16
jun
Seneste opdatering: 18/6-09 kl. 1148
53 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når man vil tyde i dagens kaffegrums, er nøgleordet “gäng”, bander. Og dem er der mærkeligt nok færre af i Finland. Hver 4. anklager trues! Kan Sicilien kan følge med Sverige her ? “Finnerne prioriterer slet ikke i samme udstrækning organiseret kriminalitet, og desuden er svenske jurister meget mere tyndhudede og anmelder i tide  og utide. Nolltolerans.” Ja og Amen og så er vi helt rolige igen. Det er det, der er meningen.

screenshot006-1

Åklagare är den grupp inom rättsväsendet som är mest utsatt för trakasserier och hot som syftar till att påverka deras arbete. Enligt en ny rapport från Brottsförebyggande rådet har trakasserierna mot åklagare ökat. Allt fler åklagare hotas och trakasseras

Kriminella gäng och nätverk riktar påverkan mot åklagare. Det är nästan bara åklagare som bedömt att personer från kriminella gäng eller nätverk ligger bakom otillåten påverkan. Några åklagare skriver i fritextsvar i enkäten att det är ofrånkomligt då rättsväsendet satmot organiserad brottslighet. Påverkansförsök från de olika typerna av enskilda påverkare utan koppling till grupperingar är visserligen vanligara totalt sett även för åklagare. Vid trakasserier och hot uppfattas dock personer med kopplingar till kriminella gäng och nätverk vara förhållandevis aktiva som påverkare enligt drabbade åklagare. De bedöms exempelvis ligga bakom 39 procent av hoten mot åklagare. Då personer med koppling till gäng och nätverk dels uppfattas ha en större kapacitet att genomföra hot än enskilda, dels oftare tar till icke straffbara påtryckningsmetoder kan otillåten påverkan från sådana aktörer vara särskilt svårt att hantera. Att kriminella gäng och nätverk uppfattas ligga bakom en så hög andel av påverkansförsöken i Sverige är särskilt anmärkningsvärt mot bakgrund av att de inte är lika synliga i de finska resultaten. Endast enstaka aktörer inom sådana gäng och nätverk förekommer i den finska undersökningen, och då främst när det gäller påverkan av åklagare. En förklaring till detta resultat kan vara att regering och rättsväsende i Finland inte alls i samma utsträckning som i Sverige prioriterar organiserad  brottslighet. Brå rapport, pdf s 11

Glæde og  forventning på Rådhuspladsen

Nok også lidt mere end realiteterne berettiger til, men efter 30 år forstår man dem godt. Stemningen var på bristepunktet blandt de 7-800 mennesker. Bliver det en revolution, bliver det verdens første You Tube tranmitterede revolution: Young Iranians use video to tell story – med oprørerne som stedfortrædere for de journalister, de nægtes at udføre deres arbejde.Farshad Kholghi kan ses i Deadline kl 22.30. (Fotos Snaphanen, klik f. helskærm)

iran-113

iran-0311

Iran Tube

Scenes from the new revolution in Iran

Viden er nøglen til frihed

af Jette Plesner Dali

Omkring 6-700 herboende iranere og enkelte danskere mødtes i går aftes på Rådhuspladsen i København i solidaritet med de modige iranere, som i disse dage demonstrerer i Iran og siger nej til islamiske regler og nej til undertrykkelse.
Demonstrationen var arrangeret af en lille gruppe iranere, som ifølge eget udsagn ikke tilhører nogen bestemt fraktion eller politisk retning, bl.a. Jaleh og Keianosh Tavakoli. Den henvendte sig til ”alle frihedselskende mennesker”.

Her var bannere og plakater i massevis, en blot med ordet ”Frihed”. En anden sagde ”Nej, nej til islamiske regler, nej til undertrykkelse”. Den forhadte præsident Ahmadinejad var bl.a. portrætteret som swastika – ligheden var forbløffende……………..Sappho

iran-155

iran-0091

iran-158

iran-165

iran-040

iran-149

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

53 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kristin illum
kristin illum
13 years ago

Jeg ville gerne kommentere Anahitas kommentar.
Jeg har læst de anmeldelse der var set in på denne side. Hvor den rigtig ” Anahita ” klage at der er nogen har brugt hendes navn, til at sviner hende til. MEN , når man læser de link , der var set her in , og 90 % var taget af de artikler , hvor hun har givet interview hende self.
Jeg tro at den rigtig ” Anahita måske skulle læse hvad hun har sagt før hun bliver sur.

