2
jul
Seneste opdatering: 4/7-09 kl. 1402
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mange hidtil ukendte lyd og billedoptagelser:

The untold story of 2008’s terrorist attack, in the words of its victims and the gunmen. The programme contains graphic images and descriptions of the atrocity which may upset some viewers. Produced and directed by award-winning filmmaker Dan Reed, Terror in Mumbai tells the story of what happened when 10 gunmen held one of the world’s busiest cities hostage; killing and wounding hundreds of people while holding India’s crack security forces at bay.sendt på Channel 4 den 30 juni 2009

Kong Carl Gustav kalder indvandring »berigende«

At kongen lirer journalister og akademikeres remse af, er ikke det interessanteste. Det er at historien er umådelig svær at finde  i svenske medier. Der er tidspunkter, hvor selv en konge gør klogt i at afstå fra at benytte sit formuleringsprivillegium. Det synes svenske journalister måske også ? De kender modsat kongen, den anden side af mønten via deres dobbeltbogholderi:

Sveriges konge opfordrer Europa til at se på indvandring som en mulighed for at berige samfundet frem for en trussel.Menneskers vandring gør Europa stærkere

»Nogle ser menneskers flytning (på tværs af de internationale grænser) som en trussel mod vores sikkerhed og en udfordring for vores samfund og økonomier. Jeg er ikke enig«, sagde kongen til EU-journalisterne. »Tiden er kommet til at se menneskers bevægelighed som en mulighed for at berige vores samfund og gøre Europa stærkere og mere velstående«, fortsatte han. Politiken og EB: Svensk konge: Indvandring er berigende

Nu Sarkozy er i Stockholm, kunne den svenske konge forhøre sig om den “udfordring og berigelse”, det franske politi jævnligt oplever:

Two policemen ambushed and beaten up outside a police station

Two off-duty policemen were assaulted and beaten up tonight shortly after leaving the police station of Grigny (Seine-Saint-Denis), say police sources. [The Seine-Saint-Denis district, in the northern suburbs of Paris, has practically become a foreign enclave, populated by Arabs and black Africans. There is little doubt that the perpetrators are not aboriginal French.] According to this source, the aggressors had been “waiting” for their victims, and were “perfectly aware that they were policemen”. GoV

»Et øjeblik troede jeg sørme, at det var Politiken, jeg læste«

“Det er ikke god tone at smide sten efter brand- og redningsfolk”. Så højt kan landets ‘sorte’, ‘reaktionære’, ‘fremmedfjendske’ avis Jyllands-Posten svinge sig op på lederplads. JP kan have nogle fremragende lederartikler der foretager de koblinger som bladets reportagejournalister ikke evner eller tør foretage, men i lyset af en skræmmende national krise med ilde varsler for fremtiden, er skribenten her gået i panik og har lukket af for virkeligheden. “Sitting in a bunker / here behind my wall / waiting for the worms to come”, som det lyder om frygten for (en fiktiv) fascisme i Pink Floyds værk The Wall fra 1979. Ærgerligt, for lige nu handler det om ikke at fokusere på hvem HA er, men at turde sige de ting de tør sige og på denne måde gøre indholdet i Sjakalmanifestet til mainstream. Landets eneste konservative avis kan ikke sige det som HA (og vi, sagde bloggerne) tør sige. Dét varsler ikke godt for mediernes samfundsmæssige ansvar. Overskriften her stammer fra en læserkommentar til lederen. De fleste læsere giver avisen tørt på, så man kan kun håbe at mainstreammedierne er ved at male sig op i et hjørne og ud i historiens glemsel (LFPC).

[…] På den ene side står politi og skattemyndigheder og interesserer sig i generende grad for, hvordan Jørn Jønke Nielsen og hans kumpaner kan få råd til en forholdsvis luksuriøs tilværelse, når de ingen penge tjener. Som om det ikke var slemt nok i sig selv, står nogle bander med rod i indvandrermiljøer og gør alvorlige indhug på attraktive, men lyssky forretningsområder.

Sidstnævnte forsøger Jønke Nielsen at få ram på ved at ophidse til generelt fremmedhad.

Ingen kan anstændigvis være uenig i, at visse utilpassede indvandrerbanders adfærd i ghettoerne er uacceptabel. Det er ikke god tone at smide sten efter brand- og redningsfolk. […] ”En gentleman”

Turister undgår angiveligt Danmark, andre lader sig ikke afskrække

Det hænger naturligvis ikke på nogen måde sammen, og det behøver det heller ikke i mainstreammediernes verden hvor kritisk perspektivering er afløst af mikrofonholderi (LFPC).

Antallet af asylansøgere fortsætter med at stige, viser nye tal fra Danmarks Statistik. I løbet af årets første tre måneder har 928 personer søgt asyl i Danmark. De største grupper er fra Afghanistan og Irak med henholdsvis 219 og 128 ansøgere. Set i forhold til gennemsnittet af antallet af ansøgere i 2008, som var på 602 i kvartalet, er der tale om en markant stigning på i alt 54 procent. […]

Antallet af asylansøgere, hvis sager er bliver behandlet i første kvartal er dog steget med 94 personer fra fjerde kvartal 2008 til 354 personer. […] Flere flygter til Danmark

