14
jul
Seneste opdatering: 15/7-09 kl. 0305
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ifølge konvertitundersøgelsen fra 2007 har mellem 2100 og 2800 konverteret til islam fra midten af 1970 til 2005. De fleste er kvinder, og næsten fire ud af fem er under 30 år.

2100-2800 på 35 år, det er 60-70 om året, hovedparten tvunget via ægteskab. Hvor meget bedre er det end Faderhuset eller Scientology? Lad os oversætte Abdul Pedersen: Islam i Europa vokser udelukkende via tilvandring, – kolonisering. Islams størrelse i Danmark og Europa bestemmes udelukkende af indvandringen, intet andet. Det ses tydeligt, at europæerne afviser Koranen, dens teologiske snylterlære og dens politiske herrefolksideologi. Der er formentlig flere der forlader islam om året end der konverterer til Islam. En mere end pauver succesrate for en såkaldt verdensreligion. Abdul Wahid Pedersen tilhører en sekt, på indtil videre tålt ophold. Hvad fremtidens europæere beslutter, vil den tid vise. Vælger islam at opføre sig som europæiske jøder, sikher, hinduer og buddhister, går alting måske glat. Fortsætter de, som de er begyndt, gør vi alle klogt i at frygte det værste. Mulige scenarier kan man læse herTeenagere konverterer til islam hjemme i dagligstuen, Allt fler danska tonåringar konverterar till islam – i vardagsrummet (Steen)

Jeg håber selvfølgelig at Snaphaneredaktøren har ret i den fortrøstningsfulde prognose, men som perspektivering skal dog også nævnes forhold der kunne gøre optimismen til noget rent tidsbundet, og ikke nødvendigvis siger noget om hvad der motiverer folk om få årtier. En kommentarskriver nævner således nogle tendenser han er bekendt med på Nørrebro, hvor piger der flittigt har ligget i med 2. g’ere på et tidspunkt finder det mest hensigtsmæssigt at konvertere. Danske drenge i samme bydel, sejlet agterud af 2. g’ernes førmoderne machoattituder, er også observeret som konvertitter. Disse tendenser er lige nu knyttet sammen med en helt specifik bydel, men så vidt jeg kan se er der intet der hindrer den i at få større udbredelse. Et stadig mere assertivt muslimsk mindretal vil formentlig skubbe danskere i andre egne i samme retning: Først måske de marginale eksistenser – piger på et sidespor som nu, straffefanger der kan ændre status overnight ved at konvertere, rodløse og søgende drop-outs – men hvis vi taler om et modsætningsforhold mellem en assertiv, aggressiv kultur og en selvhadende, selvdekonstruerende kultur, så har vi en dynamik der kun peger i én retning.

Jeg nævner vist dagligt at Tyrkiet, der engang var befolket af kristne, i dag er 99% muslimsk. Hvorfor? Der er den blodige side med etniske udrensninger af kristne mindretal, men der er også det daglige pres forårsaget af den fornedrelse det medfører ikke at være muslim i en muslimsk herrefolkskultur – en proces der selvsagt accellererer over tid. Der er giftemålenes one way street: Muslimske kvinder kan kun gifte sig med muslimske mænd. Vi taler altså ikke nødvendigvis om massekonverteringer, men om en proces der kun går én vej, og som over tid reducerer antallet af ikke-muslimer. Som det er sket i Tyrkiet, som det er sket i Egypten.

Her og nu tror jeg også at islam for langt de fleste danskere er en shitty deal, et surt show, i en individualistisk og hedonistisk kultur der sætter den personlige realisering over alt andet. Men vi har allerede et omsiggribende had til frihed (‘frihed til at håne andres tro’), og kulturrelativisme og kulturelt selvhad ligger på rygmarven og indåndes i luften. En kultur der sætter selvrealisation over alt andet, men ikke værdsætter de forhold der muliggør dette, kontra en primitiv, aggressiv kultur der ingen problemer har med absolutte værdier? Alt andet lige tror jeg godt man kan sige at dette kun kan føre i én retning (LFPC).

