19
maj
Seneste opdatering: 22/9-09 kl. 0732
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Irakere i Brorsonskirken: Ghassan Younis d√łmt for v√•ben, vold og narko. Hvor mange udviste kriminelle holder den danske folkekirke h√•nden over? Rigtignok hang Jesus p√• korset mellem to forbrydere, men han hverken byggede eller forsvarede samfund. Folkekirken derimod lever og d√łr p√• samfundets n√•de. Man kunne ogs√• nemt tilf√łje: Har danske journalister f√•et sparet deres Infomedia v√¶k ?

Ghassan fik lejlighed til at græde ud hos en forstående journalist fra Dagbladet Politiken sidste år:

[…] ¬ĽJeg m√łdte de forkerte mennesker, som fik mig ind p√• en forkert retning¬ę.¬†Siden hen har han ikke v√¶ret blandt guds bedste b√łrn, erkender han selv. Det sker flere gange med et lille flovt smil, der dukker op i hans mundvige, hver gang han konfronteres med sit synderegister.N√•r Ghassan ikke selv tog de h√•rde stoffer, solgte han dem videre. Op igennem halvfemserne fik han rygtet som pusherkonge p√• Istedgade. […]

Det er lidt tankevækkende at han erkender personlig skyld. Hvor mange har i kontrast hertil nogensinde oplevet muslimer påtage sig skyld og ansvar over for en vantro? Måske ser vi her at den kristne syndsbevidsthed, som jo ikke eksisterer i islam, slår igennem Рselv hos en ansigtstatoveret gangster.

¬ĽDet er min egen skyld. Jeg har m√•ske ogs√• fortjent den udvisning. Jeg har jo lavet en masse lort, det erkender jeg. […]
¬ĽJeg ligner jo ikke en araber. Jeg er kristen og ligner en vesterl√¶nding. Ikke engang min kristne familie vil vide af mig med de her tatoveringer. Irak er et islamisk land, og der vil man slet ikke acceptere mig med tatoveringer. Jeg vil blive henrettet af ekstremisterne, s√• snart jeg forlader lufthavnen. M√•ske torturerer de mig. Der er ingen sikkerhed i Irak for nogen som helst endsige mig. Jeg n√¶gter at forlade min celle for at stige om bord p√• et fly med de her tatoveringer¬ę. Fikr√© Filali El-Gourfti: Interview: ¬ĽJeg har m√•ske ogs√• fortjent det¬ę Jeg har m√•ske … [Politiken 28.5.2008]

Med andre ord, venstreekstreme og Gutmenschen √łnsker at Danmark skal blive endestation for de v√¶rste af de v√¶rste, folk hvis eget bagland ikke vil kendes ved dem. P√• bekostning af v√¶rdigt tr√¶ngende n√łdstedte (LFPC).

screenshot012

Den uendelige næstekærlighed: Nu også for udvisningstruede pædofile

Klarere kan det vist ikke illustreres at der er √©n eller anden impuls i vores kultur der er g√•et i selvsving hos nogle. Jeg ville gerne forst√•, rent forstandsm√¶ssigt, hvad der foreg√•r inde i hovedet p√• dem. Hvis jeg var g√•et hen og havde spurgt dem henne foran Byretten ville jeg dog sikkert v√¶re blevet pandet ned. Vores tid er fuld af paradokser, og lige netop denne konflikt er s√• p√•tr√¶ngende aktuel og f√łlelsesladet at det ville v√¶re et h√•bl√łst projekt at afd√¶kke, hvis ellers der fandtes en metodik der kunne blotl√¶gge folks etiske overvejelser.

