14
maj
Seneste opdatering: 7/5-14 kl. 1943
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Der var fuldt hus i Dansk Forfatterforening, da Robert Spencer, direktør fra Jihad Watch, 12. maj holdt et spænglærd og underholdende foredrag om korstogene, islam, kristendom og de mange politisk korrekte myter, der ifølge Spencer giver et skævt og misvisende billede af middelalderens konfrontation mellem islam og kristenheden.  Korstogene – myte og virkelighed. Video © Snaphanen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og ‘jihad’ fra sin ordbog i 2011. (Gå evt bagud  i arkivet og se Video: Robert Spencer in Copenhagen, 2009 eller Robert Spencer in Brussels,2007, det mest sete og undertekstede video, jeg har optaget. […]

trackback

[…] Sæt en time af. – Se evt. også i bagkataloget Robert Spencer in Copenhagen, I og II og den mest sete og oversatte af alle mine videos Robert Spencer in […]

trackback

[…] ? Ellers er et udmærket sted at starte for novicer, en video jeg filmede for tre år siden og for et år siden. Man havde dog  ikke ventet sig anden omtale fra  partipamfletten, Aftonbladet, der også bruger […]

trackback

[…] Ehsan Jami og på Stortorget i Malmø og Rådhuspladsen i København. Henover Melanie Phillips og Robert Spencer Og sluttende med..ja,det ved I selv. Hvis jeg skulle fremhæve noget særligt, skulle det være min […]

LFPC
12 years ago

Osamah: “According to Ibn Ishaq, Ibn Abbas and others, this refers to “the clergy of the People of the Scriptures who embraced the faith” of Islam. But steer clear of those who don’t accept Islam: v. 118, says Ibn Kathir, forbids Muslims from “taking followers of other religions as consultants and advisors,” for even those who are outwardly kind actually hate the Muslims (v. 119-120).” Blogging the Qur’an: Sura 3, “The Family of Imran,” verses 64-120 Interesting, Osamah, isn’t it: According to leading authorities and sources of Islam, the verse you just quoted refers to Muslims, not to non-Muslim “People… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Kolonihavismen – som jeg blandt meget andet også er tilhænger af- er ikke en religion eller ideologi, der hos mange tilhængere søger sit program eget program eller andre tilhængeres praksis indført over hele jorden, et stort flertal går ganske vist ind for opretholdelse af begreberne ukrudt og prydplanter, overholden af foreningernes regler- såfremt de potientielle og aktive og passive deltagende individer ellers er med i foreninger, men det er ikke nogle absolut krav for at sympati for ismen opstår, eksisterer, tilslutning findes eller støtte til ismen i øvrigt.

trackback

[…] er lidt uklart hvad det er denne video viser. Robert Spencers historie på Jihad Watch omhandlede barnebrude i islam med henvisning til Muhammeds […]

Janne
Janne
12 years ago

Ja, touché.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

;-))

LFPC
12 years ago

“You should also know that every religion or ideology, including democracy, has a universal goal. But this is something positive, in accordance with human freedom“. As per Qur’an 9:29? “Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued”. I have a strong feeling that what you see as “human freedom” has nothing whatsoever to do with Western… Read more »

Osamah
Osamah
12 years ago
Reply to  LFPC

As you already know this is against those of the People of the Book who fought with the Muslims. Those who didn’t had friendly relationships, as you also know.

They are not all alike. Among the People of the Book there is a party who stand by their covenant; they recite the word of Allah in the hours of night and prostrate themselves before Him. 3:114

trackback

[…] er ikke helt ny, men vi har ikke haft den før, og det er agurketid.  Se evt. Robert Spencer in Copenhagen , Robert Spencer in Brussels og Melanie Philips in […]

LFPC
13 years ago

Osamah: You dismiss the arguments of Robert Spencer offhand on the basis of a speech not intended to cover the issue of Ahmadiyya Islam in general. I suggest you go to jihadwatch.org, Spencer’s site, and search for relevant information there. In several posts he claims that while Ahmadis renounce violence to further their religion, their goal is identical to that of mainstream Islam: Global shari’a. If you have any references suggesting otherwise, please share them with us. We are constantly on the lookout for the so-called ‘moderate unicorn’ of Islam, but I certainly have no reason to believe Ahmadiyya Islam… Read more »

osamah
osamah
12 years ago
Reply to  LFPC

LFPC

Just read this article. You should also know that i dont agree with your guys “right” to get proof in order to see Islam in a positive light. You should also know that every religion or ideology, including democracy, has a universal goal. But this is something positive, in accordance with human freedom. If this criteria is not met, you cannot call it either Christianity or Islam.

