9
jul
Seneste opdatering: 9/7-09 kl. 1537
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Rekordstor innvandring gir befolkningseksplosjon i Oslo de neste 20 årene: Av Sosiolog (den høyt kvalifiserte samfunnsforskeren kan ikke stå frem med navn. Slik er den politiske situasjonen anno 2009):

SSBs og Oslo kommune sine siste befolkningsframskrivninger viser at den rekordhøye innvandringen vil gi en dramatisk sterk vekst i Oslo sin befolkning de neste 20 årene. I SSBs høyalternativ forventes befolkningen å øke fra 575.000 i 2009 til 860.000 personer i år 2030. Dette tilsvarer en befolkningsvekst på hele 49 prosent, eller 283.500 personer på drøyt 20 år. For å sette veksten i et historisk perspektiv så betyr dette at Oslo de neste 20 år kan forvente en befolkningsvekst som er mer enn dobbelt så høy som den historiske befolkningsveksten i Oslo de siste 60 årene (fra 1951-2008).

Den rekordstore innvandringen er hovedårsaken til den store befolkningsveksten. Dersom dagens nivå på den innvandringsdrevne befolkningsveksten fortsetter så vil innvandrerbefolkning i Oslo øke med mellom 150 og 186 prosent til mellom 380.000 og 436 000 personer i år 2030. Det betyr at mellom 44 og 51 prosent av Oslo sin befolkning kan ha innvandrerbakgrunn om 20 år. Hvilke konsekvenser vil dette få for Oslo? Hvor er konsekvensutredningene? Hvor er media? Og er befolkningen spurt om de ønsker denne utviklingen? Innvandrere vil trolig utgjøre mellom 80 og 100 prosent av befolkningsveksten i Oslo. Innvandring gir befolkningseksplosjon i Oslo, Asylstrøm gjør hopp på 50 %

Slim Ben Mohamed Chafras sagsakter

Det er noget af et scoop Uriasposten har gjort. Man forstår Kurt Westergaard har flyttet en del rundt de sidste par år. Inholdet vil gøre indtryk udenfor de kredse, hvor modstanden mod “tuneserloven” er af religiøs  karakter. Alt det bavl, bare fordi man ikke har kunnet smide beviserne på bordet. Chafra er fanget med hænderne i kagedåsen og kun en landsskadelig konvention holder ham endnu i Danmark.… “bare fordi PET påstod, de ville myrde en ligegyldig, jysk tegner”.

Vesselboe: “Hvorfor er der ingen der gør noget?”

Var det det tredje skyderi på en uge i aftes ? Øh, gøre hvad, lige præcis? Sætte hæren ind? For tidligt, javel. Man bliver stadig gladere over ikke at være i løsningsbranchen, hvor de er vant til problemer, som kan løses. Der har nu spredt sig en klar fornemmelse af, at gadeskyderierne i København i det store hele er ude af myndighedernes magt. Indtrykket er, at enhver der har lyst til at lege wild west, gør det efter behag. Hvis ikke københavnerne efterhånden siver fra byen, kunne det blive begyndelsen til slutningen for det røde hegemoni på Rådhuset. Først vil turisterne sive. Måske Borgerrepræsentationen kan forstå det vink. Hvem tør tænke  10 år ud i fremtiden ?

“Vi er på vej ud på et skåplan, fordi vi nu efterhånden har vænnet os til, at der skydes i gaderne.Hvis ikke det danske samfund, det politiske system og politiet erkender, at der er et problem, der skal gøres noget ved, så udvikler situationen sig voldsomt i de kommende år. Man skal huske på, at der i løbet af de næste 10 år vil være ca. 40.000 flere efterkommere (andengenerationsindvandrere) i den alder, hvor de tiltrækkes af indvandrerbanderne. Hvis alle de såkaldt ansvarlige hele tiden nedtoner problemerne, går det ligesom med udlændingepolitikken i 1990’erne: Så sker der ikke noget, og så er det for sent at vende udviklingen. Situationen vedrørende udlændingepolitikken har vist, at det er en dårlig idé at skjule sandheden for befolkningen. Det samme er tilfældet med bandeproblematikken.Sandheden skal frem. Det er alvorligt. Derfor skal der gribes effektivt ind nu.” Vesselboe: Sig sandheden om bandekrigen, og gør noget

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Sverige slåsser med et abnormt kriminalitetsproblem, og formår alligevel at lade som ingenting. SÅ mon ikke også de kan finde en masse bortforklaringer på økonomisk nedgang, som intet har med indvandring at gøre.
Kan man være kriminolog og sige, at volden ikke stiger. Kan man vel også være svensker, og fornægte at indvandring koster mange penge.

