17
maj
Seneste opdatering: 22/10-09 kl. 1619
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

French police were the targets of an apparent ambush in La Courneve, a suburb north of Paris with a reputation for crime. A witness claims the weapon used was a Kalachnikov rifle. Police ‘ambushed’ in Parisian suburb

Kirkeshopping

Mon ikke godt man kan antage at det drejer sig om mere end pladsmangel? Man må også stille sig selv det spørgsmål om Brorsons Kirke har noget alternativ til at tilbyde husly, og hvad konsekvenserne ville være hvis de afslog (LFPC).

På grund af pladsmangel flytter de irakiske flygtninge, der siden fredag har opholdt sig i Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke, til Brorsons Kirke på Nørrebro. Det oplyser en af de irakiske flygtninge, Taleb Ansari, til Ritzau. […] Irakiske flygtninge skifter kirke

»My little imam«

Hadet starter i børnehaven. Se også ‘I was groomed for jihad in Britain’ – A Muslim teenager in London gives the first inside account of how extremists are luring recruits (LFPC).

Fængsler som udklækningsanstalter for jihadister

Et velkendt fænomen som der nu er udkommet en rapport om fra amerikanske Rand Corporation. Konstellationen er jo oplagt: Voldsparate personer og en ideologi der tilbyder legitimation af volden og et globalt fællesskab af ligesindede ‘brødre’. Via Europe News:

Jihadists are radicalizing Muslims in prisons outside the U.S., in Europe and elsewhere, through aggressive indoctrination and recruitment. A new RAND Corporation report, “Radicalization or Rehabilitation: Understanding the Challenge of Extremist and Radicalized Prisoners,” cites prisons as a key venue for Islamist recruitment.
Abu Muhammad al-Maqdisi, a former inmate and mentor of the late al-Qaeda in Mesopotamia commander Abu Musab al-Zarqawi, describes jihadist tactics in prisons in the radical periodical Nida ul-Islam to include:

* Refusal to cooperate in the prison’s administrative regime, intimidating prison staff, and attacking guards.

* Using prison visits to communicate with followers in the outside world.

* Holding alternative Friday prayers to draw other prisoners away from the official prison services.

* Producing and distributing ideological literature within, and for dissemination beyond, the prison population. […]

Mainstreammediernes dækning af fænomenet er overfladisk, og afspejler en generel berøringsangst i forhold til problemets rod: At mainstream-islam selv er en herrefolksideologi, og at såkaldte afradikaliseringsprogrammer i sig selv er suspekte, hvis de ikke forholder sig til dette problem, og tilbyder en demokratisk kompatibel udgave af islam – ups, som jo ikke findes (LFPC).

Fighting prison jihadism requires an alliance between secular governments and moderate Muslim leaders who demand not only an end to violence but the supremacist ideology behind it. Such moderates call for separation of religious and government authority and the equality of all religions under secular law. […]

Imaad Malik is the prison outreach director for the Center for Islamic Pluralism in Washington, D.C. Jihadism in European Prisons

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HelgeD-H
HelgeD-H
13 years ago

Taber Politikerne og myndighederne denne nervekrig med kirkebesætterne
ved at give opholdstilladelser til de afviste (irakiske) asylansøgere af humanitære
grunde, jvf. Palæstinenserloven, så er vi dumme danskere til grin, og så er afslag
på asyl uden betydning.
Måske vil det igen koste et 5-cifret beløb at gøre rent efter dem i kirken.

PerH
PerH
13 years ago

@JensH
Jeg har vist tidligere forudsagt, at sammenbruddet i det humanistiske paradigme først kommer, når folk for alvor bliver bange. Hidtil har samfundet kunne udsætte sandhedens time ved at flytte stolene på Titanic, men mon ikke vi snart vil opleve visse byområder implodere?

JensH
JensH
13 years ago

OT

Det ser ud til, at situationen daglig forværres i de ‘indvandrer-tunge’ forstæder til Paris. Denne gang åbnede bander ild mod politiet i forsøget på at befri folk fra en fangetransport:

“Forstæderne i Paris har været skueplads for en række sammenstød med politiet, men der har sjældent været benyttet militærvåben.

I kølvandet på angrebet i La Courneuve opfordrede politifagforeningen Unsa de franske myndigheder til at tage skridt til at dæmpe spændingerne i de indvandrertunge, parisiske forstæder. I dag “undgik vi en katastrofe”, siger Unsa, “men hvad med næste gang?”

http://www.berlingske.dk/article/20090517/verden/905170348/

JensH
JensH
13 years ago

Selvfølgelig er påstanden om “pladsmangel” fuldstændig ude i hampen. Vor Frue Kirke er altså Københavns Domkirke, og er mig bekendt større end Brorson kirken på Nørrebro.

Mon ikke snarre der her er tale om, at Brorson kirken på Nørrebro har en “bedre strategisk beliggenhed”, samt at de islam-apologetiske holdninger denne Nørrebro kirke står for falder bedre i tråd med ‘sagen’. Eksempelvis blev Brorson kirken sidste torsdag brugt til et arrangement kaldet “Fyraftensmøde om Palæstina”:

http://www.brorsons.dk/cms/

Alene billedet kirken bruger i omtalen af mødet siger alt om det arrangement.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x