15
jun
Seneste opdatering: 16/6-09 kl. 0015
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

My generation never had to fight for this freedom, others had. It was offered to us on a silver platter, by people who fought for it with their lives. My generation does not own this freedom, we are merely its custodians. We cannot strike a deal with Mullahs and imams. We cannot surrender and give up our liberties, we simply do not have the right to do so.

Video i fire dele:

Se evt. talen pĂ„ tryk fra PVVÂŽs hjemmeside: Geert Wilders’ speech in Copenhagen. (Wafa Sultans tale forventes i lĂžbet af et dĂžgns tid.)

Something’s Rotten in Rotterdam

Wilders omtaler Rotterdam i sin tale. Man kan supplere med denne lidet oplĂžftende kommentar:

Getting jumped by six Moroccans after I left a gay bar in Rotterdam a few weeks ago brought home — with brutal clarity — my feeling that this Dutch port city is a nervous place on the verge of breakdown. Pajamas Media

Ikke-nyhederne

Der er naturligvis ingen svensk vinkel pĂ„ besĂžget. Det havde vi heller  ikke regnet Ă©t sekund med. Men derfor kan man alligevel godt holde sig til gode  med de seneste, svenske nyhedssĂžgninger pĂ„ “Wilders” . Hvis svenske journalister lĂŠser Snaphanen pĂ„ toilettet, sĂ„ er det i al fald ikke noget der skinner igennem.

Demokratin – den största förloraren

Men i Holland ser vi en reinkarnation av honom i Geert Wilders. En islamofob som nu har alla förutsĂ€ttningar att bli Europas nye Haider. ..Aftonbladet – ‎8 jun 2009‎

Vill ha ett vitt Europa

I NederlĂ€nderna lyckades islamofoben Geert Wilders göra Frihetspartiet till andra största parti och fĂ„ hela fyra platser i parlamentet. …Aftonbladet – ‎8 jun 2009‎

We call it folkhemmet

VĂ€l nere pĂ„ kontinenten hade Svenne i sĂ„ fall kunnat diskutera invandrarnas brist pĂ„ vett och etikett med nationalisten Geert Wilder frĂ„n det nederlĂ€ndska ..Gefle Dagblad – ‎11 jun 2009

I Sverige er det udelukkende i blogosfĂŠren, det sner. (Som man ser her, i et ret komisk eksempel, betragter journalister pĂ„ Sydsvenskan det,  som et spĂžrgsmĂ„l om “arbejdsmiljĂž”, ikke at blive sagt imod af blogs. Ren hygiejne.)

Vem Ă€r “svensk”?

Jag har varit tyst ett tag pĂ„ grund av resa. Under tiden funderade jag pĂ„ vem jag Ă€r i dagens mĂ„ngkulturella samhĂ€lle – ett samhĂ€lle som jag aldrig bett om eller fĂ„tt rösta om i ett fritt val. I Regeringens proposition 1997/98:16, sid 19, stĂ„r det att vi svenskar Ă€r en etnisk grupp i det nya mĂ„ngkulturella samhĂ€llet. Exempel pĂ„ andra etniska grupper i propositionen Ă€r samer, finnar. kurder och, hör och hĂ€pna muslimer! De som författat denna proposition, vilken gĂ„tt igenom i Riksdagen, vet uppenbarligen inte vad etnicitet Ă€r. Skulle man följa detta vansinniga pĂ„stĂ„ende sĂ„ tillhör Ă€ven alla kristna och alla buddhister m fl. samma etniska grupper.

AlltsÄ religiös tillhörighet har i Sverige bestÀmts nu liktydigt med etnisk tillhörighet. HÀr i Sverige tillhör sÄledes alla etniska grupper i vÀrlden som bekÀnner sig till Islam samma etniska grupp. Ett fullkomligt vansinnig bestÀmmelse. Detta gör nÀmligen att varje kritik mot religionen Islam Àven kan tolka som hets mot folkgrupp. Och i mÄnga fal har det faktiskt gjort det. Och det Àr precis detta som islamisterna i vÀrlden plÀderade för nÀr de nyligen via FN ville förbjuda all kritik mot Islam sÄsom hÀdelse. Jo, jag tackar jag!

Jag Äterkommer i Àrendet.