Skal jeg fors√łge et halsl√łst l√¶gmandsg√¶t, lyder det i dette tilf√¶lde noget i denne retning: Den vestlige verden er gennem flere √•rtier blevet afkristnet, for s√• vidt som kristendom er troen p√• en personlig, guddommelig instans der tilgiver ens synder. Tilbage er imidlertid en rudiment√¶r syndsbevidsthed, hvor ‘den n√¶ste’ er den √¶dle vilde, som er gjort til offer for vores faldne kultur. Kristus er forsvundet som tilgivende instans, og med dette ogs√• muligheden for sj√¶lefred i denne onde verden. I stedet er afladet kommet tilbage: Man k√łber en lille smule tilgivelse ved at give klart og umisforst√•eligt udtryk for bekendelse til de multikulturelle idealer. Jo mere nidk√¶rt og kompromisl√łst man g√łr dette (som visse notoriske loonybloggere), og jo mere afskyelig den √¶dle vilde er (som i denne sag), jo ‘bedre’ er man. Angiveligt (LFPC).

En 38-√•rig iraker f√•r ikke sl√łjfet sin udvisningsdom, afgjorde K√łbenhavns Byret tirsdag. Han st√•r dermed til tvangsudsendelse af Danmark.Manden er d√łmt til udvisning oven i en straf p√• to et halvt √•rs f√¶ngsel for seksuelle overgreb p√• et barn under 15 √•r.

30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten. De blev m√łdt af en politistyrke, som s√łrgede for, at demonstranterne ikke fik adgang til retsbygningen, der blev l√•st af. […] Byret: Iraker skal udvises

Tag endelig ikke fejl: De gode og anstændiges perfidi

Fra Uriasposten:

[…] Morten Sabroe, forfatter: Han er s√•dan en hvor man bare siger – jeg magter det ikke John John – du ved, han er lidt du ved, s√•dan en man med fordel kunne udstyre med burka og begr√¶nset ytringsfrihed. Det ville jeg g√łre – hvis jeg var chef for journalistforbundet, s√• ville jeg sige – du skal have en burka p√•, og s√• skal du have begr√¶nset ytringsfrihed. Lidt ligesom Camre, ik’. Han er en af de politikere, jeg godt kunne t√¶nke mig at se med burka p√•, og ikke mere (Huxi Bach griner i baggrunden) – og begr√¶nset ytringsfrihed.

Den her ballade der er nu, den er s√•dan en politisk ballade. Jeg synes egentligt han bare skal se at f√• ham ind til ham der, hvis jeg m√• v√¶re s√• venlig, at sige noget venligt om ham – den pms-ramte hystade Lars Hedegaard, som jo er en af de to personer der har dannet det der Trykkefrihedsforbund… […] Morten Sabroe p√• P3 om “de der typer” som burde have “begr√¶nset ytringsfrihed”

Se ogs√• til sammenligning hvordan amerikanske lefties og liberals hykler: All the Rage (“Another Leftist Death Wish: Ho-Hum”) og Like a Pocket Full of Razor Blades (anmeldelse af Jamie Glazovs bog United In Hate: The Left’s Romance with Tyranny and Terror) (LFPC).

D√łgnvagt i ghettoen

Sk√•nepolisen har bildat en strategisk grupp med m√•let att utforma en l√•ngsiktig plan f√∂r Roseng√•rd.Hur ska vi vara uth√•lliga, hur l√∂ser vi s√§kerheten f√∂r v√§rdetransporter och r√§ddningstj√§nst? Detta √§r inget vi fixar √∂ver natten, s√§ger polism√§stare Stefan Synt√©us som leder gruppen.¬†Dessutom vill han “k√§nna Malm√∂ stad p√• pulsen”. Vad kan politikerna g√∂ra f√∂r att l√∂sa tr√•ngboddhet och sociala problem? Polisen kan bara √§gna sig √•t brandk√•rsutryckningar. ¬†Polistidningen

