15
jun
Seneste opdatering: 16/6-09 kl. 0015
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

My generation never had to fight for this freedom, others had. It was offered to us on a silver platter, by people who fought for it with their lives. My generation does not own this freedom, we are merely its custodians. We cannot strike a deal with Mullahs and imams. We cannot surrender and give up our liberties, we simply do not have the right to do so.

Video i fire dele:

Se evt. talen på tryk fra PVV´s hjemmeside: Geert Wilders’ speech in Copenhagen. (Wafa Sultans tale forventes i løbet af et døgns tid.)

Something’s Rotten in Rotterdam

Wilders omtaler Rotterdam i sin tale. Man kan supplere med denne lidet opløftende kommentar:

Getting jumped by six Moroccans after I left a gay bar in Rotterdam a few weeks ago brought home — with brutal clarity — my feeling that this Dutch port city is a nervous place on the verge of breakdown. Pajamas Media

Ikke-nyhederne

Der er naturligvis ingen svensk vinkel på besøget. Det havde vi heller  ikke regnet ét sekund med. Men derfor kan man alligevel godt holde sig til gode  med de seneste, svenske nyhedssøgninger på “Wilders” . Hvis svenske journalister læser Snaphanen på toilettet, så er det i al fald ikke noget der skinner igennem.

Demokratin – den största förloraren

Men i Holland ser vi en reinkarnation av honom i Geert Wilders. En islamofob som nu har alla förutsättningar att bli Europas nye Haider. ..Aftonbladet – ‎8 jun 2009‎

Vill ha ett vitt Europa

I Nederländerna lyckades islamofoben Geert Wilders göra Frihetspartiet till andra största parti och få hela fyra platser i parlamentet. …Aftonbladet – ‎8 jun 2009‎

We call it folkhemmet

Väl nere på kontinenten hade Svenne i så fall kunnat diskutera invandrarnas brist på vett och etikett med nationalisten Geert Wilder från det nederländska ..Gefle Dagblad – ‎11 jun 2009

I Sverige er det udelukkende i blogosfæren, det sner. (Som man ser her, i et ret komisk eksempel, betragter journalister på Sydsvenskan det,  som et spørgsmål om “arbejdsmiljø”, ikke at blive sagt imod af blogs. Ren hygiejne.)

Vem är “svensk”?

Jag har varit tyst ett tag på grund av resa. Under tiden funderade jag på vem jag är i dagens mångkulturella samhälle – ett samhälle som jag aldrig bett om eller fått rösta om i ett fritt val. I Regeringens proposition 1997/98:16, sid 19, står det att vi svenskar är en etnisk grupp i det nya mångkulturella samhället. Exempel på andra etniska grupper i propositionen är samer, finnar. kurder och, hör och häpna muslimer! De som författat denna proposition, vilken gått igenom i Riksdagen, vet uppenbarligen inte vad etnicitet är. Skulle man följa detta vansinniga påstående så tillhör även alla kristna och alla buddhister m fl. samma etniska grupper.

Alltså religiös tillhörighet har i Sverige bestämts nu liktydigt med etnisk tillhörighet. Här i Sverige tillhör således alla etniska grupper i världen som bekänner sig till Islam samma etniska grupp. Ett fullkomligt vansinnig bestämmelse. Detta gör nämligen att varje kritik mot religionen Islam även kan tolka som hets mot folkgrupp. Och i många fal har det faktiskt gjort det. Och det är precis detta som islamisterna i världen pläderade för när de nyligen via FN ville förbjuda all kritik mot Islam såsom hädelse. Jo, jag tackar jag!

Jag återkommer i ärendet.