Svensk islamist: CIA dræbte Neda

“Det var CIA som dödade Neda, inte Iran. Och de har uppnått sitt mål.” Nyheter24 når Omar och får det bekräftat att det är han som skrivit kommentaren.
– Ja, det är jag som har skrivit det.
Varför skulle CIA ha skjutit henne?
– De vill sprida sådana bilder. De vill ha mer upplopp i Iran. Det är givetvis fruktansvärt att USA kan göra något sådant. Samtidigt förvånar det mig inte eftersom de dödat miljontals irakier, säger Mohammed Omar.
“Basij är där för att tjäna folket”
Så du menar att det inte finns någon anledning att tro att det är basijmilisen som ligger bakom mordet? – Absolut inte. Basij är där för att tjäna folket. De skulle aldrig skjuta på sina bröder och systrar. Mohammed Omar: “CIA dödade Neda”

Mohammed Omar kalder sig ikke digter for ingenting. Han var  redaktør af tidsskriftet Minaret, der  udgives af Svenska islamiska samfundet. Omar har fået masser af spalteplads i svenske aviser.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

“Kongen er sød og rar, men han er jo ikke kendt som en oplagt kandidat til MENSA” – ROFLMAO!

Som du dog kan sige det, Steen – virkeligt diplomatisk.

NH

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Strindberg i ”Utopier”:
”…en ny pjäs hade mera verklighed än ett sekularbrott, som ristada samhället i dess grundvalar.”

Kimpo
12 years ago
JensH
JensH
12 years ago

Nu er Carl Gustav ganske vist ikke den skarpeste kniv i skuffen, men denne udtalelse til EU-journalisterne er faktisk i overensstemmelse med den Svenske regerings politik for EU-formandskabet. Den Svenske regering har allerede meddelt, at den ønsker hele indvandringspolitken sat højest på dagsordenen, og det IKKE fordi Svenskerne ønsker en opstramning. Tværtimod, så mener de bl.a. at Europa nærmest skal åbne sine grænser for indvandring fra MAgreb og det øvrige Afrika, så disse “stakkels mennekser ikke behøver at sejle herover i synkefærdige både og leve som fattige illegale immigranter når de er kommet herover”. I den Svenske offentlige debat bliver… Read more »

Benjamin
Benjamin
12 years ago

Tja, det er jo tydeligt at høre at Carl Gustav aldrig har været på besøg i bydelen Rosengården i Malmö. Der er jo nok heller ikkemange muslimer, der hvor han selv bor, kender han overhovedet sit eget land længere eller udtaler han sig om et utopisk fantasisamfund, der kun eksisterer i hans eget hoved og intet andet sted? Jeg kunne da godt tænke mig at hans majestæt “stod ved” sine ord og inviterede en islamisk familie indenfor i rengentpaladset og lod dem bo hos sig et år med alle de særkrav og forskelsbehandling og tyveri, det måtte medføre. Når så… Read more »

steen
Admin
12 years ago

Kongen er sød og rar, men han er jo ikke kendt som en oplagt kandidat til MENSA 🙂

falkeøje
falkeøje
12 years ago

Kong Gustav må lide af selvmordstanker.
Kronprins Frederik i Danmark har før været ude i næsten samme ærinde.

De tænder selv lunten, der vil fjerne dem helt.

falkeøje

Janne
Janne
12 years ago

Mon ikke at det er tale som den Ruder konge kommer med, der gør at flere begynder at lytte til f.eks. HA, for de har mandsmod og -hjerte nok til at kalde en spade for en spade og de interesserer sig for Hr. og fru Jensen og Svenson. Det gør Ruder konge ikke.

Janne
Janne
12 years ago

Han er sjov, monarken. Er det slet ikke muligt for den i vat og satin indpakkede kongelige at nuancere bare en lille smule? Der er indvandring der ikke fungerer og som ikke vil vores kultur, samfundsform, normer og demokrati. NOGLE indvandrere trækker et hæsligt spor af ødelæggelse og destruktion efter sig. Det er der mange svenskere og danskere og byer der desværre har måttet erfare på egen krop og sjæl. Og så er der heldigvis også indvandring og kultur der fungerer tip top. Velkommen til den/dem. Kongelig arrogance udstilles i høj grad i forhold til det nogle svenske borgere må… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Herregud, man kunne ikke forvente andet end efterplapring. Der har ganske vist i tidens løb været mange evnerige medlemmer af Bernadottefamilien, men der har også altid været eksempler på det modsatte. Når vores kong Fr. 7. og hans svenske kollega stak hovederne sammen, rystede magtens mænd i begge lande. Psykopati er et ord, der ligger lige på tungen, hvis emnet er salig Frederik – for slet ikke at tale om hans mor, der var helt rundt på kareten, men heldigvis endte med at flytte til Rom. Efter tvangsskilsmissen fra Chr. 8. var hun en årrække deponeret i Horsens, hvor hun… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Cet art du commandement peut être inné, mais les stratèges instinctifs sont rares (Masséna). Franske generaler kunne i vor tid ende i: The Collège Interarmées de Défense (CID) ( den franske generalstab PB) is located in the very heart of Paris on the left bank, within the Military School which was founded by King Louis XV in order to teach young gentlemen the art of war and to use force wisely in order to achieve enduring peace. Fransk tekst øverst taget fra College ( College – der skulle være en accent grave over første e) interarmées de defense hjemmesiden: Foto… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Den svenske konge kan dårligt sige andet når hans tipoldefars tipoldefars far var fransk general.
Såfremt man ikke synes det er bedre at være fransk general. Naturligvis.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x