24
jun
Seneste opdatering: 25/6-09 kl. 0257
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det skønnes at 100.000 går med burka i Frankrig:

»Tanter mod tortur«

“Forældre mod politivold, Bedsteforældre for asylsøgere og hvad ved jeg.” Johannes H. Christensen sognepræst i Skovshoved:

Om Per Ramsdal fra Brorsonskirken: “Han er i høj grad politiserende. Han udtrykker sig i floskler… Jeg kan ikke tage Ramsdal alvorligt. Jeg har tillid det det danske retssystem, at mennesker får en fair behandling af de instanser, de kommer i berøring med. Kirken er ikke fredhellig. Der er intet helligt ved kirkerummet. “Ordet kun helliger huset”, som Grundvig siger. Hvilken bemyndigelse har præsten til at bruge kirken ? Det er meget betænkeligt at de folk der engagerer sig i de irakere, de har intet at byde på. Hvordan skal man tackle indvandringsproblemer, hvis ikke man har nogle regler, der er til for at følges.Det er en fuldkommen gratis demonstration. Så må de engagere sig politisk og sige, vi må have lavet lovene om. Det er demokrati. Man kan ikke sige, man går ind for demokratiet, men vi gør det altså ikke altid.”

Om kirke og politisering: “Det øjeblik vi løser folkekirken fra staten, så sker der det der skete i Sverige. Så får vi endnu er forening som Naturfredsningsforeningen, Kræftens Bekæmpelse, LO og hvad ved jeg. Så vil de danske biskopper tage afstand fra Bush, ja nu er han der ikke mere, men så Obama lige så snart han laver noget, der ikke passer dem. Den svenske kirke er politiseret i ekstrem grad, samtidigt med at den er i defensiven hvad angår medlemmer og aktivitet.”

Om kirken og Muhammedkrisen: “Det kan altså ikke nytte noget at man er konsilliant overfor islam……….selve ideologien umådelig betænkelig og umådelig offensiv, og derfor skal man ikke give sig en tøddel. Derfor mener jeg, at Muhammed tegingerne var fuldstændig i orden. Det kan ikke hjælpe noget, at en lov som gælder i en muslimsk stat som Iran, lige pludselig skal gælde i Danmark. Det er absurd….Hvis jeg skal sige det provokerende, til beskæmmelse for den samlede danske præstestand, der var det Flemming Rose, der repræsenterede det protestantiske synspunkt i Muhammed-kampen. Det var ham der tog kampen,  den var hård og han gav sig ikke en tøddel. Det fortjener han stor, stor beundring for.”

Der var nogen der svigtede, ikke ?

“Det var der da. Lige så snart vi havde haft krisen, rejste jeg ved ikke hvor mange kirkefolk ned til Egypten og snakkede med alle stor-imamerne, og vi var så fredelige allesammen. De talte med biskoppen for den koptiske kirke, og de har det så dejligt, til trods for at koptere bliver myrdet, men det skal vi ikke tale om, for så bliver der myrdet endnu flere.” Åndeligt dovne grundtvigianere, min 1:27:00.

Er “Allahu akbar” kodeord for “demokrati i Iran”?

Et “won’t get fooled again*-øjeblik. Virkeligheden er altid speget, og det er desværre alt for let at projicere egne ønsker ud på fjerne lande og kulturer (LFPC).

DF ramt af “først pisser de på os, og så siger de at vi lugter”-logik

Mange danske vælgere har stemt på Morten Messerschmidt fordi han efter deres bedste skøn er en moderat politiker. Når ultra-europæiske Marlene Wind her holder ham ud mellem to fingre og henviser til hvad ‘man’ mener ude i Europa, har det ikke større vægt end de formentlig ganske få kilder til DF og Messerschmidt som udenlandske politikere baserer deres opfattelse på. Danske vælgere er utvivlsomt bedre rustet til at gennemskue medieshaming og se virkeligheden bagved (LFPC).

[…] “Messerschmidt er desperat efter at finde et ståsted i Europaparlamentet. Han prøver at få hele den her kabale til at se så pæn og velovervejet ud som muligt. Men det er tydeligt, at han har store problemer lige i øjeblikket,” lyder det fra Marlene Wind. Hun vurderer samtidig, at det må komme bag på mange af de godt 284.000 vælgere, der stemte på Messerschmidt den syvende juni, at Dansk Folkeparti, ikke er stuerene i europæisk sammenhæng.

