8
jun
Seneste opdatering: 8/6-09 kl. 2116
55 kommentarer - Tryk for at kommentere!

img_4953

med at pakke sin gave til sig selv ud i lidt for god tid. Det nye lay out, der fører os ind i wide-screen alderen. Siden vil i det store hele ligne den gamle, der er altså detaljer med farverne og typografien, der skal rettes til, men vi hopper ud i det og regner med at det er i orden inden ugen er omme.

I blogosfæren er fem år en endog meget moden Metusalem, men det kan selvfølgelig også være, at vi bare har bestået børnehaveklassen og snart skal i  første klasse?  I 2004, nøjagtig samtidigt som Gates of Vienna, skulle det senere vise sig, begyndte det så småt, og da var der ikke mange blogs. Uriasposten var begyndt et lille år før. Der var endnu flere år, til de første avisblogs kom, heller ikke politikere eller gymnasie-piger bloggede. Det var kort sagt lidt nørdet, og vi skulle da også famle efter en form. Men så er det også kun blevet interessantere for hvert år. Tak til teknikken og tak til alle læsere, kommentatorer, skribenter og tippere.  Steen og LFPC   (foto: Axel Ebbes Snaphane- statue i det centrale Hässleholm, foto Uriasposten)

Dansk folkeparti kräver svar om svenska våldtäktsstatistiken

Her smider vi falsk beskedenhed  overbord. Vi begyndte at grave i emnet i 2004 og har bidt os fast lige siden, så her har vi en aktie af en uvis størrelse, selvom vi stadig tror, det blir´en kold dag i Helvede, inden svenske feminist-politikere (og det er de jo allesammen, også i Centern) lægger kortene på bordet:

Dansk folkeparti synar de svenska våldtäkterna. Åtta gånger så många våldtäkter anmäls i Sverige som i de övriga nordiska länderna. Peter Skaarup (DF), som är ordförande i rättsutskottet i Folketinget, har drivit igenom en begäran om att antalet anmälda våldtäkter i Sverige och den svenska regeringens insatser på området ska granskas.

Justitsministeriet i Danmark har nu fått i uppdrag att begära in upplysningar från svenska justitiedepartementet för att utreda saken. I statistiken som Dansk folkeparti åberopar har Sverige åtta gånger så många anmälda våldtäkter per 100.000 invånare som de övriga nordiska länderna. Rättsutskottet kräver en förklaring till de stora skillnaderna mellan länderna och vill veta vad Sverige gör för att våldtäkterna ska minska. 2008 har Sverige haft ca 5.500 anmälda våldtäkter i jämförelse med ca 460 i Danmark.Allan Steen Hansen, ordförande för Dansk folkepartis ungdomsförbund säger:

Vi har också sett i Danmark att invandrare ligger bakom många våldtäkt- och misshandelsfall. Jag vet inte hur den statistiken ser ut i Sverige, men vi vet att Sverige har en helt annan migrationspolitik än Danmark och att det tas in fler invandrare där, säger han.

Johan Linander som är centerpartiets rättspolitiske talesman misstänker att syftet kan vara att misskreditera den svenska migrationspolitiken. Det brukar det vara när det kommer till Dansk folkeparti

Fria NyheterDanmark granskar svenska våldtäkter, Svensk flyktingpolitik oroar

Hvislede trusler mod Danmark fra Hizb ut-Tahrir

Send Jacob Scharfs sekretær ned efter citronhalvmåne, bryg noget kaffe, dette kalder på respektfuld dialog. Via Gates of Vienna, men kig evt. originaldokumentet på dansk via Googles cache – ingen grund til at besøge HuTs website.