JensH
JensH
12 years ago

@Mette Tjah, det skal jo åbenbart blive rigtigt skidt før det kan blive godt, så et mkollaps for det Svenske ‘Folkhemmat’ kunne måske blive en ‘øje-åbner’ for resten af Europa. At den Svenske velfærdsstat bukker under for de massive omkostninger deres udlændingepolitik medfører burde da få det Danske centrum-venstre til at vågne op, og helhjertet støtte en endog meget strammere udlændingepolitk end den der bliver ført pt. Men jeg tvivler. De vil nok snarre bebrejde Danmark og VKO-partierne at mønster-landet Sverige er brudt sammen. Og sidstnævnte påstand er ikke en jeg bare griber ud i det blå. Da Sverige i… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

JenH.

Ak ja. Jeg er helt enig.

Men det er måske ikke så dårligt, hvis Sverige går linen ud. Der er jo ingen, der jubler, og det kunne da være ganske morsomt, hvis svenske politikere bliver kaldt til orden af de øvrige EU-landes politikere, der gerne vil genvælges.

Mette
Mette
12 years ago

LFPC Du har ret, Google er som oftest at foretrække, når man er på jagt efter gamle artikler. Men heller ikke den vej er stabil, og derfor søger jeg som oftest på forskellig måde. Du må ved lejlighed give mig et kursus i Infomedia. 🙂 Ellers vil jeg lige benytte lejligheden til at gøre opmærksom på en perlerække af læserbreve på side 16 i dagens JP. Michael Jalvings “Hvad nu, hvis PInd har ret?”. Det falder i hak med de synspunkter, som man kan læse her. Morten Messerscmidts “Kommentatorernes politiske fordrejninger” er også lige i øjet. Michael Sandforts “Velfærd eller… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Steen. Ang. tvangsmedicinering er den altid ubehagelig, men det er ganske rigtigt nemt at fordømme, når man ikke er i situationen. Det, jeg egentlig ville frem til er, at man med sin skinhellige naivitet bringer sig i den situation, at man kan blive nødt til at gå til frastødende yderligheder i et forsøg på at redde sig ud af i hvert fald nogle forhold. Det er jo i denne som mange andre sammenhænge med indvandrere selv situationen, der er kørt af sporet. Det at de overhovedet kan komme her og stille krav. De skal ud, alle de snyltere, også dem… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette “I Sveriges EU-formandsskabstid vil der ikke blive givet så meget som en enkelt lille bitte blomst til de onde danskere” Der vil ikke blive givet noget somhelst til nogen Europæere hvis det Svenske formandskab får magt som agt. Det Svenske EU-formandskab har for længst annonceret, at indvandrings-politken kommer højst på dagsorden under deres formandskab. Og det er vel mærke ikke for at begrænse indvandringen fra mmellemøsten og Afrika. Tværtimod. I den Svenske offentlige debat er man forfærdet over, at ‘det rige Europa’ overhovedet prøver at forhindre disse stakkels fattige menensker i at komme ind, og at dem det rent… Read more »

LFPC
12 years ago

Mette:

Drop JPs søgefunktion, den er ubrugelig. Du finder meget lettere de ting du søger ved at gå omkring Google, altså også specifikke JP-søgninger. Hvis det er ting fra betalingsavisen er Infomedia måske at foretrække, selv om den også er meget tung at danse med.

Mette
Mette
12 years ago

Pudsigt nok har man i JP ændret overskriften fra papiravisen, hvor den er “Asylansøgere tvangsmedicineret” , så at der er hæftet et “i Norge” på til netudgaven.

Det kan tit være vanskeligt at ramme et rigtigt søgeord til JP’s arkiv, men her fik jeg bingo ved første forsøg med “nozinan”. Det er vel ret dansk? Vi forfærdes lidt, ikk?

http://jp.dk/arkiv/?id=1749181&eceExpr=nozinan&eceArchive=o

P.S. Måske var de uønskede ikke helt bevidstløse, bare groggy, så at de ikke kunne lave vrøvl. Det bliver det ikke bedre af. Det midner om Nazityskland og systemkritikere i Sovjet.

Mette
Mette
12 years ago

Ja, JensH, der foregår i øjeblikket en voldsom tilstrømning til Norge. Document.no havde i går en artikel, der oplyste, at Oslos befolkning i de næste 20 år vil vokse fra de nuværende 575.000 indbyggere til 860.000 i 2030. Denne forøgelse svarer til, hvad man førhen var 60 år om, og det er jo ikke fordi nordmænd pludselig er begyndt at få kolossalt mange børn. De ægte nordmænd altså. Men fordi indvandrerne især er i færd med at sætte sig på Oslo. Det er ellers valgtid deroppe, men intet synes i væsentlig grad at rokke den politiske korrekthed, og sådan var… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Visste inte att Gasolin’ var så populära just nu. Dom var väldigt populära när jag gick i högstadiet men då vågar jag inte svära på att det även gällde utanför Skåne. Har funderat att skaffa nån platta på cd men just nu är jag mer inne på Sneakers och prioriterar dom först. Skulle även vilja ha tag på ett par Anima-album på cd, Kilgore och Songs men hittar dom inte. Var tvungen att söka på Kenneth Knudsen för att få upp nånting överhuvudtaget, så jag antar att dom två plattorna inte blivit återutgivna på cd?

