1
jun
Seneste opdatering: 17/7-11 kl. 2149
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

An academic book about religious attitudes to women is to be published this week despite concerns it could cause a backlash among Muslims because it criticises the prophet Muhammad for taking a nine-year-old girl as his third wife. The book, entitled Does God Hate Women?, suggests that Muhammad’s marriage to a child called Aisha is “not entirely compatible with the idea that he had the best interests of women at heart”.It also says that Cherie Blair, wife of the former prime minister, was “incorrect” when she defended Islam in a lecture by claiming “it is not laid down in the Koran that women can be beaten by their husbands and their evidence should be devalued as it is in some Islamic courts”. Times Online

Using images from Arab TV, rarely seen in the West, Obsession reveals an ‘insider’s view’ of the hatred the Radicals are teaching, their incitement of global jihad, and their goal of world domination. With the help of experts, including first-hand accounts from a former PLO terrorist, a Nazi youth commander, and the daughter of a martyred guerilla leader, the film shows, clearly, that the threat is real. A peaceful religion is being hijacked by a dangerous foe, who seeks to destroy the shared values we stand for. The world should be concerned.

Obsession: Radical Islam’s War Against the West, video min 1:00:31.som ovenstĂ„ende video er et uddrag fra. Har man set den, kan man se den igen. Har man ikke, er det pĂ„ hĂžje tid. I DN fĂ„r skvadderhovedet,og den pubertĂŠre sĂžvngĂŠnger, Andreas Malm endnu ubegrĂŠnset plads til at booste sit foretrukne barbari, som den nyttige idiot i svenske mediers desinformation, og redskab for at pĂ„fĂžre sine landsmĂŠnd krig, han er. Kort sagt. Vi beklager vores summariske beskrivelse, men pladsen tillader ikke alverden og hvorfor skrive en rapport pĂ„ 100 sider, nĂ„r det kan siges i Ă©n sĂŠtning, Ă©t ord: krig. Riksdagen pĂ„fĂžrer deres eget folk krig, hvis vi skal ekstrapolere dagens tendenser, men selfĂžlgelig er en befolkning, der ikke ved hvad krig er, ekstra udsatte for at pĂ„fĂžre sig den. De fĂ„r endda lov, selv at financiere den. Sverige er “in denial”, som det hedder i filmen, men det skal fedt hjĂŠlpe, for de sidder i saksen. Den vil koste blod, det har den allerede gjort i Ă„revis pĂ„ mikroplanet, – kun ofrenes familier husker dem og til dels vi, – men det er intet i forhold til, hvad man mĂ„ frygte, der er i vente. Vi overlader til svenskerne selv, at kalde deres politikere for landsforrĂŠddere, det gĂžr de allerede rigeligt pĂ„ nettet , vi har vores egne politikere at slĂ„s med, og i Danmark er less ofte more i den offentlige diskussion.  Har man krĂŠfter til at se endnu en film, se Islam: What the West Needs to Know – FULL LENGTH ENGLISH VERSION

Raoul Wallenbergs sĂžster

Diplomaten Raoul Wallenberg rÀddade tusentals judar i Ungern under andra vÀrldskriget innan han greps och fördes till Moskva. I mer Àn ett decennium förnekade ryssarna att han fanns i Sovjetunionen, men 1957 kom beskedet att han dött 1947, nÄgot som familjen inte tror pÄ.

Nina Lagergren minns sin bror som en mÀrklig person redan som ung. Hon kallar honom antihjÀlte, medan hela vÀrlden ser Raoul Wallenberg som en hjÀlte.I serien Ansikte mot Ansikte finns det möjligheter att lÀra kÀnna nÄgra kÀnda och okÀnda svenskar lite nÀrmare. Alla har de ett intressant livsöde och nÄgonting att berÀtta. Serien lÀmnar hela scenen till den inbjudna gÀsten. Ingen publik, ingen scenografi, ingen synlig programledare. Bara huvudpersonen och tittaren. Axess video, min, 25:56