[…] Dertil vælger disse medier og politikere at negligere alle advarsler om de fatale konsekvenser, som deres stigmatiserende beskyldninger samt hadefulde udsagn og tiltag kan medføre. De har negligeret flere advarsler om at deres hadefulde etniskbaserede retorik kan få konflikten til at eskalere ude af kontrol og forvandle den til raceuroligheder. De har ligeledes ignoreret adskillige advarsler om at deres udfald mod muslimerne giver næring til konflikten, idet de skaber fordomme, der avler mere vold, og idet de skaber stigmatiseringer og frustrationer, der giver grobund for hvervning af nogle unge til konflikten. Dermed fremviser disse politikere og medier en ansvarsløshed overfor de udsatte bydele og en ligegyldighed overfor muslimernes sikkerhed! […] Hizb-ut-Tahrir: Håndteringen af bandekonflikten

Hvis man hører til dem der vånder sig ved muslimsk offerretorik i mainstreammedierne, må man advares om at indtage dokumentet her med varsomhed – dette er klynk og jammer for fuld skrue. Men selvfølgelig skal offerfølelsen forstås i en islamisk sammenhæng: I denne er muslimer ofre alene i kraft af ikke at dominere de vantro. Hvis det helt bogstaveligt var så slemt som de gør det til her, ville løsningen jo være lige for – se at fise ud af vores land. Men det ved HuT naturligvis godt alt sammen, så det de gør her med fuldt overlæg er at gøde jorden for vrede reaktioner, samtidig med at de holder sig på den kosher side hvad voldsanvendelse angår – som de jo igen og igen fremhæves for. Aktiv enabling, med andre ord. Umiddelbart vil jeg gætte på at deres farlighed modereres af ubehjælpsomheden i forsøget på at anvende vestlig retorik, og den særdeles flittige anvendelse af udråbstegn er normalt en dead giveaway – køteren gør, men bider ikke (LFPC)

Vestager associerer Messerschmidt med sygdomme

Det er med at holde tungen lige i munden. Vi ‘må’ ikke associere et aggressivt, totalitært trossystem (altså systemet, ikke udøverne) med pest, med reference til lignende metaforik anvendt om nazismen i 1930’erne. De pæne og anstændige, derimod, må gerne associere en fuldt demokratisk politiker med sygdom. Der vil absolut ingen sag komme ud af denne seneste svinestreg fra det hensygnende parti (LFPC).

[…] – Noget af det, jeg er meget skuffet over, er, at Venstre og Konservative har været smittet med Messerschmidt og en skepsis, der siger, at der skal sættes hegnspæle rundt om Danmark. De ser mere sig selv som stakitmontører end som politikere, der har en politisk sag for vælgerne, siger Margrethe Vestager til Ritzau.[…] R: Messerschmidt har smittet V og K

Irland: Lyd-jihad forpurret, illegal moské lukket

Man skal ikke tage fejl af at dagligdagens små konfrontationer som denne i et større perspektiv er en kamp om grænsedragning mellem Dar al-Harb og Dar al-Islam. Enhver historie om europæere der siger nej er interessant, og her måtte en af Erdogans ‘kaserner’ altså dreje nøglen om. Der vil komme utallige lignende sammenstød i enhver nulevendes tid. I Irland var styrkeforholdet her og nu i de vantros favør (LFPC).

A mosque operating from a house in Lucan, Co Dublin, has been forced to close following complaints by local residents and the intervention of a local TD and a minister of state.

The Islamic Cultural Centre of Ireland (ICCI) has for the past six years operated a prayer centre at a detached house in Liffey Road, at the edge of a residential estate. It has now been closed after officials from South Dublin county council discovered that it had no planning permission, following a tip-off from residents.

Relations between locals and those using the mosque have deteriorated in recent months, with the residents’ association claiming that some of its members were verbally abused and one assaulted after complaining about illegal parking outside the mosque.[…]

Until it was closed, prayers were said five times daily at the mosque, beginning an hour before dawn and ending one-and-a-half hours after sunset. Residents complained that cars arriving for the earliest prayer in particular disrupted their sleep. They said they were compelled to report planning violations by users of the mosque to the local council after “exhausting all other options”.[…] Local residents force closure of unofficial mosque