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

steen

En ting er afsender som mail-adresse noget andet ip-adressen.

Anahita
Anahita
13 years ago

Hej
Der er åbenbart en anonym person der kører en personlig hetz mod mig Anahita som er beskrevet som luder. Jeg vil meget gerne i kontakt med de personer der kører denne side for at kunne lave en anmeldelse.
Tak
Mvh Anahita

Mette
Mette
13 years ago

Klogt.

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

@ Steen

Ok, det så bare meget mystisk ud, så jeg ville lige henlede jeres
opmærksomhed på det, hvis I ikke havde bemærket det.

Men I kan jo ringe op på det nummer og spørge … 🙂

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

@ Steen & LFPC

Øh, hvad går det ud på med, at nogen opgiver private oplysninger for Anahita
i hendes navn? Eller er det den anden Anahita? ( var de ikke 2 på et tidspunkt? ).

Linket til Uriasposten er også et forsøg på at sværte hende til som “luder” etc.
Der foregår da vist noget urent trav her – måske fra den samme anonyme person
som på Uriasposten?

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

@ Thomas Bolding Hansen

Tøger Seidenfaden er mistænkelig, uanset hvor han færdes 🙂

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Hvis det var et frit valg, var der ikke noget problem med at tage det af. Men er det ikke familien og omgivelserne der presser, så er det frygten for helvede. Du er et modigt menneske, Anahita, og frihedselskende, hold godt fast i det. Men DF er ikke så forfærdelige, som man gør dem til. Islam har det med at sejre og fylde det meste i de samfund den bebor, og som vores demografi er, kan det ikke undgå at ske en dag her, medmindre der sker store forandringer, om det så er om hundrede år, eller senere er lige… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Tøger Seidenfaden er mistænkelig, for han deltog i en konference med radikale muslimer, for at bruge Anahitas logik.

li
li
13 years ago

Hvor er det dog kedeligt, at tåber som uffe mandslingen og foreløbig Anahita betragter alle muslimer som så uvidende, overfølsomme dumme mennesker, så de ikke skal udsættes for kritik ‘for ellers føler de sig fremmed og drages mod hizb prut Tahpir-toiletpapir’ Vi skal tale pænt! så går alle problemer væk!!! Sikke noget sludder…. At sammenligne taliban og islamisk terrorisme med islam-kritikerne er så langt ude, og vidner bare om kryster-agtig kryben for voldsidelogien iSLAM. Det ikke bare naivt at tro, at ‘tale pænt’ og gå i dialog med hjernevaskede jihadkrigere løser terrorproblemerne, det er direkte selvdestruktivt, for hjernevaskede voldsparate jihadkrigere… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Anahita

“Det er umuligt. Når dansk folkeparti så godt formår at skabe splittelse, og få indvandrere til at føle sig fremmede, så er det klart de søger tilflugt et sted hvor de føler sig velkommen. Desværre bliver dette sted for nogen, rabiate demokratifjendtlige grupper som hizb ut tahir.”

Gør dem nu ikke til mennesker uden ansvar og selvstændighed. Det er jo ikke får vel.

Janne
Janne
13 years ago

LFPC

Rigtig gode svar, hvis du spørger mig. Sådanne argumenter skal der til! Tålmodighed er en dyd.

LFPC
13 years ago

Uh, debatten er ikke “invaderet” af “højtuddannede DF-vælgere”. Bloggen skrives og redigeres af højtuddannede DF-vælgere. Hvis vi må være her. Velkommen til, Anahita, men siden du er ny, så vær lige klar over at denne maskingeværstil nok ikke vinder dig mange tilhængere her. Et par tips: Lad være med at bruge udenomsmanøvrer. Du kaldte DF’ere dumme og dårligt uddannede, nogle af os gav dig andre oplysninger. Du reagerer ved at glide udenom. Prøv at præcisere hvor og hvornår Pia K. er “blevet set til forsamlinger med nynazister”. Det er jo unægteligt noget af en påstand, da partiet ekskluderer medlemmer for… Read more »

Anahita
Anahita
13 years ago

Blev denne debat pludselig invaderet at højtuddannede DF-vælgere? Hvordan kan i tillade jer at tale om jødehad, når jeres kære Pia er blevet set til forsamlinger med nynazister? Skal man ikke feje for egen dør først? Pinligt. Jeg forsvarer på ingen måde og aldrig nogenside Islam som religion. Hvorfor? Fordi den arbejder med frygt. Ligesom mange andre religioner. Du skal ikke gøre sådan og sådan fordi så kommer du i helvede og gud kommer efter dig bla blabla frygt frygt frygt. Præcis ligesom de oppertunistiske DF’ere. En eller anden talebaner arrangerer et angreb fra sin grotte, og så skal man… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Anahita

“Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten?”