“Jeg tror, der er mange vælgere, der er overrasket og rystede over, at Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti bliver opfattet som et ekstremistisk parti i resten af Europa. Mange der har stemt på det parti, har sikkert regnet med, at DF lå inde på midten – sådan helt stuerent,” vurderer professoren. Professor: Messerschmidt er desperat

“Visse miljøer”: Lars Aslan Rasmussen på vej – eller hvad?

Noget er vist ved at dæmre hos en sosse, eller måske er han bare på vej ud af skabet som islamofob – og så må fanden tage socialisterne og det voksende vælgersegment man ikke må støde fra sig. Vi berettede i går om et sjældent tilfælde af en socialdemokrat der træder i karakter, med næstformanden i Københavns Kommunes socialudvalg Lars Aslan Rasmussens krav til Islamisk Trossamfund om at tage afstand fra regimets vold i Iran. Sør’me om ikke han nu gentager successen og er lige ved at sætte navn på problemet.

Snaphanen vil gerne hjælpe Aslan Rasmussen på vej med et par talking points han kan tage op i sine møder med indvandrerpolitikere og imamer.

Sura 7 (De høje stader) vers 80 :Og Lot! Da han sagde til sit folk: “Vil I bedrive skamløshed som intet menneske i verden før jer?

Sura 7 (De høje stader) vers 81: I går til mænd med jeres begær, i stedet for til kvinder. Nej, I er folk, der går for vidt!”

Sura 26 (Digterne) vers 165-66: Går I til mænd af alle mennesker og lader de hustruer, som jeres Herre har skabt til jer, være? Nej, I er sandelig folk, der går for vidt!”

Der er bred enighed i islam om dødsstraf til homoseksuelle. Her fra Yusuf al-Qaradawis Islamonline.net:

“Islam emphatically forbids this deed [homosexual sex] and prescribes a severe punishment for it in this world and the next. How could it be otherwise, when the Prophet of Islam (peace and blessings be upon him) said: ‘Whoever you find committing the sin of the people of Lut, kill them, both the one who does it and the one to whom it is done.’ (At-Tirmidhi: 1376) That is, if it is done with consent.”

The scholars of Islam, such as Malik, Ash-Shafi`i [Abdul Wahid Pedersens lovskole, LFPC], Ahmad and Ishaaq said that (the person guilty of this crime) should be stoned, whether he is married or unmarried.Homosexuality and Lesbianism: Sexual Perversions

Det er denne grundlæggende fordømmelse af homoseksualitet som Lars Aslan Rasmussen er oppe imod, og som han må tackle hvis han mener det alvorligt. Hvis han altså tør (LFPC).

[…] – Det viser, at vi har et kæmpe problem. Vi er nødt til at kigge på den intolerance, der er over for homoseksuelle i visse miljøer, og vi er også nødt til at få en øget politiindsats i de områder, hvor der er et homoseksuelt miljø i København, siger næstformand for kommunens socialudvalg, Lars Aslan Rasmussen (S). […]

Ifølge Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske har hovedparten af overfaldsmændene anden bagrund end dansk. – Der er et problem i nogle indvandrermiljøer, og derfor er vi nødt til at lave en kampagne rettet mod de her miljøer om, at det er i orden at være homoseksuel. I den forbindelse spiller skolen selvfølgelig en rolle, men det gør så sandelig også politikere med indvandrerbaggrund og imamer, siger Lars Aslan Rasmussen. […] Københavnske bøsser krænkes i hobetal

Bandekrigen down under

Det ligner jo noget vi kender alt for godt, omend klubben Notorious åbenbart i højere grad går på tværs af etnicitet end det er set herhjemme. En ikke helt ny artikel via Gates of Vienna (LFPC).

THE head of Sydney’s newest and most-feared bikie gang last night revealed membership is growing rapidly – mainly young men of Middle Eastern heritage who don’t all ride motorbikes. Allan Sarkis, named publicly yesterday as the president of Notorious, made no apologies for his gang’s reputation and said they would not be dictated to by traditional bikies. “We’re not following anybody’s existing rules,” Sarkis said. “As far as us being the new age bikies, if that’s a problem for somebody, we don’t apologise. “We’re a bike club that was formed as a motorcycle club to not be undermined and not be dictated to by existing clubs.”

[…]

“(Reports) that we’re a criminal gang, that we’re fighting over drugs. We’re not. That we’re fighting over security; we’re not,” he said. Sarkis said the club was growing at a comfortable rate, but refused to comment on the number of members or chapters in Sydney. “We’re as big as we need to be,” he said.

