12
jul
Seneste opdatering: 13/7-09 kl. 0501
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

DÖÖÖD åt alla blonda jävla präktiga vikingar!..”i kommer att få uppleva en TERROR!..” fy FAAAN svenska flicka!..” Det är vårat land. Svenskarna… det är klart att dom får bo här, dom får bo här också. Jag har ingenting emot dom, … bara dom inte försöker beblanda sig för mycket med oss. Dom får vara som dom är. Dom har sin kultur, javisst, skitbra. Käka eran jävla surströmming, det är helt okej. Men inte i min port. Vi är invandrare. I Sverige lever det invandrare, och ju mer vi lever tillsammans, ju mindre vi har svenskarna i närheten, ju bättre mår vi.”  (Albumcover)

Michael Alonzo. Punkbandet Stockholm Negrer. Ganske vist inden svenske politikere ansatte ham som integrationskonsulent for Ungdom mot Rasism. Nordiske kvinder er ikke rigtig i kridhuset i de farverige kulturer: “En 45-årig kvinde blev i Lergravsparken overfaldet af en gruppe på cirka 20 personer – angiveligt af pakistansk afstamning. Kvinder skal ikke gå i parken.” Nu mangler man bare, at de opdager det selv, lægger Ingrid Jespersens Højere Pigeskole attityde fra sig og spytter du med deres erfaringer fra gaden. Så har de noget at fortælle deres  søstre, f.eks. Pernille Rosenkrantz Theil, der i Ud og Se betror os, at “hun blev træt af at vente på revolutionen” og blev sosse. Trøsterigt. Men når man ikke gør sine  uddannelser færdig, skal man jo blive karrierepolitiker, for at holde hus, bil og børn – og det er ikke i Enhededslisten sådan noget foregår. Her mener vi som bekendt, at S, SF, R og Enhl. har revolutioneret Danmark alt rigeligt. Hvis oppositionen nogensinde vender tilbage, er Rosenkrands selvskreven som minister i et Mette Frederiksen kabinet. Hvad skulle hun ellers lave ?

Den engelske syge

Ingen dag går uden groteske historier fra dette land under afvikling. Må deres skæbne i det mindste blive et wake-up call for resten af Europa. Alle historier via Gates of Vienna (LFPC):

A leading Church of England Bishop has warned that Britain has become a ‘cold place’ for Christians because of a raft of controversial equality laws.

The Bishop of Winchester, Michael Scott-Joynt, criticised the new Equality Bill, due to be law next year, which will force religious organisations that regard same-sex relationships as sinful to employ gay workers. […] ‘Britain has become a cold place for Christians’ – Bishop warns

A Muslim civil servant suspended amid claims that he used his personal website to justify the killing of British troops in Iraq has returned to work at the Treasury. Azad Ali, an IT worker and president of the Civil Service Islamic Society, was suspended on full pay for six months following comments on his blog.

In one post Mr Ali quoted an interview with an Islamic militant who said: ‘If I saw an American or British man wearing a soldier’s uniform inside Iraq I would kill him because that is my obligation. […] ‘Kill soldiers’ Muslim blogger is back in job as Treasury civil servant

A child killer is using taxpayers’ money to take the Government to court for refusing to let him vote in elections. Peter Chester, 54, was jailed for life for raping and strangling his seven-year-old niece in 1977.

He has repeatedly been denied parole and is considered too dangerous to be freed despite serving 12 years more than the recommended minimum 20-year term. However, he believes the law banning him from voting is a breach of his human rights and is using Legal Aid to bring a challenge in the High Court. […] Child killer gets legal aid to launch bid for right to vote (and you’re paying)

Gipsy and traveller children are being given priority admission to popular state schools, it emerged yesterday. Schools are being told to offer places to such children even if they are full or have a long waiting list. They must take in the pupils even if travellers ‘are camped on the roadside and may not be here long’, according to Government guidance. […] Gipsy and traveller children get priority at popular state schools

The Daily Mail må betale erstatning til en af landets fjender:

On March 15 we suggested that Inayat Bunglawala’s stabbing an intruder at his home questioned his suitability as a Government adviser on terrorism. In fact Mr Bunglawala acted entirely in self-defence and no charges were brought against him. Also, Mr Bunglawala does not support Al Qaeda or Abu Qatada as the article may have suggested. We apologise to Mr Bunglawala for the distress caused and have agreed to pay him damages. Inayat Bunglawala

Bunglawala der blev udpeget af den britiske regering til at bekæmpe ekstremisme, til trods for at have kaldt Osama bin Laden en “freedom fighter”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Blodsven
Blodsven
12 years ago

Förstår ni i Danmark hur “stolta” vi svenskar är över dessa kulturspridare, som utan hjärna eller förnuft tillåts provocera ett folk
till bristningsgränsen…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x