Sig mig er du uvidende om politisk kultur? Det er bl.a. en del af den politiske proces i et demokratisk land at diskutere med partier man er uenig med. Ingen partier fredes for debat og det bør religion heller ikke. Heller ikke islam.

Janne
Janne
13 years ago

Anahita

Desuden. Det forekommer mig at bl.a. SF og Enhedslisten er blevet alt for ukritiske overfor islam – og det må politiske partier bare ikke være – altså ukritiske overfor religion. For så blandes religion og politik sammen på en forstenet, reaktionær og udemokratisk måde. Det går ikke i et moderne sekulært land som Danmark.

Jeg ønsker den sunde og dynamiske og sandhedssøgende religionskritik tilbage på venstrefløjen.

mackety
mackety
13 years ago

>Anahita Du er virkelig fordomsfuld, hvis du mener, at det kun er dumme og uvidende mennesker, der stemmer DF. Jeg stemte selv DF ved sidste valg, for første gang nogensinde og mest fordi jeg følte mig tvunget til det af omstændighederne, javist, samt med en masse forbehold, men alligevel så stemte jeg altså på dem. Jeg har ikke noget kakkelbord og heller ikke nogen kolonihave og nej, jeg foretrækker krydrede pølser frem for røde pølser. Jeg finder ikke blondiner specielt tiltrækkende og har som så mange andre herinde fundet sammen med en der skiller sig lidt ud med sin etniske… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Anahita

“Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten?”

Bl.a. at du blander dig i debatten. Det du siger får mig endnu mere til at mene at kritik af islam og SF og Enhedslisten er nødvendig.

Janne
Janne
13 years ago

Anahita “Når jeg hører Jutta og Janne’s kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence overfor frihed og forskellighed.” Tak for kaffe. Måske du blot mangler at læse med det øje der kan se. Det er netop min glæde ved og tro på frihed og forskellighed der byder mig at sig fra overfor islamisk ensretning og intolerance. Dermed siger jeg ikke at al form for islam er intolerant. Men en del af islam er. Det er f.eks. også islam der ophøjer lige netop mullah repræsentanter. Ikke… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

Nå, så forsvandt Anahita. Lidt irriterende at man bare daffer af, når argumenterne gennemhulles. Gad vide om man skullle “gøre” venstrefascisternes møder et par gange. Jeg er ret sikker på at det udvikler sig voldeligt.

intel
intel
13 years ago

@ Anahita skriver: “Jeg er ikke muslim og er ikke enig med islam, men så længe folk kan have det for sig selv og ikke skader andre eller forsøger at missionere, så er det fint med mig.” Det er vel fint for de fleste – også her på bloggen. Men islam har en tendens til at brede sig ud i alle samfundets afkroge og gøre sin indflydelse gældende. Det skader ikke muslimer, at Muhammed bliver tegnet. Alligevel kræver størsteparten af muslimer (selv i Vesten), at Muhammed ikke bliver tegnet, og en stor del mener oven i købet, at det er… Read more »

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Ked af det Anahira for Iran. De erfaringer vi har, skaber hvem vi er som mennesker. Min erfaring er at mennesket er et broget væsen med generelt lav IQ. Det forhold og dets konsekvenser kan man ikke snakke sig ud af. Ej heller kan man snakke et menneske dummere og mere moralsk anløbent end det er, eller klogere og mere moralsk for den sags skyld. Hvad angår frihed og menneskelig forskellighed, så elsker jeg begge. Og netop derfor bryder jeg mig ikke om ensretning og intolerance alá Islam. Jeg stemmer DF, og det gør jeg ikke baseret på had, men… Read more »

Jutta
Jutta
13 years ago

@Vivi Andersen

Det er da godt, at du kan bedre engelsk end tysk. Jeg vil gerne kontakte PI, at de skal skrive mere paa engelsk. Jeg skriver der, og mit naeste bidrag er en ny fortsaettelse af “kirkenovelaen i Brorson kirke”. Det er jo helt det samme med praesterne og venstre organisationer som dhimmier som hos os. Irakerne bliver behandlet som smaaboern, og de kan aldrig laere at tage ansvar for dem selv. Det kalder man saa naestekaerlighed. Jeg haaber, at Roenn er konsequent.

