5
jul
Seneste opdatering: 5/7-09 kl. 2114
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rigtig journalistik bliver i dag lavet af græsrødderne. Glem nyheder distribueret i døde træer, glem “eksperter”, “stærkt kontroversiel”, “utilpassede”, “unge aktivister”, “tordner” eller “højreekstremistiske”, hasta la vista, baby, den moderne teknologi har givet alle med mod og talent mulighed for at vise verden hvad mainstreammedierne ikke vil fortælle os. En brandaktuel reportage fra det USA hvor vi jo ellers får at vide at muslimer er langt bedre integreret end i Europa, fordi man her respekterer folks ret til religion, bla bla. Fantastisk reportage, via Gates of Vienna, som man kan opleve akkurat magen til i Danmark og Sverige, eksemplerne står i kø. (LFPC):

Carlbom: “Vi har kun set begyndelsen i Rosengård”

Carlbom formulerer sig omhyggeligt: “Invandringen til Malmø”. Endnu omhyggeligere ville “indflytning” have været:

”Om vi inte stoppar invandringen till Malmö har vi bara sett början”, säger forskaren Aje Carlbom.

Aje Carlbom tror att de svenska normerna ligger sämst till i konkurrensen om pojkarna. De svenska normerna erbjuder en mycket otydlig bild för dem av vad en beundransvärd man är eller ska vara.

Vad händer när samhället inte kan svara på killarnas utmaningar?

De uppfattar samhället som svagt. Brandmännen får inte vända sina brandslangar och spruta vatten mot stenkastarna, men det kanske de borde göra i alla fall. Som ett experiment. De här pojkarna behöver bjudas ett hårdare motstånd. Visa mer allvar. Killarna möts ju inte av några repressalier i dag. Man borde plocka in även minderåriga och tydligt visa var gränserna går. Skolorna borde ha absolut nolltolerans när det till exempel gäller oförskämdheter mot flickor.

Ska man få acceptans för ett mångkulturellt samhälle i de breda befolkningslagren i Sverige måste man visa att man har situationen under kontroll. Annars uppstår ett uppror mot det mångkulturella.

De flesta anser att oroligheterna beror på utanförskap, arbetslöshet och fattigdom?

Jag har svårt att se sambandet. Det finns många som är arbetslösa men ytterst få som går ut och kastar sten. Jag vet inte hur mycket intifadan och upproret i Gaza har spelat in för att inspirera stenkastarna. Tyvärr har ingen studerat den saken.

Varför?

Många uppfattar ämnet som alltför känsligt att forska i. I Sverige kan många vara väldigt toleranta mot invandrares intolerans, men inte ett dugg toleranta mot svenskars intolerans. Det ena kan tolereras men inte det andra. Det är konstigt.

Polisen jobbar treskift för att hålla lugnt i Rosengård, DN kan ikke  sige det, Carlbom kan ikke sige det, vi kan godt: Malmø og i videre udtrækning Sverige, er blevet påført en krig af sin øvrighed. Skønt den endnu kun er lille, er ordet krig alligevel det eneste dækende. andre forklaringer – sociale – er udflugter. Husk det til, når den har vokset sig større. Varför mörkar makthavarna islamiseringen som problem i svenska storstäder ?,Islamist radicalization – a Swedish problem denied, i hvilken Magnus Ranstorp siger:

“I think we are blessed so far for having rather moderate Muslims in Sweden”, he said, describing how different extremist are able to fuel each other. He pointed to the situation in Denmark where the public discussion is more polarised. “It’s only a mater of time before there is a terrorist attack in Denmark”, Ranstorp said. The other panellist agreed that the problem must be handled with care, and that a polarised discussion atmosphere only makes things worse.

Tror han  selv på, at det sikreste er at fodre tigeren, at en kuperet samfundsdiskussion kan holde agressorer i skak ? Vi tror Ranstorp er under indtryk af alle de politiske stryg, han har fået for sin Rosengårds-rapport. Konsensus tilsiger stadig, at problemet  ikke er der, hvis bare man ikke omtaler det og det er hans politiske faux pas,  overhovedet at have  åbnet munden.

Manipulerer journalister, eller kan de bare ikke læse indenad?