Notorious was formed following the dissolution of the Parramatta chapter of the Nomads. The club has reportedly been involved in a dispute with rivals the Bandidos over drugs and nightclub security. Sarkis denied any knowledge of a feud with the Bandidos and refused to comment on drive-by shootings in Sydney’s west and southwest linked to the club in recent weeks. He said the club drew members from all religions and ethnic groups. Australia has been used to the clubs that have been around for a while and the appearance of a new club has maybe been taken as a threat to them,” he said. […]

He said the club had a strict policy on drugs: “One thing we don’t condone in this club is drugs or anything to do with drugs. “Linking us to drugs, or the drug trade, is way out of line.” […] Notorious bikie boss Allan Sarkis breaks his silence

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
42 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Benjamin
Benjamin
12 years ago

Janne: Ironisk(?) er det bare, at det er en mand, der stiller lovforslaget(!). Ovenikøbet fra et parti, som ligger til højre for midten, og partier til højre for midten har generelt flere mandlige vælgere. Omvendt med partier til venstre for midten. Hvor er alle feministerne og rødstrømperne henne nu (som jo hævder at kæmpe imod kvindeundertrykkelse) ? I deres uendeligt lille verden er det den “hvide mand” som de har udnævnt til skydeskive, idet denne skulle være det mest kvindeundertrykkende svin, der findes. Og samtidig vender alle venstrefløjskonerne det blinde øje til afrikansk og arabisk hustruvold, pædofili og kvindehandel blandt… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Benjamin “Selv hvis burkaen bliver forbudt i Frankrig, hvad så? Så længe Sarkozy ikke også samtidig vil bremse den muslimske indvandring, så kan det jo være ligemeget. Så bliver forbuddet jo bare afskaffet igen, den dag muslimerne kommer i overtal i Frankrig.” Det batter måske ikke så meget endnu at forbyde burkaen, men mange indvandrerkvinder i EU undertrykkes af familie og sociale netværk med bl.a. religion, reaktionære traditioner og krav om at tage burka eller hijab på. Det er vigtigt at de kvinder kan mærke helt konkret at der er europærer der støtter op om deres behov for og ret… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Benjamin Jeg skriver såmænd også gerne under – selvom det ikke vil nytte noget,da det jo er de kære kulturberigere og deres byggeri der er tale om. Billedet af et Europa der SKAL islamiseres tegner sig tydeligere for hver dag der går. Politikerne kan jo ikke længere skjule at de i realiteten intet vil foretager sig som kan forhindre denne omkalfatring af vores lande. Hvad jeg forfærdelig gerne vil vide er, HVORFOR ? Hvorfor skal denne islamisering ske – hvad er det der arbejdes hen imod ? Jeg ved godt det er en smule barnligt, men jeg kan ikke lade… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

@ Janne: Selv hvis burkaen bliver forbudt i Frankrig, hvad så? Så længe Sarkozy ikke også samtidig vil bremse den muslimske indvandring, så kan det jo være ligemeget. Så bliver forbuddet jo bare afskaffet igen, den dag muslimerne kommer i overtal i Frankrig. I grunden bemærkslesværdigt, hvordan de forskellige såkaldte regeringer i Europa holder befolkningerne for nar med deres tilsyneladende “tiltag” til at stoppe islamiseringen efter europæernes generelle højredrejning: Herhjemme bliver 24-års reglen jo officielt udlagt som en bekæmpelse af tvangsægteskaber??? Den danske regering har jo i og for sig intet mod at muslimer bliver tvangsgiftet med fætre/kusiner som bliver… Read more »

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Er “Allahu akbar” kodeord for “demokrati i Iran”?

Nej, de beder bare om at få et teokrati udskiftet med et andet. Samme gud, samme skrifter, samme problemer.

De har åbenbart brug for en runde mere for at forstå dybden i det her. Møgærgeligt.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
12 years ago

Mette Fugl havde et totalt råddent indslag i DR-nyhederne igår, om burkaforbudsforslaget i Frankrig. Dels blev tørklæder og burka slået fuldstændig i hartkorn, dels havde de altså fundet (organiseret) en flok burkaklædte kvinder, der på smukt fransk kunne fortælle om, at de netop var FRIE fordi de selv bestemte deres klædedragt. Hvis forbuddet blev vedtaget, ville de ikke længere være frie – bla. bla. – alle de tillærte talking points om friheden, som vi jo alle sammen elsker (omend hver på sin måde).