Problemerne i Roseng√•rd er ikke sociale. De er ¬†kulturelle og politiske. Der er “ikke problemer i Roseng√•rd” – Roseng√•rd er problemet, ligesom 136 andre “f√łlsomme omr√•der” i landet (2005), og det er skabt af dybt provinsielle Stockholmspolitikere, der i deres hovmod mente, at det var godt for enhver at blive svensk. Og at det var muligt. Derefter blev regningen t√łrret af p√• det svenske folk og p√• poliser og socialarbejdere. Der er postet hundredevis af millioner i bebyggelsen, det er verdens flotteste ghetto. Men det har ikke noget med sagen at g√łre, for problemet er indholdet. Det er tanker, vaner og ideer, der bev√¶ger verden, ikke socialingeni√łrer. 1.3 mia mennesker adlyder en fiktion, Muhammed, der n√¶ppe nogensinde ¬†har eksisteret. Alligevel er denne fiktive person blevet en kraft, der bev√¶ger verden lige s√• meget som i Poitiers √•r 732 og Wien 1683. Livet er en dr√łm, som en film engang hed. Vi kan ikke v√•gne af den, men vi vil heller ikke mande os op til tage den alvorligt.

Roseng√•rd er skabt, nu lever det sit eget liv som en¬†Perpetuum mobile,¬†uanset hvad nogen g√łr eller siger. Sveriges undertallige politistyrke kan st√• posteret der uendeligt, med tiden m√• den endnu mere undertallige svenske h√¶r indkaldes. Roseng√•rds problem – indbyggerne, ¬†resultatet af den l√łbende invasion af Sverige, som politikerne har tilladt og opmuntret, forsvinder ikke af den grund. Jo, hvis de ¬†alle bliver svenske i hovedet i vores tip oldeb√łrns tid. Hvis og hvis og det vil n√¶ppe ske. Svenskerne accepterer enten at komme i mindretal i deres eget land omkring 2050, eller skaffer sig af med mellem en og to mio. tilvandrere. Det er valget. Politikerne vil havne p√• en melleml√łsning, men det enige, lavkonflikt-land Sverige,¬†er allerede forsvundet for evigt for 15-20 √•r siden. Det er sket, og det ¬†er der ingen kur for, som Beckett siger i anden sammenh√¶ng. Dystopi? Det 20 √•rhundrede er en lang dystopi. Vi har kun l√¶rt lidt, s√• hvorfor skulle det ikke gentage sig endnu v√¶rre?

Man forst√•r den tyrkiske skomager, der efter 40 √•r her, hellere ville ¬†hjem, end leve i dette limbo, fostret af den svenske elites manglende virkelighedsforankring, deres angst og afsmag for den. “Sweden is fucked”, sagde Fjordman forleden konkluderende p√• en l√¶ngere samtale. Han er yngre og mindre af en tvivler end jeg, men han ved hvad han taler om. Det blir √łkonomien, der v√¶lter l√¶sset, de n√łgne daglige kendsgerninger, manglen p√• alt. B√łrn og b√łrneb√łrn skal tage skraldet. Politiken-universet opdager det, den dag det sker. Ups ! De, der s√• det 20-30 √•r f√łr, f√•r Enoch Powells sk√¶bne: sandheden er ok, men tidspunktet er alt afg√łrende. Det handler om timing. For tidligt eller for sent, s√• er man f√¶rdig. Powells intonation er helt central: ¬†“The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. In seeking to do so, it encounters obstacles which are deeply rooted in human nature.”Eksempel: Churchill vidste i 1935, at en krigen ville ¬†komme. Havde andre turdet indset det, ville ¬†WWII v√¶re blevet en lille ¬†krig med f√• d√łde, men ingen magtede at forestille sig krig p√• forh√•nd. Der havde lige v√¶ret √©n. Demokratier har f√• statsm√¶nd, det ligger i folkestyrets natur, og er dets kroniske ¬†skr√łbelighed: Man kan miste det n√•r som helst, de valgte ligner p√• godt og ondt os, de kan ikke n√łdvendigvis styre os fri af katastrofer. Den svenske, politiske elite er vor tids eksempel p√• det par excellence. Jeg har ikke et mere specificeret bud p√• landets fremtid end “ultra violence“.

