8
maj
Seneste opdatering: 9/5-09 kl. 2057
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

gayhangingiranLidt har også ret. Læsere af Snaphanen er formentlig bekendt med den svenske løsning på den kognitive dissonans der opstår når to idealer, multikulturalismen og ligestillingen, kolliderer som i tilfældet med vold mod homoseksuelle – man fortier. Her har venstreradikale Modkraft trods alt nævnt overfaldsmændenes m/k etnicitet, og det skal tages ad notam. At det så mere handler om kritik af politiets rolle, og at der intet nævnes om de mulige årsager så som at visse etniske grupper ikke blot har medbragt traditionel førmoderne machokultur, men også finder massiv legitimation i religiøse tekster, tolkninger og traditioner, det må så blive en erkendelse der forhåbentlig må komme hen ad vejen (LFPC).

Ny rapport fastslår, at antallet af hatecrimes er langt højere end statistiken viser. Politikere og forskere er overraskede. Det er ofrene ikke. Torsdag blev bøssen Ove overfaldet. Igen. Men denne gang slog han tilbage. […]

En af dem, der ikke er specielt overrasket over de mange overfald, er den 45-årige sygeplejerske Ove. Han er bøsse og får sig af og til en øl i Indre By i København, på et bydelens homo-værtshuse. Det gjorde han også natten til den 1. maj – og så gik det galt. […]

– Pludselig ligger jeg på ryggen omgivet af fire unge mennesker, der sparker mig overalt på kroppen. Jeg aner ikke, hvor de kommer fra, de dukker pludselig op af intetheden, siger Ove, der af hensyn til sin sikkerhed optræder anonymt.

Han har på fornemmelsen, at de fire unge – tre fyre og en pige, alle med indvandrerbaggrund – havde siddet i en bil og holdt øje med værtshuset. […] Massiv vold mod homoer overrasker

Migrationsindustriens kampagnemateriale

screenshot0051

Nu tros antalet anhöriga till asylinvandrare som söker uppehållstillstånd i år bli 51 000. I februari trodde verket att 43 000 skulle söka i år.

Kort om migration 2008, pdf.Sidste år kom 101.171 personer til Sverige. Man kan se en del fakta om folkevandringen i materialet, men det er præsenteret vinklet og parfumeret. Det er ikke direkte løgn, bare formuleret, så ingen skal blive forskrækket over  skalaen og hastigheden, hvormed  landet foræres væk. For eksempel kan man læse:  “Frankrike tog emot flest asylsökande i Europa 2008.”  Ja, men hvis et land  med 65 mio mennesker tager imod 42.000, og Sverige med godt 9 mio tager imod 25.000, (året før var det 37.000), hvem påvirkes så mest? Familiesammenføringerne øger eksponentielt. Sidste år var der 33.687. I år forventes det at  51.000 (!) kommer . Det er justeret 11.000 op på få måneder.

Hvor mange nye svenskere benytter ikke deres nye svenskhed, til at hente endnu flere familiesammenførte? Hvor mange er “Andrahandssökande”, det nye begreb der betyder, at folk der selv er kommet som “familie”, derefter skilt og nu henter ny familie til landet, findes i den statistik? Det kommer MIG-verket ikke ind på. Enhver kan sige sig selv, at uden lovændringer vil antallet på et tidspunkt  nå 100.000 om året, derefter 150.000 osv., men ingen vil tænke så langt. Det skal fortsætte, fordi det står i de hellige skrifter. Man kunne  også sige, at Sverige skal forsvinde som svensk og med stor hast, fordi man har bundet sig konventionsvist til det. Et egentligt svensk Sverige vil forsvinde – det demografiske tipping point er formentlig allerede passeret – og noget andet vil opstå. Stod der i en konvention, at enhver svensk skulle skyde sig en kugle for panden, ville de også gøre det. Skulle  EU foreslå, at hele vanviddet skulle stoppe øjeblikkeligt, ville svenske politikere – selvom de vile blive udfriet af den kaosdrift, de er fanget af –  protestere energisk, fordi det ville tage sig bedst ud på TV. Derefter villle de gå hjem og sørge for, at deres børn fik en bolig på sikker afstand af ” de her forbandede neger-områder”, for der er nemlig god plads i Sverige. Sådan spiller det offentlige klaver:

Jeg troede engang, at den svenske nationalstat ville  dø af “tystnad”, pænhed, høflighed og overdreven anstændighed. Det er forkert. Den kommer til at forsvinde, fordi den styrende nomenklatura ikke er i stand til at sige ærligt, hvad de tænker. På grund af uærlighed, egoisme, fejghed og løgn. Det er den svenske magts epitafium, fra højre til venstre.

Migrationsverket sänker prognosen över förväntat antal asylsökande framöver, men tror å andra sidan att betydligt fler anhöriga kommer att söka uppehållstillstånd. I sin senaste prognos, lämnad till regeringen i torsdags, spår Migrationsverket att antalet asylsökande i år och nästa år stannar vid 22 000, vilket är tusen färre respektive år jämfört med vad verket trodde i slutet av februari. Samtidigt tros nu antalet anhöriga till asylinvandrare som söker uppehållstillstånd i år bli 51 000. I februari trodde verket att 43 000 skulle söka i år. HD.SE

Al Qaeda ‘svækket’, sov blot videre

Ingen avisartikel om terrorisme uden Lorenzo Vidino og Lars Erslev Andersen.