70.000 unga i Sverige riskerar tvÄngsgifte

Enligt en ny rapport frĂ„n Ungdomsstyrelsen, “Gift mot sin vilja” upplever 70. 000 unga mellan 16 och 25 Ă„r att de inte har möjlighet att fritt vĂ€lja vem de ska gifta sig med. Antalet motsvarar 5 procent av samtliga i Ă„ldersgruppen. PĂ„ sin hemsida skriver Ungdomsstyrelsen i en sammanfattning av rapporten att:

“Att arrangera ett Ă€ktenskap mot nĂ„gons vilja Ă€r i sig inte ett lagbrott i Sverige, vilket det Ă€r i till exempel Norge.I Storbritannien, Norge och Danmark har man valt att titta specifikt pĂ„ vissa utvalda grupper av ungdomar. Det Ă€r unga med rötter i lĂ€nder dĂ€r förekomsten av arrangerade Ă€ktenskap och tvĂ„ngsĂ€ktenskap bedöms vara som störst.  Fria Nyheter

Brandattentat mot flyktingförlÀggning

FlyktingförlÀggningen i Karlskoga drabbades av ett brandattentat pÄ natten till tisdagen. Branden spred sig dock inte och ingen blev skadad. Polisen har inga misstÀnkta. DN

En stolt morder, en stolt racist

Last Thursday, Youssouf Fofana admitted that he was responsible for killing Ilan Halimi and that he personally doused Halimi in lighter fluid and set him on fire. According to Vigoreux’s account, Fofana referred to the hearsay testimony of his lieutenant Samir Ait Abdelmalek for the other details. Abdelmalek has previously reported that Fofana told him that he stabbed Halimi in the throat and tried to “cut his neck.” On Vigoreux’s account, Fofana said he had no regrets about killing Halimi and even added: “I am proud.” The remark is highly significant. As noted in my earlier NM report, French authorities and the French media have persistently tried to minimize the role played by anti-Semitism in the crime. But if Fofana’s motives were strictly economic, why should he be “proud” of having killed Halimi?

ILAN HALIMI’S MURDERER: “I AM PROUD”.20 Ă„r ud i fremtiden vil det menneskelige afskum og affald, Fofana blive  berĂžvet sit elendige liv af den franske stat. I dag fĂ„r han endnu lov at overleve. Den civiliserethed lakker mod sin ende, like it or not. Alternativet stater kan vĂŠlge, er selvtĂŠgten, eller rettere, det er den der vil rĂ„de, hvis de ikke vĂŠlger.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
14 years ago

Jag gillar katter sÄ jag gillar Bastet. Jag vördar dessa vackra varelser lika mycket som de gamla egyptierna. SÄ jag gör ett undantag för henne. De flesta andra gudar kan brinna i helvetet inklusive allah, den vÀrste av dom alla.

JensH
JensH
14 years ago

OT

“Dansk Center for Integration og Analyse (DCIA)” har netop lavet en analyse der viser, at Danskerne er mere end villige til at begĂ„ nationalt selvmord:

“Danskerne siger ja til integration, men nej til assimilation
Indvandrere skal deltage aktivt i samfundslivet for at blive integrerede, men de behĂžver ikke kende noget til dansk kultur, mener de fleste danskere”

http://www.180grader.dk/nyheder/Danskerne_siger_ja_til_integration_men_nej_til_assimilation.php

li
li
14 years ago

Som kvinde er det meget svÊrt at tro pÄ en eller anden gud, for af alle de menneskeskabte guder der eksistere, sÄ findes der ikke Ún af dem som jeg syntes om, og da slet,slet ikke nogle af div guders profeter sÄsom satanisten og kvindehaderen den muslimske muhammed.
Derfor er det meget fornuftigt at fravĂŠlge div guder og blive et frit menneske med den sunde fornuft i behold.
gud fri mig for underkastelse og selvpineri!

dana
dana
14 years ago

Gud har det generelt svÊrt med kvinder. Men Gud er jo ogsÄ en mand.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x