23
jul
Seneste opdatering: 23/7-09 kl. 2336
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Svensk journalistik på feltstudier i Odense

Det var ekstremt ubehageligt for os at være vidne til. Stemningen var meget oppisket, og jeg har aldrig set noget lignende på vore breddegrader, understreger Anders Persson.Det siger en del, for Anders Persson har arbejdet både på Vestbredden i Mellemøsten, Gaza og Congo, så han har set lidt af hvert. Svenske pressefolk fanget i skuddrama Nya gängråd ska stoppa danskt gängkrig

Først spørger man sig, hvorfor det skule være nødvendigt at tage fra Stockholm til Odense, for at studere eksotiske kulturer i fri dressur. Og om de virkelig “ikke har oplevet noget lignende på vore breddegrader” ? Men på den anden side, hvor mange stockholmerjournalister har nogensinde rejst de  12 kilometer fra Södermalm til Tensta og Rinkeby eller 150 andre “følsomme områder” i Sverige, hvor kuglerne og bomber går af lige så livligt ?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Tak for linket, I Snaphanegutter !

Sune
Sune
14 years ago

Hvilken veltalende guttermand..!

Han slår hovedet på sømmet. Hverken mere eller mindre.

Problemstillingen handler om kultur, indstilling til vor medmennesker og almen dannelse.

Om man er blå, gul eller grøn er derfor fuldkommen ligegyldigt,
hvis man har ovennævnte dyder.

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

Well en af knasterne er Nick Griffin.

Fritz
Fritz
14 years ago

Indrømmet, der skal sku nok en større industri-høvl til.

Fritz
Fritz
14 years ago

Helt enig, men jeg tror (håber) ikke at man kommer langt idag som parti, hvis man har sådan nogle rabiate holdninger. Men der er knaster i alle nye partier, jeg kan nævne Z som jeg selv var medlem af, DF har også haft deres knaster, og selv hos godhedspartierne de selvfrelste de guddommelige kommer der knaster engang imellem, så jeg håber da at BNP har høvlet de værste knaster af og holder hvad de lover, hvis ikke så har P. Condell fuldstændig ret.

maximilian andics
maximilian andics
14 years ago
Reply to  Fritz

Tag nu ikke fejl Fritz. Se bar hvor langt man kommer idag som antisemit på den ” rigtige side” af den politiske spectre. Buen spænder fra Mogens Lykketoft via Margarethe Auken til Anne Grethe Holmsgaard

Fritz
Fritz
14 years ago

Ja, men dem du nævner er forhåbentlig også på vej ud, og gerne med resten af slænget, hø hø.
Fritz.

Fritz
Fritz
14 years ago

Jeg kan ikke forstå hvorfor altid fantastiske P. Condell flasher nazi kortet så voldsomt overfor BNP, og slet ikke efter at jeg har været inde på deres hjemmeside og læse deres formålsprogram vedr. immigranter/flygtninge. http://bnp.org.uk/policies/immigration/ jeg kan derfor kun opfordre til at man læse det, det er altid fornuftigt at sætte sig ind i tingene inden man kritisere det, ellers er vi jo ikke en skid bedre en venstrefløjen .@ Fritz: søg på deres fortid, det er den der spøger. For 10 år siden var de f.eks antisemitiske oh Holocaustbegtende. De har de nu uddelegeret til andre kræfter til venstr… Read more »

Janne
Janne
14 years ago

Jeg er heller ikke enig i at al form for religion er et problem. Jeg kender en del fornuftige mennesker der på det private plan er religiøse og det er ikke noget de skilter med eller forsøger at trække ned over hovedet på andre. Ej heller forsøger de at tvinge egne forbud og påbud ind i offentlige institutioner – som vi ser det med halal og tørklædekrav. Men det er et problem når f.eks. kristne, folkekirkelige menigheder synes at de skal have en fra en anden trosretning til at vogte en kirke, så den ikke bliver hærget. Og altså affinder… Read more »

Signe
Signe
14 years ago

Skarpt. Jeg ville da også hellere brække en arm på langs end stemme på BNP. Men skulle det komme så langt ud, at briterne har valget mellem to typer fascister, hvor den ene type vil udrydde dem, så er det da meget forståeligt, hvis de bakker op om den anden type. Og det valg bliver en realitet, hvis ikke de anstændige tør gøre op med fascismen, uanset hvilken religion eller etnicitet den gemmer sig bag. Jeg er sikker på, at der er et flertal, som plages af islam-kvalme (suppleret med BNP-kvalme), men hvornår gør de noget ved det og bakker… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
14 years ago

Når jeg er mest trist og ked af situationen herhjemme og i resten af Europa – så er det frem med Pat Condell !

Forresten – hvorfor har I ikke et link til ham ?

Condell siger sådan nogenlunde de samme ting som Dawkins, men ud fra sit eget ståsted og han forsøger jo ikke at bilde os ind at han er en Richard Dawkins med en videnskabelig baggrund som sit fodfæste.

Peter Andersen
14 years ago

Han burde være obligatorisk for ethvert medlem af folketinget!

Mia
Mia
14 years ago

Elsker Pat Condell. Er dog ikke helt enig i at man ikke skal stemme på noget parti. Jeg tror, at englænderne med fordel kan stemme på BNP. En blank stemme vil ikke gøre nogen forskel.

Santor
Santor
14 years ago

Pat Condell er som altid ekvilibristisk og ikke mindst “spot on” 🙂

Thomas Bolding Hansen
14 years ago

150 år for sent? Bush regeringen nægtede at støtte nødhjælpsorganisationer som fremmede prævention i den tredje verden.

Og religion, dogmer, selv kristendom, eksperter er paralyserende for hjerneaktiviteten:

http://www.wired.com/wiredscience/2009/03/financebrain/

trackback

[…] Pat Condell rammer endnu en gang hovedet på sømmet, denne gang overfor de åh så korrekte venstreorienterede “appeasement monkeys” og “islam enablers”… h/t: Snaphanen. […]

Poul Højlund
Poul Højlund
14 years ago

Den mand er genial. Han udtrykker med fynd og klem præcist det, vi alle tænker, og aldrig får sagt så sammenhængende og så lidet fornærmende, som han gør. En enmandshær af umådelig betydning.

Og her er lidt af dagens høst: dansk-asiat i London invalideret af syreangreb efter et angivelig platonisk forhold (som om det har nogen betydning overhovedet om det er platonisk eller ej!) til en kvinde af islamisk oprindelse. Hendes brødre udførte æresdåden. http://jp.dk/udland/europa/article1762126.ece

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x