Senere tilkomne kan l√¶se Aje Carlboms ”¬†Han flyttade till landet Annorlunda” om antropologen, der flyttede til Roseng√•rd i tre √•r for at kunne ¬†skrive ¬†afhandlingen “The Imagined versus the Real Other; Multiculturalism and the Representation of Muslims in Sweden” 237 sider pdf, som i mods√¶tning til visse ¬†andre rapporter som Petra √Ökessons, har f√•et lov at forblive online.¬†¬†The Joy of Rioting, Theodore Dalrymple Malm√∂ k√§nns som ett arabland” :

screenshot0011

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
11 years ago

Er det slut med at klikke ‘Bravery’ og f√• texten indenfor rammerne?

turkish
turkish
11 years ago

Mine og Ali de elsker hianden s√• fuck jer alle sammen ūüėÄ

trackback

[…] (foto: Mustafa Ahmed er d√łmt til udvisning oven i en straf p√• to et halvt √•rs f√¶ngsel for seksuelle overgreb p√• et barn under 15 √•r. Han ses her til h√łjre sammen Taleb Ansari der har f√•et 6 √•rs f√¶ngsel for smugling af 1.4 kilo brun heroin. Mustafa Ahmed bad straks efter domsafsigelsen sin advokat om at k√¶re kendelsen og sagde til dommeren, at han var rystet over den behandling, Danmark har givet ham.¬†“Det minder om, hvad Hitler gjorde mod danskerne,” sagde han st√¶rk ophidset, mens tolken fors√łgte at berolige ham. ‚ÄúJeg vil blive i Danmark, ellers tager jeg… Read more »

jannie
jannie
13 years ago

nu kender jeg ghassan younis,og han er en rigtigt dejlig mand .han skal ha lov at være her

trackback

[…] Snaphanen 19.5.2009: Ghassan Younis: Endnu en irakisk forbryder […]

trackback

[…] betale ¬†lejen og s√• kunne man √¶rgre Hyltoft oven i k√łbet. Han er ¬†nabo p√• den anden side. Og ham her ville g√łre sig p√• Bio Bar og f√łre byen ajour til 2009, hvilket er p√• h√łje tid. 5 […]

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Danskeren Kommentaren er mest rettet til steen og hr. Bolding Hansen. Den indeholder f√łrst noget om hukommelse som jeg aldeles uden bel√¶g foruds√¶tter forst√•eligt. Er det ikke det? Samt kommentar om at der p√• Snaphanens blog p√• forsiden, kunne ops√¶ttes link, til et eller flere af redaktionen aktuelt prioriterede emner. Dette udf√łrt et andet sted end i r√¶kken af de sidst indlagte kommentarer, overskrifter, og r√¶kken af links skulle g√łre det tydeligt, at der i det jeg kalder “Snaphanen anbefaler” var tale specielle ting som redaktionen √łnsker at g√łre opm√¶rksom p√•. Jeg h√•ber det er mere tydeligt nu. Med venlig… Read more »

LFPC
13 years ago

Jeg kan ikke se nogen grund til at tvivle p√• at han er kristen. Det er jo ikke i sig selv en garanti for asyl, og R√łnn Hornbech siger ogs√• “de forfulgte, kristne…”. Det var lidt interessant hvad han sagde om at han ville blive sl√•et ihjel bl. a. p√• grund af tatoveringer. Umiddelbart kan jeg heller ikke komme i tanke om muslimer med tatoveringer. Hvis disse er haram kan man godt forestille sig at selv de mest h√•rdkogte bet√¶nker sig, fordi de ved hvor sv√¶rt de kan g√łre det for sig selv senere.

JensH
JensH
13 years ago

@dana

“Men p√•st√•r Ghassan Younis ikke, at han er kristen?”