»Ytringspligt«

I mainstreammedierne skal konklusionerne på tidens mest ubehagelige spørgsmål findes i bidrag fra læserne. Journalisterne er uinteresserede i overhovedet at gå ind til benet, og leverer kun implicit dokumentation i form af de daglige reportager. Her er det oven i købet en cand. mag. der siger det nødvendige (LFPC):

[…] Scavenius’ politik var at hindre dansk deltagelse i Første Verdenskrig. P. Munchs videreførelse af Scavenius’ udenrigspolitik kom til kort over for det nazistiske Tyskland. Og Scavenius kunne som statsminister heller ikke forhindre samarbejdspolitikkens sammenbrud i 1943. Historien gentager sig ikke. Derfor kan man ikke lære entydigt af den.

Men ellers har [Søren Espersen] ret. Frygten for islam er uden fortilfælde stærk og kvalmende, langt mere end frygten for Sovjet var under Den Kolde Krig. Dengang var der ingen, der satte spørgsmålstegn ved ytringsfriheden. Tværtimod. Uffe Ellemann-Jensen gik som udenrigsminister ikke i sine defaitistiske forgængeres fodspor. I Sovjet-imperiets sidste tid ytrede han sig voldsomt og retorisk til fordel for de baltiske lande, selv om han ikke havde pligt til det. […]

I dag er svaret på vores frygt for islam og vores selvvalgte begrænsning af ytringsfriheden ikke opskriften på at eliminere årsagerne til frygten. Heller ikke PET-chefens politiske vurderinger hjælper.

Svaret er ytringspligt. Vi har pligt til at tale imod islam, når islam vil begrænse vores ret til at ytre os frit.[…]

Vores forhold til islam er sørgeligt mere defaitistisk, end dansk udenrigspolitik var det i forhold til det tyske kejserrige og er lysår væk fra Uffe Ellemann-Jensens verbale togter mod Sovjet-imperiet og udsendelsen af danske officerer til Polen på spionagemission.

Det er et skråplan og tilbagevenden til tidligere tiders småstatsbetragtninger. Men det bliver heller ikke bedre, når PET’s chef, hans kompetencer ufortalt i øvrigt, krydrer efterretningstjenestens sikkerhedsmæssige observationer med sine egne politiske vurderinger og anbefalinger, der reelt opfordrer til at begrænse ytringsfriheden. Det tilkommer ikke PET.[…] Flemming Bengtsson, cand.mag. i historie: Overraskende ubehageligt nyt fra PET

Valfusk mot Sverigedemokraterna i Haninge filmat

“Idag så rapporterade en medlem i Haninge att det saknades valsedlar för Sverigedemokraterna i valdistrikt Haninge 1 Vendelsö-Gudö, Förskolan Talgoxen Tistelvägen 68.Vi fick även en film och ett namn på den ansvarige (Ulf Zetterstedt) som säger att dom inte har någon skyldighet att lägga ut våra valsedlar.”

Polisanmälde försvunna valsedlar

Sverigedemokraternas valsedlar uppges ha försvunnit från ett antal vallokaler runt om i Uppsala kommun. Ett av distrikten ska ha polisanmält händelsen. UNT.SE

Sandheden om det skandaløse svenske valgsystem er, at med det enorme antal valgsteder, der findes i Sverige, vil man aldrig kunne få overblik over mængden af fusk og svindel. Helt ufatteligt at Sverige får lov at bebeholde denne Molbo-agtige valgmetode, der  med største lethed  kunne ændres til en 110 procent sikker, fri og hemmelig stemmeafgivning ? Som man kan høre i videoen, drejer tvisten sig om, hvem der har pligt til at fremlægge  valgsedlerne. I Vallagen (SFS 2005:837) (hvilken læsning!) står der blandt meget andet:

6 § Alla valsedlar och kuvert som används vid val skall tillhandahållas av den centrala valmyndigheten.

