13
maj
Seneste opdatering: 13/5-09 kl. 2109
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Er den nu også det ? Køber svenskerne længere deres journalisters belæringer ?

Svenske medier mobiliserer. Hvis ikke pædagogik virker, så giv folket mere pædagogik. Så finder de sig i asylsøgeresovergreb uden at mukke. I folkrörelsernes land er det den universalkur, enhver provinsjournalist kan komme i tanker om. Almuen har pr. definition uret og Svensson skal knytte næven i bukselommen, ikke i fri luft. Det er usandt, når TV indslaget påstår, at politiet ikke kobler hændelserne til asylsøgeres kriminalitet. På politiets hjemmeside står: Oacceptabelt att ta lagen i egna händer.

Rasismen finns där hela tiden, skriver en anonym ideolog i Arbetaren. Ideologer er kendetegnet ved, at virkeligheden skal underlægge sig dem, især når de ikke selv rammes af den. Tre begärs häktade för våldtäkt,Lobbyister bakom Vännäs Mot Rasism.Et  hurtigt realitetscheck på svenske debatfora – her og her, tyder på at svenske medier er ude i en gevaldig mørklægning af fakta.

“Många flyktingar beter sig som om de fortfarande befann sig i Irak “

ÉN avis  trodser svenske mediers fordømmende automatreaktion. Se også kommentarer:

Helgens bråk i Vännäs var en isolerad hämndaktion. En aktion som urartade i hot, skadegörelse och ofredande av oskyldiga flyktingar.Det hävdar flera Vännäsbor, både infödda och invandrare. Enligt ungdomar som mer eller mindre deltog i oroligheterna uppstod en “upprörd stämning” på fredagskvällen när ett 30-tal ungdomar samlades vid kiosken Sega Råttan. En tonårstjej hade några dagar tidigare blivit överfallen av tre tonårsflyktingar.  Flickan blev slagen i ansiktet: hon förlorade en tand; fick ett blått öga och en skada vid tinningen, enligt kamrater till henne. Överfallet är polisanmält.De hoppade på henne bakifrån och sade bara att det var fel person när de såg vem det var, säger en tonåring som var med på fredagskvällen.

En av flyktingpojkarna som misstänks för överfallet på flickan har också enligt vittnen dragit kniv och hotat andra ungdomar. Och det helt öppet. Dessa händelser tillsammans med andra incidenter ska ha varit den tändande gnistan till helgens bråk.Det hade absolut ingenting med rasism att göra. Man ville bara ge igen, säger en tonåring som greps av polisen både på fredagskvällen och på lördagskvällen.Ungdomarnas tolkning får stöd av en invandrad näringsidkare med god insyn i tätortens ungdomsproblematik. Han hävdar att många tonårsflyktingar beter sig som om de fortfarande befann sig i Irak och andra hemländer. Det är flyktingarna som startar bråken, säger näringsidkaren och tillägger att många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till. VF.SE

Til orientering for Vännäs boerne kan Danmark kan sende afviste irakiske asylansøgere hjem

Youtube removes ban on Filip Dewinter

A very interesting thing happened over the last 24 hours on the Internet. A blogger who goes by the handle, ‘Vlad Tepes’ or ‘Vladtepesblog’ subtitled a video taken at a meeting in Germany of the Pro Koln movement, a group of people who oppose the Islamification of Europe with a focus on Germany. This video was uploaded to youtube and had some 700 views within a day or so, after which it was removed for violation of content rules according to youtube with no further explanation or appeals options. IFPC

Den operative leders syge moster

Jeg har kun her bragt et nænsomt udvalg af Bent Olsens udtalelser til Jyllands-Posten, men det er også fuldt tilstrækkeligt. Mere berøringsangst og udenomssnakkende … bullshit har jeg sjældent læst. Nej, jeg misunder ikke dem hvis job det er at agere skydeskive for utilpassede narcissister og nihilister. Ja, det er nemt at sidde bag en computer og kræve vandkanoner og peberspray når man ikke selv er i skudlinjen, men jeg køber ikke den sludder for en sladder som Olsen disker op med her. Selv om de erkender at ‘elastikken’ under hærværket i Hyskenstræde var for lang, er hele grundlaget for strategierne tydeligvis bygget op på konfliktskyhed, som så forsøges camoufleret med feelgoodsnak og popsmarte termer. Enhver menig borger kunne have fortalt de vagthavende hin aften af grænsen forlængst var overskredet. Og hvorfor har man ikke sikret sig grundige fotos med henblik på efterfølgende anholdelser – når nu de alt for farlige ‘aktivister’ var spredt for alle vinde? (LFPC)

[…] Bent Olsen, der er leder af Københavns Politis afdeling for operativ planlægning og analyse, oplyser, at politiet ved større forsamlinger på gadeplan opererer efter tre forskellige strategier: En offensiv, en defensiv og en henholdende.