Liebe Grüße

Bjovulf
Bjovulf
13 years ago

@Anahita Jeg har en lang videregående uddannelse, og jeg stemmer OGSÅ på DF. Og jeg kender mange andre, der har det på samme måde. Mener du i øvrigt, at folk med lavere eller ingen uddannelse ikke har ret til at have en mening og udtrykke den ?!? Skal de så også fratages stemmeretten ? De har da jo om nogen skoen på og ved nøjagtigt, hvor den trykker. Det er dem, der har måttet stå model til “elitens” komplet uansvarlige og vanvittige sociale eksperimenter i fuld skala i form af den lynhurtige forvandling af deres tidligere sikre, fredelige og rimeligt… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

JUTTA glemte at fortælle dig, at jeg læse PI på Tysk og måtte for nylig investere i en Tysk-Dansk ordbog, da mit tyske er blevet så rusten at jeg har virkelig vanskeligheder med at forstå hvad jeg læser. Da jeg ikke kunne finde mine gamle ordbøger, tysk/danske/dansk/tysk, var det afgang til boghandleren. Jeg er en smule beklemt over at jeg i den grad har “mistet” mit tyske, som jeg ellers var rimelig til for mange år siden. Men så er der jo ikke andet at gøre end at klø på med ordbogen, men ind imellem ville jeg ønske PI var… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

JUTTA

Du skal ikke undskylde for dit danske – for det er ganske godt !

Forøvrigt er jeg ganske enig med dig i dine synspunkter på Islam, indvandring og muslimer.

Glæder mig over du har hengivenhed overfor gamle Danmark !

Vivi Andersen
Vivi Andersen
13 years ago

Anahita Jeg stemmer DF og jeg har en lang, videregående uddannelse ! Min families medlemmer har alle minus 1 også lange, videregående uddannelser – og de stemmer DF ! Ekstremisme er ikke hverken DFs eller min families kop the. Men ganske ofte må man anvende direkte og lige-på-og-hård-tale for at folk begriber, hvad det er der menes med det sagte. Jeg forstår ikke du har kunnet få de indlæg der er at finde i denne tråd til at fremstå som ekstreme. Din mening om DF er uforståelig for mig, idet jeg ikke kan finde ud af hvordan du er kommet… Read more »

Jutta
Jutta
13 years ago

@ Anahita “Når jeg hører Jutta og Janne’s kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence overfor frihed og forskellighed.” Det er da synd for dig, at du foeler saadan. Jeg hader ikke fremmede og heller ikke muslimer, som jo selv er ofre af den politiske ideologi islam. Muslimer bliver foedt som muslim, og hvis han/hun ville ud af ummah, saa er det jo farlig. Jeg paagiver, at jeg ikke kan lide, hvad mange muslimer goer paa grund af koran og hadith. Men vi skal opklare… Read more »

PeterK
PeterK
13 years ago

Kære Anahita, du glemmer også helt at Wilders ikke hader fremmede. Han har faktisk lukket en ind i sit hjerte og giftet sig med hende, ligesom jeg, og ved jeg, en hel del af de “faste” her også har gjort. Vi hader ikke fremmede eller muslimer, men vi bryder os lige så lidt om islam som vi bryder os om enhver anden totalitær ideologi. Vi kan ikke lide dem og vi kritiserer og bekæmper dem. Faktisk er muslimer de største ofre for islam, se på de samfund hvor islam har vundet. Her er det med Thøger Seidenfadens ord “gået ad… Read more »

LFPC
13 years ago

“Og ærlig talt. Hvad får i ud af at kritisere SF og enhedslisten [sic]?” SF og Enhedslisten har deltaget i jødehaderdemonstrationer hvor der også har været viftet med Hizbollahfaner. De er nogle svin der ikke uimodsagt skal prøve at udskamme os og postulere at stå på godhedens side. “Når jeg hører Jutta og Janne’s [sic] kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence [sic] overfor frihed og forskellighed”. Du kan lige så godt lære det først som sidst: Her kommer du ingen vegne med at udstille… Read more »

LFPC
13 years ago

->Anahita “Det er klart for enhver at der blandt kommentarerne er nogle som deler standpunkt med Pia Kærsgård og Wilder. Til jer har jeg kun at sige, hvorledes vil i bekæmpe fanatisme med fanatisme?” Nu er du ny her, så jeg vil gerne introducere et begreb for dig som du åbenbart ikke kender: Opstilling af moralsk ækvivalens. Det er dette du bruger her, og det ligger på den kollektive rygmarv over hele verden. Det er pinligt og sørgeligt at du ikke kan bremse dig selv før du skriver dette sludder. Lad mig skære det ud i pap: Geert Wilders og… Read more »

LFPC
13 years ago

Jeg har også en videregående uddannelse, og jeg stemmer DF.