8 § Följande partier som ställer upp i ett val har rätt till valsedlar på statens bekostnad: vid val till riksdagen: parti som vid valet får eller vid något av de två senaste riksdagsvalen har fått mer än 1 procent av rösterna i hela landet eller som ändå är eller genom valet blir representerat i riksdagen, vid val till landstings- eller kommunfullmäktige: parti som är eller genom valet blir representerat i fullmäktige, vid val till Europaparlamentet: parti som vid valet får eller vid något av de två senaste valen till Europaparlamentet har fått mer än 1 procent av rösterna i hela landet.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
55 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
peter a
peter a
12 years ago

Grattis pa 5arsdagen.

Har ar en film om valdtakterna som faktiskt ar annu fler an vad statistiken visar.

Smileth
12 years ago

Grattis på födelsdagen, från Varjager, Sverige!

Victor
Victor
12 years ago

Thomas – “de var godt nok små dengang”.

I vikingetiden var danskerne såmænd ret høje, som nu – så kom kristendommen og på blot 100 år faldt højden ned til det niveau, der imponerede dig.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://en.wikipedia.org/wiki/Mellel

Er i sproglig henseende en del andre overlegen, dog ikke så dækkende m.h.t. systemkompabilitet doc. som kunne ønskes.

A K - fra teknikken !
12 years ago

Med hensyn til de nye netbooks og andet godtfolk med mindre skaermoploesninger, saa kraever det naesten en afstemning. Vores nye widescreen format gavner utroligt meget dem med 1280×1024 format og opefter. Vi kan muligvis lade folk specifikt indstille siden saadan, at de bruger det gamle design. Men det skal jeg lige se paa. Folk kan ogsaa proeve at indstille deres browser til at forstoerre skriften, med firefox er genvejstasten CTRL+ Ulla: Det gik lidt hurtigt, stavefejl og kodefejl fixes sidst paa ugen. Kira: Det kunne netop vaere smart, men WordPress har simpelthen ikke teknikken til det. Man skal over i… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Jeg har familie i Hãssleholm, men den der statue er gået forbi min næse. Men mon ikke jeg kan spørge mig omkring næste gang jeg er der oppe.

Derimod har jeg besøgt Sporrakulla mange gange, ligger så dejligt og smukt og har historiens vingesus over sig, og meget lave døre – de var godt nok små dengang:

http://www.sydsverige.dk/?pageID=31

dana
dana
12 years ago

@ Hizb ut-Tahrir

En af hovedmændene i indvandrerbanden på Blågårds Plads er Hizb ut-Tahrir-sympatisør og har deltaget i demonstrationer arrangeret af Hizb ut-Tahrir, så måske er der flere sammenfald mellem kriminelle indvandrerbander og Hizb ut-Tahrir. Noget kunne tyde på det.

Per N
Per N
12 years ago

Sten. jeg har 22 tommer flad skærm Widescreen, har 1024 + 768 som jeg bedst læser ved, satte den op til 1280+ 1024 og problemet var løst, men skal anstrenge mig mere for at læse.

Venligst Per N

Janne
Janne
12 years ago

“Dermed fremviser disse politikere og medier en ansvarsløshed overfor de udsatte bydele og en ligegyldighed overfor muslimernes sikkerhed!”

Tænk hvis HUT havde lige så stor empati for anderledes tænkende og -troende i Danmark og ikke havde så travlt med intolerant at lave kønsapartheid og fordre kønsuniformer til kvinder. Og tænk hvis de kunne tænke på sig selv og sine som BORGERE i et moderne dansk samfund.

SF har endnu ikke lavet en demonstration mod religiøse mørkemænd. Hvornår sker det?

Eller det er måske imod det islam-konservative SF’s menneskerettigheder at demonstrere mod religiøse mørkemænd og demonstrere mod kønsdiskrimination af religiøse kvinder?

Janne
Janne
12 years ago

Hjertelig tillykke med fødselsdagen til snaphanerne. Jeg læser jeres betragtninger med stor interesse.

Suk
Suk
12 years ago

Bredformatet er en forbedring i mine øjne, men det hænger nok også sammen med, at skærmen ikke er 4:3 dimensioneret.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Happy Birthday!!! Hoppas den lever länge än. Tittar in minst en gång om dan, ibland lite mer.Ni får väl göra som Preben & Preben, fira med både en lille en og en stor en hehe!!

