12
jun
Seneste opdatering: 12/6-09 kl. 2135
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forbrydelser og helt bogstavelig dumhed. Det vi betegner ‘fremtiden’ er det samlede udkomme af et meget stort variable over tid. En af de variable der kan sætte grå hår i hovedet på en – hvordan skal det gå, hvad pokker kan der overhovedet gøres? – er fremkomsten af et af kulturelle og etniske årsager forøget segment af lavintelligente og højkriminelle unge. Findes der egentlig stadig saltminer i dag, og hvor? Oversættelse til engelsk fra det hollandske arbejderparti PvdAs website, via Gates of Vienna (LFPC).

Aboutaleb shocked at Young Criminals’ IQ

Rotterdam is going to work together with Minister van der Laan (Integration) to look at what the State can do about the development level, especially in relation to Antilles and Moroccan youths.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb is very shocked by what he has heard from police circles, he said yesterday during the presentation of the Safety Index 2009. “The IQ and the mental ability of arrested youths is so low that you can’t do much with them. When they are on there own they are great, but when there are two they do the most crazy things.” What’s more, with Moroccans there is often a severe form of schizophrenia present.

Aboutaleb will also ask that the GGZ and the Ministry for Health Welfare and Sport be involved in discussions to see what can be done. “We must do everything that will help and not hinder, such as tackling leaving school early.” Imported Imbeciles

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PeterK
PeterK
12 years ago

Der findes en undersøgelse (fra Antwerpen?), der videnskabelig uangribeligt påviser, at muslimer der ikke bor i kvarterer hvor der er massiv muslimsk majoritet, har en signifikant større andel af skizzofrene, end der hvor de bor sammen med deres trosfæller. Hvad h……. vil de dog her?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Eksempelvis:
Article: Kali und Salz Bags Dutch Salt Mine.(Brief Article)
Article from:Chemical Week Article date:August 9, 2000
Frisia Zout (Harlingen, the Netherlands), a wholly owned subsidiary of Kali und Salz (K+S; Kassel, Germany), has acquired salt producer Frima (Harlingen) for just less than [epsilon]50 million ($46 million). Frima runs a 1-million m.t./year salt mine at Kavernan, the Netherlands and has 65 employees.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jo, der er et utal af saltminer i mange lande, også nogle i Holland. Ikke alle er dog producerende. For tiden.
De nærmeste Danmark beliggende med eksport i gamle dage hertil lå nær Hannover. Det sidste er von hören sagen uden noget belæg.

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Saltminer? Utvivlsomt, formentlig i de eksporterende kulturlande. I Tanzania bruger man enorme juteplantager til opbevaringen.
For en del år siden kommenterede jeg i JP på den kendsgerning, at det nye statsfængsel ved Horsens (det med den bløde og usynlige ringmur) pr. celleplads kostede mere end to parcelhuse, og foreslog i stedet en simpel indhegning og et læs træ, en hammer, en sav og nogle søm, så folk dog i det mindste havde noget fornuftigt at give sig til. Det blev ikke mødt med påskønnelse, for nu at sige det mildt.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x