Janne
Janne
12 years ago

Jeg glæder mig meget over at den franske præsident går foran når det gælder om at ville befri kvinder fra anonymiserende, isolerende og usunde burka. Hvornår får vi en statsminister i Danmark der på samme vis gør noget for at alle kvinder har frihedsrettigheder – og også ret til at være synlig og genkendelig i det offentlige rum?

Janne
Janne
12 years ago

“Jeg tror, der er mange vælgere, der er overrasket og rystede over, at Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti bliver opfattet som et ekstremistisk parti i resten af Europa. Mange der har stemt på det parti, har sikkert regnet med, at DF lå inde på midten – sådan helt stuerent,” vurderer professoren” Næh, jeg er ikke særlig overrasket. Det lader blot til at DF skal igennem samme udskamnings-mølle i EU regi som partiet har skullet igennem i mange år i Danmark. Også i Danmark blev DF kendt ikke stueren og hvad skete der så siden hen… DF burde næsten takke S’s… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Bjovulf

Netop.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

@ Peter Buch Det må vist være dette koloenome moske-kompleks overfor KUA, du tænker på: http://www.berlingske.dk/article/20060210/koebenhavn/102100028/ http://bryggebladet.dk/nyheder/220206/01/ http://bryggebladet.dk/nyheder/220206/05/ En rigtigt “hyggelig” nabo at få, hvor det vil vrimle med utilregnelige, skrupskøre og fanatiske islamister i 1000-vis døgnet rundt. Og svømmehallen kan vel forventes at skulle køres efter de korantro islamiske prinicpper med kønsopdelt svømning – og ingen adgang for os “vantro hunde” 🙂 Et andet forslag: http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-6781349.html Ja, det skal sandelig nok blive “underholdende” for de lokale 😉 Og prisniveauet for deres huse og lejligheder vil naturligvis styrtdykke med sådan et gigantisk islamisk “kultur”-center – eller Grande Mosque / fatwa-… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Jamen, det er jo nogle helt andre, “gamle” planer –
og et langt større kompleks end dette.

Selvfølgelig har nogle af vore “førende” Karl Smart PK-arkitekter
( B. Ingels, vist nok ) allerede lavet udkast til dette enorme
islam-“kultur”-center. Jeg mener at have set et udkast til det –
nærmest som et helt bjerglandskab.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Overfor KUA, Universitet ude på Amager formoder jeg.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2009/06/18/072532.htm Beslutning om moske er udskudt 18. jun. 2009 07.28 Hovedstadsområdet De, der glæder sig til, at Danmarks første minareter kommer til København, må væbne sig med lidt mere tålmodighed. [ Ahwa ??? – Hvem gør dog det? Sgu da ikke nogle normale danskere ] I går skulle teknik- og miljøudvalget tage stilling til, om København skal have en 13 meter høj moske med blå kakkelbeklædte kupler og to minareter – eller bønnetårne – på hver 32 meter. Der tegner sig flertal for moskeen, men bygningsværket blev ikke vedtaget i går. Udvalget nåede simpelthen ikke punktet på dagsordnenen, så beslutningen… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Og DRs yderst forudsigelige vinkel: “Naboer: Moske er ok” 🙂

Hvor mange har man mon lige fået spurgt?

http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2009/06/24/081009.htm&regional

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Nå, nu så jeg, at der står Amager øverst i Berlingskes artikel –
er der nogen her, der har anelse, om hvor det skal være ?

Men så hvad med de stakkels naboer der?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

32 meter høje minareter (10 etager !!! ) – næsten som rundetårn – & en 24 meter ( 8 etager !!! ) høj kuppel på Vibevej – i et område, hvor det meste bebyggelse er relativt lav ?!?!?! Det lyder sandelig ekstremt voldsomt, og det vil komme til at dominere området helt vildt, hvilket sikkert også er meningen. Gad vide om nogen som helst andre ville kunne få byggetilladelse til noget bare i nærheden af denne gigantiske skala i det område. Men når bare det er muslimer, så kan vore dybt naive, totalt uvidende og gloriepudsende politikere åbenbart ikke få… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Imamen Khademi er åbenbart en “god ven” af Danmark, der “oprigtigt” bekymrer sig
om danskernes ve og ve samt vores ry og respekt i de islamiske lande 🙂
Den tror vi så på ….

