådan er det nu engang bedst, og fordi de færreste politikere har åndsevner og mandsmod nok til at sige fra. Pludselig opdager… Read more »

Elefanten
Elefanten
13 years ago

Når man har med kemiske stoffer at gøre, går man ud fra et forsigtighedsprincip. Hvorfor kan man ikke gøre det samme over for tilrejste muslimer?

I et demokrati må det i øvrigt være vælgerne, der bestemmer, hvem der skal have lov at opholde sig inden for landets grænser. Uagtet alverdens kriminologer.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Jeg kan i øvrigt snildt forestille mig, at Balvig vil hælde til et 12 tal for PH.Den, hvad den eksterne censor så vil, ja, jo, de er vel allesammen efterhånden Balvigianere, før de er videnskabsmænd i den akademiske niché.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

En jurist med, surprise, surprise:

Vejleder: Professor, dr.jur. et mag.scient.soc Flemming Balvig

Så er det jo oplagt at søge helt andre forklaringer på et problem, end noget der faktisk kunne være forklaringen 🙂

Faldt lige over denne her:

Af ældre dato, men tendensen er nok fortsat:

“Tal fra Københavns Politis statistiske afdeling viser, at unge indvandrere nu tegner sig for 82 pct. af grundlovsfor­hørene. Unge danskeres andel udgør 18 pct.

I forhold til 2003 er det en stigning. Her var 67 pct. indvandrere og 33 pct. danskere.

http://kulturkloeften.dk.linux11.unoeuro.com/2009/02/27/2004-82-af-kriminaliteten-i-k%C3%B8benhavn-begas-af-indvandrere/

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Ph.d´ere i Krumspring.

Kors, hvor man bliver træt af alle disse gymnastiske øvelser .

Og befolkningen må da snart blive trætte i kæberne af at bide sammen over alt det vrøvl der smides i hovedet på os .

Hvad jeg overhovedet ikke kan forstå er, at ellers velbegavede mennesker kan få sig selv til at prøve at binde os deres såkaldte forskningsresultater på ærmet.

At Tønder ikke er så langt fremme i de kriminelle skoe hænger måske sammen med at byen ikke er så intenst beriget som Århus, Kbh. og Odense .

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Jeg har kommenteret. Sært system der påstår andet.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Det næste i række før Hamborg indlægget på http://www.pi-news.net/
er lige så rystende, på omkring 40 år er Tyskland (Vesttyskland til 1989/90) efter at have været næsten gældfri som nation ikke blot gældsat i stort omfang, andre områder er lige så kritiske:
http://www.pi-news.net/2009/05/deutschland-2009-eine-katastrophale-bilanz/#more-58931

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x