27
maj
Seneste opdatering: 28/5-09 kl. 2030
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

sverige-6-022

sverige-6-001sverige-4-033sverige-6-019

sverige-4-025sverige-4-013

sverige-4-051sverige-6-027-1

(Kirken: Kävsjö Kyrka fra 1700 tallet. Nederst – badeanstalten i Varberg) fotos Snaphanen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Med den ubehagelige, ufri og ensrettende udvikling vi ser i nogle folkeskoler i Danmark, så behøver dybt troende og konservative indvandrerfamilier ikke mere at sende børn på koranskoler i det gamle hjemland. Koranskolerne skabes i Danmark – bl.a. af liberalister og socialister.

Janne
Janne
12 years ago

JensH Danske liberalister er ikke liberalister når det gælder islam. I forhold til islam er de overraskende konservative – som socialistisk folkeparti også er. Islam-konservative. Derfor ser vi også at både socialistisk folkeparti og de liberale er med til at indføre flere og flere islam-konservative og frihedsberøvende dogmer i bl.a. folkeskolen: Kønsapartheid, faste, bederum, separate religiøse baderum, halal mad, religiøse feriedage, religiøs hovedbeklædning til kvinder og piger osv. Folkeskolen tager frihed fra børn hvis de kommer fra religiøse familier. Folkeskolen hjælper forældre med at børn overholder religiøse dogmer i skoletiden. Det ses hverken at socialistisk folkeparti eller liberalisterne kritiserer den… Read more »

li
li
12 years ago

@JensH Nu må du lige puste på hesten 😉 Wanvid Pedersen er lige blevet optaget i den Blå Bog! der sikkert har fået hans dataer fra synder registret som også omfatter Peter Lundin!! Så kan det godt nok være, at København’s Kommune bruger den arbejdsløse aktiverings fundenmentalist Wanvid Pedersen som tilskudsberettigede integrations konsulent, men det ændre altså ikke på, at dhimmi anstalten København’s Kommune fratages sin skyld/ansvar i ‘job’ skabende tiltag, der strider imod vores grundlov, der udtrykker ret til religionsfrihed og som København’s Kommune klart misbruger, ved at legatimatisere en religions-udøver som Wanvid Pedersen, at udøve religionskontrol af uskyldige… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Hov, jeg fik ikke det hele af indlægget fra Poul Erik Andersen med: “Til gengæld finder du det helt ok, at læseplaner og skolebøger i den danske folkeskole rettes ind efter islamisk religiøs fundamentalisme. Du skriver åleglat om religiøse hensyn,og tør ikke kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade og skrive, at disse såkaldt religiøse hensyn udelukkende drejer sig om knæfald for de islamiske krav til undervisningen, som du mener, danske skolebørn også skal underkastes. Her er du helt på linie med Ritt Bjerregaard og Københavns Kommune. De har ansat imam Abdul Wahid Pedersen til… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne Du plejer normalt at være meget godt opdateret på den her slags historier. Sagen er, at jeg fo et par dage siden læste følgende indlæg en internet-debat inde på 180grader.dk, (indlægget var en kommentar til en leder kaldet “Nej tak til skolen som “danskhedens” opdragelsesanstalt”): “Til gengæld finder du det helt ok, at læseplaner og skolebøger i den danske folkeskole rettes ind efter islamisk religiøs fundamentalisme. Du skriver åleglat om religiøse hensyn,og tør ikke kalde en skovl for en skovl og en spade for en spade og skrive, at disse såkaldt religiøse hensyn udelukkende drejer sig om knæfald for… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Jeg kan slet ikke stå for den lille svensk-røde kirke der så gerne vil så meget, at der males det på væggene, som der ikke er råd til at få lavet i marmor og guld. Det er rørende. Og se bornholmeren – som var kirkerummet en dagligstue. Kirkerummet som timeligt. Er uret der for at minde os om morte (som kranier på epitafier) eller for at menigheden kan se, at, nu er det snart fritid. ;o) I hvert fald er det som regel aldrig kedeligt at besøge en kirke. Jeg har set flere i Sverige. Det er ofte som at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Apropos kirker

En kulturperle nedbrændt i Norge:

“Våler kirke brant ned til grunn. Startet utenfor.”

h t t p://www.dagbladet.no/2009/05/29/nyheter/valer/innenriks/brann/6455965/

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Allt kommer så småningom brännas ned av mohammedanerna. Allahu akhbar!

EAM
EAM
12 years ago

Den står på Eddie Meduza og blå prips. Går også fint sammen 😉

Casper | Borgerlig bums

Nu skulle man bare høre lidt Jan Johansson som underlægningsmusik.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x