Ett stort tack till DF som tar upp saken med massvåldtäkterna. Hoppas att denna uppmärksamhet göt att MSM inte längre kan blunda för detta fenomen.

Tack också i största allmänhet för att ni exponerar valfusket i demokraturen Swedistan. Finns väl inget mer genomruttet land här i Europa. Snart blir vi väl kända som Nordens Zimbabwe. 🙁

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Et kæmpe tillykke med de 5 år i branchen. Bloggen er uundværlig!

Det nye design – virker fint her på en 13,3 tommer Macbook. Jeg har altid skullet scrolle, måske fordi jeg prioriterer at bogstaverne er relativt store, så jeg ikke får så trætte øjne.

LFPC
12 years ago

-> Jacob

Vi takker 🙂 .

LFPC
12 years ago

Er der nogle af jer andre der vil bedømme det nye widescreen-format? Jeg må sige at her fra min side synes jeg det er kanongodt, de enkelte poster fremstår meget mere overskuelige, og citeret tekst fører ikke til en masse scrolling. Men hvis vores læsere finder det vanskeligere at læse må vi jo gå i tænkeboks.

LFPC
12 years ago

Ja, jeg signerer, Steen gør ikke. Af og til bidrager vi begge på en post, og så er det gerne angivet. Lidt lettere at gennemskue end ‘Lennon & McCartney’, hvor John jo tjente millioner på en sang som Yesterday som han intet havde at gøre med 🙂 . Men det var en gammel aftale de havde, fordi det skulle lyde lidt à la Rodgers & Hammerstein.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg har ikke set alt, men LFPC signerer oftest sine indlæg. Synes jeg.

Spinoza
Spinoza
12 years ago

Snaphane og LFPC, jeg forstår godt jeres ønske om at være anonyme. Men kunne I ikke alligevej signere jeres indlæg med jeres pseudonymer. I er forskellige, og det vil forbedre læseligheden af jeres indlæg, at vi ved hvem, der har skrevet hvad.

Jacob A
12 years ago

Tillykke med de 5 år, kære snaps-haner!

VH
Jacob

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

@ Henrik Petersen

“Vestager er ikke skolelærer, men polit. ”

Men hun opfører sig dog som en skrap skolelærer, der tror, at hun er ansat
til at opdrage alle os tungnemme, frække og vanskelige børn, der bare ikke
vil makke ret, så det er da ikke så underligt, at du begik den fejl 🙂

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Gratulationer til alle på Snaphanen med de 5 FØRSTE år 😉 Tak for et fremragende stykke arbejde – håber I bliver ved længe endnu Det er bydende nødvendigt, at folk som flest nu begynder at vågne op for alvor over for de yderst alvorlige farer, der truer vort engang så fredelige, sikre og velfungerende Danmark. NH. PS. Det nye sideformat fungerer fint på en klassisk 17” CRT-skærm i 4:3 format, både i FireFox 3.0 og Internet Explorer 8.0 – fonten er vist lidt mindre end tidligere, men ikke noget væsentligt problem – man kan jo også bare zoome ved tilbagelænet… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

“Hun er ikke sig selv og forperson for de Radikale for ingenting” er vist det sikreste at ytre.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Det bliver værre og værre med min demens: Vestager er ikke skolelærer, men polit. Sorry, alle, som jeg fejlagtigt fik puttet i skammekrogen.
mvh Henrik