Dessutom: Att svenska media inte bryr sig om vad som bestämts i propositionen är ytterligare ett allvarligt problem, vilket uppenbarligen många svenskar känner mycket kränkta över. Rubriken ”Svenskar strider med terrorgrupp i Somalia” var t. ex huvudrubriken på Svenska Dagbladet den 29/5. En liknande rubrik hade Sydsvenskan för några år sedan. Då var det tre ”svenskar” som hade blivit tagna av polisen i Brüssel. De hade vapen och sprängämnen och planerade, enligt polisen, ett bombattentat i EUs huvudstad. ”Svenskar” har också stridit, och strider, bland annat i Afghanistan. SvD uppger den 30/5 att en av dem sitter på Guantanamo Och ”En annan hann bli andreman för al-Qaida i Irak innan han dog”. Andra ”svenskar” (och ”danskar” ) har utbildats i Afghanistan och strider med talibanerna i Pakistan. Och en ”svensk” dömdes nyligen till mångårigt fängelse i USA för att ha planerat att utbilda terrorister. På www.spydet.blogspot.com står det att en ”svensk sheik hugger handen av en tjuv. Svensken heter Fuad Mohamed Qalaf och har tidigare bott i Rinkeby i tio år. Han lär också ha medverkat till att en 13-årig flicka stenats till döds, för att hon inte haft råd att ha på sig en heltäckande dräkt.

Ja, listan på ”svenskar” som krigar i Islams namn kan göras ganska lång vid det här laget. Och vi lär få höra talas om fler i framtiden eftersom Sverige, enligt den islamistiske imamen i London, Abu Hamza, är ett kärt tillhåll för ”vilande krigare”. Här får de ju allt gratis på skattebetalarnas beskostnad. Sverige är verkligen fantastiskt! Inte undra på att folk strömmar hit från hela världen. Ord mot ord.
0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Wilders tale, Snaphanens video 75 kommentarer » Spring til kommentarfelt […]

Thorum
13 years ago

Great videos of Geert!! He is a brave man and we need more like him in this world!! Keep up the good work with your website!!

trackback

[…] eller den store, stående, brusende klapsalve der bølger i timevis. Som jeg har forstået talen (og jeg har mestendels forstået den i overensstemmelse med tankerne i dette indlæg), så rakte […]

Jutta
Jutta
13 years ago

tak for den omfattende beretning om Geert Wilders besög i Koebenhavn. Men OT, 4 minutter til 12: Saa skal irakerne i Brorson kirke jo bare vente (eller de “gutmenschen-organisationerne”). Asylpolitiken i EU skal vaere ens siger svenske minister Thomas Billstroem, han vil gerne, at Europaeiske Gerichtshof bestemmer for alle EU-lande. Der schwedische Minister für Migration, Thomas Billström, plädiert dafür, den Europäischen Gerichtshof als höchste Instanz einer gemeinsamen Asylpolitik zu akzeptieren. “Das wäre das Ende der Asyl-Lotterie, wie wir sie heute kennen, in der es wichtiger ist, in welchem Mitgliedsstaat man den Asylantrag stellt, als aus welchem Grund man ihn stellt”,… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Tack! Jag bjuder tillbaka med Sana’a manuskripten, islams “Red Sea Scrolls” och lika kontroversiella som dess kristna motsvarighet. Koranen verkar inte vara så huggen i sten som mussarna skryter om eller så så har den mäktige allah slarvat. Dessutom åt en get upp en del av mohammeds uppenbarelser. Så mycket för allahs allsmäktighet…

http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=40:ancient-quranic-manuscripts-of-sanaa-spell-downfall-of-islam&catid=18:sujit

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Från vilken blogg kommer inlägget “Vem är svensk”?

@ Robin : http://ordmotord.blogspot.com/2009/06/vem-ar-svensk.html

trackback

[…] Video: Geert Wilders in Copenhagen, 2009, Snaphanen […]

JensH
JensH
13 years ago

OT EU’s islam-apologi bliver mere og mere katasrofal. Nu har Bruxelles netop indgået en aftale med Obama-regringen om at modtage Guantánamofanger, hvilket vil sige de frit kan rejse rundt i Schengen-området, (som vi desværre er tilsluttet). Politiken jubler selvfølgelig ved udsigten til, at disse ‘ofre’ for Bush’s ‘krig mod terror’ nu kan blive forsørget af den Danske velfærdsstat. Som en af Politkens yndlingseksperter Bjørn Møller, (hvem sagde ‘fodnote’-politik??) udtaler: “Det er ikke sikkert, at Danmark vil være attraktivt for dem, fordi vi har den stramme udlændingepolitik. Men der er jo et socialt sikkerhedsnet, som vil være meget attraktivt. Eller nogle… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x