20
jul
Seneste opdatering: 21/7-09 kl. 0215
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Buzz_salutes_the_U.S._Flag

i TV kl 03:56 dansk tid. Man husker hvor man var og med hvem. Det var Victor Hasselblads legendariske 6×6 kamera, der tog billederne. Aldrin hilser flaget.  Klik f helskærm. Video: Apollo 11 on the Sea of Tranquility, forrygende, høj-opløst fotoserie. Google opens up the moon on Google Earth.

Nørre Vorupør

Nørre Vorupør, (1735 Worup-Øer, 1. led efter landsbyen Vorup, af glda. ware, ore ‘udmark’ og -torp ‘udflytterbebyggelse’, 2. led ør ‘gruset strandbred’), fiskerleje og ferieby med et stort antal sommerhuse på Thys vestkyst 20 km vest for Thisted; 674 indb. (2004). Her findes en landingsplads med læmole, opført 1904-12 og moderniseret 1975-77, samt en redningsstation for kystfiskeriet. Dette foregår fra joller og små kuttere, der med spil trækkes op på stranden. (fotos: Kirsten Damgaard)

P1010150

P1010153

P1010156

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Ja, netop – i sommerhus UDEN TV – ØV! 🙂 Så vi måtte nøjes med at høre det i radioen – man glemte næsten helt at trække vejret, da de skulle lande. Og så vovede de endda at gå på månen midt om natten dansk tid – flere timer tidligere end planlagt. I øvrigt er der dårligt nyt til alle konspirationsteoretikerne – man kan faktisk se nogle få stjerner på den kulsorte himmel i mange af månebillederne, hvis man fremhæver de meget fine lysvariationer i de tilsyneladende “helt sorte” områder kraftigt i et fotoprogram. Og det er så bare dem,… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Ja, man husker, hvor man var. I Odense.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x