12
jun
Seneste opdatering: 12/6-09 kl. 1523
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Racismen og volden mod svenskerne: Foregår hver dag, men sjældent så modbydeligt som her. Den har kostet mange livet, og mange flere et ødelagt liv. Vi henviser til svensk kriminalreportage, da vi  normalt ikke bruger  at refere enkeltsager her, kun når det har karakter af lynchning. Der foregår en minikrig i Sverige, og den er énvejs. Endnu. Den har, set over  årene haft en sådan kontinuitet og tiltagende styrke, at den vi leve sit eget liv uafhængigt af sanktioner og kampagner. Der er ikke noget forsonende ved den, ikke noget lys for enden af tunnelen, selvom SR journalisten prøver at holde humøret i stemmen oppe. Jeg kvier mig  ved at skrive, hvor mørkt jeg ser på Sverige, en befolkning der ikke engang har det i sig, at forsvare sig demokratisk mod sin Riksdag. Ikke at svenske politikere er onde. Deres forædderi er indirekte: De er først og fremmest middelmådige, konforme og fejge, og så er i det mindste nogle af dem, lammet af angst over det, de har forårsaget.  – Lad mig nøjes med at sige, at det man hører her, det er ikke kriminalitet, det er krig. Det er ikke ofre, der kommer til et fremmed land, får alt, og opfører sig sådan her. Det er krigere. De kriminelle er dem, der har gjort det muligt, som lader det fortsætte og som ikke vil høre alarmklokkerne ringe, selvom de har ringet i årevis. To unge piger overfaldes umotiveret af godt 20 “syrianer”, kristne irakere, slås halvt fordærvede inden deres liv akkurat reddes af seks svenske “hockey-killar”. Sendt november 2008, lagt på You Tube igår.

Norge år 2060

SSB publiserte i dag en ny framskrivning av første- og andregenerasjon innvandrere i Norge. I følge høyalternativet, som fortsatt er vesentlig lavere enn dagens vekst i innvandrerbefolkningen, vil det være om lag 2,6 millioner personer med innvandrerbakgrunn i Norge i år 2060. [31 % af befolkningen].  Blant disse vil om lag 1,7 millioner ha bakgrunn fra ikke-vestlige land (Asia, Afrika, Latin-Amerika og Øst-Europa utenom EU), mens 900 000 vil ha bakgrunn fra vestlige land.
SSBs opererer fortsatt med et høyalternativ som er lavere enn dagens innvandring. HRS har tidligere kritisert SSB for å operere med urealistisk lave alternativer i sine framskrivninger. Dette illustreres blant annet av at i begge SSBs to foregående framskrivninger av innvandrerbefolkningen, så var den faktiske veksten i innvandrerbefolkningen klart større enn i SSBs høyalternativ. Spår 1,7 millioner ikke-vestlige i 2060

screenshot005

I DR Orientering kunne man høre Eyvind Vesselbo fortælle, at der nu kommer flere tyrkere og pakistanere til Danmark end i 2001 – for at studere. Og at der stadig er en mystisk pukkel på 4000 ansøgninger om familiesammenføringer, der ingen vegne kommer. Men hvorfor søge ? Man kan jo bare komme: De åbne grænser i EU giver våbensmuglere og menneskehandlere alt for let spil, mener ledende politifolk.

EU-valget: Overraskelser i Stockholm

Sverige og svenske medier har problemer med demokratiet i valgkampen. Ligesom i Rusland fortier man visse partier over for vælgerne.

Frede Vestergaard demaskerer i Weekendavisen knastørt svenskerenes vriden og drejen på demokratiet, som eliten egentlig slet ikke bryder sig om, hvis den skulle være helt  ærlig, hvilket aldrig forekommer. ( Køb avisen!) Den har det grangiveligt, som Niels Lillelund skriver i sin artikel om Messerschmidts kanonvalg:

Og lur mig, om ikke de også ved, at den politiske debat også har en klassemæssig karakter, og at her tilhører de underklassen, de foragtede, de umælende. Der er intet nyt under solen. Da de nationalliberale i sin tid pludselig blev udfordret af bønderne, der også ville lege med i demokratiet, holdt de sig for næsen og talte forfærdet om disse »sønner af frigivne trælle,« som trængte sig ind i salonerne, så der stod en »mere end frisk Luftning fra Kroer og Rejsestalde.« Det stinker nede i folkedybet, og det »smitter,« så også pæne mennesker begynder at tale grimt, f. eks. Bertel Haarder, om hvem de radikale i sin tid fik sagt, at han sku ha’ vasket sin mund med sæbe.

De Radikale har ivørigt kurs helt ud af Folketinget. En Guds gave til menneskeheden. Så kan de begynde en politisk parti-shopping som Mohamed Rafiq, der nu stiller op for Borgerligt Centrum, det fjerde parti han er medlem af.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Om unge svenskere der gik til valg og stemte på fildelernes parti:
http://hd.se/inrikes/2009/06/13/unga-maen-bakom-oekat/

halløjsa
halløjsa
13 years ago
Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Vividebedrekrati. 🙂

Janne
Janne
13 years ago

Rafiq, er det ham der for nylig har foreslået at rocker aspiranter skal formenes adgang til København?

Jeg er arg modstander af alle former for bande uvæsen!! Det rokker dog ikke ved at jeg mener at det er langt, langt ude at ville forbyde danske statsborgere adgang til Danmarks hovedstad. Hvem f….. tror den Rafiq at han er?

Hvis den mand får magt som han har agt, så vil København ikke være det første område hvor danskere formenes adgang. Det er også sket i Gellerup, hvor grønlændere er blevet jaget væk.

JensH
JensH
13 years ago

Frede Vestergaard har normalt en ‘skarp pen’ og han har før skrevet nogle glimrende artikler om tingenes tilstand i Sverige. så jeg glæder mig til at læse Weekendavisen idag, og samtidig vil jeg ganske givet (endnu engang) ærge mig over, at det kun er en niche-avis som Weekend-avisen der tager emnet ‘realiteterne i Sverige anno 2009’ op. Når de øvrige Danske MSM skriver om Sverige pludrer de stadig løs om landet som var det et helt ‘normalt’ vestligt land.

Codex_Voltaire
13 years ago

Linket til aftonbladet virker ikke.

Joh, det funkar här – Steen

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x