1
jun
Seneste opdatering: 17/7-11 kl. 2149
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

An academic book about religious attitudes to women is to be published this week despite concerns it could cause a backlash among Muslims because it criticises the prophet Muhammad for taking a nine-year-old girl as his third wife. The book, entitled Does God Hate Women?, suggests that Muhammad’s marriage to a child called Aisha is “not entirely compatible with the idea that he had the best interests of women at heart”.It also says that Cherie Blair, wife of the former prime minister, was “incorrect” when she defended Islam in a lecture by claiming “it is not laid down in the Koran that women can be beaten by their husbands and their evidence should be devalued as it is in some Islamic courts”. Times Online

Using images from Arab TV, rarely seen in the West, Obsession reveals an ‘insider’s view’ of the hatred the Radicals are teaching, their incitement of global jihad, and their goal of world domination. With the help of experts, including first-hand accounts from a former PLO terrorist, a Nazi youth commander, and the daughter of a martyred guerilla leader, the film shows, clearly, that the threat is real. A peaceful religion is being hijacked by a dangerous foe, who seeks to destroy the shared values we stand for. The world should be concerned.

Obsession: Radical Islam’s War Against the West, video min 1:00:31.som ovenstående video er et uddrag fra. Har man set den, kan man se den igen. Har man ikke, er det på høje tid. I DN får skvadderhovedet,og den pubertære søvngænger, Andreas Malm endnu ubegrænset plads til at booste sit foretrukne barbari, som den nyttige idiot i svenske mediers desinformation, og redskab for at påføre sine landsmænd krig, han er. Kort sagt. Vi beklager vores summariske beskrivelse, men pladsen tillader ikke alverden og hvorfor skrive en rapport på 100 sider, når det kan siges i én sætning, ét ord: krig. Riksdagen påfører deres eget folk krig, hvis vi skal ekstrapolere dagens tendenser, men selfølgelig er en befolkning, der ikke ved hvad krig er, ekstra udsatte for at påføre sig den. De får endda lov, selv at financiere den. Sverige er “in denial”, som det hedder i filmen, men det skal fedt hjælpe, for de sidder i saksen. Den vil koste blod, det har den allerede gjort i årevis på mikroplanet, – kun ofrenes familier husker dem og til dels vi, – men det er intet i forhold til, hvad man må frygte, der er i vente. Vi overlader til svenskerne selv, at kalde deres politikere for landsforræddere, det gør de allerede rigeligt på nettet , vi har vores egne politikere at slås med, og i Danmark er less ofte more i den offentlige diskussion.  Har man kræfter til at se endnu en film, se Islam: What the West Needs to Know – FULL LENGTH ENGLISH VERSION

Raoul Wallenbergs søster

Diplomaten Raoul Wallenberg räddade tusentals judar i Ungern under andra världskriget innan han greps och fördes till Moskva. I mer än ett decennium förnekade ryssarna att han fanns i Sovjetunionen, men 1957 kom beskedet att han dött 1947, något som familjen inte tror på.

Nina Lagergren minns sin bror som en märklig person redan som ung. Hon kallar honom antihjälte, medan hela världen ser Raoul Wallenberg som en hjälte.I serien Ansikte mot Ansikte finns det möjligheter att lära känna några kända och okända svenskar lite närmare. Alla har de ett intressant livsöde och någonting att berätta. Serien lämnar hela scenen till den inbjudna gästen. Ingen publik, ingen scenografi, ingen synlig programledare. Bara huvudpersonen och tittaren. Axess video, min, 25:56

70.000 unga i Sverige riskerar tvångsgifte

Enligt en ny rapport från Ungdomsstyrelsen, “Gift mot sin vilja” upplever 70. 000 unga mellan 16 och 25 år att de inte har möjlighet att fritt välja vem de ska gifta sig med. Antalet motsvarar 5 procent av samtliga i åldersgruppen. På sin hemsida skriver Ungdomsstyrelsen i en sammanfattning av rapporten att:

“Att arrangera ett äktenskap mot någons vilja är i sig inte ett lagbrott i Sverige, vilket det är i till exempel Norge.I Storbritannien, Norge och Danmark har man valt att titta specifikt på vissa utvalda grupper av ungdomar. Det är unga med rötter i länder där förekomsten av arrangerade äktenskap och tvångsäktenskap bedöms vara som störst.  Fria Nyheter

Brandattentat mot flyktingförläggning

Flyktingförläggningen i Karlskoga drabbades av ett brandattentat på natten till tisdagen. Branden spred sig dock inte och ingen blev skadad. Polisen har inga misstänkta. DN

En stolt morder, en stolt racist

Last Thursday, Youssouf Fofana admitted that he was responsible for killing Ilan Halimi and that he personally doused Halimi in lighter fluid and set him on fire. According to Vigoreux’s account, Fofana referred to the hearsay testimony of his lieutenant Samir Ait Abdelmalek for the other details. Abdelmalek has previously reported that Fofana told him that he stabbed Halimi in the throat and tried to “cut his neck.” On Vigoreux’s account, Fofana said he had no regrets about killing Halimi and even added: “I am proud.” The remark is highly significant. As noted in my earlier NM report, French authorities and the French media have persistently tried to minimize the role played by anti-Semitism in the crime. But if Fofana’s motives were strictly economic, why should he be “proud” of having killed Halimi?

ILAN HALIMI’S MURDERER: “I AM PROUD”.20 år ud i fremtiden vil det menneskelige afskum og affald, Fofana blive  berøvet sit elendige liv af den franske stat. I dag får han endnu lov at overleve. Den civiliserethed lakker mod sin ende, like it or not. Alternativet stater kan vælge, er selvtægten, eller rettere, det er den der vil råde, hvis de ikke vælger.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Jag gillar katter så jag gillar Bastet. Jag vördar dessa vackra varelser lika mycket som de gamla egyptierna. Så jag gör ett undantag för henne. De flesta andra gudar kan brinna i helvetet inklusive allah, den värste av dom alla.

JensH
JensH
13 years ago

OT

“Dansk Center for Integration og Analyse (DCIA)” har netop lavet en analyse der viser, at Danskerne er mere end villige til at begå nationalt selvmord:

“Danskerne siger ja til integration, men nej til assimilation
Indvandrere skal deltage aktivt i samfundslivet for at blive integrerede, men de behøver ikke kende noget til dansk kultur, mener de fleste danskere”

http://www.180grader.dk/nyheder/Danskerne_siger_ja_til_integration_men_nej_til_assimilation.php

li
li
13 years ago

Som kvinde er det meget svært at tro på en eller anden gud, for af alle de menneskeskabte guder der eksistere, så findes der ikke èn af dem som jeg syntes om, og da slet,slet ikke nogle af div guders profeter såsom satanisten og kvindehaderen den muslimske muhammed.
Derfor er det meget fornuftigt at fravælge div guder og blive et frit menneske med den sunde fornuft i behold.
gud fri mig for underkastelse og selvpineri!

dana
dana
13 years ago

Gud har det generelt svært med kvinder. Men Gud er jo også en mand.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x