17
maj
Seneste opdatering: 19/5-09 kl. 0133
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fint og prisværdigt af Morten Uhrskov at løfte emnet op i en kronik. Der er egentlig kun at tilføje, at mørketalet er af flere forståelige grunde højt. Politi og kvinderådgivninger har skønnet – ti gange højre end  de 5.400 anmeldte. Altså potentielt 54.000 voldtægter i Sverige , plus minus. Et antal i grænslandet mellem forbrydelse og egentlig krig. Få bliver tiltalt, færrre dømt. “Samfundet” kan ikke  beskytte svenske kvinder, – med den ene hånd påfører det dem i virkeligheden mere og mere risiko for hver dag – det turde fremgå. Med den anden “beskytter” det dem. De kan kun selv værge sig ved enten at blive hjemme eller bevæbne sig passende. Vi henviser til Snaphanens voldtægts-kit, som er valget mellem ulovlighed og et ødelagt liv. Universitetsfeministerne pludrer videre i deres gated communities til ingen verdens forskel, et godt bevis på at enhver er sig selv nærmest når det kommer til penge og karriere. Sandhed er ubehagelig, den skræmmer folk og så kan den ses på CVét.

På min blog har jeg sat en del fokus på Sverige, som sammen med lande som Frankrig og Holland undergår en hastig befolkningsforandring i disse år. Og det er da også betegnende, at mine indlæg om Sverige er dem, der har bragt allerflest kommentarer med sig. To gange har jeg omtalt det alarmerende høje og stadigt stigende antal voldtægter i Sverige, og jeg har især tilskrevet udviklingen det faktum, at Sverige i de senere år har givet opholdstilladelser til et meget stort antal muslimer, især fra Irak og Somalia.

Der er i kommentarerne på bloggen blevet sat mange og store spørgsmålstegn ved min sammenkædning mellem antal voldtægter og antallet af muslimske indvandrere. Og kan jeg overhovedet bevise min påstand? Mur- og nagelfast kan jeg ikke, idet den svenske statistik ikke opgør kriminalitet, herunder voldtægt, efter national oprindelse, sådan som Danmark gør det. Jeg må derfor lade mig nøje med at sandsynliggøre, at det er tilfældet. Og det har jeg gjort ved at henvise til, at tal fra København og Oslo når frem til, at i omegnen af 60 pct. af alle voldtægter begås af personer med muslimsk baggrund. Blogs og voldtægter i Sverige

USAs demografiske megatrend, og Europa

Hvis denne ‘seismiske forskydning’ i USAs vælgerbase forbliver stabil, dvs. at dette land i de kommende årtier ikke kommer til at opleve så vanskelige og smertefulde udfordringer at Demokraterne af deres vælgere bliver forkastet som uduelige, må trenden alt andet lige også give anledning til nogle megatrends for USAs traditionelle allierede: Israel bliver kastet for ulvene, og når/hvis et europæisk land oplever uroligheder eller ligefrem nedsmeltning forårsaget af det uintegrerbare muslimske mindretal, vil den tids amerikanske regering vælge side for dette mindretal, og imod de oprindelige europæere. Det er vanskeligt at se det anderledes, men USA kan jo også selv opleve opløsningstendenser forårsaget af illegal indvandring og økonomisk krise der vil udsætte velkendte partiloyaliteter for ukendte udfordringer. Via Gates of Vienna (LFPC):

James Carville, the man who masterminded Bill Clinton’s first election victory, has predicted the Democratic Party will dominate American politics for the next four decades due to “seismic shifts” in demographic voting patterns.[…]

In a new book, “40 More Years – How the Democrats Will Rule the Next Generation”, he writes in typically barnstorming fashion: “Republicans shouldn’t be worried. They should be in agony. They should be throwing up. The Republican brand is the worst political party brand in history.” […] Clinton adviser says Democrats will dominate for 40 years

Alt ved det gamle

Efter at have været off blog af presserende årsager i nogle dage, skulle jeg lige tjekke hvad svenske aviser har skrevet om Danmark i mellemtiden. Jeg ser, at vi har dyrket 50 idrætsgrene – fortrinsvis kvindefodbold og hestevæddeløb – uafbrudt og besøgt en enkelt blomsterundstilling, og så har prinsesse Mary fået rødt  hår. Sexet, så får vi flere små prinser. Og endelig kommer den. Imperier kan komme og forgå, men:

Manifestation mot fascism och rasism. Vi vill visa att vi inte ställer upp på deras politik, säger hon och tar Danmark som exempel på att andra partier började efterlikna Dansk Folkepartis politik när de växte i popularitet. Då legitimerade man dem, vi vill inte göra det här.

Lac Léman

p1000488

fotos af Arnaud Dotezac til Snaphanen

p1000493

p10004911

Fotos ovenfor taget fra toget Lausanne-Genève

p10008601

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas
Thomas
12 years ago

“USAs demografiske megatrend, og Europa” Men USA’s demografiske trends er et skifte mod en mere venstre-orienteret, hovedsaglig katolsk, latino demografi. Hvor EU’s demografiske trends er et skifte mod en blanding af øst-europæisk slaviske og afrikansk arabiske demografier. Dette er langt værre, da det giver ophav langt mere fragmenterede kulturelle grupperinger. Den sociale kapital i sådanne samfund er langt mindre, og det vil betyde en meget mindre interaktion mellem folk, da tilliden til ens med-mennesker falder. Her er Sverige faktisk et godt billede på fremtiden, fordi Sverige viser hvordan et multi-kulturelt samfund fungere på godt og ondt. Man ser her tydeligt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

1 million i Danmark er givet ideelt- om ikke færre.

Om folkeflytningers konsekvens på et andet felt når der flyttes mange fra områder med supremacistisk holdning og handlen til Vesten:
http://jp.dk/indland/trafik/article1696090.ece

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Tænk hvis svenske politikere m/k udviste lige så stor omsorg.” Det er der ikke de store chancer for de gør. Igår aftes var de 7 Svenske partiledere for Riksdags-partierne samlet til en 2 timers debat i SVT-programmet ‘Agenda’. Nu orkede jeg ganske vist ikke at se det hele, men af det jeg trods alt så der blev den slags problemer slet ikke berørt. Man talte lidt om arbejdsløshed og ‘utanforskab’, men ellers var det emner som økonomi og skat. Af det jeg så blev indvandringen ikke nævnt med et ord, men hvorfor skulle det dog også det?? De syv… Read more »

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Hvorfor er det, at de dårligdomme ved udvidelsen af den muslimske kulturs grænse og interessesfære altid problematiseres, bortforklares og afvises og at budbringeren om disse ting mistænkeliggøres, stigmatiseres og forsøges isoleret.

Det må da være multikultur-elitisternes opgave at sandsynliggøre og dokumentere, at disse påstande ikke holder – frem for at angribe de der gør opmærksom på problemerne og søger at finde en en forklaring.

Janne
Janne
12 years ago

Tak til Morten Uhrskov Jensen, som tager de uhyggeligt mange voldtægter af kvinder alvorligt. Tænk hvis svenske politikere m/k udviste lige så stor omsorg.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Om Morten Uhrskov helt ikke vil skrive om Tyskland og ændringen i befolkningen også dér er uvist, han kunne set herfra roligt inddrage vor sydlige nabo i sit materiale:
http://danmark.wordpress.com/2009/05/13/korrektion-af-den-tyske-befolkningsopgoerelse/

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x