23
jul
Seneste opdatering: 23/7-09 kl. 2035
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Södertörns tingsrätt dömde Hanna Susan Brown, för 87-12-22, för grov misshandel till fängelse 1 år 2 månader. Irma Nathalie Nikadon,född 83-10-11, för grov misshandel, misshandel till fängelse 1 år 8 månader. Rebecka Roos, född 89-06-25, för grov misshandel, snatteri samt våld mot tjänsteman till fängelse 10 månander. Dommen kan læses her, Kinnunen kommenterer dommen i Expressen:
“I dag hindras vi Sverige-demokrater från att bedriva traditionella valrörelser. I Malmö har det gått så långt att polisen tydligt deklarerat att den inte kan garantera att vi kan få genomföra våra möten.”

Revolutionära Fronten sættes i forbindelse med fundet af et våbenlager forleden. Svd skriver: Vore det lika tyst om Kinnunen varit moderat?  Extremvänstern, Dags att sopa rent. Be my guest. Den svensk folkeskole uddaner disse lidt for ivrige  dealister på samlebånd. Det er derfor de nyder en relativ stor medieaccept. De er lidt voldelige, men ” de er på den rigtige side”. De er journalist-nomenklaturaens egne børn. Selv Jan Gouillou er bekymret over accepten, at der ikke er nogen firewall mellem dem og  den parlamentariske venstrefløj. Men nogen virkelig samfundstrussel er de overhovedet ikke – om 20 år er de gode sossepampere, men det i et ny-Sverige hvor der er  helt anderledes skrupelløse konkurrenter til voldsdominansen. De vil vifte dem til side med mundingen af en pistol, som det de egentlig er: velfærdsamatører uden den ringeste erfaring med rigtig vold, hverken personlig eller historisk. Den rigtige vold i Sverige er tilvandret, den er enorm i antal og den vil sluge de stakkels revolutionære tøser, som  en slange sluger en mus.

Thulesen Dahl ønsker stop for muslimer til Danmark

Han er mest kendt som DF’s magtfulde gruppeformand og talknuseren, der de seneste år har sikret gedigne DF-fingeraftryk på finansloven. Udadtil har han overladt partiets udlændingepolitik til andre kræfter. Men tag ikke fejl. Hvis 39-årige Kristian Thulesen Dahl selv kunne bestemme, ville Danmark stille betydeligt flere krav til indvandrere her i landet. Han mener, at al snak om integration er overfladisk. Det handler om assimilation, hvis samfundet skal fungere. Om at folk med anden etnisk baggrund entydigt skal tilpasse sig danske traditioner.

Hvis Kristian Thulesen Dahl var statsminister ville tørklæder være forbudt i offentligheden, 24-års-reglen var afløst af en 28-års-regel, Danmark ville primært modtage flygtninge fra den vestlige kulturkreds, mange indvandrere ville blive tvangsflyttet væk fra ghettoer, og muslimer stillede helst ikke spørgsmål til indholdet af pølsehornene ved den lokale byfest. Derfor skal den omstridte 24-års regel også ændres til en 28-års regel, hvis han var statsminister. Stod det alene til Kristian Thulesen Dahl ville man samtidig gøre reglen landespecifik, så den primært var rettet mod familiesammenføringer af unge mennesker fra Mellemøsten. Dermed ville en dansk mand, der f.eks. blev gift med en brasiliansk kvinde få nemmere ved at blive familiesammenført.Med Thulesen Dahl som statsminister har de danske myndigheder også mulighed for i højere grad at vælge, hvilke flygtninge man vil have til landet. Han ønsker, at Danmark i højere grad kan sige nej til flygtninge fra muslimske lande i Mellemøsten. KrD

Forleden hejste SvD – en såkaldt borgerlig avis, der nuancer mindre ussel og krysteragtig end resten – Dannebrog på ledersiden for vores fremmedpolitik. Det er vist ikke  sket i main stream media i historisk tid. Man skal  holde sig på næsen for DF, det kræver korpsånden:

Kan det vara så att vi har något att lära av det danska exemplet, om vi försöker se bortom Dansk folkeparti, och se vad som verkligen åstadkommits? Skäl att hissa dannebrogen

Englænderne “meget bekymrede”

New immigration polls find nearly 80% of the British public, even in his own constituency, think the Home Secretary is ‘out of touch’

70% of Labour voters in Britain want a sharp cut in immigration
78% of voters in Alan Johnson’s own constituenctuency

New opinion polls, published today, show the Home Secretary is clearly out of touch with the public. Last week Alan Johnson told a House of Commons Committee that ‘he does not lie awake at night’ worrying that the population of the UK will reach 70 million and that he would not put a cap on the number of immigrants settling in the UK. A YouGov opinion poll, conducted shortly afterwards for think tank Migrationwatch, shows that his views are completely at odds with the vast majority of the population:

– 81% are worried (45% of which are ‘very worried’) about the prospect of a population of 70 million in 2028. – 78% say that Alan Johnson is out of touch with people like them.
– 76% want to see net immigration cut from its present level of 237,000 a year to 50,000 or less a year. Of that 76%, 32% want to see a policy of “one in, one out” while 22% want to see no immigration at all. MigrationWatch, press release

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Vivian
Vivian
12 years ago

# Janne

Ja, lortelandet hvor man bliver bedre stillet, hvis man ikke arbejder og får rigtig mange børn, og man kommer på ferieophold i luksuspension når man begår forbrydelser.

Janne
Janne
12 years ago

“Han ønsker, at Danmark i højere grad kan sige nej til flygtninge fra muslimske lande i Mellemøsten.” Mange ønsker vel heller ikke at komme til Danmark, for vi hører da ofte at Danmark er et lorteland, så…

Anna Lyttiger
12 years ago

Dybere mening? Den står i hadith…

trackback

[…] Hat tip: Snaphanen […]

morlille
morlille
12 years ago

Hvad mon den dybere mening er med, at der går tre uger inden medierne beretter om den danske statsborger, der i London er blevet tvunget til at drikke syre, således at tungen skulle være ætset bort, og manden er blevet blind og vansiret. Altsammen fordi nogle forrykte af selveste den onde besatte, mentalt retarderede muslimer anså deres ære krænket, fordi den unge mand måske havde et venskabeligt bekendtskab med et kvindeligt medlem af familien?! Lad en forbandelse blive kastet imod disse sindsyge galninge, at de for evigt må være at betragte som vanærede. Meget bedre, smid dem ud og tilbage… Read more »

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x