JensH
JensH
12 years ago

Den rekordstore indvandring og befolkningseksplosionen i Oslo er også begyndt at at give sig udslag i en eksplosion i kriminaliteten:

“Oslo politidistrikt har lagt fram rapporten over ran i 2008 og rapporten over kriminalitet i Oslo første halvdel av 2009. Tallene viser at en ransbølge skyller over hovedstaden.

Antall registrerte anmeldelser av ran og utpressing i Oslo første halvdel av 2009 økte med 30,5 prosent i forhold til samme tid i fjor.

I alt er det registrert 594 anmeldelser av ran og utpressing i Oslo politidistrikt så langt i år. ”

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/article2808875.ece

JensH
JensH
12 years ago

Hver dag læser man en ny historie om hvordan islam sætter sit fodtryk på dagliglivet i Danmark. Vores land har været kristent i 1.000 år, men grundet islamisk trusselkultur har kirkerne fundet det nødvendigt, at indføre hemmelige dåbshandlinger:

http://jp.dk/indland/article1749821.ece

JensH
JensH
12 years ago

@Poul Højlund

“journalistisk lækkerbidsken at konfrontere diverse kritikere af PET etc.”

Nu var journalisterne altså nogen af de mest ihædige kritikere, så…..

Poul Højlund
Poul Højlund
12 years ago

Følg linket over til UriasPosten, og læs de papirer, der er “fløjet ind ad køkkenvinduet” hos Kim Møller. Hvis de holder vand – hvad jeg tror, at de gør, så må det da blive en nyhed i de store medier. Dety må da være en journalistisk lækkerbidsken at konfrontere diverse kritikere af PET etc. med det, der åbenbart er den juridiske sandhed.

JensH
JensH
12 years ago

Gad vide om det skal tolkes som et tegn på, at Svenskerne savner de gode trygge tider i 1970’erne, hvor Sverige også havde en høj international profil inden for sport og musik:

http://politiken.dk/kultur/article749034.ece

JensH
JensH
12 years ago

Vesselbo er en ynkelig mand, og samtidig personificerer han alt det som er galt med det borgerlige Danmark i disse år. Vesselbo er af disse såkaldt “anstændige borgerlige”, (jeg kalder dem “fløjsmaver”), som har (værdipolitiske) holdninger på mange områder der er utroligt svære at skelne fra det en radikal eller en SF’er måtte mene. Vesselbo trækker den dog til tider længere end andre ‘borgerlige’ fløjsmaver, hvilket man bl.a. så da han for et par år siden mødte op i Sandholm-lejren og foran de medbragte medier græd over de ‘forfærdelige forhold asyl-børnene levede under’. Et virkeligt klamt stunt, som absolut ikke… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Det er bare om ikke at ligne en stor, styrketrænet mand med tatoveringer i Danmark.

“… fire unge ind­vandrere, som kørte forbi hjørnet af Rådmandsgade og Mimersgade og skød mod en gruppe mænd af dansk herkomst, som ikke forbindes med bandekriminalitet.”

h t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-23578818.html?forside

Janne
Janne
12 years ago

Noget andet er, at jeg slet ikke kan følge den kvindelige journalist i avisen Århus, der formidler at en dreng leger med tanker om patroner til en folkevalgt politiker og at samme dreng åbenbart går med seksuelle drømme der knytter sig til en voksen mand. Ville den kvindelige journalist synes at det var lige så skægt hvis det var hendes egen datter eller søn, der blev fremstillet med sådanne tanker i avisen? Jeg synes at hun får fremstillet både sig selv og avisen som ret primitiv og kold. Man får det indtryk at der ikke er nogen voksen journalist bag… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Mere Søren Pind og mindre Vesselbo. Det kan måske gøre noget ved de problemer danskere og Danmark står med nu og har gjort længe efterhånden.

LFPC
12 years ago

Man mindes jo hvad Vesselboe sagde i forbindelse med Geert Wilders’ første besøg sidste år: “Jeg mener han er en lille mand”. Når der endelig kommer en der vil handle – med 24/7 beskyttelse – så skal han hånes og affærdiges.

polinos
polinos
12 years ago

Vesselboes kommentar er det ultimative, ynkelige udtryk for politisk impotens. Manden er fremtrædende medlem af Folketinget for det regeringsbærende parti Venstre! Og han klynker over, at “vi er på vej ud på et skråplan”. “Hvis ikke det danske samfund, det politiske system og politiet erkender, at der er et problem, der skal gøres noget ved, så udvikler situationen sig voldsomt i de kommende år”, skriver han. Hallo, mand! Hvad har DU gjort for at skabe erkendelse for problemet? Og hvad har DU taget af initiativer for at gøre noget VED problemet? Vesselboe er indbegrebet af den slatne politiske klasse, vi… Read more »

22
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x