13
jul
Seneste opdatering: 14/7-09 kl. 1607
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ikke lutter salafister, shia-hylere, pali-psykotikere og “tør mig bag ørerne, jeg kan ikke finde ud af det selv, jeg kan kun sætte ild i en bil” -autonome, der kommer forbi.Vi ved ikke hvem de er, men de må gerne maile bloggen. Klik f. helskærm.

lørdag 004

Guterres: FN´s asyllovgivning bygger på sharias generøsitet

Man tror ikke det er sandt, hvad Guterres siger. Når vores regering bedyrer, at de skam overholder konventionerne, så er vi not at all pleased. Jo mindre de overholdes af Danmark, desto bedre for endnu fungerende stater, som tingene står. Så langt er det kommet.(Hør for eksempel en ret skarp og stort set udmærket Birthe Rønn Hornbech her). Vi ønsker dem skrottet og genforhandlet mer eller mindre  hele bundtet. De er et hyper-effektivt våben mod verdens sølle 30-40 demokratier, et kaos-instrument der effektivt undergraver Vesten og vestlige værdier. Deres effekt har været, at anstændige europæere i dag får kvalme, når de hører ordet “menneskerettigheder” og “konventioner”. Så langt er ødelæggelsen af vore lande gået, hvor det endda er værre andre steder end i Danmark. Almindelige menneskers forståelse for dem, er i stærk aftagende, som de  ser deres hjemlande skubbet nærmere og nærmere borgerkrigslignende tilstande. Ingen konvention er det værd. En hel del danske politikere vil i historiens dom uvægerligt komme til at stå tilbage som landsforræddere. Vil de træde et skridt frem, eller vil de hellere vente til lokummet for alvor brænder om få årtier ? Insisterer FN på at påføre os krig og kolonisering, – for det er det der de facto foregår i disse  år, – kommer det til slå det hårdt tilbage mod dem selv. Bortset fra det – hvis sharia er i så fin overenstemmelse med menneskerettighederne, så er der jo ikke grænser for, hvor mange  muslimer der kan flytte hjem til deres egen lande igen. Det er bare at komme igang.

High Commissioner Antonio Guterres said that more than any other historical source, Islamic law and tradition underpin the modern-day legal framework on which UNHCR bases its global activities on behalf of the tens of millions of people forced from their homes around the world. This includes the right of everyone to seek asylum as well as prohibitions against sending those needing protection back into danger, Guterres said in the foreword to “The Right to Asylum between Islamic Sharia and International Refugee Law: A Comparative Study.”

In the study, Professor Abu Al-Wafa, Dean of the Law Faculty at Cairo University, describes how Islamic law and tradition respects refugees, including non-Muslims; forbids forcing them to change their beliefs; avoids compromising their rights; seeks to reunite families; and guarantees the protection of their lives and property. “The international community should value this 14-century-old tradition of generosity and hospitality and recognize its contributions to modern law,” wrote Guterres.

UN: Islamic law is major influence on refugee law, says study via Veritas Universalis. Hizb ut Tahrir: Islam made all the difference in refugee law. Apropos Hizb ut Tahrir, så skal de holde  konference i Chichago, så kan se jo stoppe over FN bygningen i New York på vejen hjem:

Er kineserne vores ‘sons-of-a-bitch’?

Der er næppe noget godt at sige om det kinesiske regime. Maden derovre fra er fortræffelig, og kvinderne ofte kønne og fikse, men styret er råt og brutalt, og ikke noget vi normalt vil klappe af. Spørgsmålet er bare om de idealer vi på alle måder hylder skal gælde til enhver tid, og i enhver situation. Skal en undergravende herrefolksideologi med ufattelige økonomiske midler i baghånden behandles efter universelle fair play-regler, eller retfærdiggør truslen fra denne fjende med ufattelige lidelser i dens kølvand grovere midler – midler der virker? Denne debat er på det absolut hypotetiske plan her i Europa, hvor bare det at antyde at krasse metoder kan være påkrævet i overlevelsens navn sætter en helt udenfor det pæne selskab.

I Kina lukker de moskeer. Dette styre hvis fremfærd i Tibet de fleste af os fordømmer, bruger nu metoder i Xinjiangprovinsen som er utænkelige herhjemme. Der er vitterligt en undergravende fjende, og risikoen for balkanisering af det kæmpestore land er noget der bør bekymre os alle.