Mon ikke Ghassan Younis er parat til at sige hvad somhelst for at ikke blive smidt ud af sm√łrhullet Danmark, hvor han kan blive fors√łrget p√• livstid uden at skulle r√łre en finger?? Under alle omst√¶ndigheder er d√łmt for narko-, volds- og v√•benkriminalitet, og er blevet udvist for bestandigt af Danmark. s√• uanset hvilken tro han tilh√łrer skal han bare ud af r√łret, og det kan kun g√• for langsomt.

esther
esther
13 years ago
Reply to  JensH

jeg kan kun sige manden taler sandt han er kristen og jeg ved at han kom i den forkert gruppe da han kom til landet .. men manden er ikke som de beskrive ham.. kærlig omsorgsfuld og alle kan begå fejl

dana
dana
13 years ago

Birthe R√łnn Hornbech siger:

“De forfulgte, kristne irakere har allerede f√•et asyl, siger hun.”

Men påstår Ghassan Younis ikke, at han er kristen?

Danskeren
Danskeren
13 years ago

@ Peter Buch. Ja spis du hellere morgenmad. Dit blodsukker syntes at have n√•et et kritisk punkt. I al fald er dit indl√¶g ganske uforst√•ligt for normale hjerner. Kom nu godt med sukker p√• havregr√łden

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Generelt er hukommelsen kort. Der var dog ogs√• historien om ham russeren med den fotografiske hukommelse der ord for ord kunne gengive v√¶rker han havde l√¶st plus oplysningen om hvorn√•r han havde l√¶st det! En del for at forbedre hukommelse og dermed perspektivering kan g√łres med specifik tr√¶ning, og det er jo ikke altid det, der er √łverst p√• dagsordenen. En “Snaphanen anbefaler” med dagens ret eller ugens menu i et eller flere link, kunne eksempelvis lade en ny side dukke op ved klik p√• link, hvorp√• f√• eller mange just prioriterede overskrifts-link eller p√• anden vis opsatte emner kunne… Read more »

Danskeren
Danskeren
13 years ago

Nu er det ikke underligt at der ikke bliver anmeldt s√• mange forbrydelser, beg√•et af udl√¶ndinge, i Sverige. Det kan man nemlig, rent faktisk, blive straffet ganske h√•rdt for hvis forbryderen f√łler sig kr√¶nket.
I al sin politiske korrekthed udg√łr landet en grotesk forvr√¶ngning af ret og rimelighed.
Man er n√•et s√• langt at man faktisk har kriminaliseret selve det at v√¶re f√łdt svensk.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Jeg tror, det er vigtigt at gentage kerneoplysninger konstant, for hukommelsen er kort, og selv om man kan huske hovedpunkter, glemmer man som regel præcise tal.

I √łvrigt, jeg s√łger tit p√• din blog, efter noget jeg kan huske blev n√¶vnt en gang, for at finde links.

Tager man foreksempel og skriver Malm√ł og gader√łverier i s√łgefunktionen her p√• bloggen, kommer der ikke rigtig noget op.

Hvis man til geng√¶ld g√•r ud i Google, v√¶lger “avanceret s√łgning” kun p√• dom√¶net http://snaphanen.dk. S√• skriver malm√ł og gader√łverier, s√• dukker der meget op.

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Problemerne stiger, men endnu har de et omfang som undviger erkendelse, men s√•dan bliver det ikke ved. N√•r der er omkring 180, eller m√•ske flere voldt√¶gter i Malm√ł om √•ret, i √łvrigt opadstigende og n√¶sten fordoblet bare siden 2000, og en unders√łgelse blandt de unge, viser at kun 1 ud af 7, som bliver udsat for voldt√¶gt faktisk anmelder den. S√• taler vi om 1260 om √•ret, eller 12.600 p√• et √•rti, som prim√¶rt Malm√łs unge piger og kvinder, af svensk herkomst, et antal p√• omkring m√•ske 40.000, skal b√¶re hovedparten af. Det t√¶nker man ikke p√•. At 180 voldt√¶gter… Read more »