Tidens store spørgsmål. Ritzau er en pest over Danmark (LFPC).

UPDATE: Har lige haft et kæmpeskænderi med Ritzau. Dette det førende nyhedsbureau i Danmark mener, at når jeg har skrevet, at “At vi i 2009 skulle se rockere og mordere træde frem som samfundets beskyttere er forfærdende” er det samme som “Rockere er samfundets beskyttere”. Det er jeg rasende over. Mediet har samtidig krænket min og berlingskes ejendomsret ved at undlade at henvise til kilden og samtidig citeret forkert. Men i sådan en situation er politikere magtesløse. Det er ikke første gang Ritzau har præsteret at opføre sig sådan. Også under urolighederne i 2008 blev mine synspunkter forvredet, og gjort til et generelt angreb på politiet, skønt det var politiledelsen, jeg skosede. Det udløst så i øvrigt en lang række ubehagelige reaktioner. Jeg har nu valgt at præcisere min tekst, skønt det burde være unødvendigt – ikke mindst når man læser indlægget i sin helhed – og skrive “præsentere sig som samfundets forsvarere” i stedet.

Det er svært at udlede andet, end at der også på Ritzau er tydelige hang til at leve op til de afstemninger på journalisthøjskolen, hvor Enhedslisten og SF kan danne regering alene. Søren Pind: Update, Hvad nu hvis Jønke har ret?, What if Hells Angels Are Right?

»Selv træerne dør på Islams vej«

En helt nådesløs artikel af Hugh Fitzgerald i New English Review, der kommer grundigt rundt om Europas livfarlige pseudointellektuelle og politikere. Mord, voldtægt, bomber, skyderier – vi har  kun set ouverturen. I Sverige diskuterer de stadig mere febrilsk, men jeg hælder til, at Ulf Nilson havde ret i marts 2005: “Personligen tror jag att vi redan gått över stupet (afgrunden). Sverige är kört.” Det er en  trossag, men en kvalificeret sådan:

In the last few decades, the very decades in which the political and media elites of Europe have permitted millions of Muslim migrants, in an act of civilisational heedlessness and historical amnesia. In a mass democracy, even the elites are badly educated, have forgotten or never knew what an education should be and once was, managing to overlook or deny, what Islam inculcates.

Occasionally, in all this, someone in Israel who had studied Islam managed to utter a home truth or two. There is one example that is known to me, and to others, and it comes from an article by Dr. A. Carlebach published in Ma’ariv in 1955. It goes like this:

“These Arab Islamic countries do not suffer from poverty or disease, or illiteracy, or exploitation; they only suffer from the worst of all plagues: Islam. Wherever Islamic psychology rules, there is the inevitable rule of despotism and criminal aggression. The danger lies in Islamic psychology, which cannot integrate itself into the world of efficiency and progress, that lives in a world of illusion, perturbed by attacks of inferiority complexes and megalomania, lost in dreams of the holy sword. The danger stems from the totalitarian conception of the world, the passion for murder deeply rooted in their blood, from the lack of logic, the easily inflamed brains, the boasting and above all: the blasphemous disregard for all that is sacred to the civilized world…their reactions – to anything – have nothing to do with good sense. They are all emotional, unbalanced, instantaneous, senseless. It is always the lunatic that speaks from their throat. You can talk “business” with everyone, even with the devil. But not with Allah…This is what every grain in this country shouts. There are many great cultures here, and invaders of all kinds. All of them – even the Crusaders – left signs of culture and blossoming. But on the path of Islam, even the trees have died.”


Now what is piquant about this statement is not its now self-evident truth, but how it was preserved for, and brought to the attention of, posterity. I would never have known about it, nor I suspect would you, had it not been kept for posterity in the text of “The Question of Palestine” by Edward Said, who included it because, when he wrote that book, Islam had still not strode across the world stage, and he thought that by quoting it, it would appear to be self-evidently absurd. The reverse, of course, is true. Now it is that perceptive observation that seems so prescient and piercing, and Said who, in dismissing it, has made himself seem so foolish in the eyes of discerning posterity. Strategies of Denial by Hugh Fitzgerald (July 2009)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Hvordan kan det være, at politikerne i Vesten er så forstokkede at de simpelthen ikke vil erkende hvad det er der foregår ? Uanset hvor mange Hugh Fitzgerald ´er der skriver, og ad den vej prøver at få folk til at forstå hvad det er der sker med os, vores lande og vores fremtid om hvorfor Islam er som Islam er, så trænger der tilsyneladende ikke så meget ind at man begynder at reagerer imod islamiseringen af Vesten. Efterhånden fremtræder der et billede af en VILLET blind-og døvhed. Spørgsmålet er så HVORFOR – hvorfor skal vi islamiseres – hvilken hensigt… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Steen