[…] Uighur-muslimerne i Xinjiang er blevet introduceret for den saudiarabiske wahhabi-islam siden midten af 1990’erne, hvor de kinesiske myndigheder begyndte at tillade muslimer at rejse på pilgrimsfærd til Mekka. Siden har saudiarabisk finansiering af moskeer i Kina og missionsdrift blandt Kinas muslimske mindretal sat sig tydelige spor blandt de lokale muslimer. Også i Xinjiang-provisen.

Eksperter, der beskæftiger sig med islam i Kina, er enige om, at de kinesiske myndigheder, især i Xinjiang, ser meget strengt på udenlandsk finansiering af moskeer, men de er samtidig også enige om, at det i et vist omfang er lykkedes Saudi-Arabien at udøve indflydelse blandt Xinjiangs muslimer.[…]

Vi får også lige den obligatoriske pegefinger ‘ethvert indgreb mod islam vil altid blot forværre situationen’:

[…] Igor Rotar spår, at kampen mellem styret og uighur-muslimerne i Xinjiang i sidste ende vil radikalisere den muslimske befolkning endnu mere, og dermed for alvor give islamisk fundamentalisme et ståsted i hele Centralasien. […] Saudiske fingeraftryk blandt Kinas muslimer

Vi får sædvanen tro heller ikke at vide at ‘radikaliseret’/’fundamentalistisk’ islam har samme mål som den mytiske enhjørning ‘moderat islam’ – de vantros undertvingelse – men det er jo også Kristeligt Dagblad. Enhver må altså gøre op med sig selv om idealerne eller overlevelsen skal have første prioritet. Skal vi principfast fordømme kineserne for deres fremfærd, eller skal vi se dem som et fremskudt bolværk  i en konflikt der højst sandsynligt vil kalde på lignende tiltag i Europa engang i dette århundrede (LFPC)?

Ny folkegruppe: Pakket

Democracy in  action. Det er rimeligt at påstå, at Sveriges europa-unikke (vi undskylder udtrykket) asylpolitik – eller fraværet af samme, har en minimal folkelig forankring. Det giver sig  alle mulige  udtryk, først og fremmest anonyme trusler mod politikere. Men det kan blive meget, meget værre og det bliver det ganske utvivlsomt. Den sidste svenske politiker er ikke slået ihjel endnu.

Rasistiska uppmaningar som “ut med packet” har skickats till en kommun i länet. Nu ska Justitiekanslern utreda om det handlar om hets mot folkgrupp. “Ut och slå packet sönder och samman! Terra dom så att de försvinner härifrån”, ja så lyder budskapen på ett par anonyma flygblad som har hamnat den gemensamma brevlådan hos Vaggeryds kommun och bostadsbolaget Vsbo. Rasistiska brev till kommunen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Mon Danmark er repræsenteret i den nye amerikanske serie? Generalen fra Irak med familie, der forlod Sorø i stor hast, er næppe den eneste af slagsen.

Der er grund til at hilse serien velkommen, og at det er amerikanere, der laver den, kan ikke undre. Nu kan alle de europæiske feel-gooder græde snot over amerikanernes mangel på “humanisme”. Som om det er bedre og klogere at skrabe for storforbrydere, lade sig narre og ødelægge sine egne lande.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3167388.ece

Mette
Mette
12 years ago

Det er mig, der har skrevet indlægget ovenfor. Jeg ved ikke, hvorfor mit navn er faldet ud.

Anonymous
Anonymous
12 years ago

Morsomt billede af kække ungmøer med blåt skærf! Her skal det imidlertid handle om Politiets Efterretningstjeneste, hvis image synes at blive mere og mere ramponeret og utilfredsstillende for hver dag, der går. Først en kommentar til PET-rapporten af Peter la Cour, der har en fin placering i dagens JP vis a vis lederen. “Alvorlig fejl i PET-rapporten”. Vi skatteydere har gennem hele ti år betalt 70 mio. kr. til denne rapport, der synes at være endt i megen behagesyge, fordi man åbenbart gerne vil holde hånden over især socialkammeraterne. Jacob Scharfs ringe “vurderingsevne” bliver endu en gang draget frem og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