http://islamdk.dk/tag/khademi/

Det er åbenbart en “franchise” med tilknytning til Imam Ali moskeen,

Hans tale ang. M-k-krisen:
http://islamdk.dk/indlaeg/imams_tale/#comments

Hvorfor kommer det mon altid til at lyde som skjulte trusler, hver gang de udtaler sig ? 🙂

NH

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ok, tak LFPC 😉

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

På Al-Islam.org kører “Ahlul Bayt Digital Islamic Library Project” med

523 Users
Online
24 June, 2009
1 Rajab, 1430

ligefør.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

http://en.wikipedia.org/wiki/Ahl_al-Bayt
http://www.ahl-ul-bayt.org/english/ABOUT-US/index.htm

Økonomiske midler kunne komme fra Irans olie, men det ved andre end jeg mere om.

LFPC
12 years ago

Bjovulf:

Se JensHs kommentar længere oppe.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Hvem er “Ahl Ul Bait” ?

http://ahlulbayt.wordpress.com/2006/10/15/ahlul-bait/

Andre der ved noget?

Hvor kommer pengene mon fra?

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Omtrent en uge men stadig med indhold der ikke medtages mange steder:
http://informationclearinghouse.info/article22849.htm

Kitman
12 years ago

Her er to film fra down under, der vider hvordan at “Palæstina stadig er problemet”, især for kvinder og aboriginals på de australske badestrande of storbyer. De må som så mange andre steder leve med chikane, trusler, vold og det der er værre. Da strandfolket tog til genmæle og fordrev “libaneserne” blev de selvfølglig beskyldt for rascisme af alle de officielle kanaler og medier, da det derimod kom frem hvordan at de mellemøstlige bander systematisk mishandlede aboriginals (i stil med hvad der skete med de danske grønlændere) blev det enhver etnisk komponent derimod benægtet fra officielt hold. jaja lighederne med… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

JensH, det er selvfølgelig rigtigt, men alligevel er det jo ikke alle ex-Sosser, der hopper på Villy og hans kulturrelativisme. Der findes jo også en højrefløj hos liste A og det er først og fremmest den der ryger væk med partiets islamvenlige kurs.

Janne
Janne
12 years ago

Københavns Kommune og venstreorienterede (eller er de det når det kommer til stykket?) partier kan ikke både agerer stramt religions-konservativt hvad skolemad, beklædning til kvinder, bederum, separate baderum, religiøse fester på rådhuset, kønsapartheid osv., og så tro at de gavner homoseksuelles frihedsrettigheder i Danmark. Tænk at det skulle komme dertil at selveste det engang så frisindede og homo tolerante Danmark nu oplever at homoseksuelle ikke kan være i fred for chikane i København.

JensH
JensH
12 years ago

@steen Den her er næsten for morsom. Endnu en Svensk politker er kommet til ‘at snakke over sig’, og sige hvad han oprigtigt mener om islam og indvandringen. Dette ikke særlig karrierebevidste fjols gjorde det dog ikke for ‘skjult kamera’, men derimod på sin egen blog: “Asyljurist hade rasistisk blogg På sin blogg skriver juristen och kommunalpolitikern Hans-Ola Mårtensson bl.a att islam är en “psykosocial sjukdom”. Nu riskerar han att mista uppdraget som offentligt biträde åt asylsökande. Flera främlingsfientliga uttalanden gick att läsa på bloggen som stängdes tidigare i dag, uppger Sydsvenskan. Mårtensson valdes in i kommunfullmäkt- ige i Lomma… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Benjamin

“Muslimerne er jo snart de eneste, der gider at stemme på det parti, nå nu flere og flere danskere begynder at tænke selvstændigt og lugte lunten.”
Øh, benjamin, Socialdemokraterne står ganske rigtigt til at tabe stort i København ved kommune-valget her til efteråret, men det er ikke til DF. Det er derimod til SF, og så er vi jo som lige vidt mht. bekæmpelsen af islamiserinegn af landets hovedstad.