Sen eller manglende erkendelse af foretagne beslutningers næppe ønskede konsekvenser eller manglende stillingtagen til hvert øjebliks udfordringer medfører stadig ikke der er tale om fornufts totale fravær.
Det gælder vist for alle.

Eyvind Dk
Eyvind Dk
12 years ago

Desværre har Søren Pind ret og desværre er “Sjakalmanifestet” sandt. Jeg boede i mange år i “Den Sorte Firkant” og har set udviklingen. Sjakalgrupper i “Folkets Park” smadre hjemløse. Sjakalgrupper på Blågårds Plads hærge. Sjakaler der brændte “bumsernes” skur af. Knivstikkerier i gaderne – også med dødelig udgang!!! Jeg er selv venstreorienteret, men mine venstreorienterede xvenner i kvarteret nægter at se noget. Jeg er buschauffør og ser eller hører næsten dagligt om konflikter med sjakaler i busserne. En gang var jeg i slagsmål med 6 sjakaler (undermålere ganske vist men dog 6) og fik dem endelig ud af bussen så… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Steen

Ganske uden at kende meget til Pekguls baggrund og motiver synes jeg, det lød fornuftigt.
Selv med de yderligere oplysninger lyder det stadig fornuftigt.
Det er sikkert selvmodsigende med artiklen sammenholdt med den hele førte politik, men artiklen forekommer mig at være fornuftig alligevel.

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT – og alligevel ikke … “sjovt” som muslimer og ballade ALTID følges ad.

http://www.bt.dk/udland/uro-i-kinas-xinjiang-provins

Skal vi gætte på at kineserne ikke lader sig stoppe af
muslimernes endeløse krav, evige forfulgthed og hypersensitive mentallitet?

Måske vi burde satse på nogle flere kinesiske indvandrere i stedet 😉

Enkefru Madsen
Enkefru Madsen
12 years ago

Ritzau MÅ til at underskrive deres telegrammer med signatur. De er fuldstændig utroværdige indtil de begynder på det. Ritzau drives af journalister med en dagsorden, der er brug for gennemskuelighed så afsenders motiv kan tages i betragtning.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Sverige, via Jihad i Malmø:
Uddrag:
Nalin Pekgul said that the biggest problem in Sweden, in relation to Islamist radicalisation, is that it is so denied. There is almost a taboo against talking about it, and she mentioned how questioned she herself was when she spoke out about the situation in Tensta. She saw a parallel to how the report of Dr. Ranstorp was received in the public debate.
http://www.stockholmnews.com/more.aspx?NID=3522

Peter Andersen
12 years ago

Og så er det jo, iøvrigt, sjovt, at se hvordan multikulturalisme er blevet udlagt som “de selve vise sten”. Kun tre!!! steder i verden forekommer dette at være tilfældet. I Nordamerika, Australien og Europa. Alle andre steder sværger de til en lidt anderledes udlægning. Interessant…

Peter Andersen
12 years ago

Det er simpelthen een af de mest præcise analyser jeg, endnu, har set. Islam er ikke en religion, ej heller en ideologi men simpelthen en Tro – en Livsanskuelse ( the True Faith ). Beskyttet under betegnelsen Religion. Og under denne betegnelse kan alle midler tages i brug. Sådan er læren fra barnsben. Endemålet er ikke det vigtige men, derimod, selve kampen ( the Jihad ). Efterlever man dette, ender man i himlen – intet mindre. Efterlever man det ikke får man stryg. Så længe vi modtager muslimerne i stort antal og køber olie, yder nødhjælp, bygger moskeer, implimenterer muslimske… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x