OT Jeg tror også vi havde den her op og vende sidste år. Men igår blev listen over de mest populære navne for ny-fødte offentliggjort. Det er en opgørelse for 2008, og der optræder ikke et eneste muslimsk klingende navn på top 10 listen for drenge eller piger: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/07/13/115759.htm Jeg er godt klar over, at eksempelvis navnet Muhammed kan staves på forskellige måder, men det er da utroligt bemærkelseværdigt, at der ikke optræder bare et muslimsk klingende navn på den top 20 liste Danmarks Statestik har offentliggjort, som omfatter de mest populære navne for danskere født i et bestemt år… Read more »

Morten - - -
12 years ago

@Matti

Hells Angels ligner ikke muslimerne så forfærdeligt meget, selvom det kan se sådan ud udefra. Men du har ret i, at Hells Angels utvivlsomt er opstået på grund af en følelse af fravær af den solidaritet, som muslimerne er født ind i. Men Hells Angels’ solidaritet er baseret på et andet princip.

Derudover ligner Hells Angels ikke “sjakalerne”. Og det var jo sjakalerne – ikke muslimerne – som Hells Angels udpegede som modstanderne. Idet de tilføjede, at de fleste sjakaler efter deres erfaringer var – men ikke kun var – arabere. Religion vistnok ufortalt, ikke ?

– – –

Morten - - -
12 years ago

Angående Kina, så er problemet på sigt, at muslimske befolkningsgrupper generelt, er fritaget for 1-barnspolitikken, som etniske mindretal typisk er. Den lov er lige så katastrofal, som den massive indvandring i Vesten på sigt, kan man næsten sige sig selv. For man kan roligt regne med, at befolkningstilvæksten i 1-barns-Kina, som jo er en realitet, ikke mindst er muslimsk. Man ser flere og flere tørklæder i Kina. Jeg har selv været der adskillige gange og konstateret det. Med hensyn til den kinesiske regering, så tager den i reglen let på enkeltpersoner, og hårdt på store grupperinger. Det skyldes ikke mindst… Read more »

Matti från Finland
Matti från Finland
12 years ago

***@ Matti : Har du en länk til det du har skrevet ?*** Äh , det var ju det trådet om Sjakalmanifestet. Den här http://exilen.eu/showthread.php?tid=5408 Jag ställde mig väldigt neutral där , jag bara konstaterade sådana säkehetsarrangemang gentemot muselmaner blir permanenta. Du var ju själv med på trådet , flera skribenter påpekade att Hells Angels själv liknar muzzlorna med sin maffialiknande struktur. Och den beska lärdomen får man av muselmanerna , enbart maffia kan en maffia besegra (Hells Angels – Norrebro) eller totalitarismen kan ge stryk år totalitarister (Kina – Saudifinansierade muzzlorna). Om vårann parlamentariska system har alls nåt att… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

I Sudan får kvinder pisk (sharialov) hvis de tager lange bukser på og i Danmark gør DR (Den hånende Radio) alt hvad DR kan for at promovere hijab til kvinder. DR har også lige genudsendt Oraklerne med mere hijab.

Janne
Janne
12 years ago

Endnu engang DR tørklæde propaganda. Det er mere end sørgeligt. Det er en hån mod kvinder og vores frihedsrettigheder. Dhimmi Radio.

Elefanten
Elefanten
12 years ago

DR illustrerer tilstandene i dansk erhvervsliv med sharia-besløret kvinde. Hjemmeside-artiklen handler om, at det er godt at være offentligt ansat. Det påsatte billede viser en besløret kvinde i den hellige krigs sorte farve. Der er åbenbart ikke grænser for, hvad licenskronerne kan bruges til.

http://www.dr.dk/Nyheder/Penge/2009/07/13/035425.htm

Mosemanden
12 years ago

@The study, published by UNHCR in cooperation with Naif Arab University and the Organisation of the Islamic Conference, is scheduled to be launched on Tuesday at Naif Arab University in Riyadh, Saudi Arabia.

Fantastisk !

Matti från Finland
Matti från Finland
12 years ago

***Er kineserne vores ’sons-of-a-bitch’?***

Det är väl så , att tyvärr bäst kan totalitära system slås med andra totalitära system. Vårann skara av flyktingadvokater – Aftonbladet/Expressen – Socialdemokraterna/Moderaterna är väldigt klent i dessa sammanhang.

Steen , jag skrev en bit om detta i Exilen. HA kan klara sig mot muslimerna , men problemet är bara att HA egentligen liknar muzzlornas maffia.

Men vad Kina beträffar , det kanske är bra att saudifinansierade muzzlorna åker på stryk för en gångs skull.

@ Matti : Har du en lämk til det du har skrevet ?

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x