JensH
JensH
13 years ago

“hvilket jo karakteriserer dansk folkepartis vælgere. Dårligt uddannede fra lavere sociale lag.”

Mange tak. Jeg nå hellere få returneret mit kandidat-bevis, og bede min arbejdsgiver om en væsentlig lønreduktion, således jeg kan passe ind i dit hadefulde billede af den typiske DF-vælger, (nu vi snakker om “uvidenhed” og “fordomme”).

Anahita
Anahita
13 years ago

Når jeg hører Jutta og Janne’s kommentarer får jeg bare samme følelse af afsky, som når jeg hører de sortklædte mullaher. Jeg hører bare had og manglende tollerence overfor frihed og forskellighed.

Anahita
Anahita
13 years ago

Janne Nej, men du kommer med eksempler fra fundamentalistiske muslimer. Jeg er ikke muslim og er ikke enig med islam, men så længe folk kan have det for sig selv og ikke skader andre eller forsøger at missionere, så er det fint med mig. Jutta Og så synes jeg at Jutta’s kommentarer er lige ud sagt langt ude! Og baseret på et stort vidensmæssigt hul, hvilket jo karakteriserer dansk folkepartis vælgere. Dårligt uddannede fra lavere sociale lag. Fordomme og ekstremisme er baseret på uvidenhed.De iranske kommunister er den mindste gruppe i udlandet og kommunistiske Tudeh, bliver af de fleste iranere… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

live for loven = lige for loven

Janne
Janne
13 years ago

Anahita Kald ikke folk du gerne vil snakke med for ekstremister, det vinder du ikke sympati med. Det er du sikkert også klart over inderst inde. Det er altså ikke mig der kræver (kønsuniform) tørklæder eller burka til kvinder, bederum, halal mad, separate baderum, kønsaparhteid, fjernelse af vestlige symboler og traditioner, religiøse og kulturelle særhensyn og særkrav. Jeg går netop ikke ind for forskelsbehandling og særhensyn, men for at vi alle er live for loven og behandles ligeværdigt og har samme muligheder. Jeg har stor sympati med de mange iranere der nu vil reformer i Iran og de har også… Read more »

Anahita
Anahita
13 years ago

Protesterne i Iran handler ikke om at iranerne vil have Mousavi i stedet for Ahmadinejad. Det handler om at iranerne vil af med præstestyret. Det er klart for enhver at der blandt kommentarerne er nogle som deler standpunkt med Pia Kærsgård og Wilder. Til jer har jeg kun at sige, hvorledes vil i bekæmpe fanatisme med fanatisme? Jeg mener at alle skal have ret til deres mening, religion og kultur, så længe de respekterer og giver plads til andres. Ingen kan lide ekstremister, uanset om det er Pia Kærsgårds tilhængere eller iranske sortklædte ble-på hovedet-bærende mullaher. Fælles for ekstremister er… Read more »

Jutta
Jutta
13 years ago

Janne Helt einig. Men nu er der jo en opdragning til dhimmitude og selvhad overfor vores kultur, traditioner og sprog i hele Europa, som har haft forskellige kultur, traditioner og sprog i hvert eneste europaeisk land. Vi er derfor svag overfor disse indvandrende kulture, som er anderledes – isaer den islamiske kultur (hvis det overhovedet er en, dette samfund lever jo underkastet af en politisk ideologie paa flere maader). Jeg var meget overrasket, da jeg opdagede, at den frie Danmark, som jo ikke har denne ugly seneste historie som Tyskland, nu har de samme “Gut-menschen” og naesten den samme Politik… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
13 years ago

Det optimale ved søgning på hjemmesider, også Snaphanen, er man kan søge på ord, enkelte ord eller mange.
Google har en opsætning hvorved et lille søgefelt indsat på hjemmesiden, gør man kan søge specielt på hjemmesider og på hele Google, og jeg ved ikke om noget sådan instaleret ikke ville være den letteste udvej. Set eksempelvis på Frontpage Magazine.
http://www.frontpagemag.com/search.aspx

Thomas Bolding Hansen
13 years ago

Polinos: Engang fandtes der politikere af en hel anden støbning, og vores nuværende bør reflektere over ordene af en af dem:

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.
Abraham Lincoln, (attributed)
16th president of US (1809 – 1865)

Hvad angår bortforklaringen der, suk, ih hvor de kan.

Janne
Janne
13 years ago

Jutta

Det er et problem at nogle indvandrere – og det gælder bl.a. koran-opdragede – er så intolerante overfor urbefolkningens kultur og traditioner og sprog – også derfor bør der sættes grænser for indvandring, så urbefolkningen kan få lov til at bevare sin kultur, sine traditioner og sprog efter ønske.

Janne
Janne
13 years ago

For resten så hørte jeg i dag at SF kritiserer Tove Videbæks syn på homoseksualitet (Der er jeg enig med SF). Det kan SF altså lige mande sig om til, men kan ikke overkomme dialog med en international politiker som Wilders eller en klog dame som Wafa Sultan.

Janne
Janne
13 years ago

SF’s formand deltog godt nok under demonstrationen for reformer i Iran. (Det manglede da bare) Ser vi så også SF demonstrere for reformer af koranen på grund af dens intolerante syn på homoseksuelle, anderledes troende og -tænkende og kvinder? Ser vi også SF tage afstand fra religiøs undertrykkelse af individer og grupper af mennesker i Danmark?

Tak til både Kholghi og Karen Jespersen for tydelig og vedvarende støtte til frihed og ikke mindst ytringsfrihed!

polinos
polinos
13 years ago

“En förklaring till detta resultat kan vara att regering och rättsväsende i Finland inte alls i samma utsträckning som i Sverige prioriterar organiserad brottslighet”… Det er jo helt fantastisk! Tror forfatterne af rapporten og de journalister, der vidererapporterer den, selv på dette sludder?!? I så fald skal der vel nærmest en psykiatrisk analyse til for at beskrive virkeligheds-fortrængningens mekanismer. Sverige er – lige som England og til dels USA – et skræmmende eksempel på, hvordan den politiske korrekthed lægger samfundet i en spændetrøje, der ikke bare længere er handler om grundlæggende smålig regulering af sproglige koder og nedladende belæringer af… Read more »

Jutta
Jutta
13 years ago

De fleste flygtlinge fra Iran i Europa er/var kommunister, som styrtede Shahen. Bagefter blev de forfulgt af Mullaherne. Mange ex-muslime fra Iran i vores lande er kommunister. Bare google ex-muslim Mina Ahadi. Jeg har oplevet det i Koeln, der har de demonstreret imod Pro Köln. De demonstrerer ogsaa imod Islam, men de vil gerne hjaelpe muslimske flygtlinge at komme til Europa, de vil ikke stoppe det. De hader ALLE religioner, putter dem i en gryde, og hvis man siger noget om Jüdisch/Christliches Abendland, saa er man fjende. Maaske forklarer det, at en Frank Aaen var med her?

Rolf Krake
13 years ago

Rigtig god kronik fra JP af Ole Hyltoft Det ensrettede kulturkompagni De kulturradikale klager over tonen hos os islamkritikere. Deres egen tone er ikke til at tage fejl af. Bettina Heltberg har i Politiken skrevet, at Søren Krarup har »et psykoinfantilt ansigt«, og at han i det hele taget er et psykiatrisk tilfælde, rede til indlæggelse. Carsten Jensen har udnævnt Pia Kjærsgaard til at være »dronning af en skraldespand«. Politikens politiske redaktør, Kjeld Hybel, mener at vide, at når Pia Kjærsgaard skriver i avisen, foregår det ved, at »hun hælder en sjat af sin hjernebetændelse ned på noget papir.« Mogens… Read more »

li
li
13 years ago

Tja, jeg undre mig også over hvad villy Løwndal og ASSma beskytteren frank langt ude i åen, laver her?
Deres venlige! iSLAM stor import politik, som får Danmark til at køre ad helvede til!! stemmer slet ikke overens med deres tilstedeværelse ved denne demonstration.
Prøver de på at score lette stemmere her, for derefter at sætte sig tilrette i Folketinget og stemme for mere iSLAM import?
Nej, jeg er nok for træt lige nu, til at regne deres svinestreger ud!
Jeg tror ikke deres samarbejdspartnere perlestinenserne og hamas bifalder deres tilstedeværelse i denne demonstration….
Hvad sker der for dem?????

53
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x