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Tak JensH, jeg var selv i tvivl om, hvorvidt det var Biermann eller Brecht, men så er det på plads. Skarp satire, uanset. Du fandt det selv, men ellers kan Vestagers fantasier ses her: http://www.berlingske.dk/article/20090608/politik/906080377/ Jeg har jo altså ikke citeret hende, men blot forsøgt at forstå hendes udtalelser. I særdeleshed denne: “- Politikere lytter til deres vælgere. Men vælgerne lytter også til deres politikere. Og når flere og flere politikere signalerer gennem deres politiske udmeldinger, at EU er farligt og skal begrænses, så kan det ikke undre nogen, at vælgerne kvitterer med at sige, “okay, det her er noget,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Okay, jeg fandt selv Vestagers udatlelser om at Morten Messerschmidt er en ‘smittebærer’. Vestager udtaler til Ritzau: “Noget af det, jeg er meget skuffet over, er, at Venstre og Konservative har været smittet med Messerschmidt og en skepsis, der siger, at der skal sættes hegnspæle rundt om Danmark. De ser mere sig selv som stakitmontører end som politikere, der har en politisk sag for vælgerne, siger Margrethe Vestager til Ritzau.” Og hun tuder videre: “Hun mener samtidig, at valgresultatet betyder, at Danmark er endnu længere fra at komme af med EU-forbeholdene. – Det tror jeg, vi er kommet længere fra.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Henrik Petersen “Men som Wolf Biermann (tror jeg det var) sagde om DDR: Hvis folket ikke stemmer som partiet ønsker, må partiet vælge et nyt folk.” Arh, det var nu Bertolt Brecht der efter 1953 opstanden i DDR sagde de bevingede ord om, at “Hvis et folk er utilfreds med sin regering, så må regeringen vælge et nyt folk”. Men nok om det. Du skriver at Magrethe ‘not in my backyard’ Vestager har kaldt Morten Messerschmidt for en “smittebærer”?? Har du et link?? Jeg troede det var Anders Samuelsen der på LA’s sidste kongres stod på scenen og i nærmsest… Read more »

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Tillykke med det! Snaphanen kører åbenbart i takt med EU-valgene 🙂

Noget kedeligt stads med de SD-stemmesedler. Hvorfor er der ingen fra OECD, der påtaler at systemet er et brud på valghemmeligheden? Vi burde, helt alvorligt, sende nogle valgobservatører.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Tillykke Snaphaner

Det eneste jeg falder over er at “Home” og “Video” mangler under kolofonen, tror jeg nok det kaldes billedet af søerne mod nord med barndommens skole Østersøgade Gymnasiums nu Bording Friskoles sommerhus på toppen mellem skyerne til højre. Home brugte jeg i stedet for “tilbage” nu.

Triumfer og jubel i Snaphaners dage-
i stjernernes glimtende gnister-
er blandet med- sorger og vitser.

Variation over et tema, et digt fra 1990erne.

Venlige hilsner Peter

LFPC
12 years ago

->Henrik

Jeg sidder faktisk og skriver dette på en 8,9″ netbook – ingen problemer med læsningen. Men vi sætter selvfølgelig pris på al respons, så alle opfordres hermed til at kommentere layoutet.

Henrik Petersen
Henrik Petersen
12 years ago

Tillykke med føsdagen. Lad mig dog nævne, at jeres nye format er fint for de fleste, men på en netbook med 10″ eller endnu værre 8-9″ er opløsningen simpelt hen ikke gearet til jeres nye format. Man kan selvfølgelig scrolle sideværts, men i betragtning af boomet i salg af netbooks er det nok ikke helt smart at formatere til skærme på typisk 12″ og opefter. Jeg har selv 2 12″ notebooks og en 10″ netbook, alle naturligvis widescreen. Og gæt, hvilken jeg tager med ud? Fsva. Vestager er det ikke nok med, at hun opfatter Messerscmidt som smittebærer. Hvad værre… Read more »

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

“.. oven i købet en cand. mag.” (hø, hø))

Til lykke med jubilæet og keep up the good work!

venligst
cand.mag. Poul Højlund

Nils
Nils
12 years ago

Til lykke, men ikke med det nye design. Skidt med, at spalten til højre forsvinder, men sådan nogle lange linjer, hvor man hele tiden skal kæmpe for at finde tilbage til fortsættelsen, er ikke læsevenlige.