Det var den henholdende strategi, der blev benyttet under størstedelen af urolighederne natten til lørdag, da unge aktivister raserede Hyskenstræde og dele af Klosterstræde i indre by i København. […]

“Den henholdende strategi betyder, at politiet er til stede og har beredskabet til at gå i offensiven og tage styring, hvis det skulle blive nødvendigt. […]

“Vi ved erfaringsmæssigt, at nogle arrangementer sagtens kan eskalere, hvis vi går i offensiven for tidligt. Når vi tvinger arrangementet fra hinanden, kan der ske det, at deltagerne spreder sig og laver en masse ballade på vej hjem. Så er det bedre, at vi har dem på ét sted, i stedet for at det spreder sig til hele byen. Tryk avler modtryk, og hvis du og jeg er til fest og bliver bedt om at gå hjem, kan det jo også godt være, at vi bliver sure, fordi vi selv vil have lov til at bestemme,” siger Bent Olsen. […] Politiet: Henholdende strategi giver mening

I arbejde for “pölsefascismen”

Mikael Wiehe må leve med, vi låner  hans følsomme udtryk om danskerne. Det er nu engang de færreste, der kan leve af at skrive idealistiske sange.Den tilvandrede massearbejdsløshed sender hans  landsmænd udenlands. Blandt 15-19 årige var den i første kvartal 2009 35.7 %. Tag godt imod dem, de er velkomne til at blive  her. Tidligere tiders primitive antiswedisme i København, synes af være helt væk, og de kan jo altid vende  hjem den dag de har valgt en riksdag, der ikke påfører dem krig  pr mellemøstlige stedfortrædere. Og jo, jeg skrev krig. Det ville jeg ikke have gjort for fem eller ti år siden. Vi kvier os ved at linke til den socialdemokratiske tabloid Aftonbladet, men ikke så meget som de gør, ved at linke til os:

De flydde arbetslösheten i Sverige.Och fick liksom tusentals andra svenska ungdomar jobb i Danmark. Här tjänar jag nästan 5 000 kronor mer efter skatt än vad jag gjort i Sverige, säger Joel Larsvall, 19. En promenad genom den danska huvudstaden Köpenhamn är sig inte riktigt lik längre.Bli inte förvånad om tjejen som serverar dig en röd pölse från pölsevagnen svarar dig på klockren svenska. Flera tusen har fått jobb – i Danmark, Danskerne gider ikke bo i SverigeSvenske Oussama Kassir dömd för terrorbrott – läs mer

We need a Freedom Party in England

If UKIP had any sense it would have taken Wilders as its model and made immigration and societal breakdown their main focus, rather than remaining a slightly bizarre one-issue party. I know Europe is very important, but on a day-to-day level it does not affect people in the same way that immigration, crime and the general decline in everyday civility do. Telegraph.Geert Wilders’ Freedom Party may top poll in Dutch European Elections

Og så tænker man sit

Nej, der er intet konkret der angiver at det er ‘sådan nogle’. Ja, det hele kunne vise sig at være en misforståelse, og brandsårene kunne stamme fra noget helt andet. Men alle der læser denne historie tænker det samme. Og jeg, for mit vedkommende, vil ikke en gang være flov hvis formodningerne viser sig ikke at holde stik (LFPC).

Politiet efterforsker anmeldelsen af et groft overfald på en 15-årig retarderet pige i Sorø nat. Ifølge pigens voksne bror har hun forklaret, at en gruppe unge omringede hende på Strandvejen i Sorø og brændte hende på armene med cigaretter. En af de unge mænd skal også have tvunget sit lem ind i pigens mund, har hun forklaret.

– Vi er ved at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen. Men vi er meget interesserede i at høre fra eventuelle vidner, der måtte have set en gruppe unge på fortovet på Strandvejen ved 04-tiden i nat, siger vicepolitikommissær Johannes Skree-Lassen fra Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi. […] Pige anmelder grov mishandling

Queen’s Trinity Cross honour deemed unlawful by Privy Council

tt_trinity_c_5

An honour established by the Queen has been declared unlawful after Muslims and Hindus complained that its Christian name and cross insignia were offensive.

The Trinity Cross of the Order of Trinity was established by the Queen 40 years ago to recognise distinguished service and gallantry in the former colony of Trinidad and Tobago. It has been received by 62 people including the cricketers Garfield Sobers and Brian Lara, the novelist V. S. Naipaul and many of the islands’ leading politicians and diplomats. Times Online

Billedanalyse

Man kan nøjes med at se på billedet. Man kan også læse teksten. TDC for dummies:

tdc-reklame-24timer-7-12-052009

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas
Thomas
13 years ago

Angående “Danskerne gider ikke bo i Sverige”:

“På den anden side er antallet af flytninger fra Skåne til Østdanmark i 2008 steget til lidt over 2500 personer. Dette er det højeste antal registrerede i statistikkens historie.”