Spammeren, debatsabotøren fra Ørebro

IP nummer 83.233.210.45, alis Jan Banan, Hegge mv. er nu udelukket. Du kommer ikke engang i spamfilteret, du skriver ud i den blå luft.  Hans IP adresse til advarsel for andre blogs, han måtte kaste sig over. Da vi har at gøre med en psykiatrisk patient, er offentliggørelse af hans identitet allersidste udvej.

Bastilledagen 14 juli: 317 biler brændt
omkring 12 politifolk såret.

317 voitures brûlées dans la nuit du 13 au 14 juillet, 317 voitures brûlées la nuit dernière, Frankreich: 317 Autos in Brand gesteckt, Randalierer in Frankreich zünden mehr als 300 Autos an

“Der er tre slags muslimer”

“De der er i fængsel, de der er på vej i fængsel, og de der ikke er muslimer.” Video: Their intent – The voice of the military wing of Islam in Britain –  Fra hestens egen mund, Anjem Choudary om at vælte den engelske regering. 13 juli 2009.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Islam är en Monty Python-sketch som aldrig tar slut.

LFPC
12 years ago

De her der læser Jihad Watch har nok set dette spektakulære billede, men det viser om ikke andet end at der findes undtagelser fra fugleskræmsels-looket. Ahmed Rehab fra CAIR-Chicago, den første metroseksuelle jihadist?

Ahmed

polinos
polinos
12 years ago

Lige mens jeg skriver dette -og det er ikke engang løgn! – går der to irakiske piger forbi mit vindue, sjaskende og sjoskende, som teenagere endnu engang gør. Den ene i t-shirt og cowboybukser og med håret frit, den anden i den sædvanlige islamist-uniform, svedende i en vestjysk højsommeraften under tørklædet og en ufiks busseronne af ens lags (tror jeg nok, det hedder). En bedre illustration af, hvorfor islam ikke tiltrækker danskerne kan man dårligt se. Islam er så forbandet utiltrækkende og usexet! Så forbandet snerpet, indskrænket og åbenlys hyklerisk, så forbandet livsfjendsk og humorforladt. Islam er alt det, almindelige… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

“Man kan se det for sig. Pludselig en morgen. Et Beslan i hver anden by. Besættelse af tv-stationer. Skyderier på politistationer. Find selv på mere…”

Eller ett nytt Mumbai. Finns inte såmycket vi kan göra för att förhindra det. Efteråt kommer apologeterna sitta och babbla i TV om utanförskap och strukturell rasism för femtielfte gången…

Universalgeni
12 years ago

Tja. Anjem har jo ret. Tag nu Sverige for eksempel. Det halve af Saddams Bat-parti bor der nu. Mange som illegale indvandrere. De har holdt en meget større befolkning som gidsler. Ville være en smal sag for dem at løbe svenskerne over ende. Svenskerne har ikke noget hjemmeværn af betydning. Så godt som intet militær. Antallet af politibetjente er til grin. Kun få private våben blandt folk. Muslimer overalt i Europa opruster kraftigt for tiden. Også i Sverige. Skydevåben overalt.Sorte biler og sorte motorcykler. Sågar blodhunde nu. Det er ellers haram. Man kan se det for sig. Pludselig en morgen.… Read more »

Pk
Pk
12 years ago

Islam er SS på religion.
Så enkelt er det.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Utslaget på 36 år så kan inte ens dom högsta siffrorna 2800 vara särskilt mycket. Hade det varit på 10 år kanske det hade varit mer oroande. Men nu blir ju konvertiterna fort arabiserade så man kan ju på goda grunder anta att dom föder ungefär lika många barn som dom riktiga muslimerna. Det kanske är lite mer oroande.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x