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Lars Aslan prøver jo bare at forhindre vælgerflygten fra liste A med sit lille stunt med at rasle med sablerne overfor Islamisk Trossamfund. Muslimerne er jo snart de eneste, der gider at stemme på det parti, nå nu flere og flere danskere begynder at tænke selvstændigt og lugte lunten. Og liste A er jo, trods alt, stadigvæk afhængige af at at par danskere stemmer på dem, fordi deres primære vælgerskare, muslimerne, endnu ikke udgør en tilstrækkelig stor del af befolkningen til at give dem regeringsmagten. I grunden må det da siges at være billigt sluppet for terrororganisationen IT at tage… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC Jeg nåede netop i mit sidste indlæg at skrive: “og hver gang man hører om endnu en landvinding for islam vedtaget af en elelr anden kommunalbestyrelse, så kan man sikker på de lokale SF’ere er med i det flertal.” Så læser jeg ovre på Berlingske.dk, at et flertal i Københavns Kommune nu vil give tilladelse til, at der bygges en moské i arabisk byggestil med en kuppel på 24 meter og to minareter på cirka 32 meter. Flertallet bag vedtagelsen er Socialdemokratiet, Enhedslisten, de Radikale og så selvfølgelig SF. Kun DF er på forhånd imod: http://www.berlingske.dk/article/20090624/koebenhavn/90624116/ Det er en… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC “Har han og SF gjort andet siden dengang end at dementere stunten?” Det har ihvertfald ikke medført nogen ændringer i den konkrete ‘daglige’ politik på Christiansborg, og ude i kommunerne sidder SF-byrødderne stadig og implementerer ‘den multikulturelle vision’ i den den offentlige sektor. Det er trods alt kommunerne der er ‘maskinrummet’ i velfærdsstaten, og hver gang man hører om endnu en landvinding for islam vedtaget af en elelr anden kommunalbestyrelse, så kan man sikker på de lokale SF’ere er med i det flertal. Så nej, det er intet konkret nyt under solen, men Villy Søvndal scorer da nogle gratis… Read more »

li
li
12 years ago

Ja,ja…nu er det ikke fordi jeg gider gentage mig selv i en uendelighed, MEN ta’ altid det modstatte standpunkt end en socialdemokrat, så er man altid sikker på, ikke at have gjort noget forkert 😀
Det en god leveregl, for har man ikke tid til at tage stilling til tidens store spørgsmål, så lyt til en socialdemokrat og ta’ straks det modsatte standpunkt, og tiden vil vise at det var rigtigt gjort 😀
Den leveregl, har ALDRIG slået fejl.

LFPC
12 years ago

Ja ja, man håber jo hver gang at nu sker der vist et gennembrud. Won’t get fooled again. Jeg var dog i den mistroiske ende da Villy Løwn kom med sin ‘skrid’-event sidste eller forrige år. Mange mente at bordet nu fangede, og man kunne afvise beskyldninger om ‘racisme’ osv. ved at henvise til at Villy selv havde sagt det. Har han og SF gjort andet siden dengang end at dementere stunten?

JensH
JensH
12 years ago

“Det er ikke manglende viden der er problemet.”

Nej, men han er vistnok valgt på Nørrebro, og han vil sikert gerne genvælges. Der findes et vist Arabisk/muslimsk vælgersegment i den bydel han nok skal passe på med ikke at støde for meget 🙂

LFPC
12 years ago

Well, det var jo et noget andet perspektiv at forstå ham ud fra – hvis jeg ellers havde gjort mit hjemmearbejde først. Om ikke andet må man kunne konkludere at han har den nødvendige viden om homoseksualitet og islam. Det er ikke manglende viden der er problemet.

JensH
JensH
12 years ago

Uraisposten havde iøvrigt en post om hans åndsvage forslag om at bruge recseuorser på at opbygge et sprogfag i skolen, som hører hjemme i et område der betyder uendeligt lidt i.f.t. vores samlede udenrigshandel:

http://www.uriasposten.net/?p=6837

JensH
JensH
12 years ago

Er du ironisk nu, LFPC?? Hvorom alting, så mener jeg Lars Aslans forslag om at indføre arabisk i folkeskolerne skal ses som endnu et udtryk for den multikulturelle tankegang, som vi alle ved i sidste ende er ensbetydende med islamisering af det samfundet.

LFPC
12 years ago

Tak skæbne, DET var et noget andet perspektiv!

JensH
JensH
12 years ago

Inden Snaphanerne falder helt i svime over Lars Aslan Rasmussen, så var det altså ham der for nylig ønskede at tilbyde arabisk som sprogfag i de københavnske folkeskoler, da han mente at ” det er enormt vigtigt, at børn i Danmark lærer arabisk”.

http://jp.dk/indland/kbh/article1691577.ece

Underligt at Lars ASLAN rasmussen ikke også forslog Tyrkisk, da hans far er netop Tyrkisk.

42
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x