Politiets Efterretningstjeneste (PET) betegner terrortruslen som stigende, men det billede kan førende eksperter ikke nikke genkendende til. […]

Seniorforsker Lorenzo Vidino fra Harvard University i USA konstaterer, at truslen er faldende. – Antallet af angreb, både dem der afsløres, og dem, der gennemføres, er for nedadgående. Det samme er kvaliteten af angrebene. […] Han får støtte af […] seniorforsker Lars Erslev Andersen, Institut for Internationale Studier.

– Det vi ser i dag, er et Al Qaida i krise, vurderer Erslev Andersen, som understreger, at terrorbevægelsens krise er global. […]

– Kombinationen af militært pres, massiv udviklingsbistand og regionale løsninger er den rigtige løsning. Hvis Obamas strategi lykkes, vil også Danmark være mindre truet om fem år, skønner Lars Erslev Andersen. Truslen fra islamisk terror falder

Problemet er selvfølgelig dels identifikationen af terrorisme med stereotypen Al Qaeda, hvis markedsværdi ikke i sig selv siger noget om fænomenet, da voldshandlinger i islams navn ikke udspringer af bestemte personer eller netværk som dette, og heller ikke forudsætter teknologisk sofistikation eller størrelsesklasse for at være en faktor i verden i dag. Hvad værre er, og hvad der er en ikke uventet undladelsessynd fra Ritzaus og deres kunders side, en aftagen i terrorhandlinger afspejler ikke et muslimsk teologisk opgør med ‘terrorisme’, dvs. jihad med voldelige midler, eller en bandlysning af grupper som Al Qaeda som ‘takfir’, dvs. dårlige muslimer. Er Al Qaeda og andre grupper svækkede, skyldes det med andre ord ikke at de er kommet til fornuft eller er blevet upopulære i deres eget bagland – det skyldes bl. a. at astronomiske pengebeløb bruges af vores lande til overvågning og sikkerhed.

Men det bliver endnu værre: Ritzau og JP kommer heller ikke ind på ‘stealth jihad’, salamitaktikken, og det forhold at ‘terroristerne’ har samme mål som mainstream-islam: Overherredømmet i verden. Dette seneste stykke Ritzau-spam tjener altså blot til falsk beroligelse, og anlægger ingen som helst perspektiveringer. Og hvad de ‘svækkede’ Al Qaeda angår, forresten (LFPC):

The Iraqi offensive was launched amid an AQI suicide bombing campaign in Baghdad and Mosul. Officials said AQI has revived its operational cells and intensified operations as the U.S. military prepares to withdraw from cities by June 30.

Iraqi military spokesman Maj. Gen. Atta Qassim said the resurgence of Al Qaida was fueled by the U.S. release of nearly 4,000 insurgents in 2009. Qassim said the released insurgents have been returning to both Al Qaida and organized crime. […] [min fremhævelse, LFPC] Iraq blames Al Qaida revival on U.S. release of 4,000 insurgents

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
steen
Admin
13 years ago

Vivi: Jeg mener ikke jeg er alarmist. Legendariske Ulf Nilson skrev: Det raserade folkhemmet BOK Jonathan Friedman, Ingrid Björkman, Jan Elfverson, Åke Wedin: Exit folhemssverige – en samhällsmodells sönderfall. Jeg mener der er efterskåret i anmeldelsen, men jeg har ikke tid til at tjekke nu. Jeg udgav bogen på net: »Exit Folkhemssverige« – nu som pdf-bog om 25 år siger de: “Ups, det var Satans. De så det komme i år 2000. Ku´de ikke ha´advaret os?”. Åhjo, til sommer 5 års advarsler på denne blog, og mange andre op til 20 år tidligere. Det kan også blive overkill. Måske gider… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Det er grufuldt at læse det I skriver om Sverige ! Det der foregår derovre kan vel ikke undgå at få nogle konsekvenser for de øvrige nordiske lande ? Hvad angår Stealth Jihad er det påfaldende så tavse medierne er om denne. Gud ved om det er ud fra den betragtning, at vi i Europa alligevel er så langt fremme i islamiseringsprocessen, at det er hip som hap hvilken form for Jihad de rettroende anvender. The Muslim Brotherhood må virkelig være henrykte over europæerne, de lamme europæiske politikere og europas “frie” presse som for de 99.9% bøjer knæ og på… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Der skal ud fra sammenhængen vist stå Pakistan hvor Afghanistan nævnes første gang.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Svækkelsen af Al Qaida, kan vist ikke helt stå mål med styrkelsen af Taliban i Afghanistan, som på trods af at de blev bestukket med sharia, stadigvæk kæmper på livet løs, og Al Qaida putter sine æg i den kurv i øjeblikket, den er vigtigere end Afghanistan.
Og hvad med Iran og Hamas, Hizbollah, de er stærkere end nogensinde.

Og hvad med Indonesien, hvor radikal islam fylder meget mere.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x