Dessutom: Att svenska media inte bryr sig om vad som bestĂ€mts i propositionen Ă€r ytterligare ett allvarligt problem, vilket uppenbarligen mĂ„nga svenskar kĂ€nner mycket krĂ€nkta över. Rubriken ”Svenskar strider med terrorgrupp i Somalia” var t. ex huvudrubriken pĂ„ Svenska Dagbladet den 29/5. En liknande rubrik hade Sydsvenskan för nĂ„gra Ă„r sedan. DĂ„ var det tre ”svenskar” som hade blivit tagna av polisen i BrĂŒssel. De hade vapen och sprĂ€ngĂ€mnen och planerade, enligt polisen, ett bombattentat i EUs huvudstad. ”Svenskar” har ocksĂ„ stridit, och strider, bland annat i Afghanistan. SvD uppger den 30/5 att en av dem sitter pĂ„ Guantanamo Och ”En annan hann bli andreman för al-Qaida i Irak innan han dog”. Andra ”svenskar” (och ”danskar” ) har utbildats i Afghanistan och strider med talibanerna i Pakistan. Och en ”svensk” dömdes nyligen till mĂ„ngĂ„rigt fĂ€ngelse i USA för att ha planerat att utbilda terrorister. PĂ„ www.spydet.blogspot.com stĂ„r det att en ”svensk sheik hugger handen av en tjuv. Svensken heter Fuad Mohamed Qalaf och har tidigare bott i Rinkeby i tio Ă„r. Han lĂ€r ocksĂ„ ha medverkat till att en 13-Ă„rig flicka stenats till döds, för att hon inte haft rĂ„d att ha pĂ„ sig en heltĂ€ckande drĂ€kt.

Ja, listan pĂ„ ”svenskar” som krigar i Islams namn kan göras ganska lĂ„ng vid det hĂ€r laget. Och vi lĂ€r fĂ„ höra talas om fler i framtiden eftersom Sverige, enligt den islamistiske imamen i London, Abu Hamza, Ă€r ett kĂ€rt tillhĂ„ll för ”vilande krigare”. HĂ€r fĂ„r de ju allt gratis pĂ„ skattebetalarnas beskostnad. Sverige Ă€r verkligen fantastiskt! Inte undra pĂ„ att folk strömmar hit frĂ„n hela vĂ€rlden. Ord mot ord.
0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Wilders tale, Snaphanens video 75 kommentarer » Spring til kommentarfelt […]

Thorum
13 years ago

Great videos of Geert!! He is a brave man and we need more like him in this world!! Keep up the good work with your website!!

trackback

[…] eller den store, stĂ„ende, brusende klapsalve der bĂžlger i timevis. Som jeg har forstĂ„et talen (og jeg har mestendels forstĂ„et den i overensstemmelse med tankerne i dette indlĂŠg), sĂ„ rakte […]

Jutta
Jutta
13 years ago

tak for den omfattende beretning om Geert Wilders besög i Koebenhavn. Men OT, 4 minutter til 12: Saa skal irakerne i Brorson kirke jo bare vente (eller de “gutmenschen-organisationerne”). Asylpolitiken i EU skal vaere ens siger svenske minister Thomas Billstroem, han vil gerne, at Europaeiske Gerichtshof bestemmer for alle EU-lande. Der schwedische Minister fĂŒr Migration, Thomas Billström, plĂ€diert dafĂŒr, den EuropĂ€ischen Gerichtshof als höchste Instanz einer gemeinsamen Asylpolitik zu akzeptieren. “Das wĂ€re das Ende der Asyl-Lotterie, wie wir sie heute kennen, in der es wichtiger ist, in welchem Mitgliedsstaat man den Asylantrag stellt, als aus welchem Grund man ihn stellt”,… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

Tack! Jag bjuder tillbaka med Sana’a manuskripten, islams “Red Sea Scrolls” och lika kontroversiella som dess kristna motsvarighet. Koranen verkar inte vara sĂ„ huggen i sten som mussarna skryter om eller sĂ„ sĂ„ har den mĂ€ktige allah slarvat. Dessutom Ă„t en get upp en del av mohammeds uppenbarelser. SĂ„ mycket för allahs allsmĂ€ktighet…

http://www.islam-watch.org/index.php?option=com_content&view=article&id=40:ancient-quranic-manuscripts-of-sanaa-spell-downfall-of-islam&catid=18:sujit

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
13 years ago

FrĂ„n vilken blogg kommer inlĂ€gget “Vem Ă€r svensk”?

@ Robin : http://ordmotord.blogspot.com/2009/06/vem-ar-svensk.html

trackback

[…] Video: Geert Wilders in Copenhagen, 2009, Snaphanen […]

JensH
JensH
13 years ago

OT EU’s islam-apologi bliver mere og mere katasrofal. Nu har Bruxelles netop indgĂ„et en aftale med Obama-regringen om at modtage GuantĂĄnamofanger, hvilket vil sige de frit kan rejse rundt i Schengen-omrĂ„det, (som vi desvĂŠrre er tilsluttet). Politiken jubler selvfĂžlgelig ved udsigten til, at disse ‘ofre’ for Bush’s ‘krig mod terror’ nu kan blive forsĂžrget af den Danske velfĂŠrdsstat. Som en af Politkens yndlingseksperter BjĂžrn MĂžller, (hvem sagde ‘fodnote’-politik??) udtaler: “Det er ikke sikkert, at Danmark vil vĂŠre attraktivt for dem, fordi vi har den stramme udlĂŠndingepolitik. Men der er jo et socialt sikkerhedsnet, som vil vĂŠre meget attraktivt. Eller nogle… Read more »

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x