Det kunne vel også, at de familie-sammenflyttede flytter tilbage til Danmark igen pga. Metock-dommen og de liberale svenske asylregler.

Bare lige en tanke. Måske kunne LFPC eller Steen lige se på disse nye tal.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Havde borgerlige politikere været borgerlig og/eller borgerlige vælgere valgt politikere der førte borgerlig politik, ville en stor del af de offentlige udgifter på de tre tunge poster, det sociale område, undervisningsområdet og sundhedsområdet i stedet for offentligt finansieret have være i privat regi allerede, således at en fornuftigere indvandringspolitik end den der har været ført efter min opfattelse ville have været en logisk følge i hele Europa.

Janne
Janne
13 years ago

M.h.t. telefonreklamen med de helt ens og stramt indpakkede kvinder, så synes jeg, at det er stakkels og et overgreb at kvinderne skal plastres til på den indelukkede måde – bare fordi de er kvinder og koran-tilhængere. Jeg vil ikke støtte den form for diskrimination af kvinder. Sådan en ubehagelig form for religiøs uniformeret indelukkethed (både i stramt stof og i lejligheden).

Nej, jeg vil ikke støtte multikultur og kulturalisme, hvor kvinder plastres til og frihedsberøves – på den indskrænkede og kvindeforskrækkede måde – bare fordi de er kvinder og opdraget med koranen.

JensH
JensH
13 years ago

Det er i det hele taget svært at være Svensk politker i disse tider. Tag nu en af de virkelig Svenske ‘gut-menschen’ som integrationsminister Tobias Billström, og alle hans besværligheder med at overbevise resten af EU-landene til at være lige så nationalt selvmorderiske som Sverige. Senest har han inviteret alle sine ministerkolleger til Jordan og Syrien, således de ved selvsyn kunne se alle de Irakiske flygtninge, der stadig opholder sig i disse to lande, (mange er iøvrigt begyndt at vende hjem). 25 ud af 26 af Billströms kolleger sagde pænt ‘nej tak’ til invitationen, og dokumenterer dermed EU-landenes modvilje til… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

På Ritzau nu- Svenske kommuner mangler penge…bla.bla…og står nok over for besparelser, på to af de også i Sverige udgiftstunge sektorer, undervisnings- og sundhedssektorerne. Det sociale område er ikke nævnt som udset til besparelser – endnu.

LFPC
13 years ago

Ang. Sorø, så er der ikke andet på Infomedia end de samme gengivelser af Ritzaus historie. Jeg ved ikke om der ligger noget i vendingen “Vi er ved at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen” fra politiet. Det kunne lyde som om de ikke mener der er nogen sag.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Italien- se Jihad Watch om Al Qaida og illegale immigranter.

dana
dana
13 years ago

“Det är flyktingarna som startar bråken, säger näringsidkaren och tillägger att många av dem saknar all kunskap om svensk lagstiftning och den kultur de kommit till.”

Denne sætning må vel nærmest betegnes som et jordskred i svensk presse.

dana
dana
13 years ago

Er der noget nyt om voldtægten af den 15-årige i Sorø?

dana
dana
13 years ago

Er det ikke en smule racistisk af TDC, at familien Hardan flyder i sofaen, mens den danske familie Hvass-Warming fremstilles som aktive udemennesker.

Balder
13 years ago

ROME (Reuters) – Italian Prime Minister Silvio Berlusconi’s open rejection of the vision of a multi-ethnic Italy sparked sharp debate Sunday, winning praise from far-right allies and accusations of racism from the left. Berlusconi’s conservative government has won public favor by cracking down on illegal immigration, allowing the premier to go a step further as he defended Saturday a new policy to deport migrants to Libya before they arrive on Italian shores. “The left’s idea is of a multi-ethnic Italy,” Berlusconi told a news conference. “That’s not our idea, ours is to welcome only those who meet the conditions for… Read more »

Victor
Victor
13 years ago
JensH
JensH
13 years ago

OT

Bliver det Italien der redder Europa som et vestligt kontinent:

“Italien vedtager i dag Europas strammeste udlændingelov. En lov, som sammenlignes med fascisternes racelove. FN kritiserer Italien, mens EU ser tavst til. ‘EU-landene har vænnet sig til, at Italien gør det beskidte arbejde’, siger immigrationsekspert”

http://www.information.dk/

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x