11
jun
Seneste opdatering: 12/6-09 kl. 1544
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Men Geert Wilders er stadig “racist, xenofob og ansti-semit”. Hvis Pim Fortuyn havde levet, havde han vel været “homofob” oveni. (Wilders tale Palm Springs Synagoge, april 2009)

screenshot010

Dansk Folkeparti er fjernet fra jødisk organisations liste over højreekstreme grupper som Frihedspartierne i Holland og Østrig samt Britisk National Party. Mosaisk Trossamfund har fået fjernet Dansk Folkeparti fra en liste, som de europæiske jøders paraplyorganisation, European Jewish Congress (EJC), har lagt på sin hjemmeside, der advarer mod højre-ekstreme partiers fremgang ved valget til EU-Parlamentet.  EJC’s advarsel gælder nu “rabiate grupper” som Frihedspartiet i Holland, Frihedspartiet i Østrig, British National Party og det ungarske Jobbik, som “desværre kun opildner de, der støtter farlige begreber som ekstrem nationalisme, racisme, anti-semitisme og fremmedhad”, hedder det på EJC’s hjemmeside. Finn Schwarz understreger i sin mail til EJC’s præsident, Moshe Kantor, at “Dansk Folkeparti er et demokratisk parti, som tror på demokratiske traditioner og er regulær samarbejdspartner med de to regeringspartier”. Trossamfundet har i adskillige år haft “et godt samarbejde med de fleste betydningsfulde partier i Folketinget, og Dansk Folkeparti er ingen undtagelse”.

Endnu en dødstruet

Irshad Manji i Sverige. Her ville vittige hunde måske tilføje, at hun bare er et ambulerende Stockholm-syndrom, der er kommet “hjem” på besøg.  Hun er i den milde ende af kritik-spektret, men lever som så mange andre dissidenter som landflygtig i et ikke- muslimsk land. Manji var i København i 2006, hvor hendes reform-tanker ikke mødte megen optimisme fra Wafa Sultan.  Læg mærke til SVT´s forsigtigpetteri, hendes kritik “er hadsk”. Deres Vänsterpartister synes hun er lige i overkanten af det stuerene. Deres instinkt byder dem nul opsætsighed mod totalitære guder og fladt på maven for de ædle vilde, derfor har de spillet en hovedrolle i Sveriges meget bratte deroute. Hendes besøg er utvivlsomt helt aktuelt, men påfaldende upåagtet. Vi ser ikke andre kilder til det end SVT.

Idag visades Irshad Manjis nya film “Faith without fear” på Filmhuset i Stockholm. Hon var själv närvarande för att presentera filmen och svara på frågor. Hon menar att det är muslimerna själva som måste reformera Islam och återgå till dess tradition av fritt tänkande: Ijtihad. I filmen påpekar hon bland annat att de flesta brott som begås mot muslimer i världen idag, begås av andra muslimer. Irshad Manji lever idag under dödshot. Under frågestunden efteråt pratade man också om den oroväckande utvecklingen av fundamentalistisk Kristendom i väst.

Hvordan så med forbrydelser i Europa ? Jeg faldt over The Opiniator igår, om de engelske tilstande. Bloggens  indhold er så hårrejsende og deprimerende, at der går længe inden jeg besøger den igen.

Nordmænd advares mod voldtægt i Tyrkiet

Omkring 20 norske kvinder er de seneste tre år blevet voldtaget under ferie i Tyrkiet. Norges ambassade advarer turisterne.Ambassadør Cecilie Landsverk ved den norske ambassaden i Ankara fortæller, at ambassaden hvert år samler de forskellige rejsebureauer til et møde i Alanya-området for at forberede dem bedst muligt til turistsæsonen.

”På møderne tager vi nu voldtægt på dagsordenen. Vi opfordrer altid bureauerne til at tage kontakt med ambassaden så hurtigt som muligt, hvis gæster er blevet udsat for overgreb, så vi kan bistå med nødvendig hjælp som for eksempel advokat”, siger hun til. Hun har i sine tre år som ambassadør i Tyrkiet været involveret i flere voldtægtssager. Stand By.dk

Rønn vil have flygtninges ferierejser til Irak undersøgt

Irakere, der rejser på ferie i deres hjemland, mens de har tidsbegrænset ophold i Danmark, kan sendes hjem igen, påpeger integrationsminister Birthe Rønn Hornbech.

“Jeg har indskærpet over for mine embedsmænd, at de skal se på sagerne igen, hvis der er tale om irakere med en tidsbegrænset status som flygtninge,” siger integrationsminister Birthe Rønn Hornbech til Jyllands-Posten. Udlændingeservice har ingen tal på, hvor omfattende trafikken er, og politiet opdager kun hjemrejserne, hvis irakerne har irakiske stempler i deres pas. 180 Grader

De, der har tidsbegrænset opholdstilladelse, rejser til Tyrkiet og tager med bus over den tyrkisk-irakiske grænse. Her stemples passene ikke. Vi gætter derfor på, at det er meget få af denne slags, om overhovedet, som politiet ser med irakiske stempler i passet. Ministerens embedsmænd vil derfor næppe finde noget problem.