http://www.alislam.org/books/shariah/index.html

osamah
osamah
13 years ago

Robert Spencer’s argumentation about the Ahmadiyya movement really shows his tactics. He did’nt put forward any argument in favour of his position that this movement is just as dhimmi imposing as he falsely claims Islam is all about. He only said that their being persecuted doesn’t mean that their’re any different. So where is the actual arguments? We must only accept his position as such

Spaceman Spiff
Spaceman Spiff
13 years ago

Robert Spencer is a man of great inspiration to all of us who dedicate a large portion of our spare time to combating the influence of islam in Europe. I’ve don’t have anything else to say, Mr. Spencer, than a big

THANK YOU!

Along with Walid Shoebat, Spencer kickstarted my interest in islam and immigration to Europe and the problems that are being forced upon us.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Robert Spencer om Danmarksbesøget:
http://www.jihadwatch.org/archives/026107.php

JensH
JensH
13 years ago

OT Suk, så skal vi til det igen-igen. De afviste Irakiske asylansøgere har besat Vor Frue kirke i København, og vil ikke forlade den før de får lov at blive i Danmark.Inspirationen kommer selvfølgelig fra Palæstinensernes ‘aktion’ i 1992, hvor en særlov sikrede dem opholdelsetilladelse (med ‘ret’ til at begå masser kriminalitet efterfølgende). Danske ‘unge’ forsyner dem med mad: http://politiken.dk/indland/article712450.ece http://jp.dk/indland/article1694282.ece http://www.berlingske.dk/article/20090515/politik/90515150/ Hvis man læser ‘undertonen’ i de tre artikler jeg linker er der ingen tvivl om, hvor journalisternes sympati ligger. SÅ nu skal vi igennem endnu et ‘opslidende slag’ om noget så åbenlyst, at afviste asylansøgere selvfølgelig skal sendes… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

Tak til Snaphanerne for de glimrende Spencer videoer 🙂

OT Ang. de autonomes ballade og deres meget alternative virkelighedsopfattelser:
http://jp.dk/indland/kbh/article1694227.ece

Nye perle af Uhrskov Jensen:
http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2009/05/14/nu-rykker-integrationen/

JensH
JensH
13 years ago

OT

En ganske interessant kronik i Berlingske Tidende om Canadas Multikulturalisme:

“Indvandring og integration er i dag blevet centrale politiske spørgsmål. Og multikulturalisme, som man praktiserer det i Canada, er blevet et af de dominerende svar. Men canadisk multikulturalisme ser ikke ud til at levere nok lim til at bringe landet sammen. Tværtimod.”

http://www.berlingske.dk/article/20090514/kronikker/705140094/

Fritz
Fritz
13 years ago

Da jeg sad og så videoerne med Robert Spencer, kom jeg til at tænke på, hvor var alle de pludseligt opvågnet intellektuelle danskere, i de 30-40 år Glistrup hver evig eneste dag prøvede at råbe danskerne op, ydermere med sit liv som insats, hvor var de i alle de år hvor de danske forløgne levebrøds dhimmi politikere, med hele vores offentlige lorte system, prøvede at smadre og knuse den eneste danske politiker der turde fortælle sandheden, det føles derfor lidt tragisk at der kun skal en tegning af muhammed til, for at vække de kloge i dhimmark, i stedet for… Read more »

Georg Lavik
Georg Lavik
12 years ago
Reply to  Fritz

Undertegnede hadde selv gleden av å høre Mogens Glistrup i Oslo hvor han
la for dagen grundige kunnskaper om islam. En fornøyelse!
En samtale med ham etterpå erindres som særdeles interessant og meget givende,
både av min hustru og undertegnede.
Det er sørgelig at Danmark ikke ga/gir ham den honnør han så inderlig fortjente!
Fred med hans minne……

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Indholdsmæssigt fremragende.

I det videre perspektiv er talen sandheden og fakta mod fantasier og den eksisterende samfundsnedbrydende praksis muligvis- ikke nok.

Der kræves set herfra for at stoppe den nuværende tilstand mere end folkets øre- nemlig et andet folkets styre.

Andre politikere og en anden praktisk politik, dertil eventuelt en ændring af det herskende ideologiske paradigme, udskiftning af grundlaget- den aktuelt altødelæggende relativistiske multikulturalisme- der til tider er islamisk supremacisme uden relativisternes indgriben overfor dette- til noget andet og noget langt bedre.

Jeg henviser for ønsket om etablering af praktiske eksempler og andet debatten relateret til:
http://www.uriasposten.net/?p=6823

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x