EAM
EAM
13 years ago

Steen, du skriver ofte om provinsielle Stokholmer-politikere og deres arrogance. Jeg t√łr n√¶sten ikke sp√łrge, men har Medelsvensson l√¶rt noget af de sidste 20-30 √•rs indvandringspolitik? En god socialdemokratisk politiker, ville aldrig vende folket ryggen i et s√•dant omfang, (Pia K, Ole Hyltoft!!!) som de svenske og danske har gjort. Men ville svenskerne ikke kunne fostre en s√•dan generation endnu engang? Man m√• da h√•be, at nogle at de v√¶rste n√•r at f√• skamst√łtter, inden de ender deres n√¶venyttige virke. Jeg str√¶ber efter, trods ordlyden af denne blog, at se positivt p√• tingene, men i Sveriges tilf√¶lde er det VIRKELIGT… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Hvis de afviste asylans√łgere – der oven i k√łbet i nogle tilf√¶lde har beg√•et grove forbrydelser – f√•r lov til at blive i Danmark, s√• g√łr Danmark da i den grad grin med de mennesker, der har accepteret dansk lov og er rejst tilbage til hvor de kom fra. Det kan ikke v√¶re rigtigt at Danmark skal bel√łnne mennesker for at bryde dansk lov og det kan heller ikke v√¶re rigtigt at den danske folkekirke skal mods√¶tte sig dansk lov. Det er ikke det vi betaler kirkeskat for. Jeg g√łr i hvert fald ikke.

dana
dana
13 years ago

@Mosemanden

Hvis den pædofile iraker Mustafa Ahmed virkelig er i Brorsons Kirke, bliver det sgu bare for grotesk.

dana
dana
13 years ago

Flygtningenævnet: Iraker kan trygt vende tilbage:

“Men i dag mener Flygtningen√¶vnet, at han (irakeren Ghassan Younis) trygt kan vende tilbage, selv om manden selv mener, at han risikerer at blive sl√•et ihjel.”

http://www.berlingske.dk/article/20080806/danmark/808060365/

Mosemanden
13 years ago

@dana

Det m√• han n√¶sten v√¶re da han jo ikke har kunne hjem sendes f√łr nu .

S√• ialt indtil nu : en stor smugler , en vold/pusher psykopat og med h√łj sandsynlighed en p√¶dofil .

Er det overhoved lovligt for pressen at misinfomere befolkningen på det her niveau ? .

dana
dana
13 years ago

Pædofil iraker:

“Byret: Iraker skal udvises

Offentliggjort 24.06.08 kl. 13:21 – opdateret kl. 17:23

En 38-√•rig iraker (Mustafa Ahmed) f√•r ikke sl√łjfet sin udvisningsdom, afgjorde K√łbenhavns Byret tirsdag. Han st√•r dermed til tvangsudsendelse af Danmark.

Manden er d√łmt til udvisning oven i en straf p√• to et halvt √•rs f√¶ngsel for seksuelle overgreb p√• et barn under 15 √•r.

30-40 aktivister fra initiativet “Stop Udvisningerne” demonstrerede foran byretten.”

http://jp.dk/indland/krimi/article1377098.ece

Blandt kirkebesætterne?

dana
dana
13 years ago

Der er flere kriminelle blandt irakerne i Brorsons Kirke.

Pressen og myndighederne skylder offentligheden et svar.

CKH-8700
CKH-8700
13 years ago

Jeg foresl√•r simpelthen en Facebook-indsamling, hvor en masse velmenende mennesker kan donere 10 kr. I l√łbet af f√• timer er der garanteret penge nok til en operation, s√• den stakkels mand kan f√• fjernet sine tatoveringer!

Mosemanden
13 years ago

@Ghassan Younis: Endnu en kriminel iraker

Jamen hold da op en forfuldt stakkel , umenneskeligt han ikke har fået asyl forlængst .
Nu mangler vi Osama bin Laden kommer frem bag d√łbefonden og beder om tilgivelse og beskyttelse .

Lille Du
Lille Du
13 years ago

Stockholm kommer ALDRIG √§ndra kurs i invandringsfr√•gan. Sk√•ne har bara en m√∂jlighet att komma tillr√§tta med problemen: L√ĄMNA Sverige och bli sj√§lvst√§ndiga eller ing√• n√•gon slags union med Danmark.

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x