TV 4: Sveriges 3.391 uopklarede overfaldsvoldtægter

Programmet kan ses  her, min. 3:33 – min. 15:08

Listen over navnene er  5-6 meter lang. Noget får man at vide, men næppe alt hvad politiet ved, der må foreligge utallige gerningsmandsbeskrivelser, som man sagtens kunne lave en datakørsel over, der ville sige andet end  “at de ligner almindelige, unge mænd.” Det er sympomatisk at TV 4 kalder det “Polisens misslyckande: En olöst våldtäkt om dagen — i tio år“, når man betænker antallet  og at det er de sværeste tilfælde at opklare. Mon ikke der er andre, de er mislykkede?

screenshot0032screenshot0061screenshot004

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

Det hollandske Frihedspartiet (PVV) er nu fjernet fra listen over antisemitiske partier.

European Jewish Congress skulle tage at koncentrere sig om den socialiste leder, der gik arm i arm med islamister under en anti-israelsk demonstration i Holland tidligere på året.

PeterK
PeterK
12 years ago

Janne, enig.
Jeg skrev i en eller anden tråd at der vil komme mange flere svenskere til Norge og Danmark end der allerede er nu. De er velkomne, de gør det muslimerne burde gøre – flygter til de nærmeste nabolande når forholdene bliver ulidelige der hvor de er. Det burde dog først lige prøve fløjlsrevolutionen – stemme de nuværende politikere ud, ved simpelthen konsekvent at stemme på nogen der ikke er i rigsdagen nu. Det kan umuligt blive værre end det er.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Janne

Ja !

Samme dag jeg læste det EJC havde lagt på nettet om bl.a. DF skrev jeg til hovedkontoret for EJC at de tog alvorligt fejl .

Et er at man er uenig med DF i hele eller dele af deres politik, men det må snart høre op med alle de vanvittige beskyldninger som partiet udsættes for.

Janne
Janne
12 years ago

PeterK

Det er træls for svenskerne, men de er jætte velkomna her i Danmark, hvis du spørger mig.

Janne
Janne
12 years ago

“Mosaisk Trossamfund har fået fjernet Dansk Folkeparti fra en liste, som de europæiske jøders paraplyorganisation, European Jewish Congress (EJC), har lagt på sin hjemmeside, der advarer mod højre-ekstreme partiers fremgang ved valget til EU-Parlamentet.”

Det glæder mig.

PeterK
PeterK
12 years ago

Sverige…. Jeg kan huske dengang det var der, de nye biler var, der hvor folk havde smartere tøj end i Danmark, hvor man betalte 1,50 dansk krone for en svensk, og hvor man tog Viking bådene og gik i EPA i Malmø. Vi misundte dem alle de store internationalt kendte virksomheder og den store tryghed både socialt og fysisk, og de billige biler. Man kunne gå på folkparken og høre Agnete Fältskog eller HepStars og gå hjem igen uden at frygte at man vågnede op på intensiv, i stedet for sin egen eller aftenens scorings seng. Nu styrer de mod… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Når nu Birthe Rønn er ved at undersøge irakeres ferierejser til hjemlandet, kunne hun så ikke med det samme bede sine embedsmænd om at få undersøgt de ca. 6.000 (?) muslimer der var hjemme på ferier i Libanon og som Danmark var nødt til at undsætte, fordi der udbrød krig mellem Hizbollah og Israel . Mange af dem, hvis ikke hovedparten, var på overførelsesindkomster af den ene eller den anden art og en del af disse skulle, ifølge dansk lovgivning for området, stå til rådighed for arbejdsmarkedet – hvilket de ikke gjorde . Det gjorde mig vred der ikke blevet… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago
Victor
Victor
12 years ago

De er sindssyge de eurokrater – nu har en af Al Quaedas ledere fået penge tilbage….med EF-domstolens hjælp.

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5g5_96KxUIIE8fn2yQ2Sf2ZknnXGwD98ODFU80

JensH
JensH
12 years ago

OT

Så må Sverige have nødlån fra Den Europæiske Centralbank.

“Til alles overraskelse meddelte den svenske nationalbank, Riksbanken, sent i aftes at man havde lånt 3 milliarder euro, eller 22,3 milliarder kr., af Den Europæiske Centralbank, ECB. Lånet skyldes, at Riksbanken frygter at der kan blive akut behov for at hjælpe Sveriges banker på grund af krisen i de baltiske lande.”

Riksbanken frygter, at en eller flere af de fire svenske hovedbanker: Swedbank, SEB, Handelsbanken og Nordea, kan få problemer med at låne de euro de har brug for på de internationale kapitalmarkeder.

http://www.business.dk/article/20090611/okonomi/90611023/

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x