LFPC
12 years ago

->Ulla

Tak, der bliver nok en del finpudsning før alt er på plads.

->Vivian

Tak for responsen, men prøv evt. at melde tilbage når du har læst os i widescreen et stykke tid. Det er givetvis et spørgsmål om tilvænning, men måske også noget med justering af skrifttyper og andet. Jeg kender godt problemet med vanskelig læsning ved brede margener, men jeg synes vi har lagt os på et fornuftigt kompromis. Widescreen giver jo også umiddelbart nogle fordele i at man kan overskue helheden bedre end før, og mindre scrolling som også distraherer læsningen.

RD
RD
12 years ago

Steen:

Tak for svar – jeg havde nok på fornemmelsen at det var nogen af de motiver, der lå bag anonymiteten. Det er selvfølgelig tragisk, at det skal være sådan, men, men jeg føler personligt ikke, at det går ud over troværdigheden, da fremførte påstande som regel er rigeligt dokumenterede. Tak for det, og fortsæt det gode arbejde, som det er tvingende nødvendigt, at nogen udfører!

Vivian
Vivian
12 years ago

Tillykke Snaphanen med 5-års fødselsdagen.

Wide-screen er jeg mindre begejstret for. Det bliver et bøvl at læse..

JensH
JensH
12 years ago

Tillykke til Snaphanen med de 5 år. Jeg er selv blevet fuldstændig afhængig af Snaphanen og andre blogs når jeg som borger ønsker at holde mig orienteret om hvad der egentlig foregår i vort samfund. MSM er ikke meget bevendt når det kommer til art sætte fokus på de trusler vort demokrati står overfor, og da slet ikke når det kommer til at orientere sig om de stadig større problemer som også resten af Europa står overfor som følge af den uhæmmede indvandring fra den islamiske verden.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Korrekturlæseren slår til igen: Der står “TRYK FOR AT KOMMENTERER!”. Det sidste R skal væk engang, når I får tid.

Stella P
Stella P
12 years ago

Gratulerer med jubileet og ny design! Lykke til videre med din viktige innsats!

dana
dana
12 years ago

Tillykke til Snaphanen og tak for jeres store og fortløbende arbejdsindsats.

Gunnar Biering
Gunnar Biering
12 years ago

Også til lykke fra mig. Jeg er for længst blevet afhængig af Snaphanen og de andre gode blog’er. Det er godt, at I er der. Men det er nærmest tragisk, at de gamle medier er blevet så poppede og politisk korrekte, at I er nødvendige.
Jeg tror, at I har en god fremtid foran jer! Held og lykke! Og tak for jeres indsats!

RD
RD
12 years ago

Jeg har også læst Snaphanen med stor interesse i et års tid, men undrer mig til stadighed over, hvem der egentlig skriver den, og hvilken baggrund pågældende har. Det fremgår så vidt vides ingen steder.

Bare en almindelig nysgerrighed..

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Hjerteligt tillykke, og de bedste ønsker for de næste 95…

Skjoldungen
12 years ago

Hjerteligt tillykke med de første fem, kære Snaphaner!

Fritz
Fritz
12 years ago

Også et tillykke herfra, og tak for det store arbejde du laver.

ole burde
ole burde
12 years ago

En God lejlighed til at sige tak til snaphanen For nogen aar siden var jeg saa frustreret over udviklingen i Danmark at jeg overvejede at opsige mit danske statsborgerskab. Den rigtige maade ar goere det paa, foelte jeg, ville vaere at soesaette mit pas i et mini-vikingeskib som jeg saa kunne skyde i brand med min M-16… Heldigvis blev det aldrig til noget, nok mest fordi jeg stadig har familje i DK Snaphanen er en af de ting som faar mig til foele ,at der er en vis chance for at Danmark er paa vej til GENOPFINDE sig selv som… Read more »

Crass Børsting
12 years ago

Hjerteligst til lykke! Bliv ved på samme gode, grundige, seriøse og dog underholdende måde!

Nicolai K.
12